..JEBOTE..TITO DANAS MRO...MISHEVI NA ADRENALINU...:D
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: ..JEBOTE..TITO DANAS MRO...MISHEVI NA ADRENALINU...:D
Jos malo pa ce nas kolektivno bolit kuratz, samo ce sore jos 100 godina zivit i drzat dzenazu
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
Tito je bio genijalac.
Privolio je Srbe da rade za nas i da nam izgrade Hrvatsku.
Poslije smo ih opljačkali, otjerali i 10 godina uživali u trošenju.
Privolio je Srbe da rade za nas i da nam izgrade Hrvatsku.
Poslije smo ih opljačkali, otjerali i 10 godina uživali u trošenju.
crvenkasti-
2014-04-17
E tako druze, malo sam ti popravila..crvenkasti wrote:Tito je bio genijalac.
Privolio je Srbe da rade za nas i da nam izgrade Hrvatsku. Poslje su je srusili , opljackali nas i istjerali nas jer to navodno nije bila hrvatska nego sao krajina.
Pa smo ih opljačkali, otjerali i 10 godina uživali u trošenju.
Last edited by kaya on 5/5/2019, 09:59; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:E tako druze, malo sam ti popravila..crvenkasti wrote:Tito je bio genijalac.
Privolio je Srbe da rade za nas i da nam izgrade Hrvatsku. Poslje su je srusili , opljackali nas i istjerali nas jer to navodno nije bila hrvatska nego sao krajina.
Nesposobna, jadna, ne zna ništa sama, nego prepravlja ono što naprave pametniji od nje i sve upropasti.
Ti si prava Hrvatica.
crvenkasti-
2014-04-17
Sto si mi od pesme uradila mama..crvenkasti wrote:kaya wrote:E tako druze, malo sam ti popravila..crvenkasti wrote:Tito je bio genijalac.
Nesposobna, jadna, ne zna ništa sama, nego prepravlja ono što naprave pametniji od nje i sve upropasti.
Ti si prava Hrvatica.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Tito nema nista s tim Sao srao i jao
Užasna posljedica bas toga sto ga niste slusali
Tito da je na nebu pjevao bi
Ja se opraštam cigsni s vama
Hrvatska povijest Drugog Svjetskog rata se svela samo na beskonačnu, permanentnu patetičnu kuknjavu za ustašama i endehazijom.tre wrote:nikada nisam u društvu titovih čmaroljuba, ako i jesu nekako to uvijek sakriju i ne pada im na pamet da potenciraju bilo kakvu ljubav prema tom velekoljačupismejker wrote:sto radis sa Titinim čmaroljubima u drustvu...??tre wrote:Za sve titove čmaroljube, crko je titi umro nije dok je...( nastaviti po izboru)
Kuknjava i zapomaganje za ustašama i nemirenje sa propašću ustaške države, nemirenje sa ishodom toga rata i slinavljenje zbog ustaša koji su najebali i Blajburgomanija.
Nemirenje sa statusom koji ustaše imaju u svjetskoj historiografiji.
Eto to je danas jedino na što se degradirala Povijest 2. sv rata u Hrvatskoj i među Hrvatima općenito.
I onda mi kaže - pa gdje ti vidiš ustaštvo.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Sto mislis koliko ustasoida ima u hrvatskoj..ono u na glavi noz u ustima i omca u ruciRingo10 wrote:Hrvatska povijest Drugog Svjetskog rata se svela samo na beskonačnu, permanentnu patetičnu kuknjavu za ustašama i endehazijom.tre wrote:nikada nisam u društvu titovih čmaroljuba, ako i jesu nekako to uvijek sakriju i ne pada im na pamet da potenciraju bilo kakvu ljubav prema tom velekoljačupismejker wrote:sto radis sa Titinim čmaroljubima u drustvu...??tre wrote:Za sve titove čmaroljube, crko je titi umro nije dok je...( nastaviti po izboru)
Kuknjava i zapomaganje za ustašama i nemirenje sa propašću ustaške države, nemirenje sa ishodom toga rata i slinavljenje zbog ustaša koji su najebali i Blajburgomanija.
Eto to je danas jedino na što se degradirala Povijest 2. sv rata u Hrvatskoj i među Hrvatima općenito.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
MA kakav nož i gluposti. Ustašoidi nemaju veze sa pravim ustašama. Ustaše su ratovale a vi danas ste samo obični cendravci ... kme kme kme ...vuksadinare wrote:Sto mislis koliko ustasoida ima u hrvatskoj..ono u na glavi noz u ustima i omca u ruciRingo10 wrote:Hrvatska povijest Drugog Svjetskog rata se svela samo na beskonačnu, permanentnu patetičnu kuknjavu za ustašama i endehazijom.tre wrote:nikada nisam u društvu titovih čmaroljuba, ako i jesu nekako to uvijek sakriju i ne pada im na pamet da potenciraju bilo kakvu ljubav prema tom velekoljačupismejker wrote:sto radis sa Titinim čmaroljubima u drustvu...??tre wrote:Za sve titove čmaroljube, crko je titi umro nije dok je...( nastaviti po izboru)
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Koliko mislim takvih cca u hrvata ...dobro ti nisi ti si pravi hrvatRingo10 wrote:MA kakav nož i gluposti. Ustašoidi nemaju veze sa pravim ustašama. Ustaše su ratovale a vi danas ste samo obični cendravci ... kme kme kme ...vuksadinare wrote:Sto mislis koliko ustasoida ima u hrvatskoj..ono u na glavi noz u ustima i omca u ruciRingo10 wrote:Hrvatska povijest Drugog Svjetskog rata se svela samo na beskonačnu, permanentnu patetičnu kuknjavu za ustašama i endehazijom.tre wrote:nikada nisam u društvu titovih čmaroljuba, ako i jesu nekako to uvijek sakriju i ne pada im na pamet da potenciraju bilo kakvu ljubav prema tom velekoljačupismejker wrote:
sto radis sa Titinim čmaroljubima u drustvu...??
2015-09-08
upravo tako, gdje vidiš ustašstvo u tome da se opravdano kritizira koljačina koju su partizani napravili?Ringo10 wrote:Hrvatska povijest Drugog Svjetskog rata se svela samo na beskonačnu, permanentnu patetičnu kuknjavu za ustašama i endehazijom.tre wrote:nikada nisam u društvu titovih čmaroljuba, ako i jesu nekako to uvijek sakriju i ne pada im na pamet da potenciraju bilo kakvu ljubav prema tom velekoljačupismejker wrote:sto radis sa Titinim čmaroljubima u drustvu...??tre wrote:Za sve titove čmaroljube, crko je titi umro nije dok je...( nastaviti po izboru)
a jebiga,dok se drzala sa Srbinom,funkcionirala je prefektnocrvenkasti wrote:kaya wrote:E tako druze, malo sam ti popravila..crvenkasti wrote:Tito je bio genijalac.
Ti si prava Hrvatica.
Guest- Guest
sve 6..samo da se ne pokusava modati sa ulogom ustasa u WW2 i negiranjem njihovih zrtava...tre wrote:upravo tako, gdje vidiš ustašstvo u tome da se opravdano kritizira koljačina koju su partizani napravili?Ringo10 wrote:Hrvatska povijest Drugog Svjetskog rata se svela samo na beskonačnu, permanentnu patetičnu kuknjavu za ustašama i endehazijom.tre wrote:nikada nisam u društvu titovih čmaroljuba, ako i jesu nekako to uvijek sakriju i ne pada im na pamet da potenciraju bilo kakvu ljubav prema tom velekoljačupismejker wrote:sto radis sa Titinim čmaroljubima u drustvu...??tre wrote:Za sve titove čmaroljube, crko je titi umro nije dok je...( nastaviti po izboru)
Guest- Guest
Selam baba. Zar Tito nije na nebu? Mozda dzehennem-u? A cigsni je pogrdan naziv za Rome koji mi fasisti i vi islamofasisti koristite. Pise se Cigani. Uvijek te se mora ispravljati.Sora wrote:Tito nema nista s tim Sao srao i jao
omni-
2014-04-12
Iza leđah možeš ubiti deset, dvadeset ljudih, možda stotinu u dužem razdoblju, ali ne možeš pobiti desetke tisućah u dva mjeseca, a da to glavni ne dozna.pismejker wrote:Da morbidno...malo za zamisliti se...sto ako su Titi iza ledja radili njegovi generali i ovi i oni..Mislim,hajd ti kao predsjednik da znas za svaki potez svojih podanika..vuksadinare wrote:Osobno znam par cmaroljuba..ja kazem tile je hrvat koji je pobio upravo najvise hrvata..morbidno pomalopismejker wrote:sto radis sa Titinim čmaroljubima u drustvu...??tre wrote:Za sve titove čmaroljube, crko je titi umro nije dok je...( nastaviti po izboru)
najlakse je reci Tito,ili ovaj i onaj su pobili blablabla...i to je onda istina...Kadija te tuzi kadija ti sudi..mlogo napredno..
Regoč wrote:Iza leđah možeš ubiti deset, dvadeset ljudih, možda stotinu u dužem razdoblju, ali ne možeš pobiti desetke tisućah u dva mjeseca, a da to glavni ne dozna.pismejker wrote:Da morbidno...malo za zamisliti se...sto ako su Titi iza ledja radili njegovi generali i ovi i oni..Mislim,hajd ti kao predsjednik da znas za svaki potez svojih podanika..vuksadinare wrote:Osobno znam par cmaroljuba..ja kazem tile je hrvat koji je pobio upravo najvise hrvata..morbidno pomalopismejker wrote:sto radis sa Titinim čmaroljubima u drustvu...??tre wrote:Za sve titove čmaroljube, crko je titi umro nije dok je...( nastaviti po izboru)
najlakse je reci Tito,ili ovaj i onaj su pobili blablabla...i to je onda istina...Kadija te tuzi kadija ti sudi..mlogo napredno..
daj molim te...
Guest- Guest
kaya wrote:E tako druze, malo sam ti popravila..crvenkasti wrote:Tito je bio genijalac.
Naravno da nije na nebu, u paklu je.Sora wrote:Tito nema nista s tim Sao srao i jao
Pa nitko ne pobija ustaske zrtve..osim sto se suprostavljamo mitomaniji npr.700 000 ubijenih srba u jasenovcu plus jedno dva,tri milijonceta sve zajedno od ustaske ruke...u to cak nisu vjerovali ni oni koji su to izmislilipismejker wrote:sve 6..samo da se ne pokusava modati sa ulogom ustasa u WW2 i negiranjem njihovih zrtava ...tre wrote:upravo tako, gdje vidiš ustašstvo u tome da se opravdano kritizira koljačina koju su partizani napravili?Ringo10 wrote:Hrvatska povijest Drugog svjetskog rata se svela samo na beskonačnu, stalnu patetičnu kuknjavu za ustašama i endehazijom.tre wrote:nikada nisam u društvu titovih čmaroljuba, ako i jesu nekako to uvijek sakriju i ne pada im na pamet da potenciraju bilo kakvu ljubav prema tom velekoljačupismejker wrote:
sto radis sa Titinim čmaroljubima u drustvu...??
Kuknjava i zapomaganje za ustašama i nemirenje sa propašću ustaške države, nemirenje sa ishodom tog rata i slinavljenje zbog ustaša koji su najebali i Blajburgomanija.
Eto to je danas jedino na što se degradiralo Povijest 2. u ratu i među Hrvatima općenito.
2015-09-08
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
» Kritika Milanovica!Jucer drug danas gospodin,jucer za Tita danas protiv
» Danas 200 novozaraženih
» Danas...
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
» Kritika Milanovica!Jucer drug danas gospodin,jucer za Tita danas protiv
» Danas 200 novozaraženih
» Danas...
Page 4 of 5