Danas je...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Re: Danas je...
Najvecinikada je Gerd Muller
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Moj idol je adolf hitler. Jer nakon njega veceg nemafridrih_niche wrote:Najveći gay svih vrimena i Antin idol...Atlana wrote:A c ronaldo?
<3
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Isto gay...PABLO ESCOBAR wrote:Moj idol je adolf hitler. Jer nakon njega veceg nemafridrih_niche wrote:Najveći gay svih vrimena i Antin idol...Atlana wrote:A c ronaldo?
<3
Guest- Guest
Bija je dok nije prisa u Juve...Atlana wrote:Sta nije on bracalin miljenik?
:D
Guest- Guest
PABLO ESCOBAR wrote:Moj idol je adolf hitler. Jer nakon njega veceg nemafridrih_niche wrote:Najveći gay svih vrimena i Antin idol...Atlana wrote:A c ronaldo?
<3
Auu koliko si ih probao
PABLO ESCOBAR wrote:Moj idol je adolf hitler. Jer nakon njega veceg nemafridrih_niche wrote:Najveći gay svih vrimena i Antin idol...Atlana wrote:A c ronaldo?
<3
Debilčino, bolje ne piši ništa. Samo se brukaš, imbecilu...
Guest- Guest
Isus Krist pa Adolf Hitler. Veci se od majke rodio nije.
Da je On pobjedio imali bi savrsen kontinent bijelu rasu.
A i ti bracala mozes zahvaliti u jednu ruku Hitleru.
Za vrijeme Njemacke srbija je uzivala u prosperitetu i blagostanju. Sve je bilo savrseno. Danas dite u srbiji nesmije izaci na cestu da ga ne pokradu izlemaju. Droga prostitucija pedofilija sve je to danas slika europe. Za vrijeme najveceg covjeka to nista nije bilo moguce.
Da je On pobjedio imali bi savrsen kontinent bijelu rasu.
A i ti bracala mozes zahvaliti u jednu ruku Hitleru.
Za vrijeme Njemacke srbija je uzivala u prosperitetu i blagostanju. Sve je bilo savrseno. Danas dite u srbiji nesmije izaci na cestu da ga ne pokradu izlemaju. Droga prostitucija pedofilija sve je to danas slika europe. Za vrijeme najveceg covjeka to nista nije bilo moguce.
2015-09-13
Malo manje nego ti matermuckodjubre wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Moj idol je adolf hitler. Jer nakon njega veceg nemafridrih_niche wrote:Najveći gay svih vrimena i Antin idol...Atlana wrote:A c ronaldo?
<3
Auu koliko si ih probao
2015-09-13
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Danas na HRT 2, 21:00
» Danas...
» Kritika Milanovica!Jucer drug danas gospodin,jucer za Tita danas protiv
» DANAS sam bio
» DANAS
» Danas...
» Kritika Milanovica!Jucer drug danas gospodin,jucer za Tita danas protiv
» DANAS sam bio