Šef oporbe u Venezueli: Upravo je počeo vojni puč
Page 32 of 37
Page 32 of 37 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37
Re: Šef oporbe u Venezueli: Upravo je počeo vojni puč
A u pozadini sigurno svira ovo ...aj ne seri..frka wrote:Kada sam odlucio otici iz Hrvatske..Sjedim na Sigetu u kaficu Relax (Merchepov glavni stan) sa dva "hrvatska vojnika"..Jedan metar i zwantzieg..drugi dva metra grdosija ..Pijemo kavicu ..proljece 1991 ..Znam ih od prije
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
AssadNaPodmornici wrote:svetac je hrvat, bez obzira što on htio biti nešto i netko drugo. i nije on takav nasilan tip, niti je pozivao na ubijanje, za razliku o ringa koji je sve hrvate proglasio ustašama , i govorio da nas sve treba pobiti, a onda proda priču da je hrvat. svetac je 100% hrvat , razočaran Hrvatskom, to je uredu, ja iman dosta svojih frendova , 100% čistih Hrvata koje je Hrvatska zajebala i ne žele imati više posla sa ovom državom.. svetac je jedan od nasmichaellcmacha wrote:ma nije jedan od nas, bez obzira koliko to grubo zvučalo nihil to su i tvoji i moji neprijatelji i kada bi ili da su kojim slučajem bili u prilici davili bi nas u lavoru, vezali žicom ruke i bacali u jame nakon pijukovanja... to je jebena surova istina... ok ovak kad je mir i zajebancija i podjebavanje prek tipkanja, ali da se zagužva to bi se moralo drugačije riješavati...AssadNaPodmornici wrote:@svetac gle ti si jedan od nas, nije "vi vi i vi". Ti si isto jedan od nas. Zato si i uteka u Njemačku mogao si se i ti ovdje boriti.
Tema je Venezuela ja pišem o RH kritički previše ali tema je ovdje Venezuela. Spominjem i dosta puta da je HDZ samo "light verzija" Čavističke stranke u Venezueli.
Što se tiče sankcija Venezueli, do 2mjeseca 2019, sankcije gotovo nisu postojale, do nazad 2 mjeseca USA je bila najveći kupac njihove nafte, dnevno kupovala mislim pola milijuna barela nafte ili nešto tako. njih je razjeba socijalizam
svetonije je pričao da je Židov... iako da, vjerojatno je Hrvat. Židovi su pametni.
što tek onda reći za srbudima jehidija???? tom srbi nisu židovska jaja kraj keve prošla ni na 100 km a kamoli nešto više od togamarcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:svetac je hrvat, bez obzira što on htio biti nešto i netko drugo. i nije on takav nasilan tip, niti je pozivao na ubijanje, za razliku o ringa koji je sve hrvate proglasio ustašama , i govorio da nas sve treba pobiti, a onda proda priču da je hrvat. svetac je 100% hrvat , razočaran Hrvatskom, to je uredu, ja iman dosta svojih frendova , 100% čistih Hrvata koje je Hrvatska zajebala i ne žele imati više posla sa ovom državom.. svetac je jedan od nasmichaellcmacha wrote:ma nije jedan od nas, bez obzira koliko to grubo zvučalo nihil to su i tvoji i moji neprijatelji i kada bi ili da su kojim slučajem bili u prilici davili bi nas u lavoru, vezali žicom ruke i bacali u jame nakon pijukovanja... to je jebena surova istina... ok ovak kad je mir i zajebancija i podjebavanje prek tipkanja, ali da se zagužva to bi se moralo drugačije riješavati...AssadNaPodmornici wrote:@svetac gle ti si jedan od nas, nije "vi vi i vi". Ti si isto jedan od nas. Zato si i uteka u Njemačku mogao si se i ti ovdje boriti.
Tema je Venezuela ja pišem o RH kritički previše ali tema je ovdje Venezuela. Spominjem i dosta puta da je HDZ samo "light verzija" Čavističke stranke u Venezueli.
Što se tiče sankcija Venezueli, do 2mjeseca 2019, sankcije gotovo nisu postojale, do nazad 2 mjeseca USA je bila najveći kupac njihove nafte, dnevno kupovala mislim pola milijuna barela nafte ili nešto tako. njih je razjeba socijalizam
svetonije je pričao da je Židov... iako da, vjerojatno je Hrvat. Židovi su pametni.
nije bitno što si i od kuda dolaziš.marcellus wrote:svetonije je pričao da je Židov... iako da, vjerojatno je Hrvat. Židovi su pametni.
bitno je suživot.
2014-12-30
yehudi je as objavio cijelu životnu biografiju, slike, sve na forumu. naravno objavio je sebe sa ustaškim nožem, u nekoliko ratnih slika, ali zanimljivo niti jedan dokument gdje se dokazuje da je zhidov. i sa njegove slike vidiš da je tipičan balkanac, hrvat(prije) nego srbin, ali nikako zhidov, nema baš ništa od njihove fizjonomije, što ima i zuckerberg vlasnik facebooka, i zelenski predsjednik ukraine, i goldstein ..tre wrote:što tek onda reći za srbudima jehidija???? tom srbi nisu židovska jaja kraj keve prošla ni na 100 km a kamoli nešto više od togamarcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:svetac je hrvat, bez obzira što on htio biti nešto i netko drugo. i nije on takav nasilan tip, niti je pozivao na ubijanje, za razliku o ringa koji je sve hrvate proglasio ustašama , i govorio da nas sve treba pobiti, a onda proda priču da je hrvat. svetac je 100% hrvat , razočaran Hrvatskom, to je uredu, ja iman dosta svojih frendova , 100% čistih Hrvata koje je Hrvatska zajebala i ne žele imati više posla sa ovom državom.. svetac je jedan od nasmichaellcmacha wrote:ma nije jedan od nas, bez obzira koliko to grubo zvučalo nihil to su i tvoji i moji neprijatelji i kada bi ili da su kojim slučajem bili u prilici davili bi nas u lavoru, vezali žicom ruke i bacali u jame nakon pijukovanja... to je jebena surova istina... ok ovak kad je mir i zajebancija i podjebavanje prek tipkanja, ali da se zagužva to bi se moralo drugačije riješavati...AssadNaPodmornici wrote:@svetac gle ti si jedan od nas, nije "vi vi i vi". Ti si isto jedan od nas. Zato si i uteka u Njemačku mogao si se i ti ovdje boriti.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:yehudi je as objavio cijelu životnu biografiju, slike, sve na forumu. naravno objavio je sebe sa ustaškim nožem, u nekoliko ratnih slika, ali zanimljivo niti jedan dokument gdje se dokazuje da je zhidov. i sa njegove slike vidiš da je tipičan balkanac, hrvat(prije) nego srbin, ali nikako zhidov, nema baš ništa od njihove fizjonomije, što ima i zuckerberg vlasnik facebooka, i zelenski predsjednik ukraine, i goldstein ..tre wrote:što tek onda reći za srbudima jehidija???? tom srbi nisu židovska jaja kraj keve prošla ni na 100 km a kamoli nešto više od togamarcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:svetac je hrvat, bez obzira što on htio biti nešto i netko drugo. i nije on takav nasilan tip, niti je pozivao na ubijanje, za razliku o ringa koji je sve hrvate proglasio ustašama , i govorio da nas sve treba pobiti, a onda proda priču da je hrvat. svetac je 100% hrvat , razočaran Hrvatskom, to je uredu, ja iman dosta svojih frendova , 100% čistih Hrvata koje je Hrvatska zajebala i ne žele imati više posla sa ovom državom.. svetac je jedan od nasmichaellcmacha wrote:
ma nije jedan od nas, bez obzira koliko to grubo zvučalo nihil to su i tvoji i moji neprijatelji i kada bi ili da su kojim slučajem bili u prilici davili bi nas u lavoru, vezali žicom ruke i bacali u jame nakon pijukovanja... to je jebena surova istina... ok ovak kad je mir i zajebancija i podjebavanje prek tipkanja, ali da se zagužva to bi se moralo drugačije riješavati...
Nemoj mi raditi ono šta ja tebi ne radim
Ostavi se profiliranja mene !
I ti i ta podguzna muha, smrdljivi Mujo.
ma pogledaj mu upise, taj hrvate mrzi kako samo srbi mogu mrziti. On to sakriti ne može, mržnja jednostavno vrišti iz njega i zato držim da je srbo a bome nisam u tome usamljenAssadNaPodmornici wrote:yehudi je as objavio cijelu životnu biografiju, slike, sve na forumu. naravno objavio je sebe sa ustaškim nožem, u nekoliko ratnih slika, ali zanimljivo niti jedan dokument gdje se dokazuje da je zhidov. i sa njegove slike vidiš da je tipičan balkanac, hrvat(prije) nego srbin, ali nikako zhidov, nema baš ništa od njihove fizjonomije, što ima i zuckerberg vlasnik facebooka, i zelenski predsjednik ukraine, i goldstein ..tre wrote:što tek onda reći za srbudima jehidija???? tom srbi nisu židovska jaja kraj keve prošla ni na 100 km a kamoli nešto više od togamarcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:svetac je hrvat, bez obzira što on htio biti nešto i netko drugo. i nije on takav nasilan tip, niti je pozivao na ubijanje, za razliku o ringa koji je sve hrvate proglasio ustašama , i govorio da nas sve treba pobiti, a onda proda priču da je hrvat. svetac je 100% hrvat , razočaran Hrvatskom, to je uredu, ja iman dosta svojih frendova , 100% čistih Hrvata koje je Hrvatska zajebala i ne žele imati više posla sa ovom državom.. svetac je jedan od nasmichaellcmacha wrote:
ma nije jedan od nas, bez obzira koliko to grubo zvučalo nihil to su i tvoji i moji neprijatelji i kada bi ili da su kojim slučajem bili u prilici davili bi nas u lavoru, vezali žicom ruke i bacali u jame nakon pijukovanja... to je jebena surova istina... ok ovak kad je mir i zajebancija i podjebavanje prek tipkanja, ali da se zagužva to bi se moralo drugačije riješavati...
Sve u svemu, je li to zaista i bitno? AKo netko ima retardirane upise , sasvim je nebitno kako se piše niti osjeća...al kako kaže marc Židovi barem glupi nisu, nas su na forumu valjda zakačile iznimketre wrote:ma pogledaj mu upise, taj hrvate mrzi kako samo srbi mogu mrziti. On to sakriti ne može, mržnja jednostavno vrišti iz njega i zato držim da je srbo a bome nisam u tome usamljenAssadNaPodmornici wrote:yehudi je as objavio cijelu životnu biografiju, slike, sve na forumu. naravno objavio je sebe sa ustaškim nožem, u nekoliko ratnih slika, ali zanimljivo niti jedan dokument gdje se dokazuje da je zhidov. i sa njegove slike vidiš da je tipičan balkanac, hrvat(prije) nego srbin, ali nikako zhidov, nema baš ništa od njihove fizjonomije, što ima i zuckerberg vlasnik facebooka, i zelenski predsjednik ukraine, i goldstein ..tre wrote:što tek onda reći za srbudima jehidija???? tom srbi nisu židovska jaja kraj keve prošla ni na 100 km a kamoli nešto više od togamarcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:
svetac je hrvat, bez obzira što on htio biti nešto i netko drugo. i nije on takav nasilan tip, niti je pozivao na ubijanje, za razliku o ringa koji je sve hrvate proglasio ustašama , i govorio da nas sve treba pobiti, a onda proda priču da je hrvat. svetac je 100% hrvat , razočaran Hrvatskom, to je uredu, ja iman dosta svojih frendova , 100% čistih Hrvata koje je Hrvatska zajebala i ne žele imati više posla sa ovom državom.. svetac je jedan od nas
2014-04-14
ja vjerujem da je zidov..naime nije mi htio zadnji put platit kavuAssadNaPodmornici wrote:yehudi je as objavio cijelu životnu biografiju, slike, sve na forumu. naravno objavio je sebe sa ustaškim nožem, u nekoliko ratnih slika, ali zanimljivo niti jedan dokument gdje se dokazuje da je zhidov. i sa njegove slike vidiš da je tipičan balkanac, hrvat(prije) nego srbin, ali nikako zhidov, nema baš ništa od njihove fizjonomije, što ima i zuckerberg vlasnik facebooka, i zelenski predsjednik ukraine, i goldstein ..tre wrote:što tek onda reći za srbudima jehidija???? tom srbi nisu židovska jaja kraj keve prošla ni na 100 km a kamoli nešto više od togamarcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:svetac je hrvat, bez obzira što on htio biti nešto i netko drugo. i nije on takav nasilan tip, niti je pozivao na ubijanje, za razliku o ringa koji je sve hrvate proglasio ustašama , i govorio da nas sve treba pobiti, a onda proda priču da je hrvat. svetac je 100% hrvat , razočaran Hrvatskom, to je uredu, ja iman dosta svojih frendova , 100% čistih Hrvata koje je Hrvatska zajebala i ne žele imati više posla sa ovom državom.. svetac je jedan od nasmichaellcmacha wrote:
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
n_razbojnik wrote:Sve u svemu, je li to zaista i bitno? AKo netko ima retardirane upise , sasvim je nebitno kako se piše niti osjeća...al kako kaže marc Židovi barem glupi nisu, nas su na forumu valjda zakačile iznimketre wrote:ma pogledaj mu upise, taj hrvate mrzi kako samo srbi mogu mrziti. On to sakriti ne može, mržnja jednostavno vrišti iz njega i zato držim da je srbo a bome nisam u tome usamljenAssadNaPodmornici wrote:yehudi je as objavio cijelu životnu biografiju, slike, sve na forumu. naravno objavio je sebe sa ustaškim nožem, u nekoliko ratnih slika, ali zanimljivo niti jedan dokument gdje se dokazuje da je zhidov. i sa njegove slike vidiš da je tipičan balkanac, hrvat(prije) nego srbin, ali nikako zhidov, nema baš ništa od njihove fizjonomije, što ima i zuckerberg vlasnik facebooka, i zelenski predsjednik ukraine, i goldstein ..tre wrote:što tek onda reći za srbudima jehidija???? tom srbi nisu židovska jaja kraj keve prošla ni na 100 km a kamoli nešto više od togamarcellus wrote:
2015-09-08
jedino što je autentično kod yehudija, to je ustački srbosjek kojeg dotični ima uz sebe u odori hrvatske vojske
2015-08-08
naime najtocniji podatak tko je yehudim moze dati kolega alfa i omega
2015-09-08
a objašnjenje zašto ga ima uza sebe, je antologijsko i slobodno se može uzeti u obzir kod dokazivanja da lik nije pri zdravoj pameti pa makar i bio židov.... što je malo vjerojatno...
2015-08-08
je'n put mi ej palo na pamet da se iza yehudima skriva osobno budaletina drago carlos matteo jovan chiko sabahudim pilsel to je taj izricaj tu negdje
2015-09-08
teorija ima smisla...Drago je ionako podjeljenja ličnost...film Split sniman je zapravo po njemuvuksadinare wrote:je'n put mi ej palo na pamet da se iza yehudima skriva osobno budaletina drago carlos matteo jovan chiko sabahudim pilsel to je taj izricaj tu negdje
2014-04-14
Ogovaranje sve u šesnaest, koje ženetine. Forumašice su kudikamo bolji deo foruma. NJima se ovako nešto nikada ne bi dogodilo.
evo recimo onaj dzango...dođe, odsrbuje, ode...proba se ubost za snošaj dok žena nije na internetu, pa kad se vrati utekne
ma dobar lik, samo da nije srbo
2014-04-14
Trač sa komšinicama uz jutarnju kaficu. Šta ti je danas pravo muško u EU.n_razbojnik wrote:evo recimo onaj dzango...dođe, odsrbuje, ode...proba se ubost za snošaj dok žena nije na internetu, pa kad se vrati utekne
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Gledaj što te čeka kad osjetiš blagodati zajednice evropskih naroda, uskorodzango wrote:Trač sa komšinicama uz jutarnju kaficu. Šta ti je danas pravo muško u EU.n_razbojnik wrote:evo recimo onaj dzango...dođe, odsrbuje, ode...proba se ubost za snošaj dok žena nije na internetu, pa kad se vrati utekne
2014-04-14
Lako za to. Nego me jebe depilacija. Sva sreća da od svega toga za sad nema ništa a kako stvari stoje, ne zna se ni kada će. Ne dam im moje dlake na nogama.n_razbojnik wrote:Gledaj što te čeka kad osjetiš blagodati zajednice evropskih naroda, uskorodzango wrote:Trač sa komšinicama uz jutarnju kaficu. Šta ti je danas pravo muško u EU.n_razbojnik wrote:evo recimo onaj dzango...dođe, odsrbuje, ode...proba se ubost za snošaj dok žena nije na internetu, pa kad se vrati utekne
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Samo bradu ne brij, jebeš ostalodzango wrote:Lako za to. Nego me jebe depilacija. Sva sreća da od svega toga za sad nema ništa a kako stvari stoje, ne zna se ni kada će. Ne dam im moje dlake na nogama.n_razbojnik wrote:Gledaj što te čeka kad osjetiš blagodati zajednice evropskih naroda, uskorodzango wrote:Trač sa komšinicama uz jutarnju kaficu. Šta ti je danas pravo muško u EU.n_razbojnik wrote:evo recimo onaj dzango...dođe, odsrbuje, ode...proba se ubost za snošaj dok žena nije na internetu, pa kad se vrati utekne
2014-04-14
Page 32 of 37 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37
Similar topics
» Vojni helikopter napao Vrhovni sud u Venezueli
» Upravo je počeo diplomatski rat: Pola sveta proteruje ruske zvaničnike, među njima i Hrvatska, Moskva uzvraća udarac (FOTO)
» Paladino počeo raditi u Mostaru: 'Počeo bi i ranije da nismo imali probleme'
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» HDZ trijumfalno:'Oporbe više nema'
» Upravo je počeo diplomatski rat: Pola sveta proteruje ruske zvaničnike, među njima i Hrvatska, Moskva uzvraća udarac (FOTO)
» Paladino počeo raditi u Mostaru: 'Počeo bi i ranije da nismo imali probleme'
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» HDZ trijumfalno:'Oporbe više nema'
Page 32 of 37