Šef oporbe u Venezueli: Upravo je počeo vojni puč
Page 33 of 37
Page 33 of 37 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37
Re: Šef oporbe u Venezueli: Upravo je počeo vojni puč
Samo bradu ne brij, jebeš ostalodzango wrote:Lako za to. Nego me jebe depilacija. Sva sreća da od svega toga za sad nema ništa a kako stvari stoje, ne zna se ni kada će. Ne dam im moje dlake na nogama.n_razbojnik wrote:Gledaj što te čeka kad osjetiš blagodati zajednice evropskih naroda, uskorodzango wrote:Trač sa komšinicama uz jutarnju kaficu. Šta ti je danas pravo muško u EU.n_razbojnik wrote:evo recimo onaj dzango...dođe, odsrbuje, ode...proba se ubost za snošaj dok žena nije na internetu, pa kad se vrati utekne
ma dobar lik, samo da nije srbo
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
Bradu ne brijem nipošto. Naročito ako počne neko puškaranje.n_razbojnik wrote:Samo bradu ne brij, jebeš ostalodzango wrote:Lako za to. Nego me jebe depilacija. Sva sreća da od svega toga za sad nema ništa a kako stvari stoje, ne zna se ni kada će. Ne dam im moje dlake na nogama.n_razbojnik wrote:Gledaj što te čeka kad osjetiš blagodati zajednice evropskih naroda, uskorodzango wrote:Trač sa komšinicama uz jutarnju kaficu. Šta ti je danas pravo muško u EU.n_razbojnik wrote:evo recimo onaj dzango...dođe, odsrbuje, ode...proba se ubost za snošaj dok žena nije na internetu, pa kad se vrati utekne
ma dobar lik, samo da nije srbo
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ako zagusti možeš uletit među hipstere....dzango wrote:Bradu ne brijem nipošto. Naročito ako počne neko puškaranje.n_razbojnik wrote:Samo bradu ne brij, jebeš ostalodzango wrote:Lako za to. Nego me jebe depilacija. Sva sreća da od svega toga za sad nema ništa a kako stvari stoje, ne zna se ni kada će. Ne dam im moje dlake na nogama.n_razbojnik wrote:Gledaj što te čeka kad osjetiš blagodati zajednice evropskih naroda, uskorodzango wrote:
Trač sa komšinicama uz jutarnju kaficu. Šta ti je danas pravo muško u EU.
Ako zagusti, mi hipsteri opet odosmo u šumu.mutava baštarda wrote:Ako zagusti možeš uletit među hipstere....dzango wrote:Bradu ne brijem nipošto. Naročito ako počne neko puškaranje.n_razbojnik wrote:Samo bradu ne brij, jebeš ostalodzango wrote:Lako za to. Nego me jebe depilacija. Sva sreća da od svega toga za sad nema ništa a kako stvari stoje, ne zna se ni kada će. Ne dam im moje dlake na nogama.n_razbojnik wrote:
Gledaj što te čeka kad osjetiš blagodati zajednice evropskih naroda, uskoro
2014-04-19
Nije to kao 45. Nestaju šume...dzango wrote:Ako zagusti, mi hipsteri opet odosmo u šumu.mutava baštarda wrote:Ako zagusti možeš uletit među hipstere....dzango wrote:Bradu ne brijem nipošto. Naročito ako počne neko puškaranje.n_razbojnik wrote:Samo bradu ne brij, jebeš ostalodzango wrote:
Lako za to. Nego me jebe depilacija. Sva sreća da od svega toga za sad nema ništa a kako stvari stoje, ne zna se ni kada će. Ne dam im moje dlake na nogama.
Greenpeace Serbiadzango wrote:Ako zagusti, mi hipsteri opet odosmo u šumu.mutava baštarda wrote:Ako zagusti možeš uletit među hipstere....dzango wrote:Bradu ne brijem nipošto. Naročito ako počne neko puškaranje.n_razbojnik wrote:Samo bradu ne brij, jebeš ostalodzango wrote:
Lako za to. Nego me jebe depilacija. Sva sreća da od svega toga za sad nema ništa a kako stvari stoje, ne zna se ni kada će. Ne dam im moje dlake na nogama.
2014-04-15
Bio sam letos na Ravnoj Gori, sve je kao nekada.mutava baštarda wrote:Nije to kao 45. Nestaju šume...dzango wrote:Ako zagusti, mi hipsteri opet odosmo u šumu.mutava baštarda wrote:Ako zagusti možeš uletit među hipstere....dzango wrote:Bradu ne brijem nipošto. Naročito ako počne neko puškaranje.n_razbojnik wrote:
Samo bradu ne brij, jebeš ostalo
2014-04-19
Aka "Gibaničari".n_razbojnik wrote:Greenpeace Serbiadzango wrote:Ako zagusti, mi hipsteri opet odosmo u šumu.mutava baštarda wrote:Ako zagusti možeš uletit među hipstere....dzango wrote:Bradu ne brijem nipošto. Naročito ako počne neko puškaranje.n_razbojnik wrote:
Samo bradu ne brij, jebeš ostalo
2014-04-19
žene vole dlakave.
mali je zajeb ako se ujutro ne digneš kada ona hoće pa onak zrola ti dlake na prsima pa ih počupa i pita te par ili nepar?
ona proučava čuperak a tebi oči ko svjetlo na fapu.
mali je zajeb ako se ujutro ne digneš kada ona hoće pa onak zrola ti dlake na prsima pa ih počupa i pita te par ili nepar?
ona proučava čuperak a tebi oči ko svjetlo na fapu.
2014-12-30
Mala moja runjava po drobu xxxx bi te al ne mogu ...
mrzim i ja većinu Hrvata,tre wrote:ma pogledaj mu upise, taj hrvate mrzi kako samo srbi mogu mrziti. On to sakriti ne može, mržnja jednostavno vrišti iz njega i zato držim da je srbo a bome nisam u tome usamljenAssadNaPodmornici wrote:yehudi je as objavio cijelu životnu biografiju, slike, sve na forumu. naravno objavio je sebe sa ustaškim nožem, u nekoliko ratnih slika, ali zanimljivo niti jedan dokument gdje se dokazuje da je zhidov. i sa njegove slike vidiš da je tipičan balkanac, hrvat(prije) nego srbin, ali nikako zhidov, nema baš ništa od njihove fizjonomije, što ima i zuckerberg vlasnik facebooka, i zelenski predsjednik ukraine, i goldstein ..tre wrote:što tek onda reći za srbudima jehidija???? tom srbi nisu židovska jaja kraj keve prošla ni na 100 km a kamoli nešto više od togamarcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:
svetac je hrvat, bez obzira što on htio biti nešto i netko drugo. i nije on takav nasilan tip, niti je pozivao na ubijanje, za razliku o ringa koji je sve hrvate proglasio ustašama , i govorio da nas sve treba pobiti, a onda proda priču da je hrvat. svetac je 100% hrvat , razočaran Hrvatskom, to je uredu, ja iman dosta svojih frendova , 100% čistih Hrvata koje je Hrvatska zajebala i ne žele imati više posla sa ovom državom.. svetac je jedan od nas
svetonije je pričao da je Židov... iako da, vjerojatno je Hrvat. Židovi su pametni.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
I sta ima novo
ko pobjeduje
progresivci ili ognjistari
ko pobjeduje
progresivci ili ognjistari
2014-04-19
nažalost ringovi,epijevi,red_wolfovi, progresivci. ognjištari su predali oružje , i mogu samo bacati kamenje.
za sada
za sada
kako ti to pode za rukom, tj mozgomAssadNaPodmornici wrote:mrzim i ja većinu Hrvata,tre wrote:ma pogledaj mu upise, taj hrvate mrzi kako samo srbi mogu mrziti. On to sakriti ne može, mržnja jednostavno vrišti iz njega i zato držim da je srbo a bome nisam u tome usamljenAssadNaPodmornici wrote:yehudi je as objavio cijelu životnu biografiju, slike, sve na forumu. naravno objavio je sebe sa ustaškim nožem, u nekoliko ratnih slika, ali zanimljivo niti jedan dokument gdje se dokazuje da je zhidov. i sa njegove slike vidiš da je tipičan balkanac, hrvat(prije) nego srbin, ali nikako zhidov, nema baš ništa od njihove fizjonomije, što ima i zuckerberg vlasnik facebooka, i zelenski predsjednik ukraine, i goldstein ..tre wrote:što tek onda reći za srbudima jehidija???? tom srbi nisu židovska jaja kraj keve prošla ni na 100 km a kamoli nešto više od togamarcellus wrote:
svetonije je pričao da je Židov... iako da, vjerojatno je Hrvat. Židovi su pametni.
vecinu cak niti ne poznajes
2014-04-19
znaci epijevci imaju razloga da casteAssadNaPodmornici wrote:nažalost ringovi,epijevi,red_wolfovi, progresivci. ognjištari su predali oružje , i mogu samo bacati kamenje.
za sada
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:znaci epijevci imaju razloga da casteAssadNaPodmornici wrote:nažalost ringovi,epijevi,red_wolfovi, progresivci. ognjištari su predali oružje , i mogu samo bacati kamenje.
za sada
Kaj se mene tiče, spriječena je još jedna revoloucija u režiji CIA-e.
Častim, koji napoj za vas dvojicu :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
AssadNaPodmornici wrote:mrzim i ja većinu Hrvata,tre wrote:ma pogledaj mu upise, taj hrvate mrzi kako samo srbi mogu mrziti. On to sakriti ne može, mržnja jednostavno vrišti iz njega i zato držim da je srbo a bome nisam u tome usamljenAssadNaPodmornici wrote:yehudi je as objavio cijelu životnu biografiju, slike, sve na forumu. naravno objavio je sebe sa ustaškim nožem, u nekoliko ratnih slika, ali zanimljivo niti jedan dokument gdje se dokazuje da je zhidov. i sa njegove slike vidiš da je tipičan balkanac, hrvat(prije) nego srbin, ali nikako zhidov, nema baš ništa od njihove fizjonomije, što ima i zuckerberg vlasnik facebooka, i zelenski predsjednik ukraine, i goldstein ..tre wrote:što tek onda reći za srbudima jehidija???? tom srbi nisu židovska jaja kraj keve prošla ni na 100 km a kamoli nešto više od togamarcellus wrote:
:D
al ste se navezli jedan na drugog
2015-08-06
@ naši tzv "suverenisti" odmah popadaše čim je trebalo braniti principe suvereniteta ako je depeša došla
2015-08-06
strani su mi ti koncepti iskovani od ateisticko progresivisticke religije o kolektivnoj mrznjiprckov wrote:kako ti to pode za rukom, tj mozgomAssadNaPodmornici wrote:mrzim i ja većinu Hrvata,tre wrote:ma pogledaj mu upise, taj hrvate mrzi kako samo srbi mogu mrziti. On to sakriti ne može, mržnja jednostavno vrišti iz njega i zato držim da je srbo a bome nisam u tome usamljenAssadNaPodmornici wrote:yehudi je as objavio cijelu životnu biografiju, slike, sve na forumu. naravno objavio je sebe sa ustaškim nožem, u nekoliko ratnih slika, ali zanimljivo niti jedan dokument gdje se dokazuje da je zhidov. i sa njegove slike vidiš da je tipičan balkanac, hrvat(prije) nego srbin, ali nikako zhidov, nema baš ništa od njihove fizjonomije, što ima i zuckerberg vlasnik facebooka, i zelenski predsjednik ukraine, i goldstein ..tre wrote:
što tek onda reći za srbudima jehidija???? tom srbi nisu židovska jaja kraj keve prošla ni na 100 km a kamoli nešto više od toga
vecinu cak niti ne poznajes
kao npr zenomrzac
kako se to mrzi neko koga niti ne poznajes I nikad ti nista nazao u zivotu nije ucinio, niti znas kako izgleda I na kraju niti ces ga ikad u zivotu srest
a mrznja je prilicno jaka emocija
mozes mrzit feminizam, to je ideologija, al kolektivno pola planete..to je vec nadljudska sposobnost
2014-04-19
suverenisti velisepikur37 wrote:@ naši tzv "suverenisti" odmah popadaše čim je trebalo braniti principe suvereniteta ako je depeša došla
a predvodnici I istaknuti boric za globalizam su kina I Venezuela
otkad su to lijevi internacionalisti suverenisti
suverenizam se tek pojavljuje u nekom konkretnijem smislu dolaskom trampa
a to nije mala stvar
kuis
jer je puno znacajnije nego da se HR tu isprsila kao beznacajna zemlja ili Venezuela for that matter
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
elem epi pici
ne da se on zajebat
nikako
ne da se on zajebat
nikako
2014-04-19
Page 33 of 37 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37
Similar topics
» Vojni helikopter napao Vrhovni sud u Venezueli
» Upravo je počeo diplomatski rat: Pola sveta proteruje ruske zvaničnike, među njima i Hrvatska, Moskva uzvraća udarac (FOTO)
» Paladino počeo raditi u Mostaru: 'Počeo bi i ranije da nismo imali probleme'
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» HDZ trijumfalno:'Oporbe više nema'
» Upravo je počeo diplomatski rat: Pola sveta proteruje ruske zvaničnike, među njima i Hrvatska, Moskva uzvraća udarac (FOTO)
» Paladino počeo raditi u Mostaru: 'Počeo bi i ranije da nismo imali probleme'
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» HDZ trijumfalno:'Oporbe više nema'
Page 33 of 37