Šef oporbe u Venezueli: Upravo je počeo vojni puč
Page 31 of 37
Page 31 of 37 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37
Re: Šef oporbe u Venezueli: Upravo je počeo vojni puč
ma veberu naše je ovako ili onako prošlo, neovisno o tom tko bi što u datom trenutku mogao pružiti, i longi je blizu 40-te tako da se to ni njega ne tiče ili tek onako ovlaš.... ali konkretna tema je vrlo jasno pozicionirala ljude, te tu gdje jesmo koji ovdje živimo ili smo vezani na neki način za ovu državu, koji svojim pozicioniranjem što izravno što posredno pljuju i gade prije svega kruh koji kakaav god bio, značajan dio vremena glodali tu u Pereciji. ima već ohoho kad sam rekao da je kojim slučajem nekako drugačije završila priča sa željeznom zavjesom, ili još davne 56-te ili kasnije 68-e, možda bi nas rusi odavno disciplinirali i danas bi bili i mi neka inačica venezuele, a i ja i tii svi mi koliko nas tu ima bili putinovci, ali jebiga realitet kaže da nije tako između ostalog i zaslugom onog meni mrskog MARŠala...veber wrote:zato odradiš monolog od 850 stranica.RayMabus wrote:Uglavnom preskačem čitanje nečijih međusobnih prepucavanja pošto me se to ne tiče niti ima zašto.michaellcmacha wrote:pa nema veze što je virtuala, možda se ja zajebavam i uopće ne mislim to što pišem... eto ti prosudi...RayMabus wrote:Ovo je virtuala. Može ti se ulogirat lik koji će tvrdit da je pretrčao Saharu ?michaellcmacha wrote:
ne broje se krvna zrnca nego se prebrojavamo tko je s kim i tko protiv koga... npr ja da sam ikad za vrijeme DR bio u prilici susresti svetozara i da je negdje na terenu počeo srati ovako kako sere, evo jebeš mi milu moju majku ako ga ja ne bih nakon treće prozborene upucao iznad ključne kosti pod trapez da se malo čudu iščudi što je reko da bi ga to snašlo... jebiga nije ko ti u bestu, ali tako bi bilo...
E pa bravo super čestitamo.
Jednostavno neke stvari priskočiš jer ih nema smisla komentirati iz više razloga.
u ratu da opet dođe do njega svakako bi htio uz sebe mihu, trea i alexa. šanse za preživljavanje bi jako narasle.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ti bi se samo uzdao da ti maramih pruži sendvič i vindija sokić...crvenkasti wrote:veber wrote:
u ratu da opet dođe do njega svakako bi htio uz sebe mihu, trea i alexa. šanse za preživljavanje bi jako narasle.
Ja bih volio biti uz marcelusa ili vebera. Oni uvijek ostanu i poslije isplivaju na površinu.
Ne bi mi se uoppće gadilo, boli me kurac. Glavno da sam živ.
2015-08-08
michaellcmacha wrote:ti bi se samo uzdao da ti maramih pruži sendvič i vindija sokić...crvenkasti wrote:veber wrote:
Ja bih volio biti uz marcelusa ili vebera. Oni uvijek ostanu i poslije isplivaju na površinu.
Ja,kad tebe zajebavam, ti si stvarno budala i uskoro ćeš i stvarno na onaj svijet, jebiga.
A to kako ti mene zajebavaš, to ti je bezveze.
Ja ne samo da nisam bio u ratu, nego nisam nikad ni služio bilo kakvu vojsku. Kakav sendvič i sokić?
Plaćao sam tada debeli porez da bi ti imao što jesti u haveju.
A i sad plaćam, da imaš penziju.
crvenkasti-
2014-04-17
pa svojevremeno si rekao da si bio klinac, ali uzmimo da je ovo potonje istina, u tom slučaju plaćao si kako bi yehudi mogao pod krinkom odore hrvatske vojske autentičnim ustaškim srbosjekom maltretirati srpski živalj u zaleđu zadra... ja za razliku od tog idiota sam godinama na zelenoj granici čuvao srpski živalj između ostalih i od takvih psihopata...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:ti bi se samo uzdao da ti maramih pruži sendvič i vindija sokić...crvenkasti wrote:veber wrote:
Ja,kad tebe zajebavam, ti si stvarno budala i uskoro ćeš i stvarno na onaj svijet, jebiga.
Ja ne samo da nisam bio u ratu, nego nisam nikad ni služio bilo kakvu vojsku. Kakav sendvič i sokić?
2015-08-08
I što ima novog?...Jel pao Maduro?
red wolf-
2016-02-10
maduro rula a narod venezuele u ekstazi od sreće radi opstanka na vlasti dragog vođe...red wolf wrote:I što ima novog?...Jel pao Maduro?
2015-08-08
Dobro je...Sve ide prema planu...Priroda i ljudska priroda će uskoro dovesti do smrti starog svijeta i rođenja novog...Samo se opustite...michaellcmacha wrote:maduro rula a narod venezuele u ekstazi od sreće radi opstanka na vlasti dragog vođe...red wolf wrote:I što ima novog?...Jel pao Maduro?
red wolf-
2016-02-10
stvar je u tome. pljuju po rvackoj ali im rvacki pasoš nije stran.michaellcmacha wrote:ti bi se samo uzdao da ti maramih pruži sendvič i vindija sokić...crvenkasti wrote:veber wrote:
sve je to stoka.
2014-12-30
michaellcmacha wrote:pa svojevremeno si rekao da si bio klinac, ali uzmimo da je ovo potonje istina, u tom slučaju plaćao si kako bi yehudi mogao pod krinkom odore hrvatske vojske autentičnim ustaškim srbosjekom maltretirati srpski živalj u zaleđu zadra... ja za razliku od tog idiota sam godinama na zelenoj granici čuvao srpski živalj između ostalih i od takvih psihopata...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:ti bi se samo uzdao da ti maramih pruži sendvič i vindija sokić...crvenkasti wrote:veber wrote:
Zašto si tako ogorčen i otrovan? Pa nisi jedini ti ispao budala.
Nisi samo ti nasjeo na sranja da mi Hrvati možemo imati državu.
Zajebali smo se.
Jebi ga.
crvenkasti-
2014-04-17
Svetoje kako ga zovete veci jebac od svih vas zajedno.Covjek se divi zenskoj ljepoti a poznato je iz povijesti da su najveci mjetnici ..vojskovodje imali jaki seksualni nagon.To je energija koju dobijash sa rodjenjem a divljenje zenskom tijelu je podsvjesna potpora zivotu a ne smrti.Njega zensko tijelo ..posebno mladje uzbudjuje zbog toga shto u njemu vidi shansu za produzenjem sebe kako genetski tako i duhovno.Vi se divite ubijanju i unishtavanju dok se on divi radosti zivljenja i ljepoti zivota .Sjebani ste i frustrirani upravo zbog toga seksualnog nagona koji ne posjedujete pa vam neki susjed Mujo ili po koji Jovo ako se negdje jos nadje servisira gospodje .Ljubomorni ste jar vas podsjeca shto ste mozda nekada bili a danas ste pivske mjeshine ispod kojih se kurac ne vidi..Celavi i ofucani koje vishe ni neku od 20 godina da vam se pojavi gola u krevetu ne bi mogli jebati.Zivot vam je proshao u filozofiranju chiji je tata jachi,,najbolji ste googleri..sve znate ...struchnjaci ..programeri koji ne znaju procitati upustvo na internetu.Sunce ti jebem guglam jer nemam pojma sto to znachi M00..i googi mi izbaci istu stranicu koju je Gnjec postao. E takav je programer.Ja se neshto kuzim jer zivim od toga da apdejtujem loshe programe ili one koji su napredniji..bez jebenog informatichkog fakulteta..Pa to je samo dokaz da je na zapadu sve specijalizirano...ne rade svi sve..nego su specijalizirani po odredjenim sekcijama ili programskim oblastima .Jebo te..chovjek navalio da kupi BMW M5 ..a ja sam vozio M6 novi samo iz radoznalosti zbog transmisije jer me interesirala kao tehnologija koja se koristi u trkacim autima .A kada sam schwabi trebao platiti 1200.tisuca sa jebeni spid senzor ...a auto imao samo nekih 70 tisuca ..istekla garancija ..ma jebem li ti mater schwapsku ..popravio i odmah uvalio jednom slichnom tebi...Poslije mi dolazio zaliti se shto sam mu prodo smece,,,Fino sam ga odjebo da je schwapska fina tehnologija za zajebat budalu:::))Tako da ako niste znali japanci su danas deset puta kvalitetniji od schwapskih auta..a oni koji voze njemachke aute proizvedene nakon 1994 voze gebelsovu propagandu koja zivi na slavi mercedesovog dizel motora od pet cilindara.Sve znate ..bog te jebo..chitam .i chujem onoga u vlaku pazite lisnice dzepar je u vlaku...Veberu....ti si jedna obichna babetina...i pichkica koja se osramotila sa onim svojim odvratnim klicom (male ribice za pecanje velikih).Meni nije jasno kako uopce neke korisnice ovog foruma komuniciraju sa tobom..Mozda zato shto su sigurne da ti nece dati pichke ali si dobar za ogrebati se za neku vechericu ..kaki parfemic i kavicu a uz to imati klovna kraj sebe da se mogu zajebavati:::)))
Guest- Guest
a jebote dođe meni susjed i veli bili mu ja mogao provjeriti za nekog njegovog sinovca jel on smije doći u hrvatsku, jer se boji da ga ne uhapse... jebote ja gledam čovjeka, dobri smo si godinama, i isti je bio u hv-u... i ja mu velim pa jebote pa valjda on zna jel što radio za što bi ga se moglo teretiti... i ajde nisam jednom pomogao pa eto i potencijalnom čejenu... nazovem i provjerim i za istog nema ukucanog matičnog broja znači nije u potragama,,, i pazi potom mi susjed dođe i kaže da se tajnjegov sinovac svejedno boji... e pa jebiga nek se boji što bi mu ja.... gle serbinja uredovno piči cijelo vrijeme prek hrvatske i nikom ništa jer očito nije radio pizdarije kako je i navodio... i ok neka ih oni su ti koji jesu, ali ova domaća stoka, jebem ti ološ... ološarski...veber wrote:stvar je u tome. pljuju po rvackoj ali im rvacki pasoš nije stran.michaellcmacha wrote:ti bi se samo uzdao da ti maramih pruži sendvič i vindija sokić...crvenkasti wrote:veber wrote:
sve je to stoka.
2015-08-08
michaellcmacha wrote:
a jebote dođe meni susjed i veli bili mu ja mogao provjeriti za nekog njegovog sinovca jel on smije doći u hrvatsku, jer se boji da ga ne uhapse... jebote ja gledam čovjeka, dobri smo si godinama, i isti je bio u hv-u... i ja mu velim pa jebote pa valjda on zna jel što radio za što bi ga se moglo teretiti... i ajde nisam jednom pomogao pa eto i potencijalnom čejenu... nazovem i provjerim i za istog nema ukucanog matičnog broja znači nije u potragama,,, i pazi potom mi susjed dođe i kaže da se tajnjegov sinovac svejedno boji... e pa jebiga nek se boji što bi mu ja.... gle serbinja uredovno piči cijelo vrijeme prek hrvatske i nikom ništa jer očito nije radio pizdarije kako je i navodio... i ok neka ih oni su ti koji jesu, ali ova domaća stoka, jebem ti ološ... ološarski...
Jesu li te Srbi tukli kad si bio mali? Rugali ti se što si bio kržljav i imao najmanji pimpek?
Ili te tukao otac Srbin?
Mislim, ono, stvarno si opsjednjut Srbima. Mora postojati neki razlog.
Priznaj, što je?
crvenkasti-
2014-04-17
A sta je sa onima koji dodju sa americhkim paseportom?? jel njih apsite..jebem ti mater frend mi prichao ...pokaze im svoj americhki stavi sto dolara u njega,,,ovaj otvori ochi mu se zasijaju,,,a on mu veli isprichavam se zaboravio sam vratiti dolare u lisnicu..Jebo ih ko majmune...jednom je viko...shta ocesh...ja te hranim pizda ti materina a ti mi grizesh ruku....hahhahahahahahahahahhahahaha...a jebga Robi je moj uvijek bijo lud zato shto je imao uvijek dobro zaledje pa je mogo i za vrijeme one drzave jebavati glupe murjake na fin nachn,,,::)))
Guest- Guest
michaellcmacha wrote: ali ova domaća stoka, jebem ti ološ... ološarski...
To je zato jer mnogi naši Hrvati još žive u njihovim stanovima ili kućama. Moramo ih nekako odvratiti od namjera da se vrate.
crvenkasti-
2014-04-17
hahahahahahahahahahahaha...Koji si ti jeben igrač...hahahahahahahahahahahahahahahacrvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:
a jebote dođe meni susjed i veli bili mu ja mogao provjeriti za nekog njegovog sinovca jel on smije doći u hrvatsku, jer se boji da ga ne uhapse... jebote ja gledam čovjeka, dobri smo si godinama, i isti je bio u hv-u... i ja mu velim pa jebote pa valjda on zna jel što radio za što bi ga se moglo teretiti... i ajde nisam jednom pomogao pa eto i potencijalnom čejenu... nazovem i provjerim i za istog nema ukucanog matičnog broja znači nije u potragama,,, i pazi potom mi susjed dođe i kaže da se tajnjegov sinovac svejedno boji... e pa jebiga nek se boji što bi mu ja.... gle serbinja uredovno piči cijelo vrijeme prek hrvatske i nikom ništa jer očito nije radio pizdarije kako je i navodio... i ok neka ih oni su ti koji jesu, ali ova domaća stoka, jebem ti ološ... ološarski...
Jesu li te Srbi tukli kad si bio mali? Rugali ti se što si bio kržljav i imao najmanji pimpek?
Ili te tukao otac Srbin?
Mislim, ono, stvarno si opsjednjut Srbima. Mora postojati neki razlog.
Priznaj, što je?
red wolf-
2016-02-10
kaj ga ti drobiš. to je u rangu svetoja.frka wrote:Svetoje kako ga zovete veci jebac od svih vas zajedno.Covjek se divi zenskoj ljepoti a poznato je iz povijesti da su najveci mjetnici ..vojskovodje imali jaki seksualni nagon.To je energija koju dobijash sa rodjenjem a divljenje zenskom tijelu je podsvjesna potpora zivotu a ne smrti.Njega zensko tijelo ..posebno mladje uzbudjuje zbog toga shto u njemu vidi shansu za produzenjem sebe kako genetski tako i duhovno.Vi se divite ubijanju i unishtavanju dok se on divi radosti zivljenja i ljepoti zivota .Sjebani ste i frustrirani upravo zbog toga seksualnog nagona koji ne posjedujete pa vam neki susjed Mujo ili po koji Jovo ako se negdje jos nadje servisira gospodje .Ljubomorni ste jar vas podsjeca shto ste mozda nekada bili a danas ste pivske mjeshine ispod kojih se kurac ne vidi..Celavi i ofucani koje vishe ni neku od 20 godina da vam se pojavi gola u krevetu ne bi mogli jebati.Zivot vam je proshao u filozofiranju chiji je tata jachi,,najbolji ste googleri..sve znate ...struchnjaci ..programeri koji ne znaju procitati upustvo na internetu.Sunce ti jebem guglam jer nemam pojma sto to znachi M00..i googi mi izbaci istu stranicu koju je Gnjec postao. E takav je programer.Ja se neshto kuzim jer zivim od toga da apdejtujem loshe programe ili one koji su napredniji..bez jebenog informatichkog fakulteta..Pa to je samo dokaz da je na zapadu sve specijalizirano...ne rade svi sve..nego su specijalizirani po odredjenim sekcijama ili programskim oblastima .Jebo te..chovjek navalio da kupi BMW M5 ..a ja sam vozio M6 novi samo iz radoznalosti zbog transmisije jer me interesirala kao tehnologija koja se koristi u trkacim autima .A kada sam schwabi trebao platiti 1200.tisuca sa jebeni spid senzor ...a auto imao samo nekih 70 tisuca ..istekla garancija ..ma jebem li ti mater schwapsku ..popravio i odmah uvalio jednom slichnom tebi...Poslije mi dolazio zaliti se shto sam mu prodo smece,,,Fino sam ga odjebo da je schwapska fina tehnologija za zajebat budalu:::))Tako da ako niste znali japanci su danas deset puta kvalitetniji od schwapskih auta..a oni koji voze njemachke aute proizvedene nakon 1994 voze gebelsovu propagandu koja zivi na slavi mercedesovog dizel motora od pet cilindara.Sve znate ..bog te jebo..chitam .i chujem onoga u vlaku pazite lisnice dzepar je u vlaku...Veberu....ti si jedna obichna babetina...i pichkica koja se osramotila sa onim svojim odvratnim klicom (male ribice za pecanje velikih).Meni nije jasno kako uopce neke korisnice ovog foruma komuniciraju sa tobom..Mozda zato shto su sigurne da ti nece dati pichke ali si dobar za ogrebati se za neku vechericu ..kaki parfemic i kavicu a uz to imati klovna kraj sebe da se mogu zajebavati:::)))
da se ikaj kužiš u programiranje znao bi što sam pitao eska.
da ikaj znaš o robotima, znao bi što mi je gnječ odgovorio.
a tvoje fixacijje samnom su za neke druge sfere.
2014-12-30
ej alo kreten je pedofil, nema ni kučeta ni mačeta, nije u stanju ni kurvu u njemačkoj platiti nego je od svoje desanke izmislio rujku.... sve što je u zadnjih 16 godina po onom starom forumu a i po ovom pisao su bile besmislene laži i izmišljotine, a usput je ne jednom kad ga takneš u žicu vrijeđao ljude a i žene skoro pa uredovno se doticao tuđih obitelji i koješta drugo sve odreda idiotski i kretenski... ovo u vezi automobila upravo prepričavaš kakav je telac upravo bio svetozar koji se ko neki klinac ložio na bembaru nadajući se da će ga jednom imati i uz pomoć vozilice pojebati neku nepametnu koja će popušiti njegovu plitku spiku.... ccccfrka wrote:Svetoje kako ga zovete veci jebac od svih vas zajedno.Covjek se divi zenskoj ljepoti a poznato je iz povijesti da su najveci mjetnici ..vojskovodje imali jaki seksualni nagon.To je energija koju dobijash sa rodjenjem a divljenje zenskom tijelu je podsvjesna potpora zivotu a ne smrti.Njega zensko tijelo ..posebno mladje uzbudjuje zbog toga shto u njemu vidi shansu za produzenjem sebe kako genetski tako i duhovno.Vi se divite ubijanju i unishtavanju dok se on divi radosti zivljenja i ljepoti zivota .Sjebani ste i frustrirani upravo zbog toga seksualnog nagona koji ne posjedujete pa vam neki susjed Mujo ili po koji Jovo ako se negdje jos nadje servisira gospodje .Ljubomorni ste jar vas podsjeca shto ste mozda nekada bili a danas ste pivske mjeshine ispod kojih se kurac ne vidi..Celavi i ofucani koje vishe ni neku od 20 godina da vam se pojavi gola u krevetu ne bi mogli jebati.Zivot vam je proshao u filozofiranju chiji je tata jachi,,najbolji ste googleri..sve znate ...struchnjaci ..programeri koji ne znaju procitati upustvo na internetu.Sunce ti jebem guglam jer nemam pojma sto to znachi M00..i googi mi izbaci istu stranicu koju je Gnjec postao. E takav je programer.Ja se neshto kuzim jer zivim od toga da apdejtujem loshe programe ili one koji su napredniji..bez jebenog informatichkog fakulteta..Pa to je samo dokaz da je na zapadu sve specijalizirano...ne rade svi sve..nego su specijalizirani po odredjenim sekcijama ili programskim oblastima .Jebo te..chovjek navalio da kupi BMW M5 ..a ja sam vozio M6 novi samo iz radoznalosti zbog transmisije jer me interesirala kao tehnologija koja se koristi u trkacim autima .A kada sam schwabi trebao platiti 1200.tisuca sa jebeni spid senzor ...a auto imao samo nekih 70 tisuca ..istekla garancija ..ma jebem li ti mater schwapsku ..popravio i odmah uvalio jednom slichnom tebi...Poslije mi dolazio zaliti se shto sam mu prodo smece,,,Fino sam ga odjebo da je schwapska fina tehnologija za zajebat budalu:::))Tako da ako niste znali japanci su danas deset puta kvalitetniji od schwapskih auta..a oni koji voze njemachke aute proizvedene nakon 1994 voze gebelsovu propagandu koja zivi na slavi mercedesovog dizel motora od pet cilindara.Sve znate ..bog te jebo..chitam .i chujem onoga u vlaku pazite lisnice dzepar je u vlaku...Veberu....ti si jedna obichna babetina...i pichkica koja se osramotila sa onim svojim odvratnim klicom (male ribice za pecanje velikih).Meni nije jasno kako uopce neke korisnice ovog foruma komuniciraju sa tobom..Mozda zato shto su sigurne da ti nece dati pichke ali si dobar za ogrebati se za neku vechericu ..kaki parfemic i kavicu a uz to imati klovna kraj sebe da se mogu zajebavati:::)))
2015-08-08
ma jašta al sve ih jebe što ni u jednom gradu nemaju naslijeđenog grobnog mjesta...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote: ali ova domaća stoka, jebem ti ološ... ološarski...
To je zato jer mnogi naši Hrvati još žive u njihovim stanovima ili kućama. Moramo ih nekako odvratiti od namjera da se vrate.
2015-08-08
michaellcmacha wrote:ej alo kreten je pedofil, nema ni kučeta ni mačeta, nije u stanju ni kurvu u njemačkoj platiti nego je od svoje desanke izmislio rujku.... sve što je u zadnjih 16 godina po onom starom forumu a i po ovom pisao su bile besmislene laži i izmišljotine, a usput je ne jednom kad ga takneš u žicu vrijeđao ljude a i žene skoro pa uredovno se doticao tuđih obitelji i koješta drugo sve odreda idiotski i kretenski... ovo u vezi automobila upravo prepričavaš kakav je telac upravo bio svetozar koji se ko neki klinac ložio na bembaru nadajući se da će ga jednom imati i uz pomoć vozilice pojebati neku nepametnu koja će popušiti njegovu plitku spiku.... ccccfrka wrote:Svetoje kako ga zovete veci jebac od svih vas zajedno.Covjek se divi zenskoj ljepoti a poznato je iz povijesti da su najveci mjetnici ..vojskovodje imali jaki seksualni nagon.To je energija koju dobijash sa rodjenjem a divljenje zenskom tijelu je podsvjesna potpora zivotu a ne smrti.Njega zensko tijelo ..posebno mladje uzbudjuje zbog toga shto u njemu vidi shansu za produzenjem sebe kako genetski tako i duhovno.Vi se divite ubijanju i unishtavanju dok se on divi radosti zivljenja i ljepoti zivota .Sjebani ste i frustrirani upravo zbog toga seksualnog nagona koji ne posjedujete pa vam neki susjed Mujo ili po koji Jovo ako se negdje jos nadje servisira gospodje .Ljubomorni ste jar vas podsjeca shto ste mozda nekada bili a danas ste pivske mjeshine ispod kojih se kurac ne vidi..Celavi i ofucani koje vishe ni neku od 20 godina da vam se pojavi gola u krevetu ne bi mogli jebati.Zivot vam je proshao u filozofiranju chiji je tata jachi,,najbolji ste googleri..sve znate ...struchnjaci ..programeri koji ne znaju procitati upustvo na internetu.Sunce ti jebem guglam jer nemam pojma sto to znachi M00..i googi mi izbaci istu stranicu koju je Gnjec postao. E takav je programer.Ja se neshto kuzim jer zivim od toga da apdejtujem loshe programe ili one koji su napredniji..bez jebenog informatichkog fakulteta..Pa to je samo dokaz da je na zapadu sve specijalizirano...ne rade svi sve..nego su specijalizirani po odredjenim sekcijama ili programskim oblastima .Jebo te..chovjek navalio da kupi BMW M5 ..a ja sam vozio M6 novi samo iz radoznalosti zbog transmisije jer me interesirala kao tehnologija koja se koristi u trkacim autima .A kada sam schwabi trebao platiti 1200.tisuca sa jebeni spid senzor ...a auto imao samo nekih 70 tisuca ..istekla garancija ..ma jebem li ti mater schwapsku ..popravio i odmah uvalio jednom slichnom tebi...Poslije mi dolazio zaliti se shto sam mu prodo smece,,,Fino sam ga odjebo da je schwapska fina tehnologija za zajebat budalu:::))Tako da ako niste znali japanci su danas deset puta kvalitetniji od schwapskih auta..a oni koji voze njemachke aute proizvedene nakon 1994 voze gebelsovu propagandu koja zivi na slavi mercedesovog dizel motora od pet cilindara.Sve znate ..bog te jebo..chitam .i chujem onoga u vlaku pazite lisnice dzepar je u vlaku...Veberu....ti si jedna obichna babetina...i pichkica koja se osramotila sa onim svojim odvratnim klicom (male ribice za pecanje velikih).Meni nije jasno kako uopce neke korisnice ovog foruma komuniciraju sa tobom..Mozda zato shto su sigurne da ti nece dati pichke ali si dobar za ogrebati se za neku vechericu ..kaki parfemic i kavicu a uz to imati klovna kraj sebe da se mogu zajebavati:::)))
Miha, jel ti živiš u srpskoj kući?
Bio bi glup da ne živiš. Zašto bi stajele prazne i propadale?
crvenkasti-
2014-04-17
A u pozadini sigurno svira ovo ...aj ne seri..frka wrote:Kada sam odlucio otici iz Hrvatske..Sjedim na Sigetu u kaficu Relax (Merchepov glavni stan) sa dva "hrvatska vojnika"..Jedan metar i zwantzieg..drugi dva metra grdosija ..Pijemo kavicu ..proljece 1991 ..Znam ih od prije
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 31 of 37 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37
Similar topics
» Vojni helikopter napao Vrhovni sud u Venezueli
» Upravo je počeo diplomatski rat: Pola sveta proteruje ruske zvaničnike, među njima i Hrvatska, Moskva uzvraća udarac (FOTO)
» Paladino počeo raditi u Mostaru: 'Počeo bi i ranije da nismo imali probleme'
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» HDZ trijumfalno:'Oporbe više nema'
» Upravo je počeo diplomatski rat: Pola sveta proteruje ruske zvaničnike, među njima i Hrvatska, Moskva uzvraća udarac (FOTO)
» Paladino počeo raditi u Mostaru: 'Počeo bi i ranije da nismo imali probleme'
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» HDZ trijumfalno:'Oporbe više nema'
Page 31 of 37