Šef oporbe u Venezueli: Upravo je počeo vojni puč
Page 11 of 37
Page 11 of 37 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 24 ... 37
Re: Šef oporbe u Venezueli: Upravo je počeo vojni puč
Ima li netko tko uređuje ovaj forum pa da neke stvari cenzurira?...
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
red wolf wrote:Ima li netko tko uređuje ovaj forum pa da neke stvari cenzurira?...
Treba cenzurirati stvarnost. Nije dobro gledati što se stvarno događa.
Svi su ljudi isti, dječica božja.
Guest- Guest
Ne. Postoje neka pravila. Svi znamo da je zlo oduvijek oko nas.insurekcija wrote:red wolf wrote:Ima li netko tko uređuje ovaj forum pa da neke stvari cenzurira?...
Treba cenzurirati stvarnost. Nije dobro gledati što se stvarno događa.
Svi su ljudi isti, dječica božja.
red wolf-
2016-02-10
pa ajde zamisli tamo neku jebenu pripizdinu između tuzle i zenice otkuda je Epi, ja sam to sve vidio svojim očima, tuga, jad i bijeda, nakon 35 godina konjunkture, a probaj onda samo zamisliti na što je to ličilo 1949-1953... ma to se ni zamisliti ne može... i onda tudum kojeg ćaća mu da nije američke pomoći, ne bi bio u stanju ga ni izdrkati da nekim slučajem završi u nekavoj epruveti, a kamoli ga napraviti, se perfidno smijulji i kreteniše kao ono glupi ameri, zločesti ameri... jebali ga ameri u guzicu tu dvoličnu jer obraza nema, ko ni jebenog kakvog takvog intelektualnog kapaciteta da shvati gdje je i čijom zaslugom... debilčina debilna... kraj takvog mi svetozar čak nije ni za čudit mu se... čak štoviše to je to, još smo mi i dobri...kaya wrote:Lijepo vam kaze miha. Crkli bi od gladi jos 50- ih bez amera. U zagrebu a vjerojatno i svugdje drugdje su ih hranili po skolama i vrticima i mljekom i jajima u prahu i doma su dobivali te pakete.
Samo sto ste vi debili sa grane pa nemate pojma..
2015-08-08
Samoupravnom narodu nije bas najbolje islo :) pa su ih hranile sve americke vlade 15 godina paketima pomoci. Naime Samoupravni narod nije imao ni gace a kamoli nesto za jesti do 60 i neke.michaellcmacha wrote:pa ajde zamisli tamo neku jebenu pripizdinu između tuzle i zenice otkuda je Epi, ja sam to sve vidio svojim očima, tuga, jad i bijeda, nakon 35 godina konjunkture, a probaj onda samo zamisliti na što je to ličilo 1949-1953... ma to se ni zamisliti ne može... i onda tudum kojeg ćaća mu da nije američke pomoći, ne bi bio u stanju ga ni izdrkati da nekim slučajem završi u nekavoj epruveti, a kamoli ga napraviti, se perfidno smijulji i kreteniše kao ono glupi ameri, zločesti ameri... jebali ga ameri u guzicu tu dvoličnu jer obraza nema, ko ni jebenog kakvog takvog intelektualnog kapaciteta da shvati gdje je i čijom zaslugom... debilčina debilna... kraj takvog mi svetozar čak nije ni za čudit mu se... čak štoviše to je to, još smo mi i dobri...kaya wrote:Lijepo vam kaze miha. Crkli bi od gladi jos 50- ih bez amera. U zagrebu a vjerojatno i svugdje drugdje su ih hranili po skolama i vrticima i mljekom i jajima u prahu i doma su dobivali te pakete.
A ovi ovdje? Oni su nesvjesni nesvjesti .
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ovaj narod je samoupravljanjem gradio tvornice, ambulante i mnogo toga...Onda ste došli Vi, i sve privatizirali...I sad mi je drago da uživate u tome...kaya wrote:Samoupravnom narodu nije bas najbolje islo :) pa su ih hranile sve americke vlade 15 godina paketima pomoci. Naime Samoupravni narod nije imao ni gace a kamoli nesto za jesti do 60 i neke.michaellcmacha wrote:pa ajde zamisli tamo neku jebenu pripizdinu između tuzle i zenice otkuda je Epi, ja sam to sve vidio svojim očima, tuga, jad i bijeda, nakon 35 godina konjunkture, a probaj onda samo zamisliti na što je to ličilo 1949-1953... ma to se ni zamisliti ne može... i onda tudum kojeg ćaća mu da nije američke pomoći, ne bi bio u stanju ga ni izdrkati da nekim slučajem završi u nekavoj epruveti, a kamoli ga napraviti, se perfidno smijulji i kreteniše kao ono glupi ameri, zločesti ameri... jebali ga ameri u guzicu tu dvoličnu jer obraza nema, ko ni jebenog kakvog takvog intelektualnog kapaciteta da shvati gdje je i čijom zaslugom... debilčina debilna... kraj takvog mi svetozar čak nije ni za čudit mu se... čak štoviše to je to, još smo mi i dobri...kaya wrote:Lijepo vam kaze miha. Crkli bi od gladi jos 50- ih bez amera. U zagrebu a vjerojatno i svugdje drugdje su ih hranili po skolama i vrticima i mljekom i jajima u prahu i doma su dobivali te pakete.
red wolf-
2016-02-10
nemoj tako.michaellcmacha wrote:majmune jedan nepodjeni... američki kruh jedeš otkad si se rodio... i ti imaš nešto protiv SAD-a, pa daj stvarno ti velim odi se ubij tiho i polako... puna kada mlake vode neke tabletice i žiletić.... završi više tu sramotu....pismejker wrote:da malo pratis,skuzio bih da ja nemam nish protiv smjene vlasti,nego toga DA TO VODI AMERIKa...svugdje se petljaju..Ako venecuelanski narod hoce drugog vodju,e pa eto,nek im bude,nemam nish protiv..ako hoce kapitalizam,mila majka,ja sam za..
No od petljanja Amera posvuda mi se
pa audi bi proglasio 100 dana žalosti da se svetoje ubije.
2014-12-30
šteta gadafija, ali bilo bi baza da ovako sve ponovi..sa Madurommutava baštarda wrote:mutava baštarda wrote:https://vijesti.hrt.hr/126627/obama-poziva-asada-da-odstupi
18. 08. 2011
[size=32]Za dobro sirijskog naroda, došlo je vrijeme da predsjednik Asad odstupi[/size][size=32], napisao je američki predsjednik [/size][size=32]Barack Obama...[/size]
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
ma nek ide u kurac glupan, glupavi, kak ga nije sram biti toliko glup, aj da je lud to bi mu svak oprostio.. al ovu glupavoću pa to nije neg da se samoprikolje žiletom ispod pazuha...veber wrote:nemoj tako.michaellcmacha wrote:majmune jedan nepodjeni... američki kruh jedeš otkad si se rodio... i ti imaš nešto protiv SAD-a, pa daj stvarno ti velim odi se ubij tiho i polako... puna kada mlake vode neke tabletice i žiletić.... završi više tu sramotu....pismejker wrote:da malo pratis,skuzio bih da ja nemam nish protiv smjene vlasti,nego toga DA TO VODI AMERIKa...svugdje se petljaju..Ako venecuelanski narod hoce drugog vodju,e pa eto,nek im bude,nemam nish protiv..ako hoce kapitalizam,mila majka,ja sam za..
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
a da ti ne preskačeš ladiomile i prazine koji su ti propisani u duplim dozama...red wolf wrote:Ovaj narod je samoupravljanjem gradio tvornice, ambulante i mnogo toga...Onda ste došli Vi, i sve privatizirali...I sad mi je drago da uživate u tome...kaya wrote:Samoupravnom narodu nije bas najbolje islo :) pa su ih hranile sve americke vlade 15 godina paketima pomoci. Naime Samoupravni narod nije imao ni gace a kamoli nesto za jesti do 60 i neke.michaellcmacha wrote:pa ajde zamisli tamo neku jebenu pripizdinu između tuzle i zenice otkuda je Epi, ja sam to sve vidio svojim očima, tuga, jad i bijeda, nakon 35 godina konjunkture, a probaj onda samo zamisliti na što je to ličilo 1949-1953... ma to se ni zamisliti ne može... i onda tudum kojeg ćaća mu da nije američke pomoći, ne bi bio u stanju ga ni izdrkati da nekim slučajem završi u nekavoj epruveti, a kamoli ga napraviti, se perfidno smijulji i kreteniše kao ono glupi ameri, zločesti ameri... jebali ga ameri u guzicu tu dvoličnu jer obraza nema, ko ni jebenog kakvog takvog intelektualnog kapaciteta da shvati gdje je i čijom zaslugom... debilčina debilna... kraj takvog mi svetozar čak nije ni za čudit mu se... čak štoviše to je to, još smo mi i dobri...kaya wrote:Lijepo vam kaze miha. Crkli bi od gladi jos 50- ih bez amera. U zagrebu a vjerojatno i svugdje drugdje su ih hranili po skolama i vrticima i mljekom i jajima u prahu i doma su dobivali te pakete.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
nemoj tako jer firma za čišćenje ne bi bez njega mogla više živjet.michaellcmacha wrote:ma nek ide u kurac glupan, glupavi, kak ga nije sram biti toliko glup, aj da je lud to bi mu svak oprostio.. al ovu glupavoću pa to nije neg da se samoprikolje žiletom ispod pazuha...veber wrote:nemoj tako.michaellcmacha wrote:majmune jedan nepodjeni... američki kruh jedeš otkad si se rodio... i ti imaš nešto protiv SAD-a, pa daj stvarno ti velim odi se ubij tiho i polako... puna kada mlake vode neke tabletice i žiletić.... završi više tu sramotu....pismejker wrote:da malo pratis,skuzio bih da ja nemam nish protiv smjene vlasti,nego toga DA TO VODI AMERIKa...svugdje se petljaju..Ako venecuelanski narod hoce drugog vodju,e pa eto,nek im bude,nemam nish protiv..ako hoce kapitalizam,mila majka,ja sam za..
2014-12-30
Bivša veličina ispušila još jednu revoluciju. Nisu više ni treći. Prognoza je da ih Indija prestiže već ovog lita
Btw. malo sporije sa trabunjanjem. Kad ja nekaj napišem, hoću sa ovo "send" dugme bu dovoljno za objavu posta, a ne da moram nekakve dodatne gumbe pritiskat
https://twitter.com/myteks/status/1123352097049796608
venezeulanci nose pokojnog momka kojeg su ubili antifašisti
AssadNaPodmornici wrote:
https://www.bestgore.com/burn-victim/young-man-set-fire-fake-protester-caracas-venezuela/
a možda su ga prosvjednici ubili, da bi imali što za slikati i nositi
nikad neznaš, u zemljama trećeg svijeta
Guest- Guest
jesu li mu skinuli odjecu i cipeleAssadNaPodmornici wrote:https://twitter.com/myteks/status/1123352097049796608
il ce ga mozda na razanj :D
23:45
Američki državni tajnik Mike Pompeo ljut je na Rusiju te je optužuje za propast današnje operacije. Naime, Pompeo tvrdi kako je Maduro "bio spreman napustiti Venezuelu i otići u Havanu", ali ga je onda navodno Rusija "nagovorila da ostane".
23:45
Američki državni tajnik Mike Pompeo ljut je na Rusiju te je optužuje za propast današnje operacije. Naime, Pompeo tvrdi kako je Maduro "bio spreman napustiti Venezuelu i otići u Havanu", ali ga je onda navodno Rusija "nagovorila da ostane".
23:19
S terena stižu loše vijesti za anti-Maduro snage - izvori navode kako je Leopoldo Lopez, jedan od ključnih lidera opozicije, pobjegao u čileansku ambasadu te tamo zatražio sklonište. Isti izvori navode kako se 25 vojnika, koji su prešli na stranu Guaida, sada krije u brazilskoj ambasadi.
S terena stižu loše vijesti za anti-Maduro snage - izvori navode kako je Leopoldo Lopez, jedan od ključnih lidera opozicije, pobjegao u čileansku ambasadu te tamo zatražio sklonište. Isti izvori navode kako se 25 vojnika, koji su prešli na stranu Guaida, sada krije u brazilskoj ambasadi.
Ugl. antifašisti jebu kapitaliste pred prvi svibanj. Ovaj dan bu zaista dan pobide antifašizma nad kapitalizmom.
Ovi put snajperisti zakazali..............damed
i to bi bilo to
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 11 of 37 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 24 ... 37
Similar topics
» Vojni helikopter napao Vrhovni sud u Venezueli
» Upravo je počeo diplomatski rat: Pola sveta proteruje ruske zvaničnike, među njima i Hrvatska, Moskva uzvraća udarac (FOTO)
» Paladino počeo raditi u Mostaru: 'Počeo bi i ranije da nismo imali probleme'
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» HDZ trijumfalno:'Oporbe više nema'
» Upravo je počeo diplomatski rat: Pola sveta proteruje ruske zvaničnike, među njima i Hrvatska, Moskva uzvraća udarac (FOTO)
» Paladino počeo raditi u Mostaru: 'Počeo bi i ranije da nismo imali probleme'
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» HDZ trijumfalno:'Oporbe više nema'
Page 11 of 37