Šef oporbe u Venezueli: Upravo je počeo vojni puč
Page 24 of 37
Page 24 of 37 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 30 ... 37
Re: Šef oporbe u Venezueli: Upravo je počeo vojni puč
znam vrlo dobro povijest siscie, a onda usput i flavijevaca, između ostalih i njihov je pokoji sarkofag pokraj kojih svakodnevno prolazim... uglavnom poanta je bila da bilo tko od nas kurac kuži, jer od kud ti vrijeme a bogami i širina znanja da bi uopće išta mogao kužiti... uglavnom svi mi ili klizimo niz brdo ili plivamo niz vodu... i nema tu lufta za znati znanje....eto ti samo tvog prijatelja epija barata sa pojmovima koje uopće ne razumije ali neka je on u tuzli dobio diplomu učitelja... mogao je ako ništa bar tu u hrvatskoj naučiti da zluradost nije javna emocija nego skrivena potajna, pa onda slijedom logike neke kurčeve ju nikako ne može meni pripisivati jer mu ja u bebu saspem što ga ide, a ne iz prikrajka...veber wrote:kolega, siscia flavia colonia je u biti za cara tiberija postala važna. pod njim se tamo smješta najveća vojska carstva. tamo je bila kovnica novca kasnije, ne da mi se guglat ali mislim da je septimije sever uzdigao na višu razinu. u kasnijem carstvu su se malo pobili neki carevi.
onda dolaze huni kojima je dozvoljeno naseljavanje i onda gastarbajteri iz turske gdje sisak opet igra važnu uloogu u obrani europe.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
kolega ne se žestiti. bolje da se nađemo u birtiji nego opet u bolnici pa moram ružno pogledat onog tipa jer sam gle čuda otvorio pivo i zaapalio pljugu.michaellcmacha wrote:znam vrlo dobro povijest siscie, a onda usput i flavijevaca, između ostalih i njihov je pokoji sarkofag pokraj kojih svakodnevno prolazim... uglavnom poanta je bila da bilo tko od nas kurac kuži, jer od kud ti vrijeme a bogami i širina znanja da bi uopće išta mogao kužiti... uglavnom svi mi ili klizimo niz brdo ili plivamo niz vodu... i nema tu lufta za znati znanje....eto ti samo tvog prijatelja epija barata sa pojmovima koje uopće ne razumije ali neka je on u tuzli dobio diplomu učitelja... mogao je ako ništa bar tu u hrvatskoj naučiti da zluradost nije javna emocija nego skrivena potajna, pa onda slijedom logike neke kurčeve ju nikako ne može meni pripisivati jer mu ja u bebu saspem što ga ide, a ne iz prikrajka...veber wrote:kolega, siscia flavia colonia je u biti za cara tiberija postala važna. pod njim se tamo smješta najveća vojska carstva. tamo je bila kovnica novca kasnije, ne da mi se guglat ali mislim da je septimije sever uzdigao na višu razinu. u kasnijem carstvu su se malo pobili neki carevi.
onda dolaze huni kojima je dozvoljeno naseljavanje i onda gastarbajteri iz turske gdje sisak opet igra važnu uloogu u obrani europe.
doduše, prestao sam čikat. mogao bi samo ružno ga pogledat i otvorit pivo...
2014-12-30
veber-
2014-12-30
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
stavi koju sliku putka i madura pa baci drkicuYehudim wrote:Tema je o Venecueli
ma vezano uz obuku i longijevo prebijanjetre wrote:stavi koju sliku putka i madura pa baci drkicuYehudim wrote:Tema je o Venecueli
samo tema se pogubila. ionako sve začetamo. nije problem otvoriti drugu.
2014-12-30
istina no ovaj srbudim juda ne propušta stavljati slitke putka na kojega redovno baca drkicu. Što reče nevjestin razbojnik od amerofoba su gori samo rusofili. Forum nam se pretvorio u mjesto obožavanja putka i rusijeveber wrote:ma vezano uz obuku i longijevo prebijanjetre wrote:stavi koju sliku putka i madura pa baci drkicuYehudim wrote:Tema je o Venecueli
Ta Venezuela svodi se samo na ovo ; Jel misli Trump napast ili ne ? Ako ne onda će iselit još miljon nezadovoljnih a bravar Maršal će vladat idući sto godina.
Rusija je majka svih Maršala.
Živio drug Tito i socijalistička republika Venezuslavija
Rusija je majka svih Maršala.
Živio drug Tito i socijalistička republika Venezuslavija
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ma tre, meni su rusi čist OK, samo idu mi na kurac njihove sheme idealiziranja nečega što je u pičci materinoj i ako što i valja toga je malo i bez mogućnosti da se omasovi, ali najviše mi idu na kurac likovi koji veličaju rusiju i ruska postignuća a nikada u životu ni jebenu ladu nisu vozili a kamoli bilo što drugo rusko koristili... eto eventualno kalaš, s tim da tu ne računam menadžera on je oružje vidio samo u igricama...tre wrote:istina no ovaj srbudim juda ne propušta stavljati slitke putka na kojega redovno baca drkicu. Što reče nevjestin razbojnik od amerofoba su gori samo rusofili. Forum nam se pretvorio u mjesto obožavanja putka i rusijeveber wrote:ma vezano uz obuku i longijevo prebijanjetre wrote:stavi koju sliku putka i madura pa baci drkicuYehudim wrote:Tema je o Venecueli
2015-08-08
menađer nam kalaš namjesti, a o glocku da ne tipkam. za m76 kao snajperist nije nikad čuo.
2014-12-30
ma ne žestim se ali kolega ti Epi je stvarno ološ, kakav je rijetko hrvatsku zapao.. neka si prestao, sad računaj par godina detoksikacije, ja se još nisam očistio od tog smeća.... imam tu nekih obavljanja na kući ovaj i pol lipnja mjeseca, a onda bih trebao upast u neki gartenbau posao sa jednim starim frendom iz sunje koji je već poduže u stuttgartu... uglavnom ako budem išao gore to će biti početkom ljeta kako bih se mogao adaptirati do zime...veber wrote:kolega ne se žestiti. bolje da se nađemo u birtiji nego opet u bolnici pa moram ružno pogledat onog tipa jer sam gle čuda otvorio pivo i zaapalio pljugu.michaellcmacha wrote:znam vrlo dobro povijest siscie, a onda usput i flavijevaca, između ostalih i njihov je pokoji sarkofag pokraj kojih svakodnevno prolazim... uglavnom poanta je bila da bilo tko od nas kurac kuži, jer od kud ti vrijeme a bogami i širina znanja da bi uopće išta mogao kužiti... uglavnom svi mi ili klizimo niz brdo ili plivamo niz vodu... i nema tu lufta za znati znanje....eto ti samo tvog prijatelja epija barata sa pojmovima koje uopće ne razumije ali neka je on u tuzli dobio diplomu učitelja... mogao je ako ništa bar tu u hrvatskoj naučiti da zluradost nije javna emocija nego skrivena potajna, pa onda slijedom logike neke kurčeve ju nikako ne može meni pripisivati jer mu ja u bebu saspem što ga ide, a ne iz prikrajka...veber wrote:kolega, siscia flavia colonia je u biti za cara tiberija postala važna. pod njim se tamo smješta najveća vojska carstva. tamo je bila kovnica novca kasnije, ne da mi se guglat ali mislim da je septimije sever uzdigao na višu razinu. u kasnijem carstvu su se malo pobili neki carevi.
2015-08-08
onda kada sam bio kod tebe sam prestao. mjesec dva iza toga.michaellcmacha wrote:ma ne žestim se ali kolega ti Epi je stvarno ološ, kakav je rijetko hrvatsku zapao.. neka si prestao, sad računaj par godina detoksikacije, ja se još nisam očistio od tog smeća.... imam tu nekih obavljanja na kući ovaj i pol lipnja mjeseca, a onda bih trebao upast u neki gartenbau posao sa jednim starim frendom iz sunje koji je već poduže u stuttgartu... uglavnom ako budem išao gore to će biti početkom ljeta kako bih se mogao adaptirati do zime...veber wrote:kolega ne se žestiti. bolje da se nađemo u birtiji nego opet u bolnici pa moram ružno pogledat onog tipa jer sam gle čuda otvorio pivo i zaapalio pljugu.michaellcmacha wrote:znam vrlo dobro povijest siscie, a onda usput i flavijevaca, između ostalih i njihov je pokoji sarkofag pokraj kojih svakodnevno prolazim... uglavnom poanta je bila da bilo tko od nas kurac kuži, jer od kud ti vrijeme a bogami i širina znanja da bi uopće išta mogao kužiti... uglavnom svi mi ili klizimo niz brdo ili plivamo niz vodu... i nema tu lufta za znati znanje....eto ti samo tvog prijatelja epija barata sa pojmovima koje uopće ne razumije ali neka je on u tuzli dobio diplomu učitelja... mogao je ako ništa bar tu u hrvatskoj naučiti da zluradost nije javna emocija nego skrivena potajna, pa onda slijedom logike neke kurčeve ju nikako ne može meni pripisivati jer mu ja u bebu saspem što ga ide, a ne iz prikrajka...veber wrote:kolega, siscia flavia colonia je u biti za cara tiberija postala važna. pod njim se tamo smješta najveća vojska carstva. tamo je bila kovnica novca kasnije, ne da mi se guglat ali mislim da je septimije sever uzdigao na višu razinu. u kasnijem carstvu su se malo pobili neki carevi.
od kada se jedna teta splašila ni pištolj ne nosim, opal mi je iz jakne dok je micala jaknu.
čak sam i gej frendli postao kako mi kći veli. veli sada bi s dvije lezbe bez problema izašao.
napredujem.
(ako ti velim da je super kada se dva dečka ljube, molim te upucaj me)
2014-12-30
ma pitaj ga samo kako se nišani prek kolimatora...;)veber wrote:menađer nam kalaš namjesti, a o glocku da ne tipkam. za m76 kao snajperist nije nikad čuo.
2015-08-08
neam s čim sve mi otelo... osto mi jedino SRK, a onda bolje da te svetozar likne, makar i žmirio dok puca... :))))veber wrote:onda kada sam bio kod tebe sam prestao. mjesec dva iza toga.michaellcmacha wrote:ma ne žestim se ali kolega ti Epi je stvarno ološ, kakav je rijetko hrvatsku zapao.. neka si prestao, sad računaj par godina detoksikacije, ja se još nisam očistio od tog smeća.... imam tu nekih obavljanja na kući ovaj i pol lipnja mjeseca, a onda bih trebao upast u neki gartenbau posao sa jednim starim frendom iz sunje koji je već poduže u stuttgartu... uglavnom ako budem išao gore to će biti početkom ljeta kako bih se mogao adaptirati do zime...veber wrote:kolega ne se žestiti. bolje da se nađemo u birtiji nego opet u bolnici pa moram ružno pogledat onog tipa jer sam gle čuda otvorio pivo i zaapalio pljugu.michaellcmacha wrote:znam vrlo dobro povijest siscie, a onda usput i flavijevaca, između ostalih i njihov je pokoji sarkofag pokraj kojih svakodnevno prolazim... uglavnom poanta je bila da bilo tko od nas kurac kuži, jer od kud ti vrijeme a bogami i širina znanja da bi uopće išta mogao kužiti... uglavnom svi mi ili klizimo niz brdo ili plivamo niz vodu... i nema tu lufta za znati znanje....eto ti samo tvog prijatelja epija barata sa pojmovima koje uopće ne razumije ali neka je on u tuzli dobio diplomu učitelja... mogao je ako ništa bar tu u hrvatskoj naučiti da zluradost nije javna emocija nego skrivena potajna, pa onda slijedom logike neke kurčeve ju nikako ne može meni pripisivati jer mu ja u bebu saspem što ga ide, a ne iz prikrajka...veber wrote:kolega, siscia flavia colonia je u biti za cara tiberija postala važna. pod njim se tamo smješta najveća vojska carstva. tamo je bila kovnica novca kasnije, ne da mi se guglat ali mislim da je septimije sever uzdigao na višu razinu. u kasnijem carstvu su se malo pobili neki carevi.
od kada se jedna teta splašila ni pištolj ne nosim, opal mi je iz jakne dok je micala jaknu.
čak sam i gej frendli postao kako mi kći veli. veli sada bi s dvije lezbe bez problema izašao.
napredujem.
(ako ti velim da je super kada se dva dečka ljube, molim te upucaj me)
2015-08-08
ne da mi se guglat, jel to neki podjeb ili nekaj stvarno?michaellcmacha wrote:ma pitaj ga samo kako se nišani prek kolimatora...;)veber wrote:menađer nam kalaš namjesti, a o glocku da ne tipkam. za m76 kao snajperist nije nikad čuo.
tre mi objasnio neke stvari iz artiljerije.
ja sam bio protuoklopna. zvekneš maljutku i tko živ tko mrtav.
2014-12-30
mislim iz glocka da te likne, jer tko zna što bi budala u stvari mogla biti... ionak mi je oduvijek sumnjiv... :)))... pa reci sam...
2015-08-08
miha, jesi živ?
crvenkasti-
2014-04-17
kolimator je holografski nišan (ne nužno snajperski) kroz koji nišaniš s oba oka...veber wrote:ne da mi se guglat, jel to neki podjeb ili nekaj stvarno?michaellcmacha wrote:ma pitaj ga samo kako se nišani prek kolimatora...;)veber wrote:menađer nam kalaš namjesti, a o glocku da ne tipkam. za m76 kao snajperist nije nikad čuo.
2015-08-08
gle čejena kak se uzjebo čim je pročito SRK... aj budi s mirom Crveni...;)
2015-08-08
znam kaj je to. nisam znao da se tako zove, ali vidio sam da koriste crni laser, drugu valnu duljinu od ovog iz filmova, ali da bez ekrana moš se jebat.michaellcmacha wrote:kolimator je holografski nišan (ne nužno snajperski) kroz koji nišaniš s oba oka...veber wrote:ne da mi se guglat, jel to neki podjeb ili nekaj stvarno?michaellcmacha wrote:ma pitaj ga samo kako se nišani prek kolimatora...;)veber wrote:menađer nam kalaš namjesti, a o glocku da ne tipkam. za m76 kao snajperist nije nikad čuo.
2014-12-30
michaellcmacha wrote:gle čejena kak se uzjebo čim je pročito SRK... aj budi s mirom Crveni...;)
Čim si ti meni živ, meni žao.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 24 of 37 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 30 ... 37
Similar topics
» Vojni helikopter napao Vrhovni sud u Venezueli
» Upravo je počeo diplomatski rat: Pola sveta proteruje ruske zvaničnike, među njima i Hrvatska, Moskva uzvraća udarac (FOTO)
» Paladino počeo raditi u Mostaru: 'Počeo bi i ranije da nismo imali probleme'
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» HDZ trijumfalno:'Oporbe više nema'
» Upravo je počeo diplomatski rat: Pola sveta proteruje ruske zvaničnike, među njima i Hrvatska, Moskva uzvraća udarac (FOTO)
» Paladino počeo raditi u Mostaru: 'Počeo bi i ranije da nismo imali probleme'
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» HDZ trijumfalno:'Oporbe više nema'
Page 24 of 37