Šef oporbe u Venezueli: Upravo je počeo vojni puč
Page 10 of 37
Page 10 of 37 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 23 ... 37
Re: Šef oporbe u Venezueli: Upravo je počeo vojni puč
miha zašto se ispuhiješ na svecumichaellcmacha wrote:ma ti si jednostavno glupa osoba i žali bože što tipkaš po tom internetu samo drkajući na klinke po hub stranicama.... u hrvatsku je od 2000. pa do sada investirano preko 1000 milijardi kuna u brutto investicijama a to ti je menadžeru moj ukupan trošak, ulaganje u fizički kapital uključujući i deprecijaciju istog... e sad dibidusu debilni što misliš tko je u krajnjem slučaju donio odluku da se u tolikoj mjeri investira u hrvatsku u samo 20 godina.... pametnom ne treba puno razmišljati, ali ti nisi pametan, nemaš s čime razmišljati, cijeli život patiš za nekavom vozilicom jer ti je netko rekao ako budeš imao dobar auto da ćeš možda pojebati,... nešto, nekada, jednom....pismejker wrote:Bedak,nisam ja na drzavnoj jasli kao ti cijeli zivot..ti mozda i zvaces jemericki kruff,slobodno nastavi slobodno nastavi klanjanje istima..michaellcmacha wrote:majmune jedan nepodjeni... američki kruh jedeš otkad si se rodio... i ti imaš nešto protiv SAD-a, pa daj stvarno ti velim odi se ubij tiho i polako... puna kada mlake vode neke tabletice i žiletić.... završi više tu sramotu....pismejker wrote:da malo pratis,skuzio bih da ja nemam nish protiv smjene vlasti,nego toga DA TO VODI AMERIKa...svugdje se petljaju..Ako venecuelanski narod hoce drugog vodju,e pa eto,nek im bude,nemam nish protiv..ako hoce kapitalizam,mila majka,ja sam za..
No od petljanja Amera posvuda mi se
Imaqm protiv kretena,organizacija,i drzava,koje se svugdje i posvuda petljaju izgiravajuci dobrotvore,a stostruko naplacujuci..
Ameri su vas pustili niz odvod,ako nisi primjetio od svoje napuhnutosti,svabi isto,Svatko tko ima love,nece investirati u vas..st oto govori,milo moje pametno??
Kolikogod lizali guzicu Amerima,nemaju od vas interesa,doduse niti stete,pa eto,slobodno mozete ,,,a sto ti ja znam...Seliti u normalne drzave medj normalne ljude..??Kakogod,odavno vam vec stari kopaju po kontejnerima u potrazi za kruhom..Gdje je sad Jamer??Titi je i dao,ali vama-NEEEEEMA...
Pametnom dovboljno,tebi,mozda jos koji puta ponoviti gradivo..
kao da se ispuhuješ na meni i sličnima koji jebeni američki dolar nisu osjetili
pazi.. nismo mi birali vlast da se zadužuje kod nikoga pa se se poradi toga moramo klanjati strancima
nego da takvi pametni kakvi se predstavljaju ističući doktorate, razna druga obrazoovanja, pojedini svjetski poznati s nizom kvaliteta koje posjeduju sami uspješno izbore za bogatu državu i osiguraju blagostanje za narod
ako to nisu znali trebali su odstupiti
to što su oni posuđivali pa to završilo po raznim džepovima ne znači da smo dužni svi ostali klanjati se i robovati radi njih
trebalo bi većinu maknuti s vlasti, pospremiti u remetinec
što tko od nas ima od vlastitih želja i dometa naša je osobna stvar, čemu prozivanje pojedinaca i s kojim pravom
utrpali se pojedini u krugove govnara pa se drznuli prozivati normalan narod
da smo svi imali koristi od sume koju navodiš ne bi ni svetac završio vani, ni ja na sezoni ni pola Hrvatske iselilo dok se ostavljeni stari roditelji jadni sami snalaze
sramota
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
Dolar nisu osetili ni u USA, bede vise, nego na Balkanu.
Koliko puta gledam onu bedu, mislim se, sredi prvo svoje dvoriste, pa gledaj u tudje.
Koliko puta gledam onu bedu, mislim se, sredi prvo svoje dvoriste, pa gledaj u tudje.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
gluposti pišeš, i ne vidim smisla da na pojašnjavanje ti raščlambu tih gluposti potrošim tko zna koliko vremena... ali evo da pojednostavim u najkraćoj crti... probaj razumjeti da mi nismo bili bogata a još manje zemlja blagostanja... ovdje su ljudi ne tako davne 1949-1953 proživljavali gladne godine i da nije bilo trumanovih jaja u prahu, razno raznog sjemenja (mrskih nam prvih hibrida koje danas nazivamo starim domaćim sortama) i mehanizacije i naloga njemačkoj da nam na ime ratne odštete isporuči tisuće tona industrijskih pogona, pola babyboom generacije uopće ne bi preživjelo a kamoli danas bilo u vitalnim sedamdesetim godinama života niti bi ti ni svetac, a ni ja uopće bili rođeni... vaš je problem što vi projicirate i svijet i život kroz prizmo osbnih doživljaja i proživljenja svog života a on uključujući i moj i bilo čiji tu na forumu nije uopće reprezentativan niti se na taj način sagledava niti društvo niti društveni tokovi... od tih 1000 milijardi ti, ja ili svetozar možda nemamo ništa, možda neće imati ni naša djeca, ali to je samo tvoja ili svetozareva ili moja kriva percepcija, to je kapital koji se ovdje investirao sa ciljem da se nastavi oploživati i to se i događa... samo eto nitko nije tebe ili svetoja ili mene stavio u šprancu raspodjele....mortal wrote:miha zašto se ispuhiješ na svecumichaellcmacha wrote:ma ti si jednostavno glupa osoba i žali bože što tipkaš po tom internetu samo drkajući na klinke po hub stranicama.... u hrvatsku je od 2000. pa do sada investirano preko 1000 milijardi kuna u brutto investicijama a to ti je menadžeru moj ukupan trošak, ulaganje u fizički kapital uključujući i deprecijaciju istog... e sad dibidusu debilni što misliš tko je u krajnjem slučaju donio odluku da se u tolikoj mjeri investira u hrvatsku u samo 20 godina.... pametnom ne treba puno razmišljati, ali ti nisi pametan, nemaš s čime razmišljati, cijeli život patiš za nekavom vozilicom jer ti je netko rekao ako budeš imao dobar auto da ćeš možda pojebati,... nešto, nekada, jednom....pismejker wrote:Bedak,nisam ja na drzavnoj jasli kao ti cijeli zivot..ti mozda i zvaces jemericki kruff,slobodno nastavi slobodno nastavi klanjanje istima..michaellcmacha wrote:majmune jedan nepodjeni... američki kruh jedeš otkad si se rodio... i ti imaš nešto protiv SAD-a, pa daj stvarno ti velim odi se ubij tiho i polako... puna kada mlake vode neke tabletice i žiletić.... završi više tu sramotu....pismejker wrote:da malo pratis,skuzio bih da ja nemam nish protiv smjene vlasti,nego toga DA TO VODI AMERIKa...svugdje se petljaju..Ako venecuelanski narod hoce drugog vodju,e pa eto,nek im bude,nemam nish protiv..ako hoce kapitalizam,mila majka,ja sam za..
No od petljanja Amera posvuda mi se
Imaqm protiv kretena,organizacija,i drzava,koje se svugdje i posvuda petljaju izgiravajuci dobrotvore,a stostruko naplacujuci..
Ameri su vas pustili niz odvod,ako nisi primjetio od svoje napuhnutosti,svabi isto,Svatko tko ima love,nece investirati u vas..st oto govori,milo moje pametno??
Kolikogod lizali guzicu Amerima,nemaju od vas interesa,doduse niti stete,pa eto,slobodno mozete ,,,a sto ti ja znam...Seliti u normalne drzave medj normalne ljude..??Kakogod,odavno vam vec stari kopaju po kontejnerima u potrazi za kruhom..Gdje je sad Jamer??Titi je i dao,ali vama-NEEEEEMA...
Pametnom dovboljno,tebi,mozda jos koji puta ponoviti gradivo..
kao da se ispuhuješ na meni i sličnima koji jebeni američki dolar nisu osjetili
pazi.. nismo mi birali vlast da se zadužuje kod nikoga pa se se poradi toga moramo klanjati strancima
nego da takvi pametni kakvi se predstavljaju ističući doktorate, razna druga obrazoovanja, pojedini svjetski poznati s nizom kvaliteta koje posjeduju sami uspješno izbore za bogatu državu i osiguraju blagostanje za narod
ako to nisu znali trebali su odstupiti
to što su oni posuđivali pa to završilo po raznim džepovima ne znači da smo dužni svi ostali klanjati se i robovati radi njih
trebalo bi većinu maknuti s vlasti, pospremiti u remetinec
što tko od nas ima od vlastitih želja i dometa naša je osobna stvar, čemu prozivanje pojedinaca i s kojim pravom
utrpali se pojedini u krugove govnara pa se drznuli prozivati normalan narod
da smo svi imali koristi od sume koju navodiš ne bi ni svetac završio vani, ni ja na sezoni ni pola Hrvatske iselilo dok se ostavljeni stari roditelji jadni sami snalaze
sramota
2015-08-08
TRUMP OVAJ SEKUND OBJAVIO STATUS NA FACEBOOKU TAMAN DOK ŠVRLJAM
Donald J. Trump
Just now ·
If Cuban Troops and Militia do not immediately CEASE military and other operations for the purpose of causing death and destruction to the Constitution of Venezuela, a full and complete embargo, together with highest-level sanctions, will be placed on the island of Cuba. Hopefully, all Cuban soldiers will promptly and peacefully return to their island!
Donald J. Trump
Just now ·
If Cuban Troops and Militia do not immediately CEASE military and other operations for the purpose of causing death and destruction to the Constitution of Venezuela, a full and complete embargo, together with highest-level sanctions, will be placed on the island of Cuba. Hopefully, all Cuban soldiers will promptly and peacefully return to their island!
GOVORI DA SE KUBANSKA VOJSKA POVUČE IZ VENEZUELE JER ĆE IM UDARITI BRUTALNE SANKCIJE!
Nije spomenuo Ruse?...hahahahahahahahahahahaAssadNaPodmornici wrote:GOVORI DA SE KUBANSKA VOJSKA POVUČE IZ VENEZUELE JER ĆE IM UDARITI BRUTALNE SANKCIJE!
red wolf-
2016-02-10
RED WOLF, TI KAO PRAVI SOCIJALIST I KOMUNIST
JESI LI ZA MADURA ILI ZA OVOGA PRO KAPITALISTIČKOG AMERA?
izjasni se. nema između. ili si sa nama ili protiv nas
Lol...Ja sam demokratski socijalist...Komunist nisam bio niti ću bit.AssadNaPodmornici wrote:RED WOLF, TI KAO PRAVI SOCIJALIST I KOMUNIST
Nisam niti za Madura niti za ovog koji liči na bivšeg američkog predsjednika. Nisam primijetio da je netko uočio tu sličnost. Puno toga Vi ne shaćate što se događa oko Vas...
Niti sam za tebe i tvoje...Niti sam za tvoje protivnike...Što se mene tiče...Riješite Vi to svoje među sobom, pa ćemo mi nakon Vas pokrenuti nešto novo...
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Lol...Ja sam demokratski socijalist...Komunist nisam bio niti ću bit.AssadNaPodmornici wrote:RED WOLF, TI KAO PRAVI SOCIJALIST I KOMUNIST
Nisam niti za Madura niti za ovog koji liči na bivšeg američkog predsjednika. Nisam primijetio da je netko uočio tu sličnost. Puno toga Vi ne shaćate što se događa oko Vas...
Niti sam za tebe i tvoje...Niti sam za tvoje protivnike...Što se mene tiče...Riješite Vi to svoje među sobom, pa ćemo mi nakon Vas pokrenuti nešto novo...
DAKLE NISI ZA NAS, TI SI ZA NJIH. NEMA IZMEĐU. TKO NIJE SA NAMA PROTIV NAS JE
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
https://www.bestgore.com/beheading/little-girl-cry-bloody-murder-mother-shot-dead-outside-venezuela/
Maduro se pošteno obračunava sa ideološkim neprijateljima, narodni neprijatelj nikad ne spava
Maduro se pošteno obračunava sa ideološkim neprijateljima, narodni neprijatelj nikad ne spava
Guest- Guest
Pogrešno ti to doživljavaš...Ja samo promatram.AssadNaPodmornici wrote:red wolf wrote:Lol...Ja sam demokratski socijalist...Komunist nisam bio niti ću bit.AssadNaPodmornici wrote:RED WOLF, TI KAO PRAVI SOCIJALIST I KOMUNIST
DAKLE NISI ZA NAS, TI SI ZA NJIH. NEMA IZMEĐU. TKO NIJE SA NAMA PROTIV NAS JE
red wolf-
2016-02-10
https://www.bestgore.com/murder/live-dismember-venezuela-young-man-hack-piece-alive/
kapitaliste koji kradu od naroda čeka najstroža kazna
kapitaliste koji kradu od naroda čeka najstroža kazna
Guest- Guest
https://www.bestgore.com/murder/youth-cut-body-person-machete-burn-it-venezuela/
mi smo svi djeca božja, u Venezueli su katolici, nama treba radne snage
možemo dovesti IQ 80 katolike iz Venezuele
mi smo svi djeca božja, u Venezueli su katolici, nama treba radne snage
možemo dovesti IQ 80 katolike iz Venezuele
Guest- Guest
Mislim stvarno...Ali dobro...To je ljudska vrsta...Ljudska vrsta je uništila ovaj planet...I uskoro će Vam se dogoditi to što se mora dogoditi...insurekcija wrote:https://www.bestgore.com/beheading/little-girl-cry-bloody-murder-mother-shot-dead-outside-venezuela/
red wolf-
2016-02-10
Lijepo vam kaze miha. Crkli bi od gladi jos 50- ih bez amera. U zagrebu a vjerojatno i svugdje drugdje su ih hranili po skolama i vrticima i mljekom i jajima u prahu i doma su dobivali te pakete.
Samo sto ste vi debili sa grane pa nemate pojma..
Samo sto ste vi debili sa grane pa nemate pojma..
Last edited by kaya on 30/4/2019, 23:36; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Mislim stvarno...Ali dobro...To je ljudska vrsta...Ljudska vrsta je uništila ovaj planet...I uskoro će Vam se dogoditi to što se mora dogoditi...insurekcija wrote:https://www.bestgore.com/beheading/little-girl-cry-bloody-murder-mother-shot-dead-outside-venezuela/
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:
Mislim stvarno...Ali dobro...To je ljudska vrsta...Ljudska vrsta je uništila ovaj planet...I uskoro će Vam se dogoditi to što se mora dogoditi...
Guest- Guest
Iskreno, goni se u pičku materinu...Ljudska vrsta je sposobna za tako velike stvari...Ali, onda okreneš glavu u drugu stranu, i vidiš to što si ti dijelom ovdje stavio...To je ova stvarnost...Ako želiš spasiti ljudsku vrstu, moraš mu dati kaos iz kojeg će se stvoriti novi red...insurekcija wrote:red wolf wrote:
Mislim stvarno...Ali dobro...To je ljudska vrsta...Ljudska vrsta je uništila ovaj planet...I uskoro će Vam se dogoditi to što se mora dogoditi...
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:
Iskreno, goni se u pičku materinu...Ljudska vrsta je sposobna za tako velike stvari...Ali, onda okreneš glavu u drugu stranu, i vidiš to što si ti dijelom ovdje stavio...To je ova stvarnost...Ako želiš spasiti ljudsku vrstu, moraš mu dati kaos iz kojeg će se stvoriti novi red...
Eye on the TV
'cause tragedy thrills me
Whatever flavour
It happens to be like;
Killed by the husband
Drowned by the ocean
Shot by his own son
She used the poison in his tea
And kissed him goodbye
That's my kind of story
It's no fun 'til someone dies
Don't look at me like
I am a monster
Frown out your one face
But with the other
Stare like a junkie
Into the TV
Stare like a zombie
While the mother
Holds her child
Watches him die
Hands to the sky crying
Why, oh why?
'cause I need to watch things die
From a distance
Vicariously I, live while the whole world dies
You all need it too, don't lie
Why can't we just admit it?
We won't give pause until the blood is flowing
Neither the brave nor bold
The writers of stories sold
We won't give pause until the blood is flowing
I need to watch things die
From a good safe distance
You all feel the same so
Blood like rain come down
Drawn on grave and ground
Part vampire
Part warrior
Carnivore and voyeur
Stare at the transmittal
Sing to the death rattle
La, la, la, la, la, la, la-lie
Credulous at best, your desire to believe in angels in the hearts of men.
Pull your head on out your hippy haze and give a listen.
Shouldn't have to say it all again.
The universe is hostile. so Impersonal. devour to survive.
So it is. So it's always been.
We all feed on tragedy
It's like blood to a vampire
Much better you than I
Guest- Guest
Nije valjda da mi citiraš nešto iz filma?...Lol...
red wolf-
2016-02-10
Ima li netko tko uređuje ovaj forum pa da neke stvari cenzurira?...
red wolf-
2016-02-10
Page 10 of 37 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 23 ... 37
Similar topics
» Vojni helikopter napao Vrhovni sud u Venezueli
» Upravo je počeo diplomatski rat: Pola sveta proteruje ruske zvaničnike, među njima i Hrvatska, Moskva uzvraća udarac (FOTO)
» Paladino počeo raditi u Mostaru: 'Počeo bi i ranije da nismo imali probleme'
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» HDZ trijumfalno:'Oporbe više nema'
» Upravo je počeo diplomatski rat: Pola sveta proteruje ruske zvaničnike, među njima i Hrvatska, Moskva uzvraća udarac (FOTO)
» Paladino počeo raditi u Mostaru: 'Počeo bi i ranije da nismo imali probleme'
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» HDZ trijumfalno:'Oporbe više nema'
Page 10 of 37