U što se to pretvara zemlja koja je trebala postati novom Švicarskom?
Page 4 of 16
Page 4 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Re: U što se to pretvara zemlja koja je trebala postati novom Švicarskom?
koji posao radiš i gdjevuksadinare wrote:pa jebote jesi ti stvarno glup... ..zar sam ja tvrdio i tvrdim suprotno...sad ti meni hoces nesto dokazati ono sto ja vec znam i prije tebe...tebe izgleda cese sto ja nisam ostao gore...i kako sam se mogao vratiti...vratio sam se jer ipak uz sve prednosti zazelio sam se gemista domaceg...nije sve u lovi i materijalnom...vili40 wrote:ja stvarno ne znam što su ti u nizozemskoj radili ali da nisi primjetio koliko je to uređena,kulturna,napredna,bogata i lijepa zemlja mora postojati neki teški razlog.Zadnji put ponavljam,oni su za nas bajka.
šta si stvarno dobio državni posao kao neradnik
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
pa ti si poceo sa osobnim vrijeđanjem..sto ti mislis da ja zivim od place domara...rista ja najveci dio uprihodim od zemlje...i svojih rukuvili40 wrote:eto sad ćemo se i vrijeđat. Možda jesam budala ali bar nisam slijep.I nisam propao nego sam nakon 15 godina stavio ključ u bravu kao i mnogi drugi koji više nisu ni mogli ni htjeli raditi za parazite.vuksadinare wrote:ma ti si budala..ni cudo da si propao kao poduzetnik..vili40 wrote:pa tako reci da i drugi znaju,gemišt domaći je prevagnuo a i uhljebilo te za razliku od drugih.vuksadinare wrote:pa jebote jesi ti stvarno glup... ..zar sam ja tvrdio i tvrdim suprotno...sad ti meni hoces nesto dokazati ono sto ja vec znam i prije tebe...tebe izgleda cese sto ja nisam ostao gore...i kako sam se mogao vratiti...vratio sam se jer ipak uz sve prednosti zazelio sam se gemista domaceg...nije sve u lovi i materijalnom...vili40 wrote:ja stvarno ne znam što su ti u nizozemskoj radili ali da nisi primjetio koliko je to uređena,kulturna,napredna,bogata i lijepa zemlja mora postojati neki teški razlog.Zadnji put ponavljam,oni su za nas bajka.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
počinje njihova pushionacatabbath wrote:AssadNaPodmornici wrote:Podrška iseljavaju
Bosansko - vlaski čardak dolazi svom kraju
Pa ako se svi iselimo tko će financirati uhljebe parazide branitelje bosančerose i sl. domoljube,?
Oh wait
immortal-
2014-04-16
to bih volio vidjeti.Kad idem za zagreb moramo se naći pa da ukrstimo ruke ili čaše ako tak voliš gemište.vuksadinare wrote:pa ti si poceo sa osobnim vrijeđanjem..sto ti mislis da ja zivim od place domara...rista ja najveci dio uprihodim od zemlje...i svojih rukuvili40 wrote:eto sad ćemo se i vrijeđat. Možda jesam budala ali bar nisam slijep.I nisam propao nego sam nakon 15 godina stavio ključ u bravu kao i mnogi drugi koji više nisu ni mogli ni htjeli raditi za parazite.vuksadinare wrote:ma ti si budala..ni cudo da si propao kao poduzetnik..vili40 wrote:pa tako reci da i drugi znaju,gemišt domaći je prevagnuo a i uhljebilo te za razliku od drugih.vuksadinare wrote:
pa jebote jesi ti stvarno glup... ..zar sam ja tvrdio i tvrdim suprotno...sad ti meni hoces nesto dokazati ono sto ja vec znam i prije tebe...tebe izgleda cese sto ja nisam ostao gore...i kako sam se mogao vratiti...vratio sam se jer ipak uz sve prednosti zazelio sam se gemista domaceg...nije sve u lovi i materijalnom...
vili40-
2015-08-02
nema problema....meni rad na zemlji uz naravno prihod donosi i opustanje u prvom redu psihicko pa i fizicko....radim,rostiljam,pijem gemiste,bevandu ovisno kakvo mi se vino nađe pri ruci..buljim u prirodu i opustam se..vili40 wrote:to bih volio vidjeti.Kad idem za zagreb moramo se naći pa da ukrstimo ruke ili čaše ako tak voliš gemište.vuksadinare wrote:pa ti si poceo sa osobnim vrijeđanjem..sto ti mislis da ja zivim od place domara...rista ja najveci dio uprihodim od zemlje...i svojih rukuvili40 wrote:eto sad ćemo se i vrijeđat. Možda jesam budala ali bar nisam slijep.I nisam propao nego sam nakon 15 godina stavio ključ u bravu kao i mnogi drugi koji više nisu ni mogli ni htjeli raditi za parazite.vuksadinare wrote:ma ti si budala..ni cudo da si propao kao poduzetnik..vili40 wrote:
pa tako reci da i drugi znaju,gemišt domaći je prevagnuo a i uhljebilo te za razliku od drugih.
2015-09-08
ako se opuštaš ne biljiš nego lijepo gledašvuksadinare wrote:nema problema....meni rad na zemlji uz naravno prihod donosi i opustanje u prvom redu psihicko pa i fizicko....radim,rostiljam,pijem gemiste,bevandu ovisno kakvo mi se vino nađe pri ruci..buljim u prirodu i opustam se..vili40 wrote:to bih volio vidjeti.Kad idem za zagreb moramo se naći pa da ukrstimo ruke ili čaše ako tak voliš gemište.vuksadinare wrote:pa ti si poceo sa osobnim vrijeđanjem..sto ti mislis da ja zivim od place domara...rista ja najveci dio uprihodim od zemlje...i svojih rukuvili40 wrote:eto sad ćemo se i vrijeđat. Možda jesam budala ali bar nisam slijep.I nisam propao nego sam nakon 15 godina stavio ključ u bravu kao i mnogi drugi koji više nisu ni mogli ni htjeli raditi za parazite.vuksadinare wrote:
ma ti si budala..ni cudo da si propao kao poduzetnik..
tko bulji nije opušten
immortal-
2014-04-16
to se tako u zargonu kaze ovdje...pada mi napamet na jednom dijelu grunta otvoriti biciklisticki poligon za atraktivnu voznju biciklima nesto poput moto crossa...posto imam dio grunta na jednoj padini...mortal wrote:ako se opuštaš ne biljiš nego lijepo gledašvuksadinare wrote:nema problema....meni rad na zemlji uz naravno prihod donosi i opustanje u prvom redu psihicko pa i fizicko....radim,rostiljam,pijem gemiste,bevandu ovisno kakvo mi se vino nađe pri ruci..buljim u prirodu i opustam se..vili40 wrote:to bih volio vidjeti.Kad idem za zagreb moramo se naći pa da ukrstimo ruke ili čaše ako tak voliš gemište.vuksadinare wrote:pa ti si poceo sa osobnim vrijeđanjem..sto ti mislis da ja zivim od place domara...rista ja najveci dio uprihodim od zemlje...i svojih rukuvili40 wrote:
eto sad ćemo se i vrijeđat. Možda jesam budala ali bar nisam slijep.I nisam propao nego sam nakon 15 godina stavio ključ u bravu kao i mnogi drugi koji više nisu ni mogli ni htjeli raditi za parazite.
tko bulji nije opušten
2015-09-08
mexiko iq 88, švica 101... jebi ga, meksikancu da rastaviš pištolj nosio bi ga kući u nailon kesi, u dilovima...sacrificial_anode wrote:
ja sinu predložila neki danvuksadinare wrote:to se tako u zargonu kaze ovdje...pada mi napamet na jednom dijelu grunta otvoriti biciklisticki poligon za atraktivnu voznju biciklima nesto poput moto crossa...posto imam dio grunta na jednoj padini...mortal wrote:ako se opuštaš ne biljiš nego lijepo gledašvuksadinare wrote:nema problema....meni rad na zemlji uz naravno prihod donosi i opustanje u prvom redu psihicko pa i fizicko....radim,rostiljam,pijem gemiste,bevandu ovisno kakvo mi se vino nađe pri ruci..buljim u prirodu i opustam se..vili40 wrote:to bih volio vidjeti.Kad idem za zagreb moramo se naći pa da ukrstimo ruke ili čaše ako tak voliš gemište.vuksadinare wrote:
pa ti si poceo sa osobnim vrijeđanjem..sto ti mislis da ja zivim od place domara...rista ja najveci dio uprihodim od zemlje...i svojih ruku
tko bulji nije opušten
koliko u komadu imaš za taj podvig
misliš raditi uzvišenja za skakanje ili je prirdno neravan teren
immortal-
2014-04-16
mutava baštarda wrote:mexiko iq 88, švica 101... jebi ga, meksikancu da rastaviš pištolj nosio bi ga kući u nailon kesi, u dilovima...sacrificial_anode wrote:
vili40-
2015-08-02
na nekim dijelovima raditi uzvisenja nesto slicno kao motodrom u jaski ili zaboku za crossere..vidim da se vracaju u modu opet bmx-asi...plus biciklisti turisti...da mi taj komad ne ostane prazan..ada grunt iskoristim maximalno..2/3 bi otpadao na poljoprivredne proizvode a ta trecina da biciklodrom...mortal wrote:ja sinu predložila neki danvuksadinare wrote:to se tako u zargonu kaze ovdje...pada mi napamet na jednom dijelu grunta otvoriti biciklisticki poligon za atraktivnu voznju biciklima nesto poput moto crossa...posto imam dio grunta na jednoj padini...mortal wrote:ako se opuštaš ne biljiš nego lijepo gledašvuksadinare wrote:nema problema....meni rad na zemlji uz naravno prihod donosi i opustanje u prvom redu psihicko pa i fizicko....radim,rostiljam,pijem gemiste,bevandu ovisno kakvo mi se vino nađe pri ruci..buljim u prirodu i opustam se..vili40 wrote:
to bih volio vidjeti.Kad idem za zagreb moramo se naći pa da ukrstimo ruke ili čaše ako tak voliš gemište.
tko bulji nije opušten
2015-09-08
mogao si roštiljati i u nizozemskoj,pogle ovog slovencavuksadinare wrote:nema problema....meni rad na zemlji uz naravno prihod donosi i opustanje u prvom redu psihicko pa i fizicko....radim,rostiljam,pijem gemiste,bevandu ovisno kakvo mi se vino nađe pri ruci..buljim u prirodu i opustam se..vili40 wrote:to bih volio vidjeti.Kad idem za zagreb moramo se naći pa da ukrstimo ruke ili čaše ako tak voliš gemište.vuksadinare wrote:pa ti si poceo sa osobnim vrijeđanjem..sto ti mislis da ja zivim od place domara...rista ja najveci dio uprihodim od zemlje...i svojih rukuvili40 wrote:eto sad ćemo se i vrijeđat. Možda jesam budala ali bar nisam slijep.I nisam propao nego sam nakon 15 godina stavio ključ u bravu kao i mnogi drugi koji više nisu ni mogli ni htjeli raditi za parazite.vuksadinare wrote:
ma ti si budala..ni cudo da si propao kao poduzetnik..
vili40-
2015-08-02
supervuksadinare wrote:na nekim dijelovima raditi uzvisenja nesto slicno kao motodrom u jaski ili zaboku za crossere..vidim da se vracaju u modu opet bmx-asi...plus biciklisti turisti...da mi taj komad ne ostane prazan..ada grunt iskoristim maximalno..2/3 bi otpadao na poljoprivredne proizvode a ta trecina da biciklodrom...mortal wrote:ja sinu predložila neki danvuksadinare wrote:to se tako u zargonu kaze ovdje...pada mi napamet na jednom dijelu grunta otvoriti biciklisticki poligon za atraktivnu voznju biciklima nesto poput moto crossa...posto imam dio grunta na jednoj padini...mortal wrote:ako se opuštaš ne biljiš nego lijepo gledašvuksadinare wrote:
nema problema....meni rad na zemlji uz naravno prihod donosi i opustanje u prvom redu psihicko pa i fizicko....radim,rostiljam,pijem gemiste,bevandu ovisno kakvo mi se vino nađe pri ruci..buljim u prirodu i opustam se..
tko bulji nije opušten
kod nas nema turista, ali domaći nemaju gdje voziti, niti u blizini ima nešto slično
sigurno bi se povećao broj korisnika
2014-04-16
narostiljao sam se ja tamo...pravi rostilj je u potpunoj prirodi..gdje je najblizi susjed 500 metara od tebe...grunt je moj pravi dom..montazna kuca...vocnjak,vinograd,dva vrta...imam patke umjetno jezerce napravljeno...ovo je nula bodova..ovaj janez bi se za uvjete rostiljanaj mjenjao sa mnomvili40 wrote:mogao si roštiljati i u nizozemskoj,pogle ovog slovencavuksadinare wrote:nema problema....meni rad na zemlji uz naravno prihod donosi i opustanje u prvom redu psihicko pa i fizicko....radim,rostiljam,pijem gemiste,bevandu ovisno kakvo mi se vino nađe pri ruci..buljim u prirodu i opustam se..vili40 wrote:to bih volio vidjeti.Kad idem za zagreb moramo se naći pa da ukrstimo ruke ili čaše ako tak voliš gemište.vuksadinare wrote:pa ti si poceo sa osobnim vrijeđanjem..sto ti mislis da ja zivim od place domara...rista ja najveci dio uprihodim od zemlje...i svojih rukuvili40 wrote:
eto sad ćemo se i vrijeđat. Možda jesam budala ali bar nisam slijep.I nisam propao nego sam nakon 15 godina stavio ključ u bravu kao i mnogi drugi koji više nisu ni mogli ni htjeli raditi za parazite.
2015-09-08
svejedno,roštilj mu je dobro ispao.A još nizozemska piva...zaboraviš na gemište.
vili40-
2015-08-02
nizozemska piva ok..ali nisam je osobno ljubitelj neki preveliki..popijem je mahom u kaficu...ili ako nemam doma ili na gruntu vina sto je vrlo rijetko...i u nizozemskoj sam cucao vecinom vina...mahom njemacka bijela koja nisu losa bilavili40 wrote:svejedno,roštilj mu je dobro ispao.A još nizozemska piva...zaboraviš na gemište.
2015-09-08
aj se sredi, zar ne vidiš da si počeo pisati gluposti ko nekad svetozar...vuksadinare wrote:na nekim dijelovima raditi uzvisenja nesto slicno kao motodrom u jaski ili zaboku za crossere..vidim da se vracaju u modu opet bmx-asi...plus biciklisti turisti...da mi taj komad ne ostane prazan..ada grunt iskoristim maximalno..2/3 bi otpadao na poljoprivredne proizvode a ta trecina da biciklodrom...mortal wrote:ja sinu predložila neki danvuksadinare wrote:to se tako u zargonu kaze ovdje...pada mi napamet na jednom dijelu grunta otvoriti biciklisticki poligon za atraktivnu voznju biciklima nesto poput moto crossa...posto imam dio grunta na jednoj padini...mortal wrote:ako se opuštaš ne biljiš nego lijepo gledašvuksadinare wrote:
nema problema....meni rad na zemlji uz naravno prihod donosi i opustanje u prvom redu psihicko pa i fizicko....radim,rostiljam,pijem gemiste,bevandu ovisno kakvo mi se vino nađe pri ruci..buljim u prirodu i opustam se..
tko bulji nije opušten
2015-08-08
..kad vili spominje nizozemce..evo za desetak dana ce mi doci nizozemska obitelj kucni prijatelji...koji obvezno par dana provedu na mom gruntu..i spavaju tamo posto imam dvije sobe,kuhinjicu,tuš kabinu..u montaznoj kuci..nece kod mene doma...mada imam mjesta njima je gore super i na tome inzistiraju kad dođu..a onda nakon toga idu kod stare desetak daan u dalamciju..pa na more..inace su penzici...inace imam grunt kod prepustovca...
2015-09-08
piše ih on i nadalje ali u međuvremenu je izgubio inspiraciju pa mu je krajnji domet izmišljanje ženske tj poistovjećivanje Desanke sa Rujkom...
2015-08-08
ne pisem..to ozbiljno imam u planu...sto da mi taj komad zemlje bude neiskoristen..a za poljoprivredu imam dovoljnomichaellcmacha wrote:aj se sredi, zar ne vidiš da si počeo pisati gluposti ko nekad svetozar...vuksadinare wrote:na nekim dijelovima raditi uzvisenja nesto slicno kao motodrom u jaski ili zaboku za crossere..vidim da se vracaju u modu opet bmx-asi...plus biciklisti turisti...da mi taj komad ne ostane prazan..ada grunt iskoristim maximalno..2/3 bi otpadao na poljoprivredne proizvode a ta trecina da biciklodrom...mortal wrote:ja sinu predložila neki danvuksadinare wrote:to se tako u zargonu kaze ovdje...pada mi napamet na jednom dijelu grunta otvoriti biciklisticki poligon za atraktivnu voznju biciklima nesto poput moto crossa...posto imam dio grunta na jednoj padini...mortal wrote:
ako se opuštaš ne biljiš nego lijepo gledaš
tko bulji nije opušten
2015-09-08
Page 4 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Similar topics
» Jugoslavija je bila ono što je EU trebala postati, ali nikada neće!
» Di su pare? Još jedan domoljub utjecajni HDZovac zamračio lovu koja je trebala ići Vukovaru :D
» Prigovaramo našima na mjerama a što tek reći za Švedsku koja bi trebala biti primjer uređenosti
» Jedina zemlja koja PROFITIRA od Bregzita je - SRBIJA!
» Grenada deveta zemlja koja je POVUKLA PRIZNANJE Kosova
» Di su pare? Još jedan domoljub utjecajni HDZovac zamračio lovu koja je trebala ići Vukovaru :D
» Prigovaramo našima na mjerama a što tek reći za Švedsku koja bi trebala biti primjer uređenosti
» Jedina zemlja koja PROFITIRA od Bregzita je - SRBIJA!
» Grenada deveta zemlja koja je POVUKLA PRIZNANJE Kosova
Page 4 of 16