ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sunce u Biku potiče tjelesnu ljubav i gastronomske užitke

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Sunce u Biku potiče tjelesnu ljubav i gastronomske užitke - Page 3 Empty Re: Sunce u Biku potiče tjelesnu ljubav i gastronomske užitke

Post by Guest 29/4/2019, 06:24

by epikur37 Yesterday at 18:38

stvar je ispravnosti i sigurnosti

U tom trenutku sam znao da sam ispravan i bio sam siguran, tako sam i pristupio. Ljudi osjete autentičnost, nije imao što reći još je cijela terasa i kafić gledala...mogao je samo pokupiti ključeve, svoj seljački bmv i otići.
===================================================================================
E to je i kod mene najbitnije ...jebem ti mater ..nemoj mi prodavati muda za bubrege..ponasaj se civilizirano..ili odi u sto pichki materinih odakle si doshao..
Bio prije par dana u ducanu ("nas ducan") nije mi bas simpa chovac ali boli me kuratz dok god ima dobru robu..primijetim da mulja..kupuje neku robu na licitacijama valjda kod nas sa istekom roka trajanja pa je uvozi..u JAR..Meni sigurno nemre podvaliti..ali podvaljuje drugima..Velim udjem i posto volim one kruske kajzerice dolazim tamo..Vidim neke dvije bosanke..prevrcu preko paprika ko sumanute,,,ja popizdio...i pocheo vikati na njih ...Sta je pichka vam materina kupite pa onda prevrcite koliko vam je volja..Odrzo im predavanje u sred ducana..kad ce ti jedan grmalj ...stao na njihovu stranu a ja i njemu jebem mater ...doduse da sam bio u Bosni ili u Hrvatskoj cuto bi ko pichka...shtash sa tolikim grmaljem osim da ga izbushish a za par paprika se fakat ne isplati...Gazda pichkica ..pocheo neshto,,,rekoh i njemu,,,mrsh pichka ti materina ulizivachka..ja dodjem da neshto kupim a ove krave sve isprevrcu svojim prljavim rukama ...to te ne smeta...e jebi si mater...pishi da ne dolazim vishe..Ovdje dje zivim ..balkanci su mirni ko bubice...pozovesh odredjeni broj i murija je u tri sekunde tu..a onda gledaju samo tko je koga prvi dodirnuo ..pazi ovo dodirnuo...a ako te udari,,,corka ..osteta..pa se ti kurchi::::))

Guest
Guest

Back to top Go down

Sunce u Biku potiče tjelesnu ljubav i gastronomske užitke - Page 3 Empty Re: Sunce u Biku potiče tjelesnu ljubav i gastronomske užitke

Post by epikur37 29/4/2019, 06:44

jasambrend wrote:Ahaha, Epi... lagano te srednje godine načele u živac...  Basketball

Bome, točna dijagnoza.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by epikur37 29/4/2019, 06:45

veber wrote:
jasambrend wrote:Ahaha, Epi... lagano te srednje godine načele u živac...  Basketball
koje su to srednje?

One od kojih se udaljavaš i koje ostaju iza tebe u daljini...
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by veber 29/4/2019, 10:34

epikur37 wrote:
veber wrote:
koje su to srednje?

One od kojih se udaljavaš i koje ostaju iza tebe u daljini...
ja ih cukam stalno sa sobom.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics