Zlostavljanje muslimana u Indiji
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Zlostavljanje muslimana u Indiji
Ne,ne,ne.Nisam ja falija,znam ja jako dobro o njihovom kastinskom sustavu,objasnili su mi.Ja pričam o europskom sekularizmu koji će Jehova pokušat ugušit preko islama.RayMabus wrote:Pa kompliciraš. Pusti stvari da se odvijaju prirodnim tokom.
I za tvoju informaciju hindusi nisu sekularni , cijeli njihov društveni poredak je religija od kasti pa nadalje.
Nešto si falija očito ćin pričaš o sekularnom hinduiumu. To ne postoji.
Dovođenjem raznih religijskih i etničkih skupina,onemogućit ćeš dominaciju jedne.Ako imaš 4-5-6 različitih profila ljudi u Europi,tad ćeš puno lakše sprovest amerikanizaciju europskog društva i stvaranje jedinstvene europske nacije.
Osim toga,meni nije krajnji cilj sekularizam,(sekularizam je alat,kao i islam)već nešto sasvim drugo a tu neću naić na potporu monoteista,već mnogobožaca.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Jesi falija si. Sve te moran učit. U Indiji kad su hindusi u pitanju postoje komunisti ( socijalisti ) i konzervstivci ( hinduistički nacionalizam ). Sama Indija je teokratska država po svom uređenju ( kaste ). Hindusi ako nisu ljevičari to su katolibani žeći nego ovi katolibani iz KC.
To nisu sekularisti sine.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Vidiš Ray,ovakve manifestacije ćeš sve više u budućnosti gledat.
2015-07-23
Meni se čini da si se ti pogubija čim pričaš kako ćeš s hindusima sjebat sekularizam. Hindusi su čista teokracija , cijeli njihov društveni poredak od kasti pa nadalje.
Umij se.
Umij se.
2014-04-11
Krivo si me shvatio.Nisam ja ni rekao da su oni sekularisti.Naprotiv,konzervativniji su od većine Europljana.Pa ja sam u kontaktu s mnogim i znam o njihovoj netrepeljivosti prema svim sljedbenicima abrahamskih religija a to je ključ svega.RayMabus wrote:Jesi falija si. Sve te moran učit. U Indiji kad su hindusi u pitanju postoje komunisti ( socijalisti ) i konzervstivci ( hinduistički nacionalizam ). Sama Indija je teokratska država po svom uređenju ( kaste ). Hindusi ako nisu ljevičari to su katolibani žeći nego ovi katolibani iz KC.
Pa nisu ni muslimani sekularisti,niti su za gay parade a šta misliš zašto onda liberali podržaju njihov dolazak u Europu.
Trebaš gledat širi kontekst.Ne zanima mene niti sekularizam.
Zatvori par Izraelaca,Palestinaca,Turaka,Kurda,Srba i Hrvata u jednu sobu i šta ćeš dobit ?
Gledaj u tom smjeru,mislim da bi ezekiel vrlo dobro shvatio što smjeram.
2015-07-23
Nemam razlog.Dovedem obitelji koje štuju kult božice Kali,te ih naselim u Liku,šta misliš šta se iz toga može izrodit.RayMabus wrote:Meni se čini da si se ti pogubija čim pričaš kako ćeš s hindusima sjebat sekularizam. Hindusi su čista teokracija , cijeli njihov društveni poredak od kasti pa nadalje.
Umij se.
2015-07-23
Ti ne znaš šta te zanima. Hindusi su idolpoklonici. Kao i stari Rimljani od koga su kršćani preuzeli moljenje prema kipovima. Muslimani su protiv kipova.
Postoje dva Elohima koji imaju ego : Jahve i Adonai. Adonai je bog kipova ( idolopoklonstva ).
Za kršćane se može reči da štuju i Jahvu i Adonai istodobno. Jahvu radi starog zavijeta koji je dio Biblije dakle svege knjige kršćana i Adonai jer su preuzeli kipove iz starih kultura , ono kip djevice Marije i te priče.
Ako utrpaš hinduse da izbije kršćane u biti samo jednog lošeg boga mijenjaš s drugim ( Adona umjesto Jahve ).
Adonai nema svoju religijsku filozofiju , njegova je religija kip.
Postoje dva Elohima koji imaju ego : Jahve i Adonai. Adonai je bog kipova ( idolopoklonstva ).
Za kršćane se može reči da štuju i Jahvu i Adonai istodobno. Jahvu radi starog zavijeta koji je dio Biblije dakle svege knjige kršćana i Adonai jer su preuzeli kipove iz starih kultura , ono kip djevice Marije i te priče.
Ako utrpaš hinduse da izbije kršćane u biti samo jednog lošeg boga mijenjaš s drugim ( Adona umjesto Jahve ).
2014-04-11
Štovanje božice Kali ?סמאל wrote:Nemam razlog.Dovedem obitelji koje štuju kult božice Kali,te ih naselim u Liku,šta misliš šta se iz toga može izrodit.RayMabus wrote:Meni se čini da si se ti pogubija čim pričaš kako ćeš s hindusima sjebat sekularizam. Hindusi su čista teokracija , cijeli njihov društveni poredak od kasti pa nadalje.
Umij se.
2014-04-11
Pa recimo,potpuno nebitno.Nasuprot kršćanske idolotarije i obožavnja djevice Marije,imaš alternativu u obožavanju,,Kali''RayMabus wrote:Štovanje božice Kali ?סמאל wrote:Nemam razlog.Dovedem obitelji koje štuju kult božice Kali,te ih naselim u Liku,šta misliš šta se iz toga može izrodit.RayMabus wrote:Meni se čini da si se ti pogubija čim pričaš kako ćeš s hindusima sjebat sekularizam. Hindusi su čista teokracija , cijeli njihov društveni poredak od kasti pa nadalje.
Umij se.
2015-07-23
Pa baš zato.Kao idolopoklonici su savršena alternativa muslimanima.RayMabus wrote:Ti ne znaš šta te zanima. Hindusi su idolpoklonici. Kao i stari Rimljani od koga su kršćani preuzeli moljenje prema kipovima. Muslimani su protiv kipova.
Samo,sve to što navodiš nije zapravo cilj,već sredstvo.
Hoće li se Asthari aktivno uključiti u sukob i boriti na nečijoj strani ili će pustit i sve to promatrat sa strane,e pa vidiš,rekao sam ti,nisu Asthari jedini.
2015-07-23
I ? Šta si dobija s time ? Neće molit krunicu ispri bolnica nego će nosit kip božice Kali u procesiju umisto djevice Marije.סמאל wrote:Pa recimo,potpuno nebitno.Nasuprot kršćanske idolotarije i obožavnja djevice Marije,imaš alternativu u obožavanju,,Kali''RayMabus wrote:Štovanje božice Kali ?סמאל wrote:Nemam razlog.Dovedem obitelji koje štuju kult božice Kali,te ih naselim u Liku,šta misliš šta se iz toga može izrodit.RayMabus wrote:Meni se čini da si se ti pogubija čim pričaš kako ćeš s hindusima sjebat sekularizam. Hindusi su čista teokracija , cijeli njihov društveni poredak od kasti pa nadalje.
Umij se.
2014-04-11
Slabljenje kršćanstva(među svim ostalim) ali to nije bit.Kad su postavljene figure na šahovskoj tabli,ako mudro povlačiš poteze,nije bitno koliko ćeš figura žrtvovat,ako na kraju uspiješ pojest protivnikovu kraljicu i matirat ga.RayMabus wrote:I ? Šta si dobija s time ? Neće molit krunicu ispri bolnica nego će nosit kip božice Kali u procesiju umisto djevice Marije.סמאל wrote:Pa recimo,potpuno nebitno.Nasuprot kršćanske idolotarije i obožavnja djevice Marije,imaš alternativu u obožavanju,,Kali''RayMabus wrote:Štovanje božice Kali ?סמאל wrote:Nemam razlog.Dovedem obitelji koje štuju kult božice Kali,te ih naselim u Liku,šta misliš šta se iz toga može izrodit.RayMabus wrote:Meni se čini da si se ti pogubija čim pričaš kako ćeš s hindusima sjebat sekularizam. Hindusi su čista teokracija , cijeli njihov društveni poredak od kasti pa nadalje.
Umij se.
2015-07-23
Nego Ray,znaš li ti uopće kakvo društvo želiš ? Ok.kraj emancipacije i onda,što dalje ? Imaš li viziju društva,kako bi ono trebalo izgledat ?
2015-07-23
A iman. Svijet u kaosu. Ljudi traže odgovore. Mene zanima mojih 4%סמאל wrote:Nego Ray,znaš li ti uopće kakvo društvo želiš ? Ok.kraj emancipacije i onda,što dalje ? Imaš li viziju društva,kako bi ono trebalo izgledat ?
2014-04-11
Ali nećeš dobit niti tih 4 % ako dobiješ 0,05,možeš bit sretan.RayMabus wrote:A iman. Svijet u kaosu. Ljudi traže odgovore. Mene zanima mojih 4%סמאל wrote:Nego Ray,znaš li ti uopće kakvo društvo želiš ? Ok.kraj emancipacije i onda,što dalje ? Imaš li viziju društva,kako bi ono trebalo izgledat ?
2015-07-23
Ne brini se. Pješadija je na terenu.סמאל wrote:Ali nećeš dobit niti tih 4 % ako dobiješ 0,05,možeš bit sretan.RayMabus wrote:A iman. Svijet u kaosu. Ljudi traže odgovore. Mene zanima mojih 4%סמאל wrote:Nego Ray,znaš li ti uopće kakvo društvo želiš ? Ok.kraj emancipacije i onda,što dalje ? Imaš li viziju društva,kako bi ono trebalo izgledat ?
2014-04-11
Normalno da ne brinem.Zar misliš da je multikulturalistima stalo do njegovanja zatucanih kultura i običaja ?RayMabus wrote:Ne brini se. Pješadija je na terenu.סמאל wrote:Ali nećeš dobit niti tih 4 % ako dobiješ 0,05,možeš bit sretan.RayMabus wrote:A iman. Svijet u kaosu. Ljudi traže odgovore. Mene zanima mojih 4%סמאל wrote:Nego Ray,znaš li ti uopće kakvo društvo želiš ? Ok.kraj emancipacije i onda,što dalje ? Imaš li viziju društva,kako bi ono trebalo izgledat ?
Mješanje naroda,rasa i religija,stvorit će jednu bezličnu masu koja će bit spremna za New Age religion,pa makar to bio i Braco sa Srebrenjaka.
2015-07-23
Pa ok. Ne vidin kakve to veze ima s bilo čime. Ja ću emanicipaciju srušit a šta će ovih 96% radit baš me brige. Hindusi su svakako patrijaharni pa onda : Samo trpaj.
2014-04-11
Trpaj,stvori kaos,iz kaosa opet stvori red,nametni New Age religion s novim postulatima koji će stvorit premisu iz drevnih paganskih religija.Nemoral i razvrat,Sodoma i Gomora, onda ništa od patrijarhata i uništenja emancipacije.RayMabus wrote:Pa ok. Ne vidin kakve to veze ima s bilo čime. Ja ću emanicipaciju srušit a šta će ovih 96% radit baš me brige. Hindusi su svakako patrijajarni pa onda : Samo trpaj.
2015-07-23
Emanicipacija će se svakako urušit. Oće li doć patrijah ili ravnopravno društvo ( ovo sada to nije jer u matrijahu žene vladaju ) to meni nije bitno.סמאל wrote:Trpaj,stvori kaos,iz kaosa opet stvori red,nametni New Age religion s novim postulatima koji će stvorit premisu iz drevnih paganskih religija.Nemoral i razvrat,Sodoma i Gomora, onda ništa od patrijarhata i uništenja emancipacije.RayMabus wrote:Pa ok. Ne vidin kakve to veze ima s bilo čime. Ja ću emanicipaciju srušit a šta će ovih 96% radit baš me brige. Hindusi su svakako patrijajarni pa onda : Samo trpaj.
Meni je bitno samo : Uništi emanicipaciju.
Ćuj New age religija al u kojoj nema vladavine žena nego stvarna ravnopravnost , pa ok može je rje i tu emanicipacija srušena.
2014-04-11
Ajde napokon da se složimo oko nečeg.Da ravnopravnost i individualizam,bez prevlasti patrijahalnog ni matrijahalnog društva,ali u tom new ageu,prestat će postojat brak kao takav,onakvog kavog ga poznajemo danas.RayMabus wrote:Emanicipacija će se svakako urušit. Oće li doć patrijah ili ravnopravno društvo ( ovo sada to nije jer u matrijahu žene vladaju ) to meni nije bitno.סמאל wrote:Trpaj,stvori kaos,iz kaosa opet stvori red,nametni New Age religion s novim postulatima koji će stvorit premisu iz drevnih paganskih religija.Nemoral i razvrat,Sodoma i Gomora, onda ništa od patrijarhata i uništenja emancipacije.RayMabus wrote:Pa ok. Ne vidin kakve to veze ima s bilo čime. Ja ću emanicipaciju srušit a šta će ovih 96% radit baš me brige. Hindusi su svakako patrijajarni pa onda : Samo trpaj.
Meni je bitno samo : Uništi emanicipaciju.
Ćuj New age religija al u kojoj nema vladavine žena nego stvarna ravnopravnost , pa ok može je rje i tu emanicipacija srušena.
Legalizacija poligamije i poliandrije.
2015-07-23
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Seksualno zlostavljanje djece u Engleskoj..........
» Zlostavljanje igrač Anderlechta samo zato što je Srbin.
» Frontmen Aerosmitha optužen za spolno zlostavljanje maloljetnice
» U Bosni je zaboravljen i sudi mu se za zlostavljanje, u Hrvatskoj drži gaže
» Meloni u Indiji
» Zlostavljanje igrač Anderlechta samo zato što je Srbin.
» Frontmen Aerosmitha optužen za spolno zlostavljanje maloljetnice
» U Bosni je zaboravljen i sudi mu se za zlostavljanje, u Hrvatskoj drži gaže
» Meloni u Indiji
Page 3 of 4