Zlostavljanje muslimana u Indiji
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Zlostavljanje muslimana u Indiji
https://www.facebook.com/100010877017709/videos/766199463752614/
Prema informacijam koje sam dobio od mojih izvora a koje nećete pročitat u našim medijima,u nekim djelovima Indije,traje pravo opsadno stanje.Međutim,nemam mogućnost provjeriti koji od mojih izvora govori istinu,jer nisam našao ništa na internetu,barem ne na nekom od razumljivih nam jezika,koji govori o tome.
Dakle,prema mojem muslić izvoru,ničim izazvana pobješnjela skupina hindusa,napala je miroljubljive muslimanske vjernike za vrijeme njihove tradiconalne molitve,klanjanja džuma namaza,no prema mojem drugom hindu izvoru,to uopće nije bilo tako,već da su neki muslimanski mladići koji dan ranije rasporili utrobu kravi i ona je vukla iznutricu po ulici(koliko sam shvatio,jer sugovornik je dosta loš s engleskim) te da su muslimani razbijali neke kipove hindu božanstava i objavljivali to po faceu,radi čega su hindusi popizdili.
Nadam se kako ću dobit više slika i informacija.
Prema informacijam koje sam dobio od mojih izvora a koje nećete pročitat u našim medijima,u nekim djelovima Indije,traje pravo opsadno stanje.Međutim,nemam mogućnost provjeriti koji od mojih izvora govori istinu,jer nisam našao ništa na internetu,barem ne na nekom od razumljivih nam jezika,koji govori o tome.
Dakle,prema mojem muslić izvoru,ničim izazvana pobješnjela skupina hindusa,napala je miroljubljive muslimanske vjernike za vrijeme njihove tradiconalne molitve,klanjanja džuma namaza,no prema mojem drugom hindu izvoru,to uopće nije bilo tako,već da su neki muslimanski mladići koji dan ranije rasporili utrobu kravi i ona je vukla iznutricu po ulici(koliko sam shvatio,jer sugovornik je dosta loš s engleskim) te da su muslimani razbijali neke kipove hindu božanstava i objavljivali to po faceu,radi čega su hindusi popizdili.
Nadam se kako ću dobit više slika i informacija.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: Zlostavljanje muslimana u Indiji
I can't understand
What makes a man
Hate another man
Help me understand
People are people so why should it be
You and I should get along so awfully
Help me understand
trebamo sklopiti ruke i zaplesati zajedno
svi ljudi su ljudi
stop mržnji
Guest- Guest
Ma ne triba ništa jer su se toliko nakotili da će se sad ubijat radi hrane i vode.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ne podcjenjuj ljude samo zbog njihove boje kože.Imam neke kontakte s ljudima iz Indije,iznenađen sam s razinom njihove inteligencije,tak da sam i ja sam uvidio kako nije dobro imat predrasude.RayMabus wrote:Ciganska posla.
2015-07-23
Da,ali...zato mi imamo dovoljno resursa i prazne zemlje,tak da naselit milijun hindusa nam ne bi trebao predstavljat neki problem.RayMabus wrote:Ma ne triba ništa jer su se toliko nakotili da će se sad ubijat radi hrane i vode.
2015-07-23
misliš onako kao srbiju ili nekako drugačije?crvenkasti wrote:Treba bombardirati Indiju.
Jako mi je pomoglo to što se Hrvatska plasirala tako dobro na svjetskom nogometnom prvenstvu.Nisam ni slutio da će mi to koristit za moje projekte.
2015-07-23
tre wrote:misliš onako kao srbiju ili nekako drugačije?crvenkasti wrote:Treba bombardirati Indiju.
Slično. U Indiji oformiti nezavisnu islamsku državu, odcijepiti je i priznati ju.
crvenkasti-
2014-04-17
ovi indijci postali ko četnici..
što će amerika napraviti
što će amerika napraviti
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Moji kontakti su jako zainteresirani oko mnogih stvari u Europi,međutim,neki od njih pobrali su koje kakve gluposti od kršćanskih misionara po Indiji,pa sam se morao potrudit kako bi ih upoznao s temeljnim europskim vrijednostima i ,,kršćanskom tradicijom''
Došli su do zaključka kako je kršćanstvo još gore nego islam.
Hrvatska,BiH,Srbija,to su zemlje koje se prazne,izumiru,te bi bilo poželjno nadomjestit gubitak stanovništva s nekim lojalnim stanovništvom a nemam niti malo sumnje kako bi nam Indijci bili lojalni,te ne bi stvarali probleme kao Arapi.
Došli su do zaključka kako je kršćanstvo još gore nego islam.
Hrvatska,BiH,Srbija,to su zemlje koje se prazne,izumiru,te bi bilo poželjno nadomjestit gubitak stanovništva s nekim lojalnim stanovništvom a nemam niti malo sumnje kako bi nam Indijci bili lojalni,te ne bi stvarali probleme kao Arapi.
2015-07-23
Sjebati Indiju. Osnovati, platiti i naoružati neke tamo Hrvate, ISIL, Kosovo, Porošenka, tako nešto...
crvenkasti-
2014-04-17
Cijelo vrijeme se mučim da nađem gdje je ta Valima,gdje su hindusi napali muslimane,kad ono,to nije nikakav grad,niti mjesto,već nekakav muslimanski vjerski događaj.
Tek sad mi lik objasnio kako je to događaj,,Valima'' a dogodio se u indijskoj državi Karnataki,blizu grada Bangalorea.
Tek sad mi lik objasnio kako je to događaj,,Valima'' a dogodio se u indijskoj državi Karnataki,blizu grada Bangalorea.
2015-07-23
סמאל wrote:Cijelo vrijeme se mučim da nađem gdje je ta Valima,gdje su hindusi napali muslimane,kad ono,to nije nikakav grad,niti mjesto,već nekakav muslimanski vjerski događaj.
Hoće li se onda ta Karnataki odcijepiti od Indije?
crvenkasti-
2014-04-17
Cigani iz Indije su buduća jeftina radna snaga na Balkanu.
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/zadar/clanak/id/600636/39vozim-bager-dobro-zaraujem-djeca-se-ni-ne-sjecaju-alepa-ali-nije-bilo-lako-sirijska-obitelj-zeli-ostati-u-zadru-tu-je-sada-njihov-dom-no-u-prici-postoji-i-jedan-veliki-problem
Jedino šta se neće zadržat ode jer su male plaće a život skup.
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/zadar/clanak/id/600636/39vozim-bager-dobro-zaraujem-djeca-se-ni-ne-sjecaju-alepa-ali-nije-bilo-lako-sirijska-obitelj-zeli-ostati-u-zadru-tu-je-sada-njihov-dom-no-u-prici-postoji-i-jedan-veliki-problem
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ajde, barem srbija ne bi bila jedina koju je NATO spičkao.crvenkasti wrote:tre wrote:misliš onako kao srbiju ili nekako drugačije?crvenkasti wrote:Treba bombardirati Indiju.
Slično. U Indiji oformiti nezavisnu islamsku državu, odcijepiti je i priznati ju.
Zadržat će se minimalno 5 god. a do tad će doć drugi.Ove šaljemo gore dalje na sjever i pripremamo nove.RayMabus wrote:Cigani iz Indije su buduća jeftina radna snaga na Balkanu.
Indijci i hindusi i muslimani,jako rano ulaze u te dogovorene brakove,te vrlo rano postaju roditelji,6-7 djece sasvim normalno imat a nerijetko i preko 10.
Mnogi žive u bjedi i siromaštvu,kućicama od pljuvačke i blata sa podovima od zemlje gdje svaka malo veća kiša prodire u kuće,ali zanimljivo da imaju internet.
Šta ti misliš kad jednog takvog iz blatnjave kućice dovedeš i naseliš u Slavoniju,pa to je za njega kao nekom našem kad ode u Norvešku.
Samo ima jedan mali problem.Svi ovi hindusi s kojima sam pričao i ubjedio ih kako ih čeka bolji život u Europi,boje se zaputit na tako dalek put,jer moraju preći preko neprijateljskih muslimanskih zemalja a ne vide na koji način da se dokopaju Europe,te bi oni svi radije ipak u Ameriku.
2015-07-23
Neće,jer hindusi su jebeni kad popizde.Kod njih nema ono multikulti,da ih netko proglasi islamofobom. Zapravo,koliko sam shvatio,to je za njih kompliment.crvenkasti wrote:סמאל wrote:Cijelo vrijeme se mučim da nađem gdje je ta Valima,gdje su hindusi napali muslimane,kad ono,to nije nikakav grad,niti mjesto,već nekakav muslimanski vjerski događaj.
Hoće li se onda ta Karnataki odcijepiti od Indije?
2015-07-23
https://hinduexistence.org/2019/04/22/sri-lanka-jihadi-suicide-bombers-hit-churches-on-easter-world-must-be-united-against-radical-islam/
2015-07-23
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Seksualno zlostavljanje djece u Engleskoj..........
» Zlostavljanje igrač Anderlechta samo zato što je Srbin.
» Frontmen Aerosmitha optužen za spolno zlostavljanje maloljetnice
» U Bosni je zaboravljen i sudi mu se za zlostavljanje, u Hrvatskoj drži gaže
» Meloni u Indiji
» Zlostavljanje igrač Anderlechta samo zato što je Srbin.
» Frontmen Aerosmitha optužen za spolno zlostavljanje maloljetnice
» U Bosni je zaboravljen i sudi mu se za zlostavljanje, u Hrvatskoj drži gaže
» Meloni u Indiji
Page 1 of 4