kad Sava uzvodno potekne...ili Sava puna leseva Hrvata
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: kad Sava uzvodno potekne...ili Sava puna leseva Hrvata
PA da, dobro, to nam je više nešto kao himna ...n_razbojnik wrote:A dobro ta je za svečane prigode... Dan državnosti i toRingo10 wrote:PA jebi ga, moraš se prilagodit ... pogotovo kad se malo popije ,,,n_razbojnik wrote:Čuo sam kad dođe u HR dom odma povede Juru i Bobana, kasnije se pravda kao nije mu do pjesme već mu melodija odgovaratre wrote:držim da je jednom probao i dobio po tamburi, nakon toga se usredotočio na ovaj forum onako hrabro i pravednički kako to može samo pravi i istinski antifa odan titu i partiji!n_razbojnik wrote:Dobro nama, ali zamislite kako je komšijama Australcima kad im dingo počnde nabijati osjećaj krivnje svakodnevno...pa ja neznam kako to dole živi pokraj njega
A ima tih pjesama još ... na primjer puška puca a top riče ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Fakat nisam..Ringo10 wrote:E nemoj sad i ti ... kao da nisi davala cvijeću našem ... mislim onom muškom dijelu cvijeća ... za ženski dio smo se već pobrinulikaya wrote:Nemam pojma .flumen wrote:kaya wrote:Nemam pojma, imam iskustva samo s ustasama .. i cetnicima jasno.Ringo10 wrote:
Ma kakvi crni. Meni su mnoge iskusne jebaljke ovdje u Australiji posvjedočile da je to MIT.
a obrezani? kako oni stoje?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
je, to je manolić 45te u fotošopu vodio hibridni ratkaya wrote:Ovo jedna od smijesnijih fotomontaza, evidentno da su uzeli sliku nekih vojnika na kupanju i stavili ih na sliku s otvorenom jamom, ali su zaboravili nogu.mutava baštarda wrote:ovo islilovo cvijećeRingo10 wrote:Ovo sam već ovdje objavio ali prosto ne mogu odoljeti pred poetskom ljepotom prizora
A Srbima jesi ...haaakaya wrote:Fakat nisam..Ringo10 wrote:E nemoj sad i ti ... kao da nisi davala cvijeću našem ... mislim onom muškom dijelu cvijeća ... za ženski dio smo se već pobrinulikaya wrote:Nemam pojma .flumen wrote:kaya wrote:
Nemam pojma, imam iskustva samo s ustasama .. i cetnicima jasno.
2015-09-24
Gdje neće, satima nabijat čekićem...crvenkasti wrote:Ringo10 wrote:PA jebi ga, moraš se prilagodit ... pogotovo kad se malo popije ,,,n_razbojnik wrote:Čuo sam kad dođe u HR dom odma povede Juru i Bobana, kasnije se pravda kao nije mu do pjesme već mu melodija odgovaratre wrote:držim da je jednom probao i dobio po tamburi, nakon toga se usredotočio na ovaj forum onako hrabro i pravednički kako to može samo pravi i istinski antifa odan titu i partiji!n_razbojnik wrote:Dobro nama, ali zamislite kako je komšijama Australcima kad im dingo počnde nabijati osjećaj krivnje svakodnevno...pa ja neznam kako to dole živi pokraj njega
ja volim onaj dio kad mlad ustaša izdiše
2014-04-15
MA ja, umori se ćojek ...n_razbojnik wrote:Gdje neće, satima nabijat čekićem...crvenkasti wrote:Ringo10 wrote:PA jebi ga, moraš se prilagodit ... pogotovo kad se malo popije ,,,n_razbojnik wrote:Čuo sam kad dođe u HR dom odma povede Juru i Bobana, kasnije se pravda kao nije mu do pjesme već mu melodija odgovaratre wrote:
držim da je jednom probao i dobio po tamburi, nakon toga se usredotočio na ovaj forum onako hrabro i pravednički kako to može samo pravi i istinski antifa odan titu i partiji!
ja volim onaj dio kad mlad ustaša izdiše
2015-09-24
Ovo je u paintu, a materijal je donio Stjepan M.mutava baštarda wrote:je, to je manolić 45te u fotošopu vodio hibridni ratkaya wrote:Ovo jedna od smijesnijih fotomontaza, evidentno da su uzeli sliku nekih vojnika na kupanju i stavili ih na sliku s otvorenom jamom, ali su zaboravili nogu.mutava baštarda wrote:ovo islilovo cvijećeRingo10 wrote:Ovo sam već ovdje objavio ali prosto ne mogu odoljeti pred poetskom ljepotom prizora
2014-04-15
Koji Stjepan M... a da nije ovajn_razbojnik wrote:Ovo je u paintu, a materijal je donio Stjepan M.mutava baštarda wrote:je, to je manolić 45te u fotošopu vodio hibridni ratkaya wrote:Ovo jedna od smijesnijih fotomontaza, evidentno da su uzeli sliku nekih vojnika na kupanju i stavili ih na sliku s otvorenom jamom, ali su zaboravili nogu.mutava baštarda wrote:ovo islilovo cvijećeRingo10 wrote:Ovo sam već ovdje objavio ali prosto ne mogu odoljeti pred poetskom ljepotom prizora
2015-09-24
to nije pesija briga. Što tebe boli uvo što kaja radi? ni tebe niko ne pita što radiš sa svojim dečkomRingo10 wrote:A Srbima jesi ...haaakaya wrote:Fakat nisam..Ringo10 wrote:E nemoj sad i ti ... kao da nisi davala cvijeću našem ... mislim onom muškom dijelu cvijeća ... za ženski dio smo se već pobrinulikaya wrote:Nemam pojma .flumen wrote:
n_razbojnik wrote:Ovo je u paintu, a materijal je donio Stjepan M.mutava baštarda wrote:je, to je manolić 45te u fotošopu vodio hibridni ratkaya wrote:Ovo jedna od smijesnijih fotomontaza, evidentno da su uzeli sliku nekih vojnika na kupanju i stavili ih na sliku s otvorenom jamom, ali su zaboravili nogu.mutava baštarda wrote:ovo islilovo cvijećeRingo10 wrote:Ovo sam već ovdje objavio ali prosto ne mogu odoljeti pred poetskom ljepotom prizora
2015-08-15
Adidas ili Puma, nikako Nike. Nike su dobijali partizani padobranima.kaya wrote:n_razbojnik wrote:Ovo je u paintu, a materijal je donio Stjepan M.mutava baštarda wrote:je, to je manolić 45te u fotošopu vodio hibridni ratkaya wrote:Ovo jedna od smijesnijih fotomontaza, evidentno da su uzeli sliku nekih vojnika na kupanju i stavili ih na sliku s otvorenom jamom, ali su zaboravili nogu.mutava baštarda wrote:
ovo islilovo cvijeće
nabaci još malo krvi i čekaj nekog antifu da se upecakaya wrote:n_razbojnik wrote:Ovo je u paintu, a materijal je donio Stjepan M.mutava baštarda wrote:je, to je manolić 45te u fotošopu vodio hibridni ratkaya wrote:Ovo jedna od smijesnijih fotomontaza, evidentno da su uzeli sliku nekih vojnika na kupanju i stavili ih na sliku s otvorenom jamom, ali su zaboravili nogu.mutava baštarda wrote:
ovo islilovo cvijeće
Tre, kad si ti postao Hrvat?
Ja nisam baš odmah, pričekao sam da vidim kako će se stvari odvijati.
Ja nisam baš odmah, pričekao sam da vidim kako će se stvari odvijati.
crvenkasti-
2014-04-17
znam, znam, adidas i puma su dva brata, surađivali su s nacistima. je pa nisam ja ringo da nešto bezveze stavim što je neautentično..:)mutava baštarda wrote:Adidas ili Puma, nikako Nike. Nike su dobijali partizani padobranima.kaya wrote:n_razbojnik wrote:Ovo je u paintu, a materijal je donio Stjepan M.mutava baštarda wrote:je, to je manolić 45te u fotošopu vodio hibridni ratkaya wrote:
Ovo jedna od smijesnijih fotomontaza, evidentno da su uzeli sliku nekih vojnika na kupanju i stavili ih na sliku s otvorenom jamom, ali su zaboravili nogu.
2015-08-15
Aha, znači to je to, umakali su Srbi u tvoju ... pa dobro, nisi jedina ...tre wrote:to nije pesija briga. Što tebe boli uvo što kaja radi? ni tebe niko ne pita što radiš sa svojim dečkomRingo10 wrote:A Srbima jesi ...haaakaya wrote:Fakat nisam..Ringo10 wrote:E nemoj sad i ti ... kao da nisi davala cvijeću našem ... mislim onom muškom dijelu cvijeća ... za ženski dio smo se već pobrinulikaya wrote:
Nemam pojma .
2015-09-24
n_razbojnik wrote:Te ustaše, kada se povijets sagleda, imale su jako puno volje i slobodnog vremena...
Ma Hitler da ih je sve poslao u Staljingrad, još bi ga držali pod opsadom...bez vatrenog oružja
Pa poslao ih je.....šta ne znaš ?
Ali su se pičke usraške predale Crvenoj armiji, pa obukli druge uniforme sa petokrakama
i okrenile se protiv dojučeranjih skrbnika. Očito nisu bili za fer fajt već samo za masakre civila.
Ne seri vise o seksu, nije ti ovo iskrica.Ringo10 wrote:Aha, znači to je to, umakali su Srbi u tvoju ... pa dobro, nisi jedina ...tre wrote:to nije pesija briga. Što tebe boli uvo što kaja radi? ni tebe niko ne pita što radiš sa svojim dečkomRingo10 wrote:A Srbima jesi ...haaakaya wrote:Fakat nisam..Ringo10 wrote:
E nemoj sad i ti ... kao da nisi davala cvijeću našem ... mislim onom muškom dijelu cvijeća ... za ženski dio smo se već pobrinuli
Evo sam ti sliku sredila, sad mu ne fali noga.. i vozi
2015-08-15
Opet noga.kaya wrote:Ne seri vise o seksu, nije ti ovo iskrica.Ringo10 wrote:Aha, znači to je to, umakali su Srbi u tvoju ... pa dobro, nisi jedina ...tre wrote:to nije pesija briga. Što tebe boli uvo što kaja radi? ni tebe niko ne pita što radiš sa svojim dečkomRingo10 wrote:A Srbima jesi ...haaakaya wrote:
Fakat nisam..
Evo sam ti sliku sredila, sad mu ne fali noga.. i vozi
I ćorav lik vidi čizmu na nozi tog ustaše sa nožem u ruci ali dobro, ako ti predstavlja utjehu da se glupiraš sa tom nogom onda uživaj.
2015-09-24
hajde evo ti si razumniji od ovih ustaša ovdje na forumu, lijepo uvećaj onu fotografiju koliko možeš i pogledaj desnu nogu onoga ustaše sa nožem, nogu sa kojom stoji na onom truplu. I reci vidi li mu se lijepo čizma na nozi.Yehudim wrote:n_razbojnik wrote:Te ustaše, kada se povijets sagleda, imale su jako puno volje i slobodnog vremena...
Ma Hitler da ih je sve poslao u Staljingrad, još bi ga držali pod opsadom...bez vatrenog oružja
Ali su se pičke usraške predale Crvenoj armiji, pa obukli druge uniforme sa petokrakama
i okrenile se protiv dojučeranjih skrbnika. Očito nisu bili za fer fajt već samo za masakre civila.
2015-09-24
Ringo10 wrote:hajde evo ti si razumniji od ovih ustaša ovdje na forumu, lijepo uvećaj onu fotografiju koliko možeš i pogledaj desnu nogu onoga ustaše sa nožem, nogu sa kojom stoji na onom truplu. I reci vidi li mu se lijepo čizma na nozi.Yehudim wrote:n_razbojnik wrote:Te ustaše, kada se povijets sagleda, imale su jako puno volje i slobodnog vremena...
2015-08-15
možeš ti i žešće biti glupRingo10 wrote:Aha, znači to je to, umakali su Srbi u tvoju ... pa dobro, nisi jedina ...tre wrote:to nije pesija briga. Što tebe boli uvo što kaja radi? ni tebe niko ne pita što radiš sa svojim dečkomRingo10 wrote:A Srbima jesi ...haaakaya wrote:Fakat nisam..Ringo10 wrote:
E nemoj sad i ti ... kao da nisi davala cvijeću našem ... mislim onom muškom dijelu cvijeća ... za ženski dio smo se već pobrinuli
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» sava galdovo cetristopedesetosam sava galdovo cetri pet osam
» Engleska : U kamionu pronađeno 39 leševa
» ĆIRO BLAŽEVIĆ NAVJEŠTA FIZIČKI SUKOB HRVATA I OVIH KOJI RATUJU PROTIV HRVATA
» KANTON S 0,1 POSTO HRVATA: Žele "svog Hrvata" islamske vjeroispovijesti u Domu naroda i prijete blokadom
» 'SAVA STAR 21'
» Engleska : U kamionu pronađeno 39 leševa
» ĆIRO BLAŽEVIĆ NAVJEŠTA FIZIČKI SUKOB HRVATA I OVIH KOJI RATUJU PROTIV HRVATA
» KANTON S 0,1 POSTO HRVATA: Žele "svog Hrvata" islamske vjeroispovijesti u Domu naroda i prijete blokadom
» 'SAVA STAR 21'
Page 5 of 6