kad Sava uzvodno potekne...ili Sava puna leseva Hrvata
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: kad Sava uzvodno potekne...ili Sava puna leseva Hrvata
Kitoljub bi htio još i forenzičko izvješće. On se vadi na to da ne vidi krv na crno-bijeloj fotografiji staroj 75 godina.tre wrote:znači dingo nema krvi a puna jama poklanih? ajde baš mi je drago da si nam to sve znanstveno objasnio i što slika nema veze sa fotošopiranjemRingo10 wrote:Nevjerojatno. Mislim znao sam ja da ste vi ustašoidi gomila debila ali ti nadmašuješ sve. Kao i ova od četnika izgužena frustrirana glupača koja lupeta o nekoj nedostajućoj nozi.tre wrote:dobro ako si glup nisi ćorav, lijepo te pitam i naravno da ti takav glupan kakav jesi kreneš trolati jer ne znaš odgovor.Ringo10 wrote:Pa tvoj demokratski ustaški djedica sa jaranima u jami punoj zaklanih neprijatelja hrvatstva i ne-domoljuba. Tvoj djedica je onaj lijevo sa nožekanjom u ruci.tre wrote:
a što ta slika predstavlja?
Svi pijani očigledno ali šta ćeš, proveselilo se malo...
Dakle da malo sliku analiziramo, kažeš da je ta ekipa poklala ove dolje a na ni jednom se ne vidi ni kapi krvi ali ti znaš da su ih poklali!!!?? ti si momak onako baš pametan, pamet ti na uši curi
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
:)Ringo10 wrote:Nevjerojatno. Mislim znao sam ja da ste vi ustašoidi gomila debila ali ti nadmašuješ sve. Kao i ova od četnika izgužena frustrirana glupača koja lupeta o nekoj nedostajućoj nozi.tre wrote:dobro ako si glup nisi ćorav, lijepo te pitam i naravno da ti takav glupan kakav jesi kreneš trolati jer ne znaš odgovor.Ringo10 wrote:Pa tvoj demokratski ustaški djedica sa jaranima u jami punoj zaklanih neprijatelja hrvatstva i ne-domoljuba. Tvoj djedica je onaj lijevo sa nožekanjom u ruci.tre wrote:a što ta slika predstavlja?Ringo10 wrote:Ovo sam već ovdje objavio ali prosto ne mogu odoljeti pred poetskom ljepotom prizora
Dakle da malo sliku analiziramo, kažeš da je ta ekipa poklala ove dolje a na ni jednom se ne vidi ni kapi krvi ali ti znaš da su ih poklali!!!?? ti si momak onako baš pametan, pamet ti na uši curi
Pa sta mogu kada stoji na clanku..
More mars s tim glupim fotomontazama
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
nekom se žurilo napraviti umjetničko djelo pa je malo sjebo tako dobru sliju, ono noga više manje bitno je da ima likova poput pripametnog dinga da to posta kao protutežu partizanskim zločinima o čemu i je zapravo tema. Ono drži da će se time opravdati zločini koje su tifusari napravili, gadljivo do bolakaya wrote:A nisu stigli staviti, vidis ovaj koji stoji na mrtvom nema ni nogu, stoji na clanku od noge :)tre wrote:ja bi volio vidjeti i krv što na poklanima a što na koljačima. A možda su bili svi malokrvni pa se zato to ne vidi. Možda će nam dingo ringo to znanstveno objasnitikaya wrote:Jeste, nego aj mu nadi nogu :)Ringo10 wrote:MA razumijem i tebe i tvoj bijes.kaya wrote:
Gledaju gdje ce plinsku komoru napraviti ..
Nije lako, guzio te neki četnik godinama pa te nogirao pošto te izguzstirao.
Razumijem ja to.
tko god moze klati ljude - bez obzira na vjeru ili nevjeru - nije covjek.
jedan zlocin ne opravdava drugi.
nema ono sto Mesic kaze - osveta i slicno - jednostavno - nema opravdanja.
ni za ustaske zlocine - ni za antifasisticke. zlocin je zlocin i Manolic bi trebao po ljudskom i bozjem pravu na sud, pa ako se utvrdi krivica, na vjesala.
ni za ustaske zlocine - ni za antifasisticke. zlocin je zlocin i Manolic bi trebao po ljudskom i bozjem pravu na sud, pa ako se utvrdi krivica, na vjesala.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
eo .. naljutio se na mene jer ustasa nema nogu na sliji..sta ja mogu kada sam primjetila :)
Ko vam kriv kad radite glupe fotomontaze
2015-08-15
de nemoj biti neurozan i dalje se ukopavati sa glupostima, možđeni će te strefitiRingo10 wrote:Kitoljub bi htio još i forenzičko izvješće. On se vadi na to da ne vidi krv na crno-bijeloj fotografiji staroj 75 godina.tre wrote:znači dingo nema krvi a puna jama poklanih? ajde baš mi je drago da si nam to sve znanstveno objasnio i što slika nema veze sa fotošopiranjemRingo10 wrote:Nevjerojatno. Mislim znao sam ja da ste vi ustašoidi gomila debila ali ti nadmašuješ sve. Kao i ova od četnika izgužena frustrirana glupača koja lupeta o nekoj nedostajućoj nozi.tre wrote:dobro ako si glup nisi ćorav, lijepo te pitam i naravno da ti takav glupan kakav jesi kreneš trolati jer ne znaš odgovor.Ringo10 wrote:
Pa tvoj demokratski ustaški djedica sa jaranima u jami punoj zaklanih neprijatelja hrvatstva i ne-domoljuba. Tvoj djedica je onaj lijevo sa nožekanjom u ruci.
PA pošaljite ga na vješala. Svakako ima još živih svjedoka njegovih nedjela.flumen wrote:tko god moze klati ljude - bez obzira na vjeru ili nevjeru - nije covjek.
2015-09-24
Ringo10 wrote:PA pošaljite ga na vješala. Svakako ima još živih svjedoka njegovih nedjela.flumen wrote:tko god moze klati ljude - bez obzira na vjeru ili nevjeru - nije covjek.
ne da UDBA
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
ovdje sa tim imaju problema samo kengur i soraja, svi ostali će se sa tvojim postom složiti bez problemaflumen wrote:tko god moze klati ljude - bez obzira na vjeru ili nevjeru - nije covjek.
Hahahaha UBDA hahahhaflumen wrote:Ringo10 wrote:PA pošaljite ga na vješala. Svakako ima još živih svjedoka njegovih nedjela.flumen wrote:tko god moze klati ljude - bez obzira na vjeru ili nevjeru - nije covjek.
ne da UDBA
Vi ustaše ste fakat komedija živa ...
2015-09-24
hehehe ne smiješ riječ progovorit kontra ustaša i endehazije.
2015-09-24
ma pravednički gnjev ga obuzme čim netko spomene zločine tifusara, kao da biku mašeš crvenom krpom pred očimakaya wrote:eo .. naljutio se na mene jer ustasa nema nogu na sliji..sta ja mogu kada sam primjetila :)
Ringo10 wrote:Hahahaha UBDA hahahhaflumen wrote:Ringo10 wrote:PA pošaljite ga na vješala. Svakako ima još živih svjedoka njegovih nedjela.flumen wrote:tko god moze klati ljude - bez obzira na vjeru ili nevjeru - nije covjek.
ne da UDBA
nikad ja ustaša nisam bio niti bi htio bit. nemoj vrijedjat.
a da strukture UDBE u danasnjoj Hrvatskoj jos uvijek djeluju, to je jasno svakom tko prati unutarnju politiku RH...no, dobro, ti si bosanac pa ne mozes to znati...
flumen-
2015-08-21
evo ga, tako je i ezek krenio pa završio sa hahahahahahahahahahahahaha. Oće to kod vas koji vjerujete svakakvim zvizdarijamaRingo10 wrote:Hahahaha UBDA hahahhaflumen wrote:Ringo10 wrote:PA pošaljite ga na vješala. Svakako ima još živih svjedoka njegovih nedjela.flumen wrote:tko god moze klati ljude - bez obzira na vjeru ili nevjeru - nije covjek.
ne da UDBA
Bolje da vi ustase riješite Uljanik
Ovršene
Pad demografije
Itd
Ovo je sve sranje koje namecete da se ne skuzi vas nedostatk svega i sposobnosti i domljublja i pameti
U najnovijim Novostima pročitajte reportažu iz pulskog Uljanika. Radnici brodogradilišta, koji gotovo osam mjeseci nisu primili plaću, govore o životu u teškom siromaštvu. Primaju humanitarnu pomoć, ne mogu platiti režije, neki su završili na psihijatriji. Više ne vjeruju nikome, a najmanje Vladi
Ovršene
Pad demografije
Itd
Ovo je sve sranje koje namecete da se ne skuzi vas nedostatk svega i sposobnosti i domljublja i pameti
U najnovijim Novostima pročitajte reportažu iz pulskog Uljanika. Radnici brodogradilišta, koji gotovo osam mjeseci nisu primili plaću, govore o životu u teškom siromaštvu. Primaju humanitarnu pomoć, ne mogu platiti režije, neki su završili na psihijatriji. Više ne vjeruju nikome, a najmanje Vladi
Smijes naravno, al ne smijes ljepiti kao krunski dokaz sliku ustase bez noge jer nismo coravi.Ringo10 wrote:hehehe ne smiješ riječ progovorit kontra ustaša i endehazije.
Sad popij nesto za tlak , mozes i kod sestre pecoli .
2015-08-15
Opet ova o ustaši bez noge O jebem ti sve, ovo je da krepaš od smijeha ...kaya wrote:Smijes naravno, al ne smijes ljepiti kao krunski dokaz sliku ustase bez noge jer nismo coravi.Ringo10 wrote:hehehe ne smiješ riječ progovorit kontra ustaša i endehazije.
Možda tebi krivo što mu se kita ne vidi.
2015-09-24
Stavi mu neku svoju nogu sa slike, nemoj samo da imas slape fila na nozi .. jebote ..
2015-08-15
Ma stavio bih ja sliku nećega drugoga svoga ali se bojim da bi onda dojurila da me tražiš ovdje u Australiju. PA da imam sa ženom problema.kaya wrote:Stavi mu neku svoju nogu sa slike, nemoj samo da imas slape fila na nozi .. jebote ..
A ko zna i na šta sličiš. MA bjeeeeži
2015-09-24
:) pa kad si glup, sta ti ja mogu , pogledaj malo bolje drugi put slikeRingo10 wrote:Opet ova o ustaši bez noge O jebem ti sve, ovo je da krepaš od smijeha ...kaya wrote:Smijes naravno, al ne smijes ljepiti kao krunski dokaz sliku ustase bez noge jer nismo coravi.Ringo10 wrote:hehehe ne smiješ riječ progovorit kontra ustaša i endehazije.
Možda tebi krivo što mu se kita ne vidi.
Nije mi krivo , mene cetnik guzi. U biti sad me ostavio jer sam dosadna.
2015-08-15
Kad je nervozan dingo samo o kitama piše
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» sava galdovo cetristopedesetosam sava galdovo cetri pet osam
» Engleska : U kamionu pronađeno 39 leševa
» ĆIRO BLAŽEVIĆ NAVJEŠTA FIZIČKI SUKOB HRVATA I OVIH KOJI RATUJU PROTIV HRVATA
» KANTON S 0,1 POSTO HRVATA: Žele "svog Hrvata" islamske vjeroispovijesti u Domu naroda i prijete blokadom
» 'SAVA STAR 21'
» Engleska : U kamionu pronađeno 39 leševa
» ĆIRO BLAŽEVIĆ NAVJEŠTA FIZIČKI SUKOB HRVATA I OVIH KOJI RATUJU PROTIV HRVATA
» KANTON S 0,1 POSTO HRVATA: Žele "svog Hrvata" islamske vjeroispovijesti u Domu naroda i prijete blokadom
» 'SAVA STAR 21'
Page 3 of 6