kad Sava uzvodno potekne...ili Sava puna leseva Hrvata
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: kad Sava uzvodno potekne...ili Sava puna leseva Hrvata
Kad je nervozan dingo samo o kitama piše
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
Dobro nama, ali zamislite kako je komšijama Australcima kad im dingo počnde nabijati osjećaj krivnje svakodnevno...pa ja neznam kako to dole živi pokraj njega
2014-04-15
Pa stavi .. povecati cemo na 200%.Ringo10 wrote:Ma stavio bih ja sliku nećega drugoga svoga ali se bojim da bi onda dojurila da me tražiš ovdje u Australiju. PA da imam sa ženom problema.kaya wrote:Stavi mu neku svoju nogu sa slike, nemoj samo da imas slape fila na nozi .. jebote ..
A ko zna i na šta sličiš. MA bjeeeeži
Nemoj samo nesto zajebati pa da stavis nekog crnog na brzaka.
Vidis da ti ne ide sa slikama.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ma jebi ga. mi smo svi familijarno i genetski kurati.n_razbojnik wrote:Dobro nama, ali zamislite kako je komšijama Australcima kad im dingo počnde nabijati osjećaj krivnje svakodnevno...pa ja neznam kako to dole živi pokraj njega
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ma kakvi crni. Meni su mnoge iskusne jebaljke ovdje u Australiji posvjedočile da je to MIT.kaya wrote:Pa stavi .. povecati cemo na 200%.Ringo10 wrote:Ma stavio bih ja sliku nećega drugoga svoga ali se bojim da bi onda dojurila da me tražiš ovdje u Australiju. PA da imam sa ženom problema.kaya wrote:Stavi mu neku svoju nogu sa slike, nemoj samo da imas slape fila na nozi .. jebote ..
2015-09-24
tre wrote:iskopali temeljekaya wrote:Gledaju gdje ce plinsku komoru napraviti ..tre wrote:a što ta slika predstavlja?Ringo10 wrote:Ovo sam već ovdje objavio ali prosto ne mogu odoljeti pred poetskom ljepotom prizora
Tako je i Tuđman rekao. Tu su nam temelji. Bez ovoga ne bismo danas imali Hrvatsku.
crvenkasti-
2014-04-17
držim da je jednom probao i dobio po tamburi, nakon toga se usredotočio na ovaj forum onako hrabro i pravednički kako to može samo pravi i istinski antifa odan titu i partiji!n_razbojnik wrote:Dobro nama, ali zamislite kako je komšijama Australcima kad im dingo počnde nabijati osjećaj krivnje svakodnevno...pa ja neznam kako to dole živi pokraj njega
Čuo sam kad dođe u HR dom odma povede Juru i Bobana, kasnije se pravda kao nije mu do pjesme već mu melodija odgovaratre wrote:držim da je jednom probao i dobio po tamburi, nakon toga se usredotočio na ovaj forum onako hrabro i pravednički kako to može samo pravi i istinski antifa odan titu i partiji!n_razbojnik wrote:Dobro nama, ali zamislite kako je komšijama Australcima kad im dingo počnde nabijati osjećaj krivnje svakodnevno...pa ja neznam kako to dole živi pokraj njega
2014-04-15
Nemam pojma, imam iskustva samo s ustasama .. i cetnicima jasno.Ringo10 wrote:Ma kakvi crni. Meni su mnoge iskusne jebaljke ovdje u Australiji posvjedočile da je to MIT.kaya wrote:Pa stavi .. povecati cemo na 200%.Ringo10 wrote:Ma stavio bih ja sliku nećega drugoga svoga ali se bojim da bi onda dojurila da me tražiš ovdje u Australiju. PA da imam sa ženom problema.kaya wrote:Stavi mu neku svoju nogu sa slike, nemoj samo da imas slape fila na nozi .. jebote ..
2015-08-15
kaya wrote:Nemam pojma, imam iskustva samo s ustasama .. i cetnicima jasno.Ringo10 wrote:Ma kakvi crni. Meni su mnoge iskusne jebaljke ovdje u Australiji posvjedočile da je to MIT.kaya wrote:Pa stavi .. povecati cemo na 200%.Ringo10 wrote:Ma stavio bih ja sliku nećega drugoga svoga ali se bojim da bi onda dojurila da me tražiš ovdje u Australiju. PA da imam sa ženom problema.kaya wrote:Stavi mu neku svoju nogu sa slike, nemoj samo da imas slape fila na nozi .. jebote ..
a obrezani? kako oni stoje?
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
pa kad je pjesma zarazna, zarazna je toliko da su čak i drugovi iz partije peđa matić i kotromanović to pjevali uz visoko dignutu zdravicu! čak je i peđa grbin potpao pod utjecaj tomsona kad se napio i pjevao njegove pjesme! Poslje je dobio opravdane drugarske kritike i posu se pepelom uz napomenu da više nikada to neće napraviti, mislim na to pjevanje, opijanje u to ne ulazin_razbojnik wrote:Čuo sam kad dođe u HR dom odma povede Juru i Bobana, kasnije se pravda kao nije mu do pjesme već mu melodija odgovaratre wrote:držim da je jednom probao i dobio po tamburi, nakon toga se usredotočio na ovaj forum onako hrabro i pravednički kako to može samo pravi i istinski antifa odan titu i partiji!n_razbojnik wrote:Dobro nama, ali zamislite kako je komšijama Australcima kad im dingo počnde nabijati osjećaj krivnje svakodnevno...pa ja neznam kako to dole živi pokraj njega
stara turska kuća ali zidovi hermetički zatvoreni...nema arhitekta do turčinakaya wrote:Ako sam i sumnjala da su ih tukli cekicem 3 sata a mogli su metkom u 3 minute sada kada sam vidjela da su drugu grupu ciklonom iz carape u staroj kuci nema vise sumnje.Sora wrote:
Ilija Jakovljević, Hrvat, pristaša HSS-a u logoru je proveo nešto više od godine dana. U njegovoj knjizi “Konclogor na Savi” možda najpotresniji prizor koji opisuje je onaj o odnosu ustaša prema srpskoj djeci.
“Još su početkom mjeseca odveli i odnijeli nekoliko stotina u onu staru tursku kuću kraj pravoslavne crkve. Zastavnik Ante i još jedan zatukli su ih čekićem. Ubijanje je trajalo tri i pol sata. Na Antunovo ih je opet nestalo oko četiri stotine. Oblijepljeni su prozori na jednoj kući, kako se radi kada se tamane stjenice. Zagušili su ih ciklonom”.
Aman sto bi komsije rekle..
2014-04-15
Te ustaše, kada se povijets sagleda, imale su jako puno volje i slobodnog vremena...onaj Stevo što je tupim nožem 23 sata dnevno klao da bi dostigao svoje brojke, ovi čekićem stotine djece...
Ma Hitler da ih je sve poslao u Staljingrad, još bi ga držali pod opsadom...bez vatrenog oružja
Ma Hitler da ih je sve poslao u Staljingrad, još bi ga držali pod opsadom...bez vatrenog oružja
2014-04-15
PA jebi ga, moraš se prilagodit ... pogotovo kad se malo popije ,,,n_razbojnik wrote:Čuo sam kad dođe u HR dom odma povede Juru i Bobana, kasnije se pravda kao nije mu do pjesme već mu melodija odgovaratre wrote:držim da je jednom probao i dobio po tamburi, nakon toga se usredotočio na ovaj forum onako hrabro i pravednički kako to može samo pravi i istinski antifa odan titu i partiji!n_razbojnik wrote:Dobro nama, ali zamislite kako je komšijama Australcima kad im dingo počnde nabijati osjećaj krivnje svakodnevno...pa ja neznam kako to dole živi pokraj njega
A ima tih pjesama još ... na primjer puška puca a top riče ...
2015-09-24
Nemam pojma .flumen wrote:kaya wrote:Nemam pojma, imam iskustva samo s ustasama .. i cetnicima jasno.Ringo10 wrote:Ma kakvi crni. Meni su mnoge iskusne jebaljke ovdje u Australiji posvjedočile da je to MIT.kaya wrote:Pa stavi .. povecati cemo na 200%.Ringo10 wrote:
Ma stavio bih ja sliku nećega drugoga svoga ali se bojim da bi onda dojurila da me tražiš ovdje u Australiju. PA da imam sa ženom problema.
2015-08-15
Ringo10 wrote:PA jebi ga, moraš se prilagodit ... pogotovo kad se malo popije ,,,n_razbojnik wrote:Čuo sam kad dođe u HR dom odma povede Juru i Bobana, kasnije se pravda kao nije mu do pjesme već mu melodija odgovaratre wrote:držim da je jednom probao i dobio po tamburi, nakon toga se usredotočio na ovaj forum onako hrabro i pravednički kako to može samo pravi i istinski antifa odan titu i partiji!n_razbojnik wrote:Dobro nama, ali zamislite kako je komšijama Australcima kad im dingo počnde nabijati osjećaj krivnje svakodnevno...pa ja neznam kako to dole živi pokraj njega
ja volim onaj dio kad mlad ustaša izdiše
crvenkasti-
2014-04-17
kaya wrote:Nemam pojma .flumen wrote:kaya wrote:Nemam pojma, imam iskustva samo s ustasama .. i cetnicima jasno.Ringo10 wrote:Ma kakvi crni. Meni su mnoge iskusne jebaljke ovdje u Australiji posvjedočile da je to MIT.kaya wrote:
Pa stavi .. povecati cemo na 200%.
nista od bratstva i jedinstva kod tebe, kad vec probas, valja jos i to...pa kud puklo da puklo...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
E nemoj sad i ti ... kao da nisi davala cvijeću našem ... mislim onom muškom dijelu cvijeća ... za ženski dio smo se već pobrinulikaya wrote:Nemam pojma .flumen wrote:kaya wrote:Nemam pojma, imam iskustva samo s ustasama .. i cetnicima jasno.Ringo10 wrote:Ma kakvi crni. Meni su mnoge iskusne jebaljke ovdje u Australiji posvjedočile da je to MIT.kaya wrote:
Pa stavi .. povecati cemo na 200%.
2015-09-24
A dobro ta je za svečane prigode... Dan državnosti i toRingo10 wrote:PA jebi ga, moraš se prilagodit ... pogotovo kad se malo popije ,,,n_razbojnik wrote:Čuo sam kad dođe u HR dom odma povede Juru i Bobana, kasnije se pravda kao nije mu do pjesme već mu melodija odgovaratre wrote:držim da je jednom probao i dobio po tamburi, nakon toga se usredotočio na ovaj forum onako hrabro i pravednički kako to može samo pravi i istinski antifa odan titu i partiji!n_razbojnik wrote:Dobro nama, ali zamislite kako je komšijama Australcima kad im dingo počnde nabijati osjećaj krivnje svakodnevno...pa ja neznam kako to dole živi pokraj njega
2014-04-15
E idi u pičku materinu ... nikad četalj van iz tebecrvenkasti wrote:Ringo10 wrote:PA jebi ga, moraš se prilagodit ... pogotovo kad se malo popije ,,,n_razbojnik wrote:Čuo sam kad dođe u HR dom odma povede Juru i Bobana, kasnije se pravda kao nije mu do pjesme već mu melodija odgovaratre wrote:držim da je jednom probao i dobio po tamburi, nakon toga se usredotočio na ovaj forum onako hrabro i pravednički kako to može samo pravi i istinski antifa odan titu i partiji!n_razbojnik wrote:Dobro nama, ali zamislite kako je komšijama Australcima kad im dingo počnde nabijati osjećaj krivnje svakodnevno...pa ja neznam kako to dole živi pokraj njega
ja volim onaj dio kad mlad ustaša izdiše
Last edited by Ringo10 on 26/4/2019, 10:42; edited 1 time in total
2015-09-24
PA da, dobro, to nam je više nešto kao himna ...n_razbojnik wrote:A dobro ta je za svečane prigode... Dan državnosti i toRingo10 wrote:PA jebi ga, moraš se prilagodit ... pogotovo kad se malo popije ,,,n_razbojnik wrote:Čuo sam kad dođe u HR dom odma povede Juru i Bobana, kasnije se pravda kao nije mu do pjesme već mu melodija odgovaratre wrote:držim da je jednom probao i dobio po tamburi, nakon toga se usredotočio na ovaj forum onako hrabro i pravednički kako to može samo pravi i istinski antifa odan titu i partiji!n_razbojnik wrote:Dobro nama, ali zamislite kako je komšijama Australcima kad im dingo počnde nabijati osjećaj krivnje svakodnevno...pa ja neznam kako to dole živi pokraj njega
2015-09-24
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» sava galdovo cetristopedesetosam sava galdovo cetri pet osam
» Engleska : U kamionu pronađeno 39 leševa
» ĆIRO BLAŽEVIĆ NAVJEŠTA FIZIČKI SUKOB HRVATA I OVIH KOJI RATUJU PROTIV HRVATA
» KANTON S 0,1 POSTO HRVATA: Žele "svog Hrvata" islamske vjeroispovijesti u Domu naroda i prijete blokadom
» 'SAVA STAR 21'
» Engleska : U kamionu pronađeno 39 leševa
» ĆIRO BLAŽEVIĆ NAVJEŠTA FIZIČKI SUKOB HRVATA I OVIH KOJI RATUJU PROTIV HRVATA
» KANTON S 0,1 POSTO HRVATA: Žele "svog Hrvata" islamske vjeroispovijesti u Domu naroda i prijete blokadom
» 'SAVA STAR 21'
Page 4 of 6