Hrvati biju ilegalne migrante nemilosrdno, mnogo ih biju....
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Hrvati biju ilegalne migrante nemilosrdno, mnogo ih biju....
Sve zanm,,hakiro sam jo mail..procitao dopisivanje sa tobom..hvala ti sto si joj izasao u susret...dat ce ti pichke to je sasvim sigurno,,,mada vishe voli pushit kuratz:::))Samo da znash::)))
Guest- Guest
frka wrote:To srbine::)))) Trica::))))Kako kaze crvenkasti,,,mogu ja biti srbin na sto nacina ali hrvat iz mene progovara ..zato sam glup ko kuratz::))
Aj kresh ne seri
tre wrote:tre wrote:AssadNaPodmornici wrote:kaya wrote:Jedi govna.
veći je problem za njega što jede govna no njegova stvar, ipak živimo u demokraciji pa je i takvim budalama sve dozvoljenomarcellus wrote:frka wrote:To srbine::)))) Trica::))))Kako kaze crvenkasti,,,mogu ja biti srbin na sto nacina ali hrvat iz mene progovara ..zato sam glup ko kuratz::))
Aj kresh ne seri
tre wrote:tre wrote:tre wrote:AssadNaPodmornici wrote:kaya wrote:Jedi govna.
2014-12-30
više tu budaletinu frku ni ne čitam, samo odlajkam ovakvo nešto čim vidim da je nešto napisao, ono odma se zna da je nadrobio hrpu gluposti i onda se još divi samom sebiveber wrote:tre wrote:tre wrote:tre wrote:AssadNaPodmornici wrote:
kresu je sestra pecolaj iz obrovca propisala lijek , ona ga vodi. Pa je malo neobican..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ja bi rekao i da mu je doktor dabić u velikom rodu, drugo koljeno najdaljekaya wrote:kresu je sestra pecolaj iz obrovca propisala lijek , ona ga vodi. Pa je malo neobican..
Ja bi rekla da mu moze pomoci samo dr raskovic ali pokojan je.tre wrote:ja bi rekao i da mu je doktor dabić u velikom rodu, drugo koljeno najdaljekaya wrote:kresu je sestra pecolaj iz obrovca propisala lijek , ona ga vodi. Pa je malo neobican..
Last edited by kaya on 26/4/2019, 08:18; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
tu ni cijeli konzilij ne bi pomogao, eventualno elektro šokovi kao na električnoj stolici, sve drugo je uzaludno krečenje.kaya wrote:Ja bi rekla da mu moze pomoci samo dr raskovic ali pokojan je.tre wrote:ja bi rekao i da mu je doktor dabić u velikom rodu, drugo koljeno najdaljekaya wrote:kresu je sestra pecolaj iz obrovca propisala lijek , ona ga vodi. Pa je malo neobican..
tak se pol foruma znamo uživo. znaš kaj ona druga strana misli. vrlo bitno za ove padobrancetre wrote:više tu budaletinu frku ni ne čitam, samo odlajkam ovakvo nešto čim vidim da je nešto napisao, ono odma se zna da je nadrobio hrpu gluposti i onda se još divi samom sebiveber wrote:tre wrote:tre wrote:tre wrote:
2014-12-30
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Fašisti cinkaju ilegalne migrante ustaškoj policiji
» HRW ‘Hrvatska ilegalno (ilegalne-op. Ero) i nasilno vraća migrante u BiH’
» Ilegalne migrante snimili dronom opremljenim termalnom kamerom
» Imam ideju koja bi mogla riješiti i EMANČIPAČIJU i DEMOGRAFIJU i VRATITI SVE MIGRANTE OTKUD SU DOŠLI, legalne I ilegalne
» Kinezi bijesni na Dačića jer izbjegava put u Kinu!Ovo može mnogo da nas mnogo košta
» HRW ‘Hrvatska ilegalno (ilegalne-op. Ero) i nasilno vraća migrante u BiH’
» Ilegalne migrante snimili dronom opremljenim termalnom kamerom
» Imam ideju koja bi mogla riješiti i EMANČIPAČIJU i DEMOGRAFIJU i VRATITI SVE MIGRANTE OTKUD SU DOŠLI, legalne I ilegalne
» Kinezi bijesni na Dačića jer izbjegava put u Kinu!Ovo može mnogo da nas mnogo košta
Page 5 of 5