Fašisti cinkaju ilegalne migrante ustaškoj policiji
Page 1 of 1
Fašisti cinkaju ilegalne migrante ustaškoj policiji
http://www.narod.hr/hrvatska/video-u-lici-uhiceno-35-ilegalnih-migranata-uznemireni-stanovnici-sve-se-cesce-susrecu-migrantskim-skupinama
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Fašisti cinkaju ilegalne migrante ustaškoj policiji
...tako treba...a ne cekati i cviliti nad njima..aha eno grupe 'dotura i inzinjera'..halo policija...ko bjezi nek lezi...
2015-09-08
to treba pendrečit i slat nazad u aziju afriku gdje već
...nece oni nazad..mogu jedino ovdje zapeti...sto ce biti tko zna...neoliberali i ljevicari makar su u starteskom povlacenju,neredu ne zele otici bez tvrdog ritanja....a migranti su im danas jedna od prvih udarnih pesti prema desnici i konzervativcima...ne treba ih podcjenjivati...ranjeni bik itekako zna jos ubostimarcellus wrote:to treba pendrečit i slat nazad u aziju afriku gdje već
2015-09-08
Ne nego u zaleđe Rijeke da skinemo crvene kmere s vlastimarcellus wrote:to treba pendrečit i slat nazad u aziju afriku gdje već
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
viedis kako se rijecani boje..postaju i oni polako 'rasisti,fasisti' a do jucer se ekipa tamo kurcila antifasizmom i 'ja volim'RayMabus wrote:Ne nego u zaleđe Rijeke da skinemo crvene kmere s vlastimarcellus wrote:to treba pendrečit i slat nazad u aziju afriku gdje već
2015-09-08
..lako se tako kurcit dok drugima kucaju na vrata a kad tebi ode antifasizam,liberalizam u t.p.m..daj vamo fasizam,rasizam
2015-09-08
..uglavnom rekoh kad pocnu dolaziti na vrata rijeke,istre ode antifasizam kanda ga nije bilo..tek onda cete vidjeti sto je fasizam...rasizam...ima da fojbe rade
2015-09-08
Pa oni i jesu fašistivuksadinare wrote:..uglavnom rekoh kad pocnu dolaziti na vrata rijeke,istre ode antifasizam kanda ga nije bilo..tek onda cete vidjeti sto je fasizam...rasizam...ima da fojbe rade
Tko je zabranio prikupljanje potpisa za Istanbulsku?
Pajdo miljon kozojeba u zaleđe Rijeke pazi šta ti govorin
2014-04-11
Jebat ću van majku nebio ja general GF s pet zvjezdica, pripadnik Asthar komande i anđeoska hijerarhija
Rezultati parlamentarnih izbora 2016
Sve ću vas pobiti do 2021
TRPAJ
Rezultati parlamentarnih izbora 2016
Sve ću vas pobiti do 2021
TRPAJ
2014-04-11
molim prcka da ne seta po lici da ga ne zamijene s migrantima.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
A ko su bili prvi antifašisti? pa talijani.vuksadinare wrote:..uglavnom rekoh kad pocnu dolaziti na vrata rijeke,istre ode antifasizam kanda ga nije bilo..tek onda cete vidjeti sto je fasizam...rasizam...ima da fojbe rade
Osoba koja je ošamarila musolinija u puli je bila talijanske nacionalnosti.
Svako je gazda u svojoj kući. Ne postoje Puljani nego samo Polesani i Talijani, a Puljanin postaje neko ko je došo iz neke pripizdine i sad je on Puljanin.
Još jedan bitni element kako se zove groblje u Puli na kojem jeziku je napisano i koje godine - 1867. Sve na talijanskom pod austrougarskom okupacijom gdje je uvijek bio naziv grada Pola što se lako može provjerit.
Guest- Guest
Potvrđeno je i da su migranti u ličkim šumama podignuli šatore na miniranom području.
pa sada..mozda ih ne bi trebalo uznemiravati
pa sada..mozda ih ne bi trebalo uznemiravati
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Riječani i Istriani su ionako ksenofobi na kubik koje prekriva maska neke lažnog antifašizma i humanizma...evo ti Gnječ i takvivuksadinare wrote:..uglavnom rekoh kad pocnu dolaziti na vrata rijeke,istre ode antifasizam kanda ga nije bilo..tek onda cete vidjeti sto je fasizam...rasizam...ima da fojbe rade
2014-04-15
Pula je pripizdina, kao da postoji veća.bepobavulin wrote:A ko su bili prvi antifašisti? pa talijani.vuksadinare wrote:..uglavnom rekoh kad pocnu dolaziti na vrata rijeke,istre ode antifasizam kanda ga nije bilo..tek onda cete vidjeti sto je fasizam...rasizam...ima da fojbe rade
Osoba koja je ošamarila musolinija u puli je bila talijanske nacionalnosti.
Svako je gazda u svojoj kući. Ne postoje Puljani nego samo Polesani i Talijani, a Puljanin postaje neko ko je došo iz neke pripizdine i sad je on Puljanin.
Još jedan bitni element kako se zove groblje u Puli na kojem jeziku je napisano i koje godine - 1867. Sve na talijanskom pod austrougarskom okupacijom gdje je uvijek bio naziv grada Pola što se lako može provjerit.
Kako smo postali zemlja u kojoj se zove policiju zbog tamnoputih ljudi?
NAKON što je jedna žena u Samoboru pozvala policiju zbog tamnoputih radnika Rimac Automobila koje je vidjela u trgovini, postavlja se pitanje: Kako smo postali takva zemlja?
To možda i ne čudi s obzirom na antimigrantsku histeriju koja se proširila Hrvatskom nakon što je parstotinjak migranata prije dva tjedna došlo na granični prijelaz Maljevac, gdje su, prema tvrdnjama iz MUP-a, hrvatsku policiju napali kamenjem jer im je zapriječila prolaz.
Upravo u atmosferi takve histerije došlo je do incidenta u Samoboru.
Tim povodom popričali smo sa sa sociologom Benjaminom Perasovićem i psihologinjom Mirjanom Krizmanić, koje smo pitali kako je Hrvatska postala zemlja u kojoj se zbog tamnoputih ljudi u trgovini zove policija.
Perasović: Širi se moralna panika
"Bojim se da ćemo tek postati. To, na žalost, nije nimalo čudno s obzirom na nekoliko dominantnih diskursa o migrantima, s obzirom na strah i na stvarne i izmisljene događaje, na atmosferu nepovjerenja u institucije i osjećaj zavjere protiv 'malog i običnog, domaćeg čovjeka' (koji može biti temeljen i na nekim činjenicama) a također nije čudno zbog duge tradicije obrazaca moralne panike u društvu", rekao nam je Perasović.
"Kod nas su etikete 'zlih Drugih' bile češće usmjerene prema etničkim manjinama, homoseksualcima, huliganima, orjunašima i sličnim 'Drugima' koji nam kvare idiličnu zajednicu, a sada ćemo se sve češće susretati sa temom migranata. Od individualno psiholoških frustracija do manipulacije kolektivnim identitetima, širenje moralne panike kao 'scapegoating' (traženje žrtvenog jarca) i ponovnog povlačenja granica između 'nas' i 'njih' skoro uvijek je nailazilo na plodno tlo", dodaje Perasović.
"Ako to nekim političko-interesnim krugovima bude odgovaralo, proces će biti pojačan i naglašen, kao u nama susjednoj Mađarskoj gdje su migranti glavna tema predizbornih kampanja, ispred ekonomskih i drugih bitnih aspekata svakodnevnog života. Kad moralna panika caruje, nema mjesta za racionalnu raspravu ili dijalog, u pitanju su emocije i njihovo dodatno medijsko pumpanje u našem umreženom društvu", zaključuje Perasović.
Krizmanić: Predrasude su u porastu, zgrožena sam
"Živim ovdje cijeli svoj život i imam dojam da su predrasude u porastu, kako nacionalne tako i vjerske. Čujem ljude koje znam cijeli svoj život kako govore "ma on ti je iz...", toga prije naprosto nije bilo. Zgrožena sam time, jer nema ničeg goreg od predrasuda na nacionalnoj i vjerskoj osnovi, to je tragedija za cijelo društvo", rekla nam je Krizmanić, pa dodala kako je najviše brine činjenica da se u skladu s tim odgajaju i djeca.
"To je propast za cijelo društvo, a naročito ako ne poradimo na tome, od vrtića pa nadalje. Naime, ako se djetetu kod kuće i usade takve predrasude, vi to možete poništiti u vrtiću, ali ja se bojim da se to kod nas više ne radi. Takve predrasude se ne smiju dopuštati. Ono što se kod nas događa je da se uzvisuje pojam "Hrvat katolik". Ja sam odrasla, a da nisam ni znala da sam Hrvatica i katolkinja jer se to nikad nije forsiralo", dodala je Krizmanić.
"Prestrašno je da se to događa u 21. stoljeću u srcu Europe"
Komentirajući događaj u Samoboru, Krizmanić nam je rekla: "Samobor je bio pitomo mjesto u kojem žive uljuđeni ljudi, a sad ovako nešto... Prestrašno je da se to događa u 21. stoljeću, praktički u srcu Europe. A što je najgore, bojim se da se i djecu tako odgaja i da će se to sve više proširiti."
https://www.index.hr/vijesti/clanak/kako-smo-postali-zemlja-u-kojoj-se-zove-policiju-zbog-tamnoputih-ljudi/2040887.aspx
Guest- Guest
Naime, ako se djetetu kod kuće i usade takve predrasude, vi to možete poništiti u vrtiću, ali ja se bojim da se to kod nas više ne radi.
onda djeca iz vrtića dođu na internet i tu ih dočekamo mi psihopati i poništimo sve što ste ih naučili
sve što se nauči u vrtiću se može poništiti na internetu, danas internet odgaja djecu, a ne partijske strukture, ili svećenici
mi trujemo vašoj djeci um i dušu mržnjom, sebeljubljem, predrasudama...
Guest- Guest
Posve logična reakcija! Odakle u Hrvatskoj tamnoputi? Ako nisu Romi, normalno da su sumnjivi.
Similar topics
» HRW ‘Hrvatska ilegalno (ilegalne-op. Ero) i nasilno vraća migrante u BiH’
» Ilegalne migrante snimili dronom opremljenim termalnom kamerom
» Imam ideju koja bi mogla riješiti i EMANČIPAČIJU i DEMOGRAFIJU i VRATITI SVE MIGRANTE OTKUD SU DOŠLI, legalne I ilegalne
» Hrvati biju ilegalne migrante nemilosrdno, mnogo ih biju....
» Josipović i Štrbac o "ustaškoj zmiji"
» Ilegalne migrante snimili dronom opremljenim termalnom kamerom
» Imam ideju koja bi mogla riješiti i EMANČIPAČIJU i DEMOGRAFIJU i VRATITI SVE MIGRANTE OTKUD SU DOŠLI, legalne I ilegalne
» Hrvati biju ilegalne migrante nemilosrdno, mnogo ih biju....
» Josipović i Štrbac o "ustaškoj zmiji"
Page 1 of 1