Hrvati biju ilegalne migrante nemilosrdno, mnogo ih biju....
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Hrvati biju ilegalne migrante nemilosrdno, mnogo ih biju....
nije svaka rakija, rakija. ti isto bulazniš.tre wrote:sora u pravilu preskoči takva pitanja kada se pokazuje njeno licemjerje u punom sjaju.veber wrote:nemoj soru, onesvjestila se. sutra s prvom rakijicom.tre wrote:jel to važi i za Hrvate iz Hercegovine sore ili za njih ide drugačiji standard i pravila od onih koje bi rado na svojoj muslimanskoj braći primjenila?Sora wrote:Kršćanska ljubav
Ljubi bližnjega svoga
Ili ga otkeraj cim dalje u pm
veber- Posts : 53509
2014-12-30
sora bi mobla doktorat napisati po tom pitanjuveber wrote:nije svaka rakija, rakija. ti isto bulazniš.tre wrote:sora u pravilu preskoči takva pitanja kada se pokazuje njeno licemjerje u punom sjaju.veber wrote:nemoj soru, onesvjestila se. sutra s prvom rakijicom.tre wrote:jel to važi i za Hrvate iz Hercegovine sore ili za njih ide drugačiji standard i pravila od onih koje bi rado na svojoj muslimanskoj braći primjenila?Sora wrote:Kršćanska ljubav
Ljubi bližnjega svoga
hahahaha, ali na prehrambenom imaš diplomski rad o rakiji. čitao rad.tre wrote:sora bi mobla doktorat napisati po tom pitanjuveber wrote:nije svaka rakija, rakija. ti isto bulazniš.tre wrote:sora u pravilu preskoči takva pitanja kada se pokazuje njeno licemjerje u punom sjaju.veber wrote:nemoj soru, onesvjestila se. sutra s prvom rakijicom.tre wrote:
jel to važi i za Hrvate iz Hercegovine sore ili za njih ide drugačiji standard i pravila od onih koje bi rado na svojoj muslimanskoj braći primjenila?
braniš okus šljive, a kada mi je tip krenuo objašnjavat finese naručio sam gemišt
2014-12-30
ja sam puno toga kroz praksu pečenja rakije pohvatao a ipak sam prošle godine nekog kikija eksperimentirao s lozom i sjebo 30 l rakije no saznao sam kako to ispraviti pa se nadam da ću to uspjeti riješiti inače je budem prodao pod tekućinu za vjetrobranska stakla :Dveber wrote:hahahaha, ali na prehrambenom imaš diplomski rad o rakiji. čitao rad.tre wrote:sora bi mobla doktorat napisati po tom pitanjuveber wrote:nije svaka rakija, rakija. ti isto bulazniš.tre wrote:sora u pravilu preskoči takva pitanja kada se pokazuje njeno licemjerje u punom sjaju.veber wrote:
nemoj soru, onesvjestila se. sutra s prvom rakijicom.
braniš okus šljive, a kada mi je tip krenuo objašnjavat finese naručio sam gemišt
onda te murja zaustavi, pa im objašnjavaj da si popio samo tri espressatre wrote:ja sam puno toga kroz praksu pečenja rakije pohvatao a ipak sam prošle godine nekog kikija eksperimentirao s lozom i sjebo 30 l rakije no saznao sam kako to ispraviti pa se nadam da ću to uspjeti riješiti inače je budem prodao pod tekućinu za vjetrobranska stakla :Dveber wrote:hahahaha, ali na prehrambenom imaš diplomski rad o rakiji. čitao rad.tre wrote:sora bi mobla doktorat napisati po tom pitanjuveber wrote:nije svaka rakija, rakija. ti isto bulazniš.tre wrote:
sora u pravilu preskoči takva pitanja kada se pokazuje njeno licemjerje u punom sjaju.
2014-12-30
Ne samo Srbiju.Neka trpaju i Bosnu,to su braća po vjeri.AssadNaPodmornici wrote:Mi smo pogani mi ne vjerujemo u te kršćanske gluposti. Trpaj SrbijuSora wrote:Kršćanska ljubav
Ljubi bližnjega svoga
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
by kaya Today at 12:46
Neka idu drugim putevima..
================================================
Doista si jedno primitivno bice koje nema ni malo suosjecaja sa ljudima u nevolji.Kao da oni iz zajebancije prolaze tim putem,Njihovu tragediju koriste mnogi pa i vasa murija koja ima cijenu za propustanje..One koji nemaju novac vracaju nazad u Srbiju.
A sada da iskljucimo emocije i razmislis malo logicno..Svi ti koji su pretuceni i omalovazavani (medju njima vjerojatno ima i ekstremista) ispricat ce pricu svojima a onda ce se pojaviti neki bolesnik koji ce se raznijeti mozda u zagrebackoj katedrali ili na rivi a mozda u Dubrovniku i tako sjebati turizam a onda sjebati i Hrvatsku .Ljudi sa Bliskog istoka imaju jako izrazen osjecaj casti pa zato pamte uvrede koje im se nanesu..Platit ce mozda neki Hrvat u Libiji...Siriji ili na nekom drugom mjestu za idiotizam hrvatske policije..Fino ih ne zapises i pustis neka idu svojim putem na zapad jer zasigurno ne bi ostali u toj vukojebin zvanoj Hrvatska.Pa jebo te iz nje bjezi sve zivo a samo nepismeni i budale ostaju kao sto si ti..Ja ne vjerujem u Boga ali ima neka sila koja sve to izravnava ...degutantno je citati tvoje upise u kojima se pravis inteligentna a ispadas jos veca budala nego jesi..Sada mi je malo jasnije sto te neki jebu u to malo kokosijeg mozga koje imas..Da su kojim slucajem vratili i prebili neke pse lutalice ...kmecala bi pola godine ovdje...bolesno,,,kako god okrenes...Suosjecati sa ljudima je ljudski jer nisu oni krivi sto im je zapad razorio zemlju i doveo na vlast divljake .Ako ih Njemacka hoce...salji dalje bog vas jebo glupi..svojim upisima samo jos vise pogorsavate situaciju i stvarate mrznju koja ce vam kad tad doci glave u vidu neke eksplozije na moru a onda ce sve novine i sajtovi brujati dok ce agencije otkazivati vec bukirano...Nema sto,,,pametni ste ko moj kurac...
Neka idu drugim putevima..
================================================
Doista si jedno primitivno bice koje nema ni malo suosjecaja sa ljudima u nevolji.Kao da oni iz zajebancije prolaze tim putem,Njihovu tragediju koriste mnogi pa i vasa murija koja ima cijenu za propustanje..One koji nemaju novac vracaju nazad u Srbiju.
A sada da iskljucimo emocije i razmislis malo logicno..Svi ti koji su pretuceni i omalovazavani (medju njima vjerojatno ima i ekstremista) ispricat ce pricu svojima a onda ce se pojaviti neki bolesnik koji ce se raznijeti mozda u zagrebackoj katedrali ili na rivi a mozda u Dubrovniku i tako sjebati turizam a onda sjebati i Hrvatsku .Ljudi sa Bliskog istoka imaju jako izrazen osjecaj casti pa zato pamte uvrede koje im se nanesu..Platit ce mozda neki Hrvat u Libiji...Siriji ili na nekom drugom mjestu za idiotizam hrvatske policije..Fino ih ne zapises i pustis neka idu svojim putem na zapad jer zasigurno ne bi ostali u toj vukojebin zvanoj Hrvatska.Pa jebo te iz nje bjezi sve zivo a samo nepismeni i budale ostaju kao sto si ti..Ja ne vjerujem u Boga ali ima neka sila koja sve to izravnava ...degutantno je citati tvoje upise u kojima se pravis inteligentna a ispadas jos veca budala nego jesi..Sada mi je malo jasnije sto te neki jebu u to malo kokosijeg mozga koje imas..Da su kojim slucajem vratili i prebili neke pse lutalice ...kmecala bi pola godine ovdje...bolesno,,,kako god okrenes...Suosjecati sa ljudima je ljudski jer nisu oni krivi sto im je zapad razorio zemlju i doveo na vlast divljake .Ako ih Njemacka hoce...salji dalje bog vas jebo glupi..svojim upisima samo jos vise pogorsavate situaciju i stvarate mrznju koja ce vam kad tad doci glave u vidu neke eksplozije na moru a onda ce sve novine i sajtovi brujati dok ce agencije otkazivati vec bukirano...Nema sto,,,pametni ste ko moj kurac...
Guest- Guest
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
by kUya Today at 17:37
Jedi govna.
====================================
Jebiga zao mi je sto ti moram ponoviti..glupa si ko kurac..ionako nista ne shvacas pa sam i ja glup sto ti uopce odgovaram..
Uzivaj ti sa svojim cuckima ...pitat cete sarost gdje ti je bila mladost..Ali svatko srce ono sto si je sam skuvao...a ti malo malo...o govnima..pa ti jebote ni guzicu ne znas obrisati posle sranja..a kamo li nesto drugo::)) Vozi Zilha sjutra je predujam:::))
Jedi govna.
====================================
Jebiga zao mi je sto ti moram ponoviti..glupa si ko kurac..ionako nista ne shvacas pa sam i ja glup sto ti uopce odgovaram..
Uzivaj ti sa svojim cuckima ...pitat cete sarost gdje ti je bila mladost..Ali svatko srce ono sto si je sam skuvao...a ti malo malo...o govnima..pa ti jebote ni guzicu ne znas obrisati posle sranja..a kamo li nesto drugo::)) Vozi Zilha sjutra je predujam:::))
Guest- Guest
kaya wrote:Jedi govna.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
a opet hrabrost udaljena miljama.AssadNaPodmornici wrote:kaya wrote:Jedi govna.
nemrem prežalit banja luku.
2014-12-30
by veber Today at 23:54
@AssadNaPodmornici wrote:
@kaya wrote:
Jedi govna.
:tu
a opet hrabrost udaljena miljama.
============================================
A tamo su te sigurno jebavali u sjemenistu kao dijete pa si tako jako pametan..mali usrani schwabo koji se kurci nacizmom a nisi daleko od Ere..udbas do kostiju..picka ti materina idiotska..ne znas jesi hrvat ili si schwabo...po potrebi ..Ako slucajno nesto krene u svijetu..javi mi da te olaksam za zrak..jebga..obeco sam sebi dvojicu schwaba.::))))
Onu KUyu neces jebat jer ona ma doma lizaca kojega vodi na podvodcu...tak da ...kuzis stari...dzabe se trudis...cucki bolje lizu:::)))
@AssadNaPodmornici wrote:
@kaya wrote:
Jedi govna.
:tu
a opet hrabrost udaljena miljama.
============================================
A tamo su te sigurno jebavali u sjemenistu kao dijete pa si tako jako pametan..mali usrani schwabo koji se kurci nacizmom a nisi daleko od Ere..udbas do kostiju..picka ti materina idiotska..ne znas jesi hrvat ili si schwabo...po potrebi ..Ako slucajno nesto krene u svijetu..javi mi da te olaksam za zrak..jebga..obeco sam sebi dvojicu schwaba.::))))
Onu KUyu neces jebat jer ona ma doma lizaca kojega vodi na podvodcu...tak da ...kuzis stari...dzabe se trudis...cucki bolje lizu:::)))
Guest- Guest
bolje šuti, odnosno ne piši..
2014-12-30
Idi pa se leci u obrovcu ..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
AssadNaPodmornici wrote:kaya wrote:Jedi govna.
Dizete palac ,,,a ja vam velim...jebem vam mater glupu..ocete josh...hahahahhahahahahahahhahahahhhahhahahhahaa..koje ste smece..ma pravi 'rvati svi do mojega...Pichka vam materina treba vas poshpritzati ko muve zunzare da ne letite bez veze..Ja to radim ovako...prije roshtiljanja...bacim komad mesa u travu a one kao vi,,,,evo ih ,,skupe se pa navale ...uzmem sprej i fino ih poshpritzam ...poslije mir boziji,,,::)))Bog te jebo da mi je samo tri sekunde biti kao vi,,a vidim zbog cega ste toliko glupi i sjebani::))))????
Vjerojatno je ipak genetika u pitanju...nema shto drugo biti..pa ja::)))
Vjerojatno je ipak genetika u pitanju...nema shto drugo biti..pa ja::)))
Guest- Guest
tre wrote:AssadNaPodmornici wrote:kaya wrote:Jedi govna.
To srbine::)))) Trica::))))Kako kaze crvenkasti,,,mogu ja biti srbin na sto nacina ali hrvat iz mene progovara ..zato sam glup ko kuratz::))
Guest- Guest
Sve zanm,,hakiro sam jo mail..procitao dopisivanje sa tobom..hvala ti sto si joj izasao u susret...dat ce ti pichke to je sasvim sigurno,,,mada vishe voli pushit kuratz:::))Samo da znash::)))
Guest- Guest
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Fašisti cinkaju ilegalne migrante ustaškoj policiji
» HRW ‘Hrvatska ilegalno (ilegalne-op. Ero) i nasilno vraća migrante u BiH’
» Ilegalne migrante snimili dronom opremljenim termalnom kamerom
» Imam ideju koja bi mogla riješiti i EMANČIPAČIJU i DEMOGRAFIJU i VRATITI SVE MIGRANTE OTKUD SU DOŠLI, legalne I ilegalne
» Kinezi bijesni na Dačića jer izbjegava put u Kinu!Ovo može mnogo da nas mnogo košta
» HRW ‘Hrvatska ilegalno (ilegalne-op. Ero) i nasilno vraća migrante u BiH’
» Ilegalne migrante snimili dronom opremljenim termalnom kamerom
» Imam ideju koja bi mogla riješiti i EMANČIPAČIJU i DEMOGRAFIJU i VRATITI SVE MIGRANTE OTKUD SU DOŠLI, legalne I ilegalne
» Kinezi bijesni na Dačića jer izbjegava put u Kinu!Ovo može mnogo da nas mnogo košta
Page 4 of 5