Umirovljenici rade da bi preživjeli
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Umirovljenici rade da bi preživjeli
Vi nemate uopće nikakvu ideju šta se dešava na tržištu rada kad van iz neke županije oxe 1000 ljudi. Kaže uvest ću. Pa uvedi. Podstanarstco nije ispod 1500 kuna. Meni si plaća 4000 kuna a njega ćeš 5500.
Pa uvezi baš me briga , i onako iznajmljujem stanove , samo će porast podstanarstvo.
Pa uvezi sve.
Pa uvezi baš me briga , i onako iznajmljujem stanove , samo će porast podstanarstvo.
Pa uvezi sve.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Koliko ima županija u Hrvatskoj ? 15
Pa eto taman sad kad Austrija početkom iduće godine otvori svoje tržište rada odma iz svake županije po tisuću
E pa zato mi se sad ne radi ove godine ništa
Pa eto taman sad kad Austrija početkom iduće godine otvori svoje tržište rada odma iz svake županije po tisuću
E pa zato mi se sad ne radi ove godine ništa
2014-04-11
I evo sad mi dolazi kužina u ovaj veći stan popodne ? Misliš da me zanima ? Neće uopće ić gori. Ima čovik pa nek montira. Zato je plaćen.
Ja ležin na kauću i boli me kurac. Tako se radi posal a ne uvik fali para pa ljudi prihvaćaju svakve poslove.
Koliko je plaća ? U početku manja a posli nešto veća.
Dobro je , doć ću ja posli.
Ja ležin na kauću i boli me kurac. Tako se radi posal a ne uvik fali para pa ljudi prihvaćaju svakve poslove.
Koliko je plaća ? U početku manja a posli nešto veća.
Dobro je , doć ću ja posli.
2014-04-11
mortal wrote:oni su supercrvenkasti wrote:Ako se ćovjek osjeća mlad, nema veze koliko ima godina. Može radit.
ovi ne samo da mogu raditi, mogu i skakati
puni života bez obzira na godine
da... keith richards je preminuo
wtf? twitao je prije par dana znači živ je.
Guest- Guest
mortal wrote:
Nije. Šta lažeš?
crvenkasti-
2014-04-17
??...znam da se predozirao prije nekoliko godinaGnječ wrote:mortal wrote:oni su supercrvenkasti wrote:Ako se ćovjek osjeća mlad, nema veze koliko ima godina. Može radit.
ovi ne samo da mogu raditi, mogu i skakati
puni života bez obzira na godine
wtf? twitao je prije par dana znači živ je.
mislila sam da je preminuo
valjda je preživio
immortal-
2014-04-16
bit će da je od družnja sa srbimacrvenkasti wrote:mortal wrote:
Nije. Šta lažeš?
immortal-
2014-04-16
nisu politički dovoljno obučene da ukradu a da se ne primjetiRayMabus wrote:7 miljona kuna ukrele
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/crna-kronika/clanak/id/600272/zaposlenice-opljackale-poznatu-banku-u-metkovicu-pronevjerile-su-ogromnu-svotu-novca-policija-potvrdila-da-se-provodi-istraga
Eto vidiš , sad ima dva radna mjesta slobodno a ove će dobit kaznenu prijavu neće se više nigdi moć zaposlit
immortal-
2014-04-16
kaya wrote:
jako mi je žao napaćene hrvatske radne snage ali ovo su mladi u hrvatskoj :)
mladić ima od 35-45, ne želi da ga nitko izrabljuje i strašno je protiv emancipacije , mama mu od svoje penzije da jesti ili potraži u kontejneru ako mama nema. dremucka i sanja kako će biti menager i pronaći nevinu djevojku a ne štracu jer je jako konzervativan. kada se probudi uključi se na neku društvenu mrežu gdje sere o hrvatskoj tisućljetnoj opstojnosti.
to sve statitistike pokazuju, sory..
Generacija Z
Z kao Zijev
Ja ću prispavat ovi treći svijetski rat , nemoj me budit sve dok Hitler nedođe na vlast u Njemačkoj za nekih sedan osan godina.
Z kao Zijev
Ja ću prispavat ovi treći svijetski rat , nemoj me budit sve dok Hitler nedođe na vlast u Njemačkoj za nekih sedan osan godina.
2014-04-11
Generacija M ....M kao Meditacija
Ja san to sve izračuna u detalje samo šta san puka na poslu pa dvi godine prije od predviđenog dobija otkaz al nema veze izgurat ću ja i to
Iman ja podatke iz budućnost
Znan sve bolje od vas i puno san inteligentniji od većine ljudi u državi
Ja san to sve izračuna u detalje samo šta san puka na poslu pa dvi godine prije od predviđenog dobija otkaz al nema veze izgurat ću ja i to
2014-04-11
I sad kad san kupija akumulator iden popit pivu
Aj živili
Aj živili
2014-04-11
na kojem poslu si pukaRayMabus wrote:Generacija M ....M kao Meditacija
immortal-
2014-04-16
Na jednom di ima puno ljudi. Sad baš gledan maloprije priča o poslu u kamenolomu tu poviše kuče , tisući eura plaća.
Samo da ne moran ljude gledat. Neću sad na lito jer san to reka da me ne zanimaju ti koji bi na lito samo tražili radnike jer ako ti triba cilu godinu onda nije samo lito tako da ovu jesen , zimu tražin posal pa ću radit godinu dana dok stari neotplati porez na stanive koji su 2500 kuna mjesečno.
Samo da ne moran ljude gledat. Neću sad na lito jer san to reka da me ne zanimaju ti koji bi na lito samo tražili radnike jer ako ti triba cilu godinu onda nije samo lito tako da ovu jesen , zimu tražin posal pa ću radit godinu dana dok stari neotplati porez na stanive koji su 2500 kuna mjesečno.
2014-04-11
koji je kamen kod vasRayMabus wrote:Na jednom di ima puno ljudi. Sad baš gledan maloprije priča o poslu u kamenolomu tu poviše kuče , tisući eura plaća.
kako izgleda
jbt bilo bi ti bolje stan iznajmljivati nego rintati u kamenolomu skoro cijeli dan za jebenih 7 tis
immortal-
2014-04-16
Bili kamen. Tvrdi.
Ma to gledan poslove , ne moran značit da oću nego čovik traži radnike jer mu svako malo neko ode a meni triba poslić do godinu dana najviše dakle ne za stalno a ne da mi se radit s ljidima pa mi onda ovo paše.
Ma to gledan poslove , ne moran značit da oću nego čovik traži radnike jer mu svako malo neko ode a meni triba poslić do godinu dana najviše dakle ne za stalno a ne da mi se radit s ljidima pa mi onda ovo paše.
2014-04-11
što ne radiš sa stanovima ?RayMabus wrote:Bili kamen. Tvrdi.
immortal-
2014-04-16
Pa iznajmljujem stanove samo plaćan porez pedeset tisuća kuna za dva stana , 2500 kuna svaki mjesec počevši od 1.1.2019. ....znači tamo negdi do 1.4 2020 mi to prestaje i onda iman čistu zaradu... zato gledan samo godinu dana posla a ne više jer posli neotplaćujen porez nego čista zarada.
Navika san ti ja radit teške fizičke poslove , imam mene komad lika a ka momak san dvi godine u pilani radija tako da ono nema veze šta mi je sad 40 uskoro fizikala ti je meni igrica.
Navika san ti ja radit teške fizičke poslove , imam mene komad lika a ka momak san dvi godine u pilani radija tako da ono nema veze šta mi je sad 40 uskoro fizikala ti je meni igrica.
Last edited by RayMabus on Wed 24 Apr - 18:36; edited 1 time in total
2014-04-11
punoRayMabus wrote:Pa iznajmljujem stanove samo plaćan porez pedeset tisuća kuna za dva stana , 2500 kuna svaki mjesec počevši od 1.1.2019. ....znači tamo negdi do 1.8 2020 mi to prestaje i onda iman čistu zaradu... zato gledan samo godinu dana posla a ne više jer posli neotplaćujen porez nego čista zarada.
sa srećom!!
2014-04-16
Ne triba mi sreća. Sve ti ja to matemtički proračunajem. Fali ljudi. Traže ljude svugdi a ja ti nisan neradnik samo mi se ne radi trenutno a inače to nije tako nego me upregneš i ja radin.mortal wrote:punoRayMabus wrote:Pa iznajmljujem stanove samo plaćan porez pedeset tisuća kuna za dva stana , 2500 kuna svaki mjesec počevši od 1.1.2019. ....znači tamo negdi do 1.8 2020 mi to prestaje i onda iman čistu zaradu... zato gledan samo godinu dana posla a ne više jer posli neotplaćujen porez nego čista zarada.
sa srećom!!
2014-04-11
Tko se boji posla i teškog fizičkog rada taj neće nikad u životu napravit. To neznači da ti to moraš al ako triba radiš. Tako te boli kurac za poslove i šta se nudi nego gledaš jel tebi treba lova ili ne jer ako da nije ništa problem meni radit.
To ti je to fali radne snage i tribaju in radnici.Pa eto me.
To ti je to fali radne snage i tribaju in radnici.Pa eto me.
2014-04-11
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Dok Vatikan gura cijepljenje, što rade istaknuti članovi Crkve u Hrvatskoj? Plaše vjernike da cjepivo rade od fetusa
» Salvini : Preživjeli iz Auschwitza presporo umiru
» umirovljenici nasrnuli na bliskoistočnu nejač
» Hrvatski umirovljenici najsiromašniji u Uniji
» Umirovljenici ogorčeni zbog najava oko vozačke
» Salvini : Preživjeli iz Auschwitza presporo umiru
» umirovljenici nasrnuli na bliskoistočnu nejač
» Hrvatski umirovljenici najsiromašniji u Uniji
» Umirovljenici ogorčeni zbog najava oko vozačke
Page 3 of 7