Hrvatski umirovljenici najsiromašniji u Uniji
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Hrvatski umirovljenici najsiromašniji u Uniji
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/515197/porazni-podaci-o-prihodima-najugrozenijih-graana-hrvatski-umirovljenici-najsiromasniji-u-uniji
Dobro je vama, mi nećemo vidit ništa osim možda kurca u čelo
Dobro je vama, mi nećemo vidit ništa osim možda kurca u čelo
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Hrvatski umirovljenici najsiromašniji u Uniji
sto su cjeli zivot radili?
zas su siromasni
jesam im ja kriv
zas nisu mislili kad su bili mladi
pih
zas su siromasni
jesam im ja kriv
zas nisu mislili kad su bili mladi
pih
... utjeha je utoliko što je on jedan od onih koji je dočekao
orion- Posts : 2287
2017-06-06
pa odlična penzija.. 3000kn ,neradi ništa, ja sam radio cijeli mjesec preko 40h tjedno, za 3000kn.orion wrote:danas mi se javio rođak ...dobio rješenje za mirovinu - 46 godina radnog staža, od toga 25 god. kao obrtnik i 65 godina života - mirovina mu iznosi 3.000,00 kn.
penzija će mi biti 0kn, jer kada tvoj rođak umre, taman tada penzija neće biti..
Guest- Guest
856 tisuća, osamsto pedeset i šest tisuća
Umirovljenika
Penzija do dvije tisuće kuna maksimalno
Umirovljenika
Penzija do dvije tisuće kuna maksimalno
2014-04-11
Fina brojčica, 856 tisuća ispod 2000 kuna penzije
Jako fina brojčica posebno kad se uzme u obzir da cijela Hrvatska ima četri miljona stanovnika
Jako fina brojčica posebno kad se uzme u obzir da cijela Hrvatska ima četri miljona stanovnika
2014-04-11
koliko su radili toliko su i dobili, čak i više nego su zaslužili.
Guest- Guest
ali trebaš uzeti u obzir da primaju mirovinu po 40 godina.RayMabus wrote:Fina brojčica, 856 tisuća ispod 2000 kuna penzije
Guest- Guest
samo 463000 umirovljenika ima 35 i više godina staža.
Guest- Guest
Pa ja sam na brzinu izračuna da svi ovi koji su radili do 39 godina staža imaju ispod 2000 kuna jer kad ih sve zbrojim dobijem 856 tisućaKserks_ wrote:
2014-04-11
Također imamo u toj brojci njih 315 tisuća koji imaju ispod 1500 kuna penziju a zbrajanjem sam došao do toga da su to svi oni koji imaju do 24 godine staža
2014-04-11
penzija će ti biti nula jer non stop radiš na crno. kako ono ide...ni zrna žita okupatoru?Pinochet wrote:pa odlična penzija.. 3000kn ,neradi ništa, ja sam radio cijeli mjesec preko 40h tjedno, za 3000kn.orion wrote:danas mi se javio rođak ...dobio rješenje za mirovinu - 46 godina radnog staža, od toga 25 god. kao obrtnik i 65 godina života - mirovina mu iznosi 3.000,00 kn.
penzija će mi biti 0kn, jer kada tvoj rođak umre, taman tada penzija neće biti..
zaradi si i penziju na crno...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
RayMabus wrote:Također imamo u toj brojci njih 315 tisuća koji imaju ispod 1500 kuna penziju a zbrajanjem sam došao do toga da su to svi oni koji imaju do 24 godine staža
prosječna starosna mirovina iznosi 2877kn, 50% prosječne plaće i više nego pošteno.
Guest- Guest
to tukci ne kuže:)Noor wrote:penzija će ti biti nula jer non stop radiš na crno. kako ono ide...ni zrna žita okupatoru?Pinochet wrote:pa odlična penzija.. 3000kn ,neradi ništa, ja sam radio cijeli mjesec preko 40h tjedno, za 3000kn.orion wrote:danas mi se javio rođak ...dobio rješenje za mirovinu - 46 godina radnog staža, od toga 25 god. kao obrtnik i 65 godina života - mirovina mu iznosi 3.000,00 kn.
zaradi si i penziju na crno...
Guest- Guest
Najtragičnije od svega je da najvišu mirovinu imaju đabalebaroši i uhljebi iz bivšeg sustava, koji ionako nisu ništa radili, a ako i jesu, radili su za onu državu...
vidim da je anemični prošli misec podilija još 500 novih boračkih mirovina, a rat završija 1995g...wtf?!
Guest- Guest
Nešto ti se tu neuklapa u prethodnu tabelu, očito u tom prosjeku imaš ove sa oko pet tisuća kuna penzije pa dobiješ prosjekKserks_ wrote:RayMabus wrote:Također imamo u toj brojci njih 315 tisuća koji imaju ispod 1500 kuna penziju a zbrajanjem sam došao do toga da su to svi oni koji imaju do 24 godine staža
prosječna starosna mirovina iznosi 2877kn, 50% prosječne plaće i više nego pošteno.
Gornja tabela je prava, zajebi taj prosjek, to je laž
2014-04-11
obe tabele su ti za umirovljenike rada , bez branitelja i HVO-a koju dižu prosjek.RayMabus wrote:Nešto ti se tu neuklapa u prethodnu tabelu, očito u tom prosjeku imaš ove sa oko pet tisuća kuna penzije pa dobiješ prosjekKserks_ wrote:RayMabus wrote:Također imamo u toj brojci njih 315 tisuća koji imaju ispod 1500 kuna penziju a zbrajanjem sam došao do toga da su to svi oni koji imaju do 24 godine staža
Gornja tabela je prava, zajebi taj prosjek, to je laž
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Suti Kajtazi,sute 'hrvatski' mediji - ma to je samo izboden hrvatski vojnik
» Umirovljenici rade da bi preživjeli
» umirovljenici nasrnuli na bliskoistočnu nejač
» Umirovljenici ogorčeni zbog najava oko vozačke
» Navijači, babe s viklerima i umirovljenici pobrkali državu
» Umirovljenici rade da bi preživjeli
» umirovljenici nasrnuli na bliskoistočnu nejač
» Umirovljenici ogorčeni zbog najava oko vozačke