Umirovljenici rade da bi preživjeli
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Umirovljenici rade da bi preživjeli
34 godine staža u trgovini , penzija 2000 kuna pa radi i dalje
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/600137/ljudi-koji-rade-i-u-penziji-u-hrvatskoj-su-i-dalje-tabu-tema-a-sve-ih-je-vise-meu-njima-su-i-poznata-splitska-lijecnica-te-bivsa-trgovkinja-penzija-mi-nije-bila-dovoljna-za-normalan-zivot
Jedini problem je šta na ovaj način ruši cijenu rada jer ova koja nije u penziji i dalje radi za kikiriki a ova ima dodatnih 2000 kuna i baš ju briga , radit će do smrti tamo
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/600137/ljudi-koji-rade-i-u-penziji-u-hrvatskoj-su-i-dalje-tabu-tema-a-sve-ih-je-vise-meu-njima-su-i-poznata-splitska-lijecnica-te-bivsa-trgovkinja-penzija-mi-nije-bila-dovoljna-za-normalan-zivot
Jedini problem je šta na ovaj način ruši cijenu rada jer ova koja nije u penziji i dalje radi za kikiriki a ova ima dodatnih 2000 kuna i baš ju briga , radit će do smrti tamo
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Umirovljenici rade da bi preživjeli
uglavno se radi po cjeniku za studentski rad...etoc,pemzici postadose studenti..
Guest- Guest
Sva srića pa je sve iselilo i natalitet krahira pa ovi nisu konkurencija mladima jer ih ni nema.
Žene su ti najeftinija radna snaga. Prvo in dali pravo rada i onda se umislile , pa natalitet a ove uzele muškima radna mjesta i sad još u penziji uzimaju drugima radna mjesta.
Neka neka sve je iselilo i natalitet krahira.
Žene su ti najeftinija radna snaga. Prvo in dali pravo rada i onda se umislile , pa natalitet a ove uzele muškima radna mjesta i sad još u penziji uzimaju drugima radna mjesta.
Neka neka sve je iselilo i natalitet krahira.
2014-04-11
ma da
a mi koji nismo u mirovini ne moramo da radimo ?????
mi da živimo od zraka?
mi da živimo od zraka?
2014-04-16
Morty..ti kao ona cura neki dan,tangice i mrezaste carapice,pa na Instagram,ja ti ponudim brak i etoc..svi sretni i zadovoljni.. ..obecavam,nema da se iskidas od posela..samo laganini..mortal wrote:ma da
mi da živimo od zraka?
Guest- Guest
Pismejker, nisam znao da si gerontofilpismejker wrote:Morty..ti kao ona cura neki dan,tangice i mrezaste carapice,pa na Instagram,ja ti ponudim brak i etoc..svi sretni i zadovoljni.. ..obecavam,nema da se iskidas od posela..samo laganini..mortal wrote:ma da
mi da živimo od zraka?
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ukratko, prestanimo biti kurvinsko društvo i legalizirajmo prostitucijupismejker wrote:Morty..ti kao ona cura neki dan,tangice i mrezaste carapice,pa na Instagram,ja ti ponudim brak i etoc..svi sretni i zadovoljni.. ..obecavam,nema da se iskidas od posela..samo laganini..mortal wrote:ma da
mi da živimo od zraka?
2015-08-09
daj svetac kome muljašpismejker wrote:Morty..ti kao ona cura neki dan,tangice i mrezaste carapice,pa na Instagram,ja ti ponudim brak i etoc..svi sretni i zadovoljni.. ..obecavam,nema da se iskidas od posela..samo laganini..mortal wrote:ma da
mi da živimo od zraka?
a Rujka??
immortal-
2014-04-16
melkior ne kakajmelkior wrote:Pismejker, nisam znao da si gerontofilpismejker wrote:Morty..ti kao ona cura neki dan,tangice i mrezaste carapice,pa na Instagram,ja ti ponudim brak i etoc..svi sretni i zadovoljni.. ..obecavam,nema da se iskidas od posela..samo laganini..mortal wrote:ma da
mi da živimo od zraka?
mi smo istih godina
a ti si kompleksaš
immortal-
2014-04-16
RayMabus wrote:34 godine staža u trgovini , penzija 2000 kuna pa radi i dalje
Na zapadu nitko na šalje liječnike sa 65 u penziju
Radi do kad želiš... isto za sveučilišne profesore...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Kme. Pokaži sliku ili šuti.mortal wrote:melkior ne kakajmelkior wrote:Pismejker, nisam znao da si gerontofilpismejker wrote:Morty..ti kao ona cura neki dan,tangice i mrezaste carapice,pa na Instagram,ja ti ponudim brak i etoc..svi sretni i zadovoljni.. ..obecavam,nema da se iskidas od posela..samo laganini..mortal wrote:ma da
mi da živimo od zraka?
mi smo istih godina
a ti si kompleksaš
2015-08-09
Hrvatska puna akademika kao i lubenica košticaHektorović wrote:RayMabus wrote:34 godine staža u trgovini , penzija 2000 kuna pa radi i dalje
Na zapadu nitko na šalje liječnike sa 65 u penziju
Radi do kad želiš... isto za sveučilišne profesore...
2015-08-09
pokaži ti svojumelkior wrote:Kme. Pokaži sliku ili šuti.mortal wrote:melkior ne kakajmelkior wrote:Pismejker, nisam znao da si gerontofilpismejker wrote:Morty..ti kao ona cura neki dan,tangice i mrezaste carapice,pa na Instagram,ja ti ponudim brak i etoc..svi sretni i zadovoljni.. ..obecavam,nema da se iskidas od posela..samo laganini..mortal wrote:ma da
mi da živimo od zraka?
mi smo istih godina
a ti si kompleksaš
šta bi ja tebi pokazivala
kme (krme)
immortal-
2014-04-16
Mi cemo izmjenjati svoje slike,a Melk nek puca od ljubomore...mortal wrote:pokaži ti svojumelkior wrote:Kme. Pokaži sliku ili šuti.mortal wrote:melkior ne kakajmelkior wrote:Pismejker, nisam znao da si gerontofilpismejker wrote:
Morty..ti kao ona cura neki dan,tangice i mrezaste carapice,pa na Instagram,ja ti ponudim brak i etoc..svi sretni i zadovoljni.. ..obecavam,nema da se iskidas od posela..samo laganini..
mi smo istih godina
a ti si kompleksaš
kme (krme)
Guest- Guest
Ja se ne hvalim godinama ili izgledom kao ti. Prema tome, ako nešto tvrdiš, dokaži.mortal wrote:pokaži ti svojumelkior wrote:Kme. Pokaži sliku ili šuti.mortal wrote:melkior ne kakajmelkior wrote:Pismejker, nisam znao da si gerontofilpismejker wrote:
Morty..ti kao ona cura neki dan,tangice i mrezaste carapice,pa na Instagram,ja ti ponudim brak i etoc..svi sretni i zadovoljni.. ..obecavam,nema da se iskidas od posela..samo laganini..
mi smo istih godina
a ti si kompleksaš
kme (krme)
2015-08-09
Penzici rade ne samo zbog sebe nego I jer fali radne snage
Vidjet cete penzice u trgovinama, kaficima itd
I u teretanama
Moraju ojačati misice Pizdamumaterina
E
U pogkedu novaca su oenzici isto skromni
Daj mu sta das
Uopce. Moja Majka je otiska u mirovinu s 50 god , imala 80 % od place mirovinu i bila zdrava ko dren
E Jebes socijalizam
Vidjet cete penzice u trgovinama, kaficima itd
I u teretanama
Moraju ojačati misice Pizdamumaterina
E
U pogkedu novaca su oenzici isto skromni
Daj mu sta das
Uopce. Moja Majka je otiska u mirovinu s 50 god , imala 80 % od place mirovinu i bila zdrava ko dren
E Jebes socijalizam
To je bilo prije , sad svi moraju radit do 65 jer nema tko zarađivat za toliki broj penzionera.
2014-04-11
Umirovljenici rade da si povecaju primanja, ako im zdravlje dousta i jer pripadaju nekom vremenu gdje je zapravo normalno raditi.
Mlada populacija, 20 i vise lezi i kenja o cijeni rada i zica cigaretu. Ili vire iz kontejnera i skupljaju flase . Cudno bas..
Mlada populacija, 20 i vise lezi i kenja o cijeni rada i zica cigaretu. Ili vire iz kontejnera i skupljaju flase . Cudno bas..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Mladi su odselili u Njemačku i Irsku tko je mislija radit. Djeca su skupa.kaya wrote:Umirovljenici rade da si povecaju primanja, ako im zdravlje dousta i jer pripadaju nekom vremenu gdje je zapravo normalno raditi.
2014-04-11
jako mi je žao napaćene hrvatske radne snage ali ovo su mladi u hrvatskoj :)
mladić ima od 35-45, ne želi da ga nitko izrabljuje i strašno je protiv emancipacije , mama mu od svoje penzije da jesti ili potraži u kontejneru ako mama nema. dremucka i sanja kako će biti menager i pronaći nevinu djevojku a ne štracu jer je jako konzervativan. kada se probudi uključi se na neku društvenu mrežu gdje sere o hrvatskoj tisućljetnoj opstojnosti.
to sve statitistike pokazuju, sory..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Dok Vatikan gura cijepljenje, što rade istaknuti članovi Crkve u Hrvatskoj? Plaše vjernike da cjepivo rade od fetusa
» Salvini : Preživjeli iz Auschwitza presporo umiru
» umirovljenici nasrnuli na bliskoistočnu nejač
» Hrvatski umirovljenici najsiromašniji u Uniji
» Umirovljenici ogorčeni zbog najava oko vozačke
» Salvini : Preživjeli iz Auschwitza presporo umiru
» umirovljenici nasrnuli na bliskoistočnu nejač
» Hrvatski umirovljenici najsiromašniji u Uniji
» Umirovljenici ogorčeni zbog najava oko vozačke
Page 1 of 7