AUTI
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: IT
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: AUTI
[size=38]New Mitsubishi Lancer X 2020[/size]
Mitsubishi Lancer
Global model sedan Mitsubishi Lancer X 2020. The car was always a ton of attention right now from our owners - it was something to boast of. Typically, such machines were sold in dull colors, bright almost was not, but the situation has changed. In a range of color the new Lancer X will include several bright colors.
Mitsubishi Lancer
Кроте того, автомобиль получить: обновленную светотехнику, переработанные задний и передний бамперы, сзади появится диффузор, сплиттеры, автомобиль получит совершенно новые легкоспланые колесные диски с размерностью в 18 дюймов. Отсюда кто-то сделает вывод, что такой автомобиль должен стоить гораздо больше, чем один миллион, но на самом деле цена на стандартную комплектацию будет меньше психологической отметки.
Mitsubishi Lancer
In the engine compartment will be located petrol power unit of new generation, with a volume of 1.8 liters, as the powertrain will be applied to the CVT. But the old version is clear that the engine remained almost the same; it is impossible to sharply step on the gas, to slip, to scorch, to promote to the limit. But the cost to add that the CVT is much better than any automatic transmission.
Mitsubishi Lancer
The motor has been changed, but the minimum and is considered one of the top quality of the entire line of aggregates Mitsubishi Lancer X. it is Also worth adding that this power unit consumes significantly less fuel and oil compared to other petrol two-liter engine.
Mitsubishi Lancer
Regarding the cabin, soundproofing is virtually nonexistent. Wheel arches and niches, nothing is isolated - it's iron. Which is attached to the more solid elements of the body of the machine. This car was never perfect in all senses, including the old versions. So why do people vote with their pocketbooks for this model - probably for its unique design, good dynamic performance, and many other small things that are lacking in other machines.
Mitsubishi Lancer
Additional elements and tuning Lanceros cost is always cheap. In addition, the car has quite decent comfort. Even in the standard version the machine comes with many options that others do not.
Mitsubishi Lancer
The dashboard of the car legadema, classic. Steering wheel adjustable in height, and on departure. The chair can also be adjusted for your location. As an option, you can order a cruise control and a number of other premium options. Chairs have large enough lateral support to sit in them is a pleasure. Around the cabin there are pockets and niches for small items and drinks.
Mitsubishi Lancer
В общем Lancer X - снова на высоте.
Mitsubishi Lancer
Mitsubishi Lancer
Mitsubishi Lancer
Global model sedan Mitsubishi Lancer X 2020. The car was always a ton of attention right now from our owners - it was something to boast of. Typically, such machines were sold in dull colors, bright almost was not, but the situation has changed. In a range of color the new Lancer X will include several bright colors.
Mitsubishi Lancer
Кроте того, автомобиль получить: обновленную светотехнику, переработанные задний и передний бамперы, сзади появится диффузор, сплиттеры, автомобиль получит совершенно новые легкоспланые колесные диски с размерностью в 18 дюймов. Отсюда кто-то сделает вывод, что такой автомобиль должен стоить гораздо больше, чем один миллион, но на самом деле цена на стандартную комплектацию будет меньше психологической отметки.
Mitsubishi Lancer
In the engine compartment will be located petrol power unit of new generation, with a volume of 1.8 liters, as the powertrain will be applied to the CVT. But the old version is clear that the engine remained almost the same; it is impossible to sharply step on the gas, to slip, to scorch, to promote to the limit. But the cost to add that the CVT is much better than any automatic transmission.
Mitsubishi Lancer
The motor has been changed, but the minimum and is considered one of the top quality of the entire line of aggregates Mitsubishi Lancer X. it is Also worth adding that this power unit consumes significantly less fuel and oil compared to other petrol two-liter engine.
Mitsubishi Lancer
Regarding the cabin, soundproofing is virtually nonexistent. Wheel arches and niches, nothing is isolated - it's iron. Which is attached to the more solid elements of the body of the machine. This car was never perfect in all senses, including the old versions. So why do people vote with their pocketbooks for this model - probably for its unique design, good dynamic performance, and many other small things that are lacking in other machines.
Mitsubishi Lancer
Additional elements and tuning Lanceros cost is always cheap. In addition, the car has quite decent comfort. Even in the standard version the machine comes with many options that others do not.
Mitsubishi Lancer
The dashboard of the car legadema, classic. Steering wheel adjustable in height, and on departure. The chair can also be adjusted for your location. As an option, you can order a cruise control and a number of other premium options. Chairs have large enough lateral support to sit in them is a pleasure. Around the cabin there are pockets and niches for small items and drinks.
Mitsubishi Lancer
В общем Lancer X - снова на высоте.
Mitsubishi Lancer
Mitsubishi Lancer
Guest- Guest
brutalan posao u autoindustriji raditi..sve optereceno normom..linija ide,ne staje a ti brajo napravi svoj dio posela..
Guest- Guest
T.- Posts : 17592
2014-04-14
Pa od malih nogu obozavam aute i tehnologiju,tehniku inace..kutak za samozadovoljavanje...
Guest- Guest
T.- Posts : 17592
2014-04-14
Sjećam se , mi mulci bili, a u susjedovom dvorištu mjesecima stajao karamboliran prvi model 'pajera'...
To je nama izgledalo ko svemirski brod onda, šta se kod nas vozilo tada...
Mogli smo sjedit u njemu, glumit da vozimo, trubit...
Početak 80-ih...
Početak 80-ih...
T. wrote:Ok, svakome njegovo...
Zašto samo mitsubishi?
Tja..posto sam se rjesio stare krame 525 bembure(10 godina je napunio..) odluio sam uzeti nesh drugo..mislio sam opet bemburu,ali novo i sto bih ja htio,je bilo prepapreno skupo,polovno su uglavnom izgazili Turcadija,i iako dobrog izgleda,presli su najmanje 150000km..a kad Turcin vozi,onda znas sto je kad ga prodaje..
Mercedes slicna spika...VW ne mos ravno niti parkirati..stara boljka,jos starija tehnologija i siromasna oprema..ostlai europski,uzas..Sjheo u Pežo 3008,crossover.jebote,kao da sam sardina..
potom pogledao Kiju i Hyundai..prvi mi nesh onako sa servisom..a i veci problemi u prvih 5 godina voznje,Hyundai,zero bolje,ali jos uvijek..
,gotovo sam odustao od kupnje,kad mi je cura rekla sto nekog japance ne pogledas..ajd ne budi lijen,oso ja do Mitsubishi salona,i gledam,gledam..pa TKO VOZI Micubisi uopce...??
Prvo sam htio Outlandera,onako familijski nastrojen..sve 5,no nesh mi nije legao interijer..ukupno,iako kvalitetan,nije mi sjeo..
i gotovo sam izisao iz salona,kaod ovaj lik pita sto ne probam Eclipse..gledam ja onako..tipicne japanske ostre linije,dizajn sUV-coupe,ukupno na prvi pogled kao vec formirani auto za relly..mala kubikaza,dovoljno nage,benzin,sve dosad oke,6 brzina..ludjacki dizajn( e sad,kome sjedne na prvu,uvijek ce mu se svidjati,kome ne,nikad..),za pare koje sam platio,dobio sam nesto sto inace europski prodavaci debelo naplacuju pa i 10000 ojra vise..
Stvari koje su mi prve upale u oko...sigurnosne kamere u korijenu retrovizora..ako nisam pogresno izracunao 4 + 1 IC..posto je moj prava serija uopce napravljena,proizveden je u Japanu i nema one magnetne senzore u branicima..no ,ove kamere,koje salju tocni video okoline i svega oko auta,u kompjuter,vise nego dobro odradjuju sve zadatke..
Iznenadio me je unutarnji dio..JAKO prostran..ja sam 185 i dobrih 90 kila..sve je stalo vrlo uredno,a iznad glave imam jos 10tak cenata do krova..VELIKI unutarnji prostor..ramena,imam jaka,ali ne doticu uopce vrata ili onaj srednji stub,stvarno je bogat prostorom..otpozada isto,mrvicu manje,za koljenja,ali daleko od toga da si stisnut.sto jos..da...
Auto nije sportać,ali iznenadjuje aktivnom voznjom,koju pruza..nije prebrz na startu,ali ni prespor..tek ad nesh ubrza..50-60kmh,i stisnes ga,pod uvjetom da se turbina zagrijala,otkriva jako obrtni moment koji slicne sUVove,slicnih karakteristika skoro uduplo nadmasuje..turbina kad se zavrti,ostavila je u mom retrovizoru,mnoge audije,mercedese,pa i bemveje,cak i dosta jacima, jako sitnima iza..no,ne treba ga bas silovati na gasu..ono,malo se poganjati i to je to..
Auto je u biti takav da ce pasati i starima i mladima,ima za svakog ponesto..
Kad idem doli,i kad nakon 1000 km izlazim iz njega,nisam utrnut,nisam umoran,nisam otekao...
Mitsubishi radi godisnje najvise 1000000 auta..i radi jako strogu kontrolu kvalitete...imas onaj zadnji video auto plaint,pa pogledaj..
Proizvodnja nije prvo sto radi Mitsubishi,koje j u biti brutalno veliki koncern i teska industrija...moze se reci da je Mitsubishi Motors u biti hobi ,vrlo mocne japanske familije..drze do stare japanske tradicije,koja se cak moze vidjeti u samom dizajnu..
Ne treba uopce sumnjati u znanje u Mitsubishiju...proizvodili su i motoro za Mitsubishi Zero seriju borbenih avijuna u WW2...
ostali japanski brandovi previse lelujaju u eksperimentiranju i pomodnoscu..da se svide svima i da sto vise auta prodaju..Mitsubishi se tu ne gura..milijun jedinica za poznavaoce njihove kvalitete i preciznosti i to je to..ne gledaj uda se po svaku cijenu svide kupcima..
DO SADA nisam cuo da je itk otko je jednom kupio Mitsubishi bio nezadovoljan,nego je dapace slijedio novi model ili drugi tip istog proizvodjaca..
na cars.com je jedna glupaca popljuvala Eclipse cross,jer je sjela i provozala se mozda sat -dva...
kako su je vlasnici tog auto popljuvali..jbt,al je kasnije bilo pranja...
kako rekoh,nakon ovoga ide nasljednik,i to 200%...
stavio sam i post gdje sam napisao da je cak sudjelovao na Paris-dakar turi,naravno,dobro preradjen,ali,bez kvalitetne osnove,ne mos niti napraviti nesto posebno...
Guest- Guest
T. wrote:Sjećam se , mi mulci bili, a u susjedovom dvorištu mjesecima stajao karamboliran prvi model 'pajera'...
Početak 80-ih...
japanci su veliki obozavatelji SF-a i tak oi dizajniraju svoje aute..u to ,narocito Micubiši dodaju podosta tradicionalnog japanskog stiha..kom e svidi na prvu svidjat ce mu se uvijek,kome ne,ne..
Sto je bitno reci,.Mitsubishi je jako vleiki koncern i najvecim djelom sAM proizvodi u svojim divižnima dijelove za motor i karoseriju...TO je bitno jer je kvaliteta istih,na opako visokom nivou..
U svabiji recimo Lapple i Colbin-Schmitt,proizvode sve za vecinu svapskih proizvodjaca auta.limariju ,dijelove i izlijeve z motore...uglavnom se u autofirmama vrsi samo konacno sklapanje i bojanje..u tom sustavu e ima svacega,zato svapski proizvodjaci trpe jak pad kvalitete,jerbo znamo da je svabija uvezla arapske inzenjere i doktore strojarstva,da im sklapaju aute,cak i da im rade izradu kriticnih djelova..
nedavno je bila frka u Lapple-tu,jerbo je Porsche poslao prigovor na kvalitetu i finisch karoserije..odnosno bocni lim vanjski..to se dogadja...
plasi cinjenica da niti u samom Porscheu nisu skuzili to,dok auto nije bio finalno obojan,tek su onda primjetili greske u mateijalu,odnosno opiljke i mrvice metala,koje je presa nabila u materijal..Prese treba redovno cistiti od tih opiljaka i mrvica,a ocito to nije radjeno..eto arapski inženjeri i camuge dovedeni da dizu bilancu svapskoj autoindustriji..
Guest- Guest
[size=32]Mitsubishi Xpander will be released in the off-road variations for 869 thousand rubles[/size]
Budget compact MPV Mitsubishi Xpander cabin with three-row Seating for seven people purchased a full-fledged off-road variation. The other day such data are published by foreign publishing Autonetmagz. The picture of the product in camouflage tape has previously demonstrated the Network.
At length the novelty came in at 4 475 mm, width 1 750 mm, height reached 1 700 mm between the axles there are 2 775 mm. to Highlight off-road model at the grown wheel arches, aggressive bumpers and the standard roof rails. Plus, at the stern instead of horizontal reflectors that belong to the standard Mitsubishi Xpander, are vertical. For granted at the moment the information in the internal space of the new products was used more quality materials with decorative inserts for contrast.
In the movement of off-road variation of kompaktvan Xpander bugey allow the range of engines from standard monocab. It is worth mentioning that it is equipped with gasoline atmospheric unit MIVEC with a displacement by half a liter. It produces 104 horsepower and 141 Nm of torque. Internal combustion engine working in conjunction with a five-speed automatic transmission or an automatic transmission chetyrehvalkovoj. The drive model has got exclusively front.
It is worth mentioning that Mitsubishi Xpander in the first place, were created for markets of developing countries. So, this model is well sold in the countries of South-East Asia. In Indonesia, the local dealers for a car ask for the amount of 189 000 000 rupees or 869 thousand rubles at the current exchange rate.
At length the novelty came in at 4 475 mm, width 1 750 mm, height reached 1 700 mm between the axles there are 2 775 mm. to Highlight off-road model at the grown wheel arches, aggressive bumpers and the standard roof rails. Plus, at the stern instead of horizontal reflectors that belong to the standard Mitsubishi Xpander, are vertical. For granted at the moment the information in the internal space of the new products was used more quality materials with decorative inserts for contrast.
In the movement of off-road variation of kompaktvan Xpander bugey allow the range of engines from standard monocab. It is worth mentioning that it is equipped with gasoline atmospheric unit MIVEC with a displacement by half a liter. It produces 104 horsepower and 141 Nm of torque. Internal combustion engine working in conjunction with a five-speed automatic transmission or an automatic transmission chetyrehvalkovoj. The drive model has got exclusively front.
It is worth mentioning that Mitsubishi Xpander in the first place, were created for markets of developing countries. So, this model is well sold in the countries of South-East Asia. In Indonesia, the local dealers for a car ask for the amount of 189 000 000 rupees or 869 thousand rubles at the current exchange rate.
Guest- Guest
Prvi rizicno iskustvo..Na potezu od Hajbruna prema Bad Rappenau,lokalnom cestom,nasiljio sam pilu malo zesce..Svabi uglavnom dobro rjesavaju prometna pitanja,ali ovo sranje od ostrog ivicnjaka betonskog uz cestu,koji strsi pod 90stupnjeva u odnosu na asfalt je epski promasaj,da ne kazem jebeni rizik od katastrofe..dakle,picih ja kasno navecer i kotacom nagazim na to sranje taj ivicnjak..auto je zaplesao samo tako,ali se sam od sebea i stabilizirao..sto sam ja napravio..malo lijevo malo desno volanom,nish spasonosno..
auto ima sustav za stabilizaciju,kad se vozilo zanese na klizavom ili izgubi stabilnost...malo se zanio lijevo desno,ali ondakao da ga je nesh "uhvatilo" i ispravilo..ja svakako nisam to mogao napraviti pri toj brzini,a na srednje ostroj okuci..
I netko kaze da su ti sustavi suvisni..
auto ima sustav za stabilizaciju,kad se vozilo zanese na klizavom ili izgubi stabilnost...malo se zanio lijevo desno,ali ondakao da ga je nesh "uhvatilo" i ispravilo..ja svakako nisam to mogao napraviti pri toj brzini,a na srednje ostroj okuci..
I netko kaze da su ti sustavi suvisni..
Guest- Guest
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
a sad..nije to lose svakako..auto preuzima kontrolu kocenja,sustav koji jos malo treba doraditi.,.
kamere kod menea,su odlicno rjesenje,nedavno apdejto u servisu nove cake..novi parametri upozoravanja,u situacijama kada drugi vozaci izvode neku aktivnost,(bocno izlaze sa parkinga,pješak iznenadno pretrcava kolnik..)SVE sto odudara od sigurnosti,sistem daje upozorenje..ubacen je software za tocno prepoznavanje pjesadije,tako da taj sistem daje prilicno rano upozorenje o kretanju pojedinaca ili grupe ljudi..cim se nesto na putanji vozila ,mrda,hoda,krece ili PLANIRA izvesti aktivnost koja moze biti rizicna,sistem u autu daje upozorenje..
Kakogod..dosad su me ti sustavi sacuvali od barem 6-7 sigurnih tezih sudara,ili izlijetanja sa ceste
neki dan bilo navecer mrzlo,a led se navukao na šajbu,i prekrio pogled kamerama u korijenu retrovizora...sustav je cijelo vrijem davao upozorenje ,do knisam pospricao led onim cudom za otapanje..inace wsustav je odlican i precizan,jer mu ne smeta niti mutno,prljavo,ili mokro staklo..kad se nahvata led,tu pomoci nema..mora se ocistiti..
kamere kod menea,su odlicno rjesenje,nedavno apdejto u servisu nove cake..novi parametri upozoravanja,u situacijama kada drugi vozaci izvode neku aktivnost,(bocno izlaze sa parkinga,pješak iznenadno pretrcava kolnik..)SVE sto odudara od sigurnosti,sistem daje upozorenje..ubacen je software za tocno prepoznavanje pjesadije,tako da taj sistem daje prilicno rano upozorenje o kretanju pojedinaca ili grupe ljudi..cim se nesto na putanji vozila ,mrda,hoda,krece ili PLANIRA izvesti aktivnost koja moze biti rizicna,sistem u autu daje upozorenje..
Kakogod..dosad su me ti sustavi sacuvali od barem 6-7 sigurnih tezih sudara,ili izlijetanja sa ceste
neki dan bilo navecer mrzlo,a led se navukao na šajbu,i prekrio pogled kamerama u korijenu retrovizora...sustav je cijelo vrijem davao upozorenje ,do knisam pospricao led onim cudom za otapanje..inace wsustav je odlican i precizan,jer mu ne smeta niti mutno,prljavo,ili mokro staklo..kad se nahvata led,tu pomoci nema..mora se ocistiti..
Guest- Guest
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Najskuplji auti pojeftinjuju, jeftiniji poskupljuju
» Senfovi auti skuplji od Bandicevih a nabavio ih tri puta manje
» KRK DOBIVA DRUGI MOST! Bit će dug 850 metara, preko njega će ići vlakovi i auti
» Deca uništila srpske tablice, tata rekao da su "zločesti auti"
» Sta je bre ovo Srbijo?Fantomke,huligani,razbijeni auti,ozljedjeni ljudi,palice,baklje
» Senfovi auti skuplji od Bandicevih a nabavio ih tri puta manje
» KRK DOBIVA DRUGI MOST! Bit će dug 850 metara, preko njega će ići vlakovi i auti
» Deca uništila srpske tablice, tata rekao da su "zločesti auti"
» Sta je bre ovo Srbijo?Fantomke,huligani,razbijeni auti,ozljedjeni ljudi,palice,baklje
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: IT
Page 3 of 5