KRK DOBIVA DRUGI MOST! Bit će dug 850 metara, preko njega će ići vlakovi i auti
Page 1 of 1
KRK DOBIVA DRUGI MOST! Bit će dug 850 metara, preko njega će ići vlakovi i auti
KRK DOBIVA DRUGI MOST!
Bit će dug 850 metara, preko njega će ići vlakovi i auti
Riječ je o dijelu prometne cjeline ukupne duljine oko 7 km, s dodatnim vijaduktom od 900 metara,
ali i jednim tunelom
Skoro 20 godina nakon što je izrađen Master plan razvoja riječke luke do 2030. godine, koji predviđa
gradnju velikog kontejnerskog terminala u Omišlju na otoku Krku i novog cestovno-željezničkog mosta
za taj otok, država je napravila prvi konkretan korak prema gradnji novog mosta kopno - otok Krk.
Hrvatske autoceste objavile su natječaj za izradu studijske i projektne dokumentacije do lokacijske
dozvole za novi most Krk sa spojnim cestama.
Bit će dug 850 metara, preko njega će ići vlakovi i auti
Riječ je o dijelu prometne cjeline ukupne duljine oko 7 km, s dodatnim vijaduktom od 900 metara,
ali i jednim tunelom
Skoro 20 godina nakon što je izrađen Master plan razvoja riječke luke do 2030. godine, koji predviđa
gradnju velikog kontejnerskog terminala u Omišlju na otoku Krku i novog cestovno-željezničkog mosta
za taj otok, država je napravila prvi konkretan korak prema gradnji novog mosta kopno - otok Krk.
Hrvatske autoceste objavile su natječaj za izradu studijske i projektne dokumentacije do lokacijske
dozvole za novi most Krk sa spojnim cestama.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: KRK DOBIVA DRUGI MOST! Bit će dug 850 metara, preko njega će ići vlakovi i auti
Re: KRK DOBIVA DRUGI MOST! Bit će dug 850 metara, preko njega će ići vlakovi i auti
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/bit-ce-dug-850-metara-preko-njega-ce-ici-vlakovi-i-auti-evo-kad-ce-poceti-gradnja-15411320#&gid=1&pid=8
Lijepo.
Lijepo.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Lijepo... ali projekat autocesta se razvukao
Kad će gradit onu Rijeka - Žuta Lokva
Kad će gradit onu Rijeka - Žuta Lokva
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
nek se zove most JOZE BOZE
on je s Krka
on je s Krka
Similar topics
» BiH više ne dobiva plin preko Ukrajine i Mađarske
» Litva: Neće zaustaviti tenkove al nije lako popeti se preko njega :D
» Jadransko-jonska autocesta neće preko Dubrovnika, nego preko Trebinja
» IDE TITO PREKO ROMANIJEEEE PREKO ROMANIJEEEEEE jer nečeš da mi gađaš rafinerijeeeeee
» Indijanski poglavica Čvampu:'Samo preko mene mrtva gradit zid možeš preko moje zemlje'
» Litva: Neće zaustaviti tenkove al nije lako popeti se preko njega :D
» Jadransko-jonska autocesta neće preko Dubrovnika, nego preko Trebinja
» IDE TITO PREKO ROMANIJEEEE PREKO ROMANIJEEEEEE jer nečeš da mi gađaš rafinerijeeeeee
» Indijanski poglavica Čvampu:'Samo preko mene mrtva gradit zid možeš preko moje zemlje'
Page 1 of 1