prvi srbin koji je tutu rekao NE
Page 5 of 10
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: prvi srbin koji je tutu rekao NE
MozeSerbinho-3 wrote:kaya wrote::)pizzon wrote:Serbinho-3 wrote:pizzon wrote:nema gnusnijeg licemerja
od hrvatskog tumacenja
titove pravde i uravnotezenosti.
srbiji je amputirao sve sto je
pozeleo a hrvatsku formirao
ko nikad ranije. zataskavao
ustaske zlocine, selio leseve
na tajne lokacije.
Malo Ujke, malo Partizani, cim se slegla prašina 1990, ajmo bez'mo.
Kasnije, kukulele, raspad sistema, uskoro i Bugarsku u ledja gledaju a Rumuni, koji su služili za smejanje ih daleko ostavili.
Kroz 30 godina, sta ce biti, ne smeju ni da misle.
da im nije turizma i eu papira
morali bi da im saljemo
voće i sećer da prave dzemove !
Daj ne kenjaj..
I posalji nesto bolje..
Dobre frajere?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:MozeSerbinho-3 wrote:kaya wrote::)pizzon wrote:Serbinho-3 wrote:
Kasnije, kukulele, raspad sistema, uskoro i Bugarsku u ledja gledaju a Rumuni, koji su služili za smejanje ih daleko ostavili.
morali bi da im saljemo
Daj ne kenjaj..
I posalji nesto bolje..
Dobre frajere?
Kako vi žene imate pogrešan pogled na ljubav... Veza s muškarcem uključuje puno više, a ne samo veliki pimpek.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:kaya wrote:MozeSerbinho-3 wrote:kaya wrote::)pizzon wrote:
morali bi da im saljemo
Daj ne kenjaj..
I posalji nesto bolje..
Dobre frajere?
Kako vi žene imate pogrešan pogled na ljubav... Veza s muškarcem uključuje puno više, a ne samo veliki pimpek.
..TI zelis NEŠTO VIŠE...ili se po obicaju starom dobrom sprdas
Guest- Guest
veber wrote:neradni dan danas, pa sereš po hrvatskim forumima?pizzon wrote:blagoje nešković
kragujevac
jebo vas tito da vas jebo. zajebao je najviše nas hrvate.
Tito je vas hrvate zajebo tako što vas je spasio da ne nestanete zauvijek sa karte svijeta. uz to vam je na pladnju poklonio dio teritorija Republike Italije kojeg je okupirao Istru, Rijeku, kvarnerske otoke, Zadar, Lastovo. kaj bi vi ustaše napravili da nije Tita bilo? ne bi vas bilo već odavno danas bi bili samo u knjigama iz povijesti. shodno tome nikada ne biste imali ovu državu koju brutalno demolirate i uništavate. uostalom ti si njemac koji kurac hoćeš? nas hrvate? ti si neki jebeni hrvat veberu?
Guest- Guest
Kod mene žene uopće ne vide moju druge kvalitete: šarm, smisao za humor, vrckavost, sjaj u očima, inteligenciju...
Dođe mi da im uopće ne pokazujem pimpek.
Ali, opet, bez toga sve to nema smisla...
crvenkasti-
2014-04-17
..ooo zene treba pitati..jel ima smisla pokazati ili ne...crvenkasti wrote:Kod mene žene uopće ne vide moju druge kvalitete: šarm, smisao za humor, vrckavost, sjaj u očima, inteligenciju...
Guest- Guest
Jos jedan ogorceni sa malim pimekom ...crvenkasti wrote:kaya wrote:MozeSerbinho-3 wrote:kaya wrote::)pizzon wrote:
morali bi da im saljemo
Daj ne kenjaj..
I posalji nesto bolje..
Dobre frajere?
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
crvenkasti wrote:Kod mene žene uopće ne vide moju druge kvalitete: šarm, smisao za humor, vrckavost, sjaj u očima, inteligenciju...
sjedni u Lamborghini, Bugatti, Ferrari pa da vidiš kako će sve te tvoje druge kvalitete žene odmah uočiti. uočiti će ti kvalitete za koje nisi ni znao da ih imaš.
Guest- Guest
Crveni se samo dobro zajebava..Ima on vise u glavi,nego tuce ovih kockastoglavih sa foruma skupa..Ringo10 wrote:Jos jedan ogorceni sa malim pimekom ...crvenkasti wrote:kaya wrote:MozeSerbinho-3 wrote:kaya wrote:
:)
Daj ne kenjaj..
I posalji nesto bolje..
Dobre frajere?
Guest- Guest
Gnječ wrote:crvenkasti wrote:Kod mene žene uopće ne vide moju druge kvalitete: šarm, smisao za humor, vrckavost, sjaj u očima, inteligenciju...
sjedni u Lamborghini, Bugatti, Ferrari pa da vidiš kako će sve te tvoje druge kvalitete žene odmah uočiti. uočiti će ti kvalitete za koje nisi ni znao da ih imaš.
Klasičan prikaz Balkanskih glupača.
Drustvo se na takvima zasniva.
Rezultati društva, sasvim poznati.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
I na Kosmetu, recimo brat Svetozara Pribićevića je dobil zemlju tamo.Serbinho-3 wrote:Regoč wrote:Radi se o kolonistih nakon 1918. koji su narušili nacionalnu ravnotežu.Serbinho-3 wrote:Samo su Italijanski fasisti iselili 70.000 Srba a Tito nije dozvolio povratak.
Kolonisti su bili po Sremu i Vojvodini.
kaya wrote:Ne, rakijicu od maline i eurokrem ( ako ga niste zajebali sa sastavom da ne bude po titovom receptu)Serbinho-3 wrote:kaya wrote::)pizzon wrote:Serbinho-3 wrote:
morali bi da im saljemo
Daj ne kenjaj..
I posalji nesto bolje..
Maline, kupine, ribizlu?
znam za liker od malina
ko vino roze, po boji, to ima, probao !
ostajem veran šljivki :)
Guest- Guest
Regoč wrote:I na Kosmetu, recimo brat Svetozara Pribićevića je dobil zemlju tamo.Serbinho-3 wrote:Regoč wrote:Radi se o kolonistih nakon 1918. koji su narušili nacionalnu ravnotežu.Serbinho-3 wrote:Samo su Italijanski fasisti iselili 70.000 Srba a Tito nije dozvolio povratak.
Simbol kolonizovanog stanovnistva su Srem i Vojvodina, Ličani i Bosanci a dole Kosovo su radili isto, samo naseljavali Albance, sto u Hagu ne rekoše, ali se vodila rasprava o "Srbija do Tokija".
Premestanje stanovnistva se kasnije koristilo za ratove.
Primitivni Balkan.
2014-08-25
Sremci su znali zvati novopridošle Bosance,"Ta, Bosanac".
2014-08-25
onda ti kao srbo u svakom pogledu otpadašcrvenkasti wrote:kaya wrote:MozeSerbinho-3 wrote:kaya wrote::)pizzon wrote:
morali bi da im saljemo
Daj ne kenjaj..
I posalji nesto bolje..
Dobre frajere?
bil sam s bivšom i djetetom na sladoledu. dobro proveden dan.
2014-12-30
pa svakako se dobro zajebava sa vama debilima koji pušite njegovu četničku spiku. Crvenkasti vas naloži ko stog sijena a vi mu u tome svesrdno pomažete. Najjače je to što mislite da ste mudri i pametni ne uviđajući koju vam kurčinu crvenkasti uvlači i to bez vazelina no to nije moja briga nego vaša. Što se mene tiče neka vas slobodno pravi idiotima, bolje niste ni zaslužili kad se date u to kolo ubaciti i to svojevoljmo.pismejker wrote:Crveni se samo dobro zajebava..Ima on vise u glavi,nego tuce ovih kockastoglavih sa foruma skupa..Ringo10 wrote:Jos jedan ogorceni sa malim pimekom ...crvenkasti wrote:kaya wrote:MozeSerbinho-3 wrote:
Dobre frajere?
Tito ništa nije držal na okupu nego je žestokom represijom gušil svako iskazivanje nacionalnih interesah, a osobito hrvatskih.Sora wrote:Kad vidim ovo divljanje međunacionalno
TITO je bio nadčovjek i politicki genije da je mogao drzati na okupu
Napuši se klokanove kite, titoljubče!Ringo10 wrote:Hrvati i Srbi kukaju o tome koga je Tiiito više zajebo u životu ...
Buuuhuuuhhuuu ... Tiiito je nas najviše zajebo buhuhuhu Tiito nas naguzio buhuhuhu ...
Srbi i Hrvati su najveće plačipičke na svijetu.
Problem je u vas što niste imali izvornih partizanah koji bi imali autoritet dići glas, ovako su mogli samo šutjeti da ne dobiju "di ste ono bili 41., u četnicih, jel?".dzango wrote:Nije nas zajebao Broz. On je bio Hrvat i komunista. Od njega ništa nisi mogao ni da očekuješ. Zajebali su nas srpski komunisti što ovog nisu overili na vreme i što su doneli tu pošast u Srbiju.Ringo10 wrote:Hrvati i Srbi kukaju o tome koga je Tiiito više zajebo u životu ...
Buuuhuuuhhuuu ... Tiiito je nas najviše zajebo buhuhuhu Tiito nas naguzio buhuhuhu ...
Srbi i Hrvati su najveće plačipičke na svijetu.
Nakon Prvoga svjetskoga rata naseljavalo se stanovništvo i na Kosmet.Serbinho-3 wrote:Regoč wrote:I na Kosmetu, recimo brat Svetozara Pribićevića je dobil zemlju tamo.Serbinho-3 wrote:Regoč wrote:Radi se o kolonistih nakon 1918. koji su narušili nacionalnu ravnotežu.Serbinho-3 wrote:Samo su Italijanski fasisti iselili 70.000 Srba a Tito nije dozvolio povratak.
Simbol kolonizovanog stanovnistva su Srem i Vojvodina, Ličani i Bosanci a dole Kosovo su radili isto, samo naseljavali Albance, sto u Hagu ne rekoše, ali se vodila rasprava o "Srbija do Tokija".
Premestanje stanovnistva se kasnije koristilo za ratove.
Primitivni Balkan.
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Skandal u Spaniji : Srbin mu rekao da je peder
» Srbin došao u Njemačku i odmah na poslu u jednom danu rekao dobar dan i do viđenja
» Ugledni Srbin sokirao Srbe te rekao:'Oluja je bila legitimna,Krajisnici zapoceli rat a Suljo javno priznao da mrzi Hrvate'
» Umro Srbin koji je pretučen u Rijeci
» Izetbegović je Srbin koji beži od svog porekla
» Srbin došao u Njemačku i odmah na poslu u jednom danu rekao dobar dan i do viđenja
» Ugledni Srbin sokirao Srbe te rekao:'Oluja je bila legitimna,Krajisnici zapoceli rat a Suljo javno priznao da mrzi Hrvate'
» Umro Srbin koji je pretučen u Rijeci
» Izetbegović je Srbin koji beži od svog porekla
Page 5 of 10