ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

prvi srbin koji je tutu rekao NE

Page 7 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

prvi srbin koji je tutu rekao NE - Page 7 Empty Re: prvi srbin koji je tutu rekao NE

Post by dzango Mon 22 Apr - 22:34

kaya wrote:
dzango wrote:
Kako bre da Srbi kolonizuju Srbiju? U vreme Marka Kraljevića Šiptari nisu imali ni WC na Kosovu. Bili su nomadski narod koji je išao za stokom.
Pa fino, uredbom i zakonom o doseljavanju. Nisu imali ni wc  za vrijeme kraljevic marka , ali kasnije su se doseljavali i razmnozili pa ih bilo vise nego srba. To je za vrijeme SHS srbija htjela promijeniti uredbom o naseljavanju srba na njihovu zemlju uz toboz zamjensko zemljiste koje bas i nisu dobili ne bi li otisli. Zato se i zovu kolonisti ( bar ovdje, kod vas osloboditelji pretpostavljam :). Isti su potjerani od talijana kasnije..
Ja ne kazem da vi niste prvi tamo bili, jeste, ali to se promjenilo...
Koju bre njihovu zemlju? Njihova zemlja je Albanija. Srbima je davana državna zemlja, dakle srpska. Proterani od fašista a Broz im zabranio povratak na njihovu zemlju u njihovoj državi? Koja je onda razlika između komunists i fašista? Verovatno jedini takav primer u istoriji.

dzango

2014-04-19

Back to top Go down

prvi srbin koji je tutu rekao NE - Page 7 Empty Re: prvi srbin koji je tutu rekao NE

Post by dzango Mon 22 Apr - 22:36

marcellus wrote:
Serbinho-3 wrote:
veber wrote:
pizzon wrote:blagoje nešković
kragujevac
neradni dan danas, pa sereš po hrvatskim forumima?

jebo vas tito da vas jebo. zajebao je najviše nas hrvate.

Vi ste najbolje prosli, bili ste niko i nista a preko Juge i pozicije gubitnika, vas progurao medju pobednike i jos poklonio Istru.

Srbiju podelio i forsirao demografski krah Srba na Kosovu u korist Albanaca.

Industriju preselio u SLO iz Srbije.

Srbija nije trebala da ima nista sa nikime.

dao istru uzeo boku, zemun i hercegovinu. Kome je trebo dat istru, srbiji?

ovako, osamdesetih za markovića je "plata" u zagrebu bila soma maraka, a u beogradu je plata bila istih tih soma maraka.

danas je plaća u zagrebu prosječno po podacima statističkog zavoda soma eura. Kolko je u Beogradu? Nagodinu 400 evra?

tolko o tome kom je bilo bolje u jugi, a kome bez nje.
Ne treba selu Istru, samo Rovinj.
Gde je bre bila plata 3 soma?
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by kaya Mon 22 Apr - 22:48

dzango wrote:
kaya wrote:
dzango wrote:
Kako bre da Srbi kolonizuju Srbiju? U vreme Marka Kraljevića Šiptari nisu imali ni WC na Kosovu. Bili su nomadski narod koji je išao za stokom.
Pa fino, uredbom i zakonom o doseljavanju. Nisu imali ni wc  za vrijeme kraljevic marka , ali kasnije su se doseljavali i razmnozili pa ih bilo vise nego srba. To je za vrijeme SHS srbija htjela promijeniti uredbom o naseljavanju srba na njihovu zemlju uz toboz zamjensko zemljiste koje bas i nisu dobili ne bi li otisli. Zato se i zovu kolonisti ( bar ovdje, kod vas osloboditelji pretpostavljam :). Isti su potjerani od talijana kasnije..
Koju bre njihovu zemlju? Njihova zemlja je Albanija. Srbima je davana državna zemlja, dakle srpska. Proterani od fašista a Broz im zabranio povratak na njihovu zemlju u njihovoj državi? Koja je onda razlika između komunists i fašista? Verovatno jedini takav primer u istoriji.
U SHS je agrarnom reformom zapoceto oduzimanje zemlje albancima i davanje iste srbima i crnogorcima  koji su s tim razlogom doseljavani  kako bi tako unistili egzistenciju albancima i prisili ih na iseljavanje. 
I sad jos jednom, srbi su bili prije njih tamo ali ovi su se doseljavali i promjenili omjer stanovnista u njihovu korist. Zato su ovom reformom htjeli promjeniti to. Kada su potjerani od talijana brozni ih nije htio vratiti da primiri ove . Ja znam dosta o upravi shs, to mi je bio jedan predmet a dosta sam i zaboravila doduse. 
Jel ja francuski pricam mozda?
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by veber Mon 22 Apr - 22:58

kaya wrote:Jel ja francuski pricam mozda?
kada si ljuta, da pričaš. :)

no, vratimo se temi. kosovo je srpsko kao i lika. no kaj se desilo. vremenom se iselili, došli neki drugi.

čija je zemlja mog djeda, pa netko je obitavao tamo. prije njega. 

čovječanstvu je u krvi širiti se, tako ćemo osvojit mars, veneru, europu i krenut dalje.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by kaya Mon 22 Apr - 23:04

veber wrote:

no, vratimo se temi. kosovo je srpsko kao i lika. no kaj se desilo. vremenom se iselili, došli neki drugi.

čovječanstvu je u krvi širiti se, tako ćemo osvojit mars, veneru, europu i krenut dalje.
Sta stvarno? Nerazumljivo ha?
Ovo, da. Promjeni se slika stanovnistva kroz  sto, dvjesto , vise  godina .
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by veber Mon 22 Apr - 23:10

kaya wrote:
veber wrote:

Sta stvarno? Nerazumljivo ha?
pa da, kada te razjebu. neki put zvuči kao i kineski, nikako da njemački počneš :)
Ovo, da. Promjeni se slika stanovnistva kroz  sto, dvjesto , vise  godina .
ali to je dinamika stanovništva, ne bi napredovali da ne zauzimamo nečije područje.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by dzango Mon 22 Apr - 23:42

kaya wrote:
dzango wrote:
kaya wrote:
dzango wrote:
U SHS je agrarnom reformom zapoceto oduzimanje zemlje albancima i davanje iste srbima i crnogorcima  koji su s tim razlogom doseljavani  kako bi tako unistili egzistenciju albancima i prisili ih na iseljavanje. 
I sad jos jednom, srbi su bili prije njih tamo ali ovi su se doseljavali i promjenili omjer stanovnista u njihovu korist. Zato su ovom reformom htjeli promjeniti to. Kada su potjerani od talijana brozni ih nije htio vratiti da primiri ove . Ja znam dosta o upravi shs, to mi je bio jedan predmet a dosta sam i zaboravila doduse. 
Jel ja francuski pricam mozda?
Komunistička propaganda i laž. Nikakva zemlja nije oduzimana Šiptarima, sem pobunjenika. Doseljenicima je davana državna zemlja, uglavnom neobradiva i šume i to posle masovnog isrljavanja u doba turske vladavine sve do 1912. Svega 5 posto zemlje je bila plodna zemlja.
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou Tue 23 Apr - 0:22

pismejker wrote:
tre wrote:
pismejker wrote:
Ringo10 wrote:
crvenkasti wrote:

Kako vi žene imate pogrešan pogled na ljubav... Veza s muškarcem uključuje puno više, a ne samo veliki pimpek.
Jos jedan ogorceni sa malim pimekom ...
Crveni se samo dobro zajebava..Ima on vise u glavi,nego tuce ovih kockastoglavih sa foruma skupa.. :cleanteeth
pa svakako se dobro zajebava sa vama debilima koji pušite njegovu četničku spiku. Crvenkasti vas naloži ko stog sijena a vi mu u tome svesrdno pomažete. Najjače je to što mislite da ste mudri i pametni ne uviđajući koju vam kurčinu crvenkasti uvlači i to bez vazelina no to nije moja briga nego vaša. Što se mene tiče neka vas slobodno pravi idiotima, bolje niste ni zaslužili kad se date u to kolo ubaciti i to svojevoljmo.
Prvo,Tre,Debil te napravio..To samo zato,jer si neisporovociran isao opet pokazivati kucni dobri odgoj..
drugo,zasto bi Crvenkasti MENE primjer lozio,kad nisam Rvat,povr rvata,kao sto si to ti,i nadjes se pozvan svakom i svacemu pridikovati....nit sam Rvat,nit sam Srbin,tako da to nema dodirnih tocaka sa mnom..
trece...eto,nadalje bas namjerno budem skupa sa Crvenkastim vam kurcinu u mozak..hmm..nema toga..dobro u prazne lubanje,vam gurao,bas tebi za inat..jer ti mislis da si netko tko ce odredjivati svima oko sebe kako da misle...e nećes brajo..
cetvrto..Crvenkasti vam je vec uvukao do jaja,zato ga i bijesno nazivate glupim..drugih argumenata nemate...
Nije tvoja briga??Koje pičke matere svoje se onda uopce javljas na moj post??Odjebi..
Ja ulazim u kolo u koje hocu,ti to neces odredjivati,a ovaj put,i to trajno,samo gledaj i cudi se...
ajde ti samo nastavi lizati jaja crvenkastom, od tebe tako ograničenog se drugo niti ne očekuje a bome je i demokracija pa da bi nekome to branili, taman posla, bitno je da ti uživaš a crvenkastom svakako godi kad nađe useful idiota kiji će lajati umjesto njega.

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou Tue 23 Apr - 0:34

kaya wrote:
Serbinho-3 wrote:Albanci nemaju nikakvu zaostavstinu na Kosovu a Kaja prica da su Srbi kolonizovani tamo.

Turske knjige govore o 46 porodica na Kosovu, trebalo bi videti za Albaniju sta pise.
Ne, ja kazem da se ti srbi i crnogorci nazivaju kolonisti jer su doseljavani s namjerom da promjene sastav stanovnistva kada su albanci postali vecina na kosovu. Ali dosao je ww2 pa namjera nije uspjela
kajo ne slušaš, slbanci su većina na kosovu otkako je čarnojević potegnio put Hrvatske i tako ispraznio KiM. U balkanskim ratovima albanci su predvodili pobunu protiv turaka a tek su se poslje srblji priključili ali su više galamili pa im je dato kosovo kao ratni plijen kao i Vojvodina koja im do tada nikada nije pripadala. Kako su na papiru dobili KiM tako im je na papiru i oduzeto i to je poetska pravda no srbi tek trebaju osjetiti kaznu za sve grijehe kad se skupe pod jednu šljivu i počnu mudrovati gdje su pogrješili jer eto do sada su uvijek oni žrtve i pravednici naspram "vascelog sveta" koji se urotio protiv njih jadnih pravednih i istinoljubivih i poštenih i dobrih i skromnih i ...

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Ringo10 Tue 23 Apr - 4:37

marcellus wrote:
Serbinho-3 wrote:
veber wrote:
pizzon wrote:dao istru uzeo boku, zemun i hercegovinu. Kome je trebo dat istru, srbiji?
Boku ... nije bilo niti jednog argumenta da Hrvatska dobije Boku. Nije je dobila ni tvoja ljubljena endehazija. Boka je izgubila katolički karakter još prije nekih 200 godina. A to sto je nju jedno vrijeme Austro-Ugarska posjedovala (a ne Hrvatska) to ne znači ništa.

Zemun i Srijem - slična stvar, razgraničenje je ičlo po etnickoj vecini. Hrvatska nije dobila Srijem sa Zemunom ali je dobila Baranju koja joj nikad nije pripadala. 
A vi bi sve, i jare i pare. E ne može prika, ne može.

Hercegovina, pa sad komunisti se nisu usudili da podijele Bosnu i Hercegovinu. I Hrvatska je imala sve moguće predispozicije da dugoročno poklopi cijelu Bosnu i Hercegovinu, i zemljopisne, i ekonomske i politicke.  
A sad, to sto su se Hrvati pokazali apsolutno nesposobni da poklope nešto što im se nudilo na pladnju to je drugi par opanaka. 
Jedina stvar, onaj Neum, ono je stvarno žešćaglupost uvaliti ga u BiH.
Osim toga treba reći da je upravo KAtolička Crkva uvijek bila neopozivo i nepomirljivo protiv podjele BiH. 

Na kraju krajeva, Hrvati treba da budu sretni ko prasad sto su im komunisti izvukli jaja iz procjepa u koji ih je uvalio ustaški rezim i hrvatska kolaboracija sa Hitlerom. Umjesto što kenjaju, palamude i izvoljevaju.

Hrvati su prošli lišo ko malo ko, s obzirom na okolnosti. Zato treba da šute i ne seru. Ne znate da vladate i upravljate ni sa onim što imate a ne da bi sad htjeli Hrvatsku do Tokija.

Ali ni drugi na Balkanu nisu ništa bolji.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Ringo10 Tue 23 Apr - 4:41

marcellus wrote:
Serbinho-3 wrote:
veber wrote:
pizzon wrote:blagoje nešković
kragujevac
neradni dan danas, pa sereš po hrvatskim forumima?

jebo vas tito da vas jebo. zajebao je najviše nas hrvate.

Vi ste najbolje prosli, bili ste niko i nista a preko Juge i pozicije gubitnika, vas progurao medju pobednike i jos poklonio Istru.

Srbiju podelio i forsirao demografski krah Srba na Kosovu u korist Albanaca.

Industriju preselio u SLO iz Srbije.

Srbija nije trebala da ima nista sa nikime.

danas je plaća u zagrebu prosječno po podacima statističkog zavoda soma eura. Kolko je u Beogradu? Nagodinu 400 evra?

tolko o tome kom je bilo bolje u jugi, a kome bez nje.
Da, izvlači vas turizam jer inače kad se radi o općoj razvijenosti, bez turizma bi bili ko i Srbija, možda i gori.

ZAto se previše ne kurčite jer sve se to može promijeniti i to vrlo brzo.

Inače, baš sam pogledao prosječne plaće u bivšoj SFRJ

Kolovoz odnosno Avgust 2018

Slovenija  1.082 eura

Hrvatska  843 eura

Crna Gora   512 eura

Bosna i Hercegovina   448 eura

Srbija   421 euro

MAkedonija   393 eura
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Ringo10 Tue 23 Apr - 4:58

Slovenija i Hrevatska jesu prilično ispred ostalih. Izgleda da za Hrvatsku Slovenija ipak nije nedostižna. 

Sve u svemu ovo za Hrvatsku i ne izgleda tako loše koliko Hrvati kukaju ... 

Doduše u ovakvim analizama se trebaju uzeti u obzir i troškovi života cijene i slično, ali mislim da su oni približno jednaki u cijeloj bivšoj SFRJ ... bar mislim da je tako.

Sad sam našao i podatak da je u Hrvatskoj registrirana stopa nezaposlenosti 7.5%.

Po ovim statistikama situacija uopće nije toliko loša... ukoliko su ove statistike tačne.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Ringo10 Tue 23 Apr - 5:27

Također sam pogledao ekonomska kretanja za Srbiju u posljednjih 6 godina odkako je Suljo uzeo vlast.

Ako je tačno ono što sam vidio onda mi nije jasno zašto ovi srpski forumaši udaraju po Sulji. On je prilično popravio ekonomsko stanje u Srbiji.

NA primjer kad je došao na vlast stopa nezaposlenosti je bila 24.2% a danas je ispod 12%, nešto oko 11.5%. 
I plaće su im realno porasle. Sad u Travnju su 461 Euro.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 23 Apr - 6:07

https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3241017/pravi-josip-broz-je-poginuo-na-uskrs-1915-neverovatno-svedocenje-miroslava-todorovica-o-zameni-koja-se-odigrala-na-ruskom-frontu-zasto-nikad-nije-posetio-jasenovac-ko-mu-je-zaista-bio-otac
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 23 Apr - 6:54

Ringo10 wrote:
marcellus wrote:
Serbinho-3 wrote:
veber wrote:
pizzon wrote:dao istru uzeo boku, zemun i hercegovinu. Kome je trebo dat istru, srbiji?
Boku ... nije bilo niti jednog argumenta da Hrvatska dobije Boku. Nije je dobila ni tvoja ljubljena endehazija. Boka je izgubila katolički karakter još prije nekih 200 godina. A to sto je nju jedno vrijeme Austro-Ugarska posjedovala (a ne Hrvatska) to ne znači ništa.

Zemun i Srijem - slična stvar, razgraničenje je ičlo po etnickoj vecini. Hrvatska nije dobila Srijem sa Zemunom ali je dobila Baranju koja joj nikad nije pripadala. 
A vi bi sve, i jare i pare. E ne može prika, ne može.

Hercegovina, pa sad komunisti se nisu usudili da podijele Bosnu i Hercegovinu. I Hrvatska je imala sve moguće predispozicije da dugoročno poklopi cijelu Bosnu i Hercegovinu, i zemljopisne, i ekonomske i politicke.  
A sad, to sto su se Hrvati pokazali apsolutno nesposobni da poklope nešto što im se nudilo na pladnju to je drugi par opanaka. 
Jedina stvar, onaj Neum, ono je stvarno žešćaglupost uvaliti ga u BiH.
Osim toga treba reći da je upravo KAtolička Crkva uvijek bila neopozivo i nepomirljivo protiv podjele BiH. 

Na kraju krajeva, Hrvati treba da budu sretni ko prasad sto su im komunisti izvukli jaja iz procjepa u koji ih je uvalio ustaški rezim i hrvatska kolaboracija sa Hitlerom. Umjesto što kenjaju, palamude i izvoljevaju.

Hrvati su prošli lišo ko malo ko, s obzirom na okolnosti. Zato treba da šute i ne seru. Ne znate da vladate i upravljate ni sa onim što imate a ne da bi sad htjeli Hrvatsku do Tokija.

Ali ni drugi na Balkanu nisu ništa bolji.
Ko je tebe silovo :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 Tue 23 Apr - 7:01

Ringo brani Tita i Vucica, forumaši gledaju, ne veruju... :cleanteeth

Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by marcellus Tue 23 Apr - 7:14

Serbinho-3 wrote:Ringo brani Tita i Vucica, forumaši gledaju, ne veruju... :cleanteeth

jebali ga jedan i drugi i brat im šešelj skupa s njima

i krepana slobina vještica

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus Tue 23 Apr - 7:17

Ringo10 wrote:
marcellus wrote:
Serbinho-3 wrote:
veber wrote:

Nije bilo ni jednog argumenta ni da Hrvaska dobije Istru, a o katoličkom karakteru iste nema smisla jer je uglavnom antikatolički.

Boku su naselili pravoslavci prije 200 godina, istina, ali to nema veze s austro ugarskom nego s mlecima, koji su je posjedovali puno dulje. Usput, ako ćemo o tome što je tile "dao" Hrvatskoj, ajmo o tome što je oduzeo, od povijesnih zemalja. Inače jebe mi se i za Istru i za Boku, niti jedno ne spada u Hrvatsku.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sora Tue 23 Apr - 7:33

Istra NE SPADA U HRVATSKU ?

Koljevke glagoljaštva 
Hrvati ju naselili ranije nego ostale dijelove hrvatske 
Biskup Juraj Dobrile vodio borbu za hrvatsku kulturu 
Mnogi književnici pa i Vladimir nazor pisu na hrvatskom ili čakavskom 
Itd 

I to opet ne znaci da ne mogu biti multi-kulti i antifasti 
Mogu to biti Hrvati iteksko 
Oni nisu opranog mozga

2014-04-29

Back to top Go down

Post by marcellus Tue 23 Apr - 8:06

Sora wrote:Istra NE SPADA U HRVATSKU ?

pitaj istrijana gnječa ako meni ne vjeruješ

istrijani uglavnom preziru hrvatsku

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sora Tue 23 Apr - 8:42

GNJEC 
Hmm 
Ako cemo pravo ima on pravo 
Istra ne spada u kamrnjarsku, klerofasiticku, besramnu hrvatsku koja je pljunula na svoje prethodnike s Titom na celu 
A kojima iz kine dolaze se pokloniti 
Al da 
Pametniji ste vi od Kineza 
Zato vam tak ide dobro da vas bi Kinezi kupili za šaku dolara

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Back to top

- Similar topics