prvi srbin koji je tutu rekao NE
Page 8 of 10
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: prvi srbin koji je tutu rekao NE
GNJEC
Hmm
Ako cemo pravo ima on pravo
Istra ne spada u kamrnjarsku, klerofasiticku, besramnu hrvatsku koja je pljunula na svoje prethodnike s Titom na celu
A kojima iz kine dolaze se pokloniti
Al da
Pametniji ste vi od Kineza
Zato vam tak ide dobro da vas bi Kinezi kupili za šaku dolara
Hmm
Ako cemo pravo ima on pravo
Istra ne spada u kamrnjarsku, klerofasiticku, besramnu hrvatsku koja je pljunula na svoje prethodnike s Titom na celu
A kojima iz kine dolaze se pokloniti
Al da
Pametniji ste vi od Kineza
Zato vam tak ide dobro da vas bi Kinezi kupili za šaku dolara
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Kakvog Vučića ...Serbinho-3 wrote:Ringo brani Tita i Vucica, forumaši gledaju, ne veruju...
Ja ti kažem da vam je popravio ekonomsku situaciju i tu su statistike i činjenice.Šta da vam radim.
To što je on nepatvoreni četnik je druga stvar.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ne znam s kime ima veze, ali Boka je odavno izgubljena. I pričati kako su nekakvi komunisti oteli Boku su nebuloze na kvadrat.marcellus wrote:Ringo10 wrote:Boku ... nije bilo niti jednog argumenta da Hrvatska dobije Boku. Nije je dobila ni tvoja ljubljena endehazija. Boka je izgubila katolički karakter još prije nekih 200 godina. A to sto je nju jedno vrijeme Austro-Ugarska posjedovala (a ne Hrvatska) to ne znači ništa.marcellus wrote:Serbinho-3 wrote:veber wrote:
Nije bilo ni jednog argumenta ni da Hrvaska dobije Istru, a o katoličkom karakteru iste nema smisla jer je uglavnom antikatolički.
Boku su naselili pravoslavci prije 200 godina, istina, ali to nema veze s austro ugarskom nego s mlecima, koji su je posjedovali puno dulje. Usput, ako ćemo o tome što je tile "dao" Hrvatskoj, ajmo o tome što je oduzeo, od povijesnih zemalja. Inače jebe mi se i za Istru i za Boku, niti jedno ne spada u Hrvatsku.
Isto kao što je Bosna izgubljena osmasnkom invazijom. Ali za razliku od Boke Hrvatska je neke ciljeve u BiH mogla da ostavri. ALi nije bilo dovoljno pameti i strateškog promišljanja.
2015-09-24
Istra jeste Hrvatska. Ali Istri se gadi kleroustaštvo koje se u Hrvatskoj ukorijenilo.Sora wrote:Istra NE SPADA U HRVATSKU ?
Koljevke glagoljaštva
Hrvati ju naselili ranije nego ostale dijelove hrvatske
Biskup Juraj Dobrile vodio borbu za hrvatsku kulturu
Mnogi književnici pa i Vladimir nazor pisu na hrvatskom ili čakavskom
Itd
I to opet ne znaci da ne mogu biti multi-kulti i antifasti
Mogu to biti Hrvati iteksko
Oni nisu opranog mozga
2015-09-24
Tebi je relevantan popis od prije pola tisućljeća? Stavi njeki iz rimskoga doba, koliko je tada bilo Srbah, a koliko Dardanacah?Serbinho-3 wrote:Preciznije, na celom prostoru između Prokletija i Kopaonika bilo je samo 46 albanskih porodica. To je zvanični rezultat popisa stanovništva koji je izvršila turska vlast, a koji je kao jedinstven dokument sačuvan do današnjih dana.
https://www.alo.rs/vesti/drustvo/turski-dokument-iz-1455-godine-evo-koliko-je-na-kosovu-bilo-srba-a-koliko-albanaca/179890/vest
Kopiranje nije fora, neoriginalan si. Veličina je i Hitler, bit će zavazda zapisan u svjetskoj poviesti.Ringo10 wrote:A ti se napusi moje kite ...Regoč wrote:Napuši se klokanove kite, titoljubče!Ringo10 wrote:Hrvati i Srbi kukaju o tome koga je Tiiito više zajebo u životu ...
Buuuhuuuhhuuu ... Tiiito je nas najviše zajebo buhuhuhu Tiito nas naguzio buhuhuhu ...
Srbi i Hrvati su najveće plačipičke na svijetu.
Tito je velicina ... i sta da vam radim.
I Hrvatima je lijepo guzice spasio i znam da je to najbolnija cinjenica vama ustasoidima.
A sad, jesu li to zasluzili stvar je za diskusiju ...
Htjeli bi da to bude Srbija, a nezgodno je što tamo nema Srbah pa ih moraju nabaviti.dzango wrote:Kako bre da Srbi kolonizuju Srbiju? U vreme Marka Kraljevića Šiptari nisu imali ni WC na Kosovu. Bili su nomadski narod koji je išao za stokom.kaya wrote:Uredba o naseljavanju u juzne krajeve od kralja , kolonizacija, naseljavali srbe i crnogorce na kosovo na zemlju od ovih da ih rastjeraju i smanje im broj. Pa su za vrijeme ww2 kada je kosovo bilo pod talijanskom upravom potjerani od talijana natrag. Samo sto da njih pitas ovi kolonizatori su oduvek tu bili, od kraljevic marka a albanci odnosno talijani su ih potjerali. Majstori za izokrenuti povijest ..tako uvijek zaborave da su potjerali hrvate iz knina al zato se sjete da su hrvati njih potjerali.Regoč wrote:Nakon Prvoga svjetskoga rata naseljavalo se stanovništvo i na Kosmet.Serbinho-3 wrote:Regoč wrote:
I na Kosmetu, recimo brat Svetozara Pribićevića je dobil zemlju tamo.
Simbol kolonizovanog stanovnistva su Srem i Vojvodina, Ličani i Bosanci a dole Kosovo su radili isto, samo naseljavali Albance, sto u Hagu ne rekoše, ali se vodila rasprava o "Srbija do Tokija".
Premestanje stanovnistva se kasnije koristilo za ratove.
Primitivni Balkan.
Cudo incidentan narod, koje uce iskrivljenu povijest i oni su svugdje bili prvi i svi su ih potjerali i sad se moraju osvetiti i vratiti teritorij. Pa jebote, nije im lako..
U partizanih bijahu hrvatski i bosanskohercegovački Srbi pa su za to nagrađeni vlašću nad Hrvatskom i Bosherom. U Srbiji svi bijahu u četnicih do jeseni 44., tek tad se vojači (dakle, ne ide se dragovoljno, nego silom vlasti) u NOVJ.dzango wrote:A gde drugde brate mili. Mogli su da dignu glas na osnovu toga što su Srbi 41. činili veliku većinu i u partizanima. Ali šta vredi kada su bili pizde. Čak su i neki nesrbi dogli glas u ime Srbije a oni su i dalje ostali Brozovi čankolisci i do kraja 1945. bez suđenja ubili 60 hiljada svojih sunarodnika. Bolje nismo ni zaslužili, jebali ih komunizam i bratstvo i jedinstvoRegoč wrote:Problem je u vas što niste imali izvornih partizanah koji bi imali autoritet dići glas, ovako su mogli samo šutjeti da ne dobiju "di ste ono bili 41., u četnicih, jel?".dzango wrote:Nije nas zajebao Broz. On je bio Hrvat i komunista. Od njega ništa nisi mogao ni da očekuješ. Zajebali su nas srpski komunisti što ovog nisu overili na vreme i što su doneli tu pošast u Srbiju.Ringo10 wrote:Hrvati i Srbi kukaju o tome koga je Tiiito više zajebo u životu ...
Buuuhuuuhhuuu ... Tiiito je nas najviše zajebo buhuhuhu Tiito nas naguzio buhuhuhu ...
Državna zemlja nastala je oduzimanjem privatnoga vlasništva albanskimi veleposjednici i bogatimi seljaci. Tako je albanska zemlja postala "srbska".dzango wrote:Koju bre njihovu zemlju? Njihova zemlja je Albanija. Srbima je davana državna zemlja, dakle srpska. Proterani od fašista a Broz im zabranio povratak na njihovu zemlju u njihovoj državi? Koja je onda razlika između komunists i fašista? Verovatno jedini takav primer u istoriji.kaya wrote:Pa fino, uredbom i zakonom o doseljavanju. Nisu imali ni wc za vrijeme kraljevic marka , ali kasnije su se doseljavali i razmnozili pa ih bilo vise nego srba. To je za vrijeme SHS srbija htjela promijeniti uredbom o naseljavanju srba na njihovu zemlju uz toboz zamjensko zemljiste koje bas i nisu dobili ne bi li otisli. Zato se i zovu kolonisti ( bar ovdje, kod vas osloboditelji pretpostavljam :). Isti su potjerani od talijana kasnije..dzango wrote:
Kako bre da Srbi kolonizuju Srbiju? U vreme Marka Kraljevića Šiptari nisu imali ni WC na Kosovu. Bili su nomadski narod koji je išao za stokom.
Ja ne kazem da vi niste prvi tamo bili, jeste, ali to se promjenilo...
Srbi nad Hrvatskom u vrijeme SFRJ NIKADA VLADALI NISU. Mogli su imati odredjene povlastice i status dezurne zrtve ali vladali nisu. To su budalastine. Vladali su hrvatski komunisti medju kojima je bilo i Srba ali pricati da je u Hrvatskoj vladala nekakva srpska vlast jesu budalastine tupavih hrvatskih ultradesnicara.Regoč wrote:U partizanih bijahu hrvatski i bosanskohercegovački Srbi pa su za to nagrađeni vlašću nad Hrvatskom i Bosherom. U Srbiji svi bijahu u četnicih do jeseni 44., tek tad se vojači (dakle, ne ide se dragovoljno, nego silom vlasti) u NOVJ.dzango wrote:A gde drugde brate mili. Mogli su da dignu glas na osnovu toga što su Srbi 41. činili veliku većinu i u partizanima. Ali šta vredi kada su bili pizde. Čak su i neki nesrbi dogli glas u ime Srbije a oni su i dalje ostali Brozovi čankolisci i do kraja 1945. bez suđenja ubili 60 hiljada svojih sunarodnika. Bolje nismo ni zaslužili, jebali ih komunizam i bratstvo i jedinstvoRegoč wrote:Problem je u vas što niste imali izvornih partizanah koji bi imali autoritet dići glas, ovako su mogli samo šutjeti da ne dobiju "di ste ono bili 41., u četnicih, jel?".dzango wrote:Nije nas zajebao Broz. On je bio Hrvat i komunista. Od njega ništa nisi mogao ni da očekuješ. Zajebali su nas srpski komunisti što ovog nisu overili na vreme i što su doneli tu pošast u Srbiju.Ringo10 wrote:Hrvati i Srbi kukaju o tome koga je Tiiito više zajebo u životu ...
A Boga mi nisu vladali ni Bosnom i Hercegovinom. Tu su vladali komunisti iz tri naroda i nacionalni kljuc se striktno postovao. Doduse Hrvati jesu malo bili zapostavljeni do sesdesetih ali onda je dosla cijela plejada predvodjena Brankom Mikulicem. Mikulic, Herljevic, Istuk, Cvitkovic, Andric ... pa Anto Sucic kao gradonacelnik Sarajeva ...
Zato ne lazite i ne lupetajte.
2015-09-24
Ko je vladao SR Hrvatskom
https://hr.wikipedia.org/wiki/Predsjednici_hrvatskog_Sabora_u_Jugoslaviji
https://sh.wikipedia.org/wiki/Predsjednici_Izvr%C5%A1nog_vije%C4%87a_Sabora_SR_Hrvatske
https://hr.wikipedia.org/wiki/Kategorija:Predsjednici_Socijalisti%C4%8Dke_Republike_Hrvatske
https://hr.wikipedia.org/wiki/Savez_komunista_Hrvatske#Sekretari_Centralnog_komiteta
Ne kenjajte matere vam
https://hr.wikipedia.org/wiki/Predsjednici_hrvatskog_Sabora_u_Jugoslaviji
https://sh.wikipedia.org/wiki/Predsjednici_Izvr%C5%A1nog_vije%C4%87a_Sabora_SR_Hrvatske
https://hr.wikipedia.org/wiki/Kategorija:Predsjednici_Socijalisti%C4%8Dke_Republike_Hrvatske
https://hr.wikipedia.org/wiki/Savez_komunista_Hrvatske#Sekretari_Centralnog_komiteta
Ne kenjajte matere vam
2015-09-24
Ringo10 wrote:
Srbi nad Hrvatskom u vrijeme SFRJ NIKADA VLADALI NISU. Mogli su imati odredjene povlastice i status dezurne zrtve ali vladali nisu. To su budalastine. Vladali su hrvatski komunisti medju kojima je bilo i Srba ali pricati da je u Hrvatskoj vladala nekakva srpska vlast jesu budalastine tupavih hrvatskih ultradesnicara.
A Boga mi nisu vladali ni Bosnom i Hercegovinom. Tu su vladali komunisti iz tri naroda i nacionalni kljuc se striktno postovao. Doduse Hrvati jesu malo bili zapostavljeni do sesdesetih ali onda je dosla cijela plejada predvodjena Brankom Mikulicem. Mikulic, Herljevic, Istuk, Cvitkovic, Andric ... pa Anto Sucic kao gradonacelnik Sarajeva ...
Imamo pravo lagati u svojoj zemlji. Ovo je Hrvatska i možemo blebetati što god hoćemo!
Nema nam se više tko rugati i zajebavati nas kad smo glupi!
Tu Hrvati dišu!
Ako se nekome ne sviđa, nek ide u Srbiju!
crvenkasti-
2014-04-17
Nisu vladali? Natprosječna zastupljenost na mjestih na kojih se donose odluke ti nije dovoljna? Da su u mojoj općini s 90 % Hrvatah imali 9 direktorskih mjestah u javnih institucijah ti nije dovoljna? Da je u sisačkoj općini s 80 % Hrvatah u Željezari od 39 direktora bilo 38 Srbah i 1 Musliman ti nije dovoljna? Da su među naoružanimi milicajci činili 90 % ti nije dovoljna? Nemoj me nasmijavati naivnošću. U Bosheru se stanje popravlja s hrvatskoga gledišta od sredine šezdesetih, ali i dalje ostaje srbska nadzastupljenost na mjestim odlučivanja te u vojsci i policiji.Ringo10 wrote:Srbi nad Hrvatskom u vrijeme SFRJ NIKADA VLADALI NISU. Mogli su imati odredjene povlastice i status dezurne zrtve ali vladali nisu. To su budalastine. Vladali su hrvatski komunisti medju kojima je bilo i Srba ali pricati da je u Hrvatskoj vladala nekakva srpska vlast jesu budalastine tupavih hrvatskih ultradesnicara.
Nemam podatke o direktorima ali znam ko su bili izvrsna vlast i u SFRJ i u Hrvatskoj.Regoč wrote:Nisu vladali? Natprosječna zastupljenost na mjestih na kojih se donose odluke ti nije dovoljna? Da su u mojoj općini s 90 % Hrvatah imali 9 direktorskih mjestah u javnih institucijah ti nije dovoljna? Da je u sisačkoj općini s 80 % Hrvatah u Željezari od 39 direktora bilo 38 Srbah i 1 Musliman ti nije dovoljna? Da su među naoružanimi milicajci činili 90 % ti nije dovoljna? Nemoj me nasmijavati naivnošću. U Bosheru se stanje popravlja s hrvatskoga gledišta od sredine šezdesetih, ali i dalje ostaje srbska nadzastupljenost na mjestim odlučivanja te u vojsci i policiji.Ringo10 wrote:Srbi nad Hrvatskom u vrijeme SFRJ NIKADA VLADALI NISU. Mogli su imati odredjene povlastice i status dezurne zrtve ali vladali nisu. To su budalastine. Vladali su hrvatski komunisti medju kojima je bilo i Srba ali pricati da je u Hrvatskoj vladala nekakva srpska vlast jesu budalastine tupavih hrvatskih ultradesnicara.
I jebali te milicajci prasinari. Reci ti meni nacionalnu strukturu rokovodecih kadrova u ministarstvu unutrasnjih poslova SR Hrvatske, to ti meni reci. Jebo te milicajac Joivo koji razgoni pijane goste iz kavana u sitne sate.
Izvrsna vlast u SFRJ je bio SIV - Savezno Izvrsno Vijece. Izbaci onoga Mitrovica jer se tad Juga vec raspala pa prebroj Hrvate.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Savezno_izvr%C5%A1no_vije%C4%87e#Predsjednici_Saveznog_izvr%C5%A1nog_vije%C4%87a
Ovo mene zanima jebali te direktori. Daj mi precizna zvanicne podatjke pa cemo raspravljati.
Uostalom trebalo je ici u PArtiju. A ko je vama kriv sto u partijskoj drzavi niste htjeli u Partiju vec ste lizali crkvene oltare pa sad kukate ko pizde.
2015-09-24
crvenkasti wrote:Ringo10 wrote:
Srbi nad Hrvatskom u vrijeme SFRJ NIKADA VLADALI NISU. Mogli su imati odredjene povlastice i status dezurne zrtve ali vladali nisu. To su budalastine. Vladali su hrvatski komunisti medju kojima je bilo i Srba ali pricati da je u Hrvatskoj vladala nekakva srpska vlast jesu budalastine tupavih hrvatskih ultradesnicara.
Imamo pravo lagati u svojoj zemlji. Ovo je Hrvatska i možemo blebetati što god hoćemo!
Nema nam se više tko rugati i zajebavati nas kad smo glupi!
Tu Hrvati dišu!
Ako se nekome ne sviđa, nek ide u Srbiju!
ajd u kuratz...
Guest- Guest
Ringo10 wrote:Nemam podatke o direktorima ali znam ko su bili izvrsna vlast i u SFRJ i u Hrvatskoj.Regoč wrote:Nisu vladali? Natprosječna zastupljenost na mjestih na kojih se donose odluke ti nije dovoljna? Da su u mojoj općini s 90 % Hrvatah imali 9 direktorskih mjestah u javnih institucijah ti nije dovoljna? Da je u sisačkoj općini s 80 % Hrvatah u Željezari od 39 direktora bilo 38 Srbah i 1 Musliman ti nije dovoljna? Da su među naoružanimi milicajci činili 90 % ti nije dovoljna? Nemoj me nasmijavati naivnošću. U Bosheru se stanje popravlja s hrvatskoga gledišta od sredine šezdesetih, ali i dalje ostaje srbska nadzastupljenost na mjestim odlučivanja te u vojsci i policiji.Ringo10 wrote:Srbi nad Hrvatskom u vrijeme SFRJ NIKADA VLADALI NISU. Mogli su imati odredjene povlastice i status dezurne zrtve ali vladali nisu. To su budalastine. Vladali su hrvatski komunisti medju kojima je bilo i Srba ali pricati da je u Hrvatskoj vladala nekakva srpska vlast jesu budalastine tupavih hrvatskih ultradesnicara.
I jebali te milicajci prasinari. Reci ti meni nacionalnu strukturu rokovodecih kadrova u ministarstvu unutrasnjih poslova SR Hrvatske, to ti meni reci. Jebo te milicajac Joivo koji razgoni pijane goste iz kavana u sitne sate.
Izvrsna vlast u SFRJ je bio SIV - Savezno Izvrsno Vijece. Izbaci onoga Mitrovica jer se tad Juga vec raspala pa prebroj Hrvate.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Savezno_izvr%C5%A1no_vije%C4%87e#Predsjednici_Saveznog_izvr%C5%A1nog_vije%C4%87a
Ovo mene zanima jebali te direktori. Daj mi precizna zvanicne podatjke pa cemo raspravljati.
Uostalom trebalo je ici u PArtiju. A ko je vama kriv sto u partijskoj drzavi niste htjeli u Partiju vec ste lizali crkvene oltare pa sad kukate ko pizde.
a jebiga,i danas su u hadezejovoj partiji,ali mrvice nesh rijetko padaju sa stola..
Guest- Guest
MA hajde pun mi kurac te price vise. Uvijek neko drugi kriv, Hrvatima Srbi, Srbima Hrvati, Bosnjacima jedni i drugi ...pismejker wrote:Ringo10 wrote:Nemam podatke o direktorima ali znam ko su bili izvrsna vlast i u SFRJ i u Hrvatskoj.Regoč wrote:Nisu vladali? Natprosječna zastupljenost na mjestih na kojih se donose odluke ti nije dovoljna? Da su u mojoj općini s 90 % Hrvatah imali 9 direktorskih mjestah u javnih institucijah ti nije dovoljna? Da je u sisačkoj općini s 80 % Hrvatah u Željezari od 39 direktora bilo 38 Srbah i 1 Musliman ti nije dovoljna? Da su među naoružanimi milicajci činili 90 % ti nije dovoljna? Nemoj me nasmijavati naivnošću. U Bosheru se stanje popravlja s hrvatskoga gledišta od sredine šezdesetih, ali i dalje ostaje srbska nadzastupljenost na mjestim odlučivanja te u vojsci i policiji.Ringo10 wrote:Srbi nad Hrvatskom u vrijeme SFRJ NIKADA VLADALI NISU. Mogli su imati odredjene povlastice i status dezurne zrtve ali vladali nisu. To su budalastine. Vladali su hrvatski komunisti medju kojima je bilo i Srba ali pricati da je u Hrvatskoj vladala nekakva srpska vlast jesu budalastine tupavih hrvatskih ultradesnicara.
a jebiga,i danas su u hadezejovoj partiji,ali mrvice nesh rijetko padaju sa stola..
Bila je partijska drzava ali su se gospoda Hrvati gadili PArtije i uvatili se Crkve i onda kukaju kao neko im kriv.
Moj pokojni djed je mogao imati jednu od jakih funkcija u svojoj firmi ali NIJE HTIO U PARTIJU ... Nije htio i jebes sva...
NAs kao obitelj je time upropastio ali taj bi radije da ga ubiju nego u PArtiju.
A takvih je bilo preko 99% Hrvata u SR BiH ... a ako ti neces ima ko hoce. Ni Srbima ni muslimanima se Partija nije gadila. Ako hoces u policiju ili na rukovodece mjesto moras u PArtiju
I onda sad kukaju ko zadnje pizde buhuhuhu Srbi bili direktori.
I naravno, kad se Srbi uhvate funkcije onda guraju svoju rodbinu, jarane i suseljane. Ko te jebe moj tetrijebe.
Legendarni gardonacelnik iz Sarajeva iz sedamdesetih je bio Anto Sucic. Kako njemu nije smetalo to sto je Hrvat.
Moj susjed Dragan Vikic ponudjen da vodi Specijalnu Postrojbu Republickog SUPa BiH. Uvjet Partija.
I usao u Partiju i dobio tu funkciju. Nije mu smetalo sto je Hrvat. Na stranu njegov kasniji ratni put i angazman.
Ima takvih slucajeva koliko hoces. Recimo moj poznanik i direktor u Oslobodjenju Pero Skert.
Bjezi bolan mani mi suplje price.
Last edited by Ringo10 on 27/4/2019, 19:15; edited 2 times in total
2015-09-24
jasna stvar...nego ovima je bed reci da su bili u partiji,odnosno tate im,pa radije izigravaju Jesusa na krizu...kmecanju nikad kraja..Ringo10 wrote:MA hajde pun mi kurac te price vise. Uvijek neko drugi kriv, Hrvatima Srbi, Srbima Hrvati, Bosnjacima jedni i drugi ...pismejker wrote:Ringo10 wrote:Nemam podatke o direktorima ali znam ko su bili izvrsna vlast i u SFRJ i u Hrvatskoj.Regoč wrote:Nisu vladali? Natprosječna zastupljenost na mjestih na kojih se donose odluke ti nije dovoljna? Da su u mojoj općini s 90 % Hrvatah imali 9 direktorskih mjestah u javnih institucijah ti nije dovoljna? Da je u sisačkoj općini s 80 % Hrvatah u Željezari od 39 direktora bilo 38 Srbah i 1 Musliman ti nije dovoljna? Da su među naoružanimi milicajci činili 90 % ti nije dovoljna? Nemoj me nasmijavati naivnošću. U Bosheru se stanje popravlja s hrvatskoga gledišta od sredine šezdesetih, ali i dalje ostaje srbska nadzastupljenost na mjestim odlučivanja te u vojsci i policiji.Ringo10 wrote:Srbi nad Hrvatskom u vrijeme SFRJ NIKADA VLADALI NISU. Mogli su imati odredjene povlastice i status dezurne zrtve ali vladali nisu. To su budalastine. Vladali su hrvatski komunisti medju kojima je bilo i Srba ali pricati da je u Hrvatskoj vladala nekakva srpska vlast jesu budalastine tupavih hrvatskih ultradesnicara.
Bila je partijska drzava ali su se gospoda Hrvati gadili PArtije i uvatili se Crkve i onda kukaju kao neko im kriv.
Moj pokojni djed je mogao imati jednu od jakih funkcija u svojoj firmi ali NIJE HTIO U PARTIJU ... Nije htio i jebes sva...
NAs kao obitelj je time upropastio ali taj bi radije da ga ubiju nego u PArtiju.
A takvih je bilo preko 99% Hrvata u SR BiH ... a ako ti neces ima ko hoce. Ni Srbima ni muslimanima se Partija nije gadila. Ako hoces u policiju ili na rukovodece mjesto moras u PArtiju
I naravno, kad se Srbi uhvate funkcije onda guraju svoju rodbinu, jarane i suseljane. Ko te jebe moj tetrijebe.
Legendarni gardonacelnik iz Sarajeva iz sedamdesetih je bio Anto Sucic. Kako njemu nije smetalo to sto je Hrvat.
Moj susjed Dragan Vikic ponudjen da vodi Specijalnu Postrojbu Republickog SUPa BiH. Uvjet Partija.
I usao u Partiju i dobio tu funkciju. Nije mu smetalo sto je Hrvat. Na stranu njegov kasniji ratni put i angazman.
Ima takvih slucajeva koliko hoces. Recimo moj poznanik i direktor u Oslobodjenju Pero Skert.
Naj mije kad netk okaze da je Ono sto i njegov did,dakle ustasa,a nakon rata osvane sa dvajst hektari zemlej i sumom u vlasnistvu..A mojoj siroj obitelji popaljeno 6 apoteka..i sad,tk oje partijac??
Guest- Guest
I to sto ovaj gore prica nekakve brojke o Srbima direktorima u Sisku ... ma pusti ti to meni.pismejker wrote:jasna stvar...nego ovima je bed reci da su bili u partiji,odnosno tate im,pa radije izigravaju Jesusa na krizu...kmecanju nikad kraja..Ringo10 wrote:MA hajde pun mi kurac te price vise. Uvijek neko drugi kriv, Hrvatima Srbi, Srbima Hrvati, Bosnjacima jedni i drugi ...pismejker wrote:Ringo10 wrote:Nemam podatke o direktorima ali znam ko su bili izvrsna vlast i u SFRJ i u Hrvatskoj.Regoč wrote:
Nisu vladali? Natprosječna zastupljenost na mjestih na kojih se donose odluke ti nije dovoljna? Da su u mojoj općini s 90 % Hrvatah imali 9 direktorskih mjestah u javnih institucijah ti nije dovoljna? Da je u sisačkoj općini s 80 % Hrvatah u Željezari od 39 direktora bilo 38 Srbah i 1 Musliman ti nije dovoljna? Da su među naoružanimi milicajci činili 90 % ti nije dovoljna? Nemoj me nasmijavati naivnošću. U Bosheru se stanje popravlja s hrvatskoga gledišta od sredine šezdesetih, ali i dalje ostaje srbska nadzastupljenost na mjestim odlučivanja te u vojsci i policiji.
Naj mije kad netk okaze da je Ono sto i njegov did,dakle ustasa,a nakon rata osvane sa dvajst hektari zemlej i sumom u vlasnistvu..A mojoj siroj obitelji popaljeno 6 apoteka..i sad,tk oje partijac??
Daj mi precizne provjerene podatke pa cemo divaniti. Ne vjerujem ja u suplje price.
Ko su bili direktori recimo Koncara, Jugoplastike, svih aerodroma, brodogradilista, Bagata i da dalje ne nabrrajam ...
Ja sam slusao bajke o hrvatskoj UDBI i Srbima koji su njome upravljali a onda nadjem te Krajacic, Te Miskovici, te Perkovic i Mustac, Te Spiljak ... ma dauj popusti me matere ti.
Slusao sam jednom dvojicu Sinjana, negdje je to bilo 2002ge, svadja jer je jedan tvrdio da su svi komandiri milicije u Sinju poslije 2. sv rata bili Srbi a obaj drugi poceo nabrajati imena i ispade bio jedan Srbin i to lokalni i to par godina.
Zato me ne zanimaju suplje price nego samo pouzdani podaci. Jer pouzdano znam da svi lazu a ustasoidi su u toj disciplini samiponi Galaksije.
2015-09-24
Jrl ti uopce znas hrvatski jezikRegoč wrote:Kopiranje nije fora, neoriginalan si. Veličina je i Hitler, bit će zavazda zapisan u svjetskoj poviesti.Ringo10 wrote:A ti se napusi moje kite ...Regoč wrote:Napuši se klokanove kite, titoljubče!Ringo10 wrote:Hrvati i Srbi kukaju o tome koga je Tiiito više zajebo u životu ...
I Hrvatima je lijepo guzice spasio i znam da je to najbolnija cinjenica vama ustasoidima.
Mrni je stvarno dosta da ljudi uđu u rasorave bez elementarnog znanja hrvatskpg
To moze vrijediti Hdzeju za glasaca
Ti nepismeni su dobrodošli
Ali sta se tu guraš u forum , ti dregoc ?
Jasno mi je da te zbunjuje sve što nije balijskoturski pa ti savjetujem da guglaš što ne znaš.Sora wrote:Jrl ti uopce znas hrvatski jezikRegoč wrote:Kopiranje nije fora, neoriginalan si. Veličina je i Hitler, bit će zavazda zapisan u svjetskoj poviesti.Ringo10 wrote:A ti se napusi moje kite ...Regoč wrote:Napuši se klokanove kite, titoljubče!Ringo10 wrote:Hrvati i Srbi kukaju o tome koga je Tiiito više zajebo u životu ...
Mrni je stvarno dosta da ljudi uđu u rasorave bez elementarnog znanja hrvatskpg
To moze vrijediti Hdzeju za glasaca
Ti nepismeni su dobrodošli
Ali sta se tu guraš u forum , ti dregoc ?
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Skandal u Spaniji : Srbin mu rekao da je peder
» Srbin došao u Njemačku i odmah na poslu u jednom danu rekao dobar dan i do viđenja
» Ugledni Srbin sokirao Srbe te rekao:'Oluja je bila legitimna,Krajisnici zapoceli rat a Suljo javno priznao da mrzi Hrvate'
» Umro Srbin koji je pretučen u Rijeci
» Izetbegović je Srbin koji beži od svog porekla
» Srbin došao u Njemačku i odmah na poslu u jednom danu rekao dobar dan i do viđenja
» Ugledni Srbin sokirao Srbe te rekao:'Oluja je bila legitimna,Krajisnici zapoceli rat a Suljo javno priznao da mrzi Hrvate'
» Umro Srbin koji je pretučen u Rijeci
» Izetbegović je Srbin koji beži od svog porekla
Page 8 of 10