Nisam prostitutka
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Nisam prostitutka
To joj je kuma za krizmu poklonila botoxiranjeHektorović wrote:Inače prije par godina, nešto je na faci odradila...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
trebate joj poslat poruku
nisam dobar sa lovom al sam dobar u dusi
2014-04-19
prckov wrote:trebate joj poslat poruku
Koji optimizam
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
pa kazu ovi neki ljubavni znanstvenici moras bit optimista I suguran u sebeHektorović wrote:prckov wrote:trebate joj poslat poruku
Koji optimizam
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:pa kazu ovi neki ljubavni znanstvenici moras bit optimista I suguran u sebeHektorović wrote:prckov wrote:trebate joj poslat poruku
Koji optimizam
2018-04-10
to je prenapuhana prica, minimalan postotak a ogroman znacajHektorović wrote:prckov wrote:pa kazu ovi neki ljubavni znanstvenici moras bit optimista I suguran u sebeHektorović wrote:prckov wrote:trebate joj poslat poruku
Koji optimizam
ima dosta riba u oceanu koje se ne pale na to al moras bit ..ruzumjes
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
eto me :PHektorović wrote:veber wrote:znaš kaj?
odoh na sladoled s nećakinjom.
Namamiš nas pa pobjegneš :D
2014-12-30
veber-
2014-12-30
Ne mogu prebrojati. Nek netko prebroji i kaže mi.
crvenkasti-
2014-04-17
veber wrote:jebemu, nikako se kolega nije referirao na kurvicu.
Gdje kurvica, zar nije ovo tema o uzornoj studentici i moralnoj vertikali :D
2018-04-10
Hektorović wrote:
Kraljica, ima veliki poster svog bataka na zidu
Čedna i skromna :)
2018-04-10
joj zaboravil sam. bil sam na misi. moraš me stalno podsjećat.Hektorović wrote:veber wrote:jebemu, nikako se kolega nije referirao na kurvicu.
moj grijeh, moji još veći grijeh. jebote kaj ju nisam snimo onda.
2014-12-30
veber wrote:joj zaboravil sam. bil sam na misi. moraš me stalno podsjećat.Hektorović wrote:veber wrote:jebemu, nikako se kolega nije referirao na kurvicu.
A realno, baš sam se raspitao, ova Ivana nije rođena u lovi, cura se morala sama probijati.
Hercegovka jeste.
2018-04-10
Tek jedna u moru sponzoruša koja se pokušava dobro prodat. Ništa bitno nit išta posebno. Ima takvih na bacanje.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
da mi je marc zel lojtre dan prije, možda bi se sreli na štengamsHektorović wrote:veber wrote:joj zaboravil sam. bil sam na misi. moraš me stalno podsjećat.Hektorović wrote:veber wrote:jebemu, nikako se kolega nije referirao na kurvicu.
A realno, baš sam se raspitao, ova Ivana nije rođena u lovi, cura se morala sama probijati.
Hercegovka jeste.
2014-12-30
RayMabus wrote:Tek jedna u moru sponzoruša koja se pokušava dobro prodat. Ništa bitno nit išta posebno. Ima takvih na bacanje.
Pa kažem solidniji prosjek u Hercegovini... sliči jako na jednu moju bivšu... isto Hercegovku.
Eto veberu što propuštaš :D
Last edited by Hektorović on 24/4/2019, 01:15; edited 1 time in total
2018-04-10
Njen lifestil je preskup za moj đep. Drkica ruls a ona nek se snalazi.AssadNaPodmornici wrote:to se podrazumjeva.. i dalje je netko mora sponzorirati, jer 100k je nedovoljno za skuplje krpice i putovanja.. dakle i dalje je netko šrpica sguza, a onda je uslika u Parizu u 5* hotelu i ona objavi na istamgramu.. sa time da već sada može dobijati par tisuća kn mjesečno, ali i dalje nedovoljno za njezin lifestyle, zato se mora slikati u tangamaHektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:zapravo vidim broj followera joj skočio na skoro 100k .. već je došla do razine gdje će možda lovu početi zarađivati.. i to par tisuća kn mjesečno...
cura šta jest da jest kuži se u marketing.. prošle godine kada je ero otvorio o njoj temi, "kako vrti krunice" je imala par tisuća followera(dakle ništa), a slike elitnih destinacija..
nakon toga se uvalila u kameru par puta, naguzila se za novine, i eto je na 100k.. sada je već u razini da bi mogla okretati nešto love.. ali i ta lova je nedovoljna za sve fensi lokacije, dakle mora i dalje je netko još gurati i sponzorirati i guziti.. do 200-300k followera morat će još kurcometraže obraditi
Pa netko joj sredio da se eksponira :)
Uvijek se nađe dobar čovjek koji želi pomoći drugima ispuniti svoj potencijal :)
2014-04-11
RayMabus wrote:Njen lifestil je preskup za moj đep. Drkica ruls a ona nek se snalazi.
Šta si cicija, prodaj jedan od tih stanova i vodi neku curu malo u egzotiku :)
2018-04-10
Nije moj tip. Crnke su ok al crnke nisu moj tip.Hektorović wrote:RayMabus wrote:Njen lifestil je preskup za moj đep. Drkica ruls a ona nek se snalazi.
Šta si cicija, prodaj jedan od tih stanova i vodi neku curu malo u egzotiku :)
Ne moran prodat stan za otić negdi na putovanje...eto Albanija je blizu i jeftina je.
2014-04-11
Kako god nije moj tip ženske a i uostalom moj tip ženske zna izać iz tijela.
Besplatno putuje po fizičkom svemiru.
Besplatno putuje po fizičkom svemiru.
2014-04-11
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» Prostitutka opisala grupnjak s korumpiranim policajcima u avionu:'Bilo je extremno...'
» U Rusiji traje vrijedjanje Vucica:'Marioneta,izdajica,politicka prostitutka.'
» Rumunska prostitutka nosi nakit Tamare Eklston, ukraden tokom pljačke decenije teške 60 miliona €
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» Prostitutka opisala grupnjak s korumpiranim policajcima u avionu:'Bilo je extremno...'
» U Rusiji traje vrijedjanje Vucica:'Marioneta,izdajica,politicka prostitutka.'
» Rumunska prostitutka nosi nakit Tamare Eklston, ukraden tokom pljačke decenije teške 60 miliona €
Page 4 of 5