Nisam prostitutka
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Nisam prostitutka
Regoč wrote:Prostitutčić, prostitutčica, prostitutče; biraj!jasambrend wrote:Muško od prostitutke je prostitutak... a mlado?
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
Za koju godinu njeno ime će isplivat u nekoj aferi iz ministarstva sporta...AssadNaPodmornici wrote:https://www.ex-iskon-pleme.com/t27343-sprajc-ugostio-najzgodniju-hercegovku-u-rtl-direktu
evo erina tema :D iskopa sam je u 2min googlanja :D
logičan nastavak u RHmutava baštarda wrote:Za koju godinu njeno ime će isplivat u nekoj aferi iz ministarstva sporta...AssadNaPodmornici wrote:https://www.ex-iskon-pleme.com/t27343-sprajc-ugostio-najzgodniju-hercegovku-u-rtl-direktu
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:logičan nastavak u RHmutava baštarda wrote:Za koju godinu njeno ime će isplivat u nekoj aferi iz ministarstva sporta...AssadNaPodmornici wrote:https://www.ex-iskon-pleme.com/t27343-sprajc-ugostio-najzgodniju-hercegovku-u-rtl-direktu
Cura je vrijedna i magistar! Imamo sreću da takvi mladi stručnjaci ostaju graditi svoju budućnost u Hrvatskoj!
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
A lovu za putovanja zarađuje preko student servisa XD
2018-04-10
:DHektorović wrote:A lovu za putovanja zarađuje preko student servisa XD
a marc niti ne zna koja mu se krščanka mota po kvartu.
2014-12-30
zapravo vidim broj followera joj skočio na skoro 100k .. već je došla do razine gdje će možda lovu početi zarađivati.. i to par tisuća kn mjesečno...
cura šta jest da jest kuži se u marketing.. prošle godine kada je ero otvorio o njoj temi, "kako vrti krunice" je imala par tisuća followera(dakle ništa), a slike elitnih destinacija..
nakon toga se uvalila u kameru par puta, naguzila se za novine, i eto je na 100k.. sada je već u razini da bi mogla okretati nešto love.. ali i ta lova je nedovoljna za sve fensi lokacije, dakle mora i dalje je netko još gurati i sponzorirati i guziti.. do 200-300k followera morat će još kurcometraže obraditi
cura šta jest da jest kuži se u marketing.. prošle godine kada je ero otvorio o njoj temi, "kako vrti krunice" je imala par tisuća followera(dakle ništa), a slike elitnih destinacija..
nakon toga se uvalila u kameru par puta, naguzila se za novine, i eto je na 100k.. sada je već u razini da bi mogla okretati nešto love.. ali i ta lova je nedovoljna za sve fensi lokacije, dakle mora i dalje je netko još gurati i sponzorirati i guziti.. do 200-300k followera morat će još kurcometraže obraditi
AssadNaPodmornici wrote:zapravo vidim broj followera joj skočio na skoro 100k .. već je došla do razine gdje će možda lovu početi zarađivati.. i to par tisuća kn mjesečno...
Pa netko joj sredio da se eksponira :)
Uvijek se nađe dobar čovjek koji želi pomoći drugima ispuniti svoj potencijal :)
2018-04-10
a kod marca, na kraju ulice živi jedna cura. jebozobva, moj tip žee. visoka androgena. i ona mene pozove na cugu, a ja konjina s marcom, tada mu još curom odem u kino. ok njegova žena zvala pa smo išli. jebga sada se paula odselila i mogu se jebat.
Last edited by veber on Mon 22 Apr - 15:41; edited 1 time in total
2014-12-30
veber wrote:a kod marca, na kraju ulice živi jedna cura. jebozobna, moj tip žen3. visoka androgena. i ona mene pozove na cugu, a ja konjina s marcom, tadamo joj curom odem u kino. ok njegova žena zvala pa smo išli. jebga sada se paula odselila i mogu se jebat.
wtf?
2018-04-10
Kraljica, ima veliki poster svog bataka na zidu
2018-04-10
to se podrazumjeva.. i dalje je netko mora sponzorirati, jer 100k je nedovoljno za skuplje krpice i putovanja.. dakle i dalje je netko šrpica sguza, a onda je uslika u Parizu u 5* hotelu i ona objavi na istamgramu.. sa time da već sada može dobijati par tisuća kn mjesečno, ali i dalje nedovoljno za njezin lifestyle, zato se mora slikati u tangamaHektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:zapravo vidim broj followera joj skočio na skoro 100k .. već je došla do razine gdje će možda lovu početi zarađivati.. i to par tisuća kn mjesečno...
Pa netko joj sredio da se eksponira :)
Uvijek se nađe dobar čovjek koji želi pomoći drugima ispuniti svoj potencijal :)
Bolje da si se jebo posle bioskopa, dok je još bila tu.veber wrote:a kod marca, na kraju ulice živi jedna cura. jebozobna, moj tip žen3. visoka androgena. i ona mene pozove na cugu, a ja konjina s marcom, tadamo joj curom odem u kino. ok njegova žena zvala pa smo išli. jebga sada se paula odselila i mogu se jebat.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
tamo u susjedstvu marca, na kraju ulice živjela ženska. valjda 1,80. sise stavim u usta, guzica čvrsta. i sjebe me marcova ženaHektorović wrote:veber wrote:a kod marca, na kraju ulice živi jedna cura. jebozobna, moj tip žen3. visoka androgena. i ona mene pozove na cugu, a ja konjina s marcom, tadamo joj curom odem u kino. ok njegova žena zvala pa smo išli. jebga sada se paula odselila i mogu se jebat.
wtf?
2014-12-30
AssadNaPodmornici wrote:to se podrazumjeva.. i dalje je netko mora sponzorirati, jer 100k je nedovoljno za skuplje krpice i putovanja.. dakle i dalje je netko šrpica sguza, a onda je uslika u Parizu u 5* hotelu i ona objavi na istamgramu.. sa time da već sada može dobijati par tisuća kn mjesečno, ali i dalje nedovoljno za njezin lifestyle, zato se mora slikati u tangama
Al evo, ova jedna što sam ti spominjao, cura iz relativno siromašne obitelji, studetnica, no uvijek savršeno dotjerana, skupe krpice, feni torbice, putuje po svijetu, a nema javno dečka :D
Čedna i pametna :D Kažem, student servis je čudo...
2018-04-10
ma jebo sam kurac. ali marc je platio kino i dječji izlazak.dzango wrote:Bolje da si se jebo posle bioskopa, dok je još bila tu.veber wrote:a kod marca, na kraju ulice živi jedna cura. jebozobna, moj tip žen3. visoka androgena. i ona mene pozove na cugu, a ja konjina s marcom, tadamo joj curom odem u kino. ok njegova žena zvala pa smo išli. jebga sada se paula odselila i mogu se jebat.
evo i dandanas nemrem "prežalit"
a okice je imala, sive.
2014-12-30
Inače prije par godina, nešto je na faci odradila...
2018-04-10
veber-
2014-12-30
veber wrote:znaš kaj?
odoh na sladoled s nećakinjom.
Namamiš nas pa pobjegneš :D
2018-04-10
primjetim li ja ovdje musku ljubomoru
2014-04-19
To joj je kuma za krizmu poklonila botoxiranjeHektorović wrote:Inače prije par godina, nešto je na faci odradila...
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» Prostitutka opisala grupnjak s korumpiranim policajcima u avionu:'Bilo je extremno...'
» U Rusiji traje vrijedjanje Vucica:'Marioneta,izdajica,politicka prostitutka.'
» Rumunska prostitutka nosi nakit Tamare Eklston, ukraden tokom pljačke decenije teške 60 miliona €
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» Prostitutka opisala grupnjak s korumpiranim policajcima u avionu:'Bilo je extremno...'
» U Rusiji traje vrijedjanje Vucica:'Marioneta,izdajica,politicka prostitutka.'
» Rumunska prostitutka nosi nakit Tamare Eklston, ukraden tokom pljačke decenije teške 60 miliona €
Page 3 of 5