Nisam prostitutka
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
catabbath-
2015-08-22
Re: Nisam prostitutka
poznata i kao najzgodnija hrvatska navijačica
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
veber-
2014-12-30
veber wrote:znamHektorović wrote:Inače Mostar je krcat sponzoruša.
Kako? :D
Pa zar nisi malo prestar za te krugove :D Opet ima ih koje i ne biraju godine :D
Inače fotke su joj totalno amaterski odrađene :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
živio sam u mostaru, 6 mjeseciHektorović wrote:veber wrote:znamHektorović wrote:Inače Mostar je krcat sponzoruša.
Kako? :D
star si koliko se osjećaš starim prije dvije godine sam bio na ultri i jedva pivo našaoPa zar nisi malo prestar za te krugove :D Opet ima ih koje i ne biraju godine :D
ne ulazim u sponzorsku tematikuInače fotke su joj totalno amaterski odrađene :D
btw bio je dobar noćni klub prema ćapljini, pk ekipa. a i ružili smo tamo negdje u centru.
2014-12-30
Regoč-
2015-08-21
jel to ona što je Ero otvarao teme da je "čedna I2b hercegovka koja se čuva za brak i redovito ide u crkvu" prije koju godinu?
U članku kažu najljepša hrvatska navijačica, a što je samo po sebi subjektivna procjena, no njekako mi se ne čini da je to uistinu zanimanje.
AssadNaPodmornici wrote:jel to ona što je Ero otvarao teme da je "čedna I2b hercegovka koja se čuva za brak i redovito ide u crkvu" prije koju godinu?
Oćeš reći da nije :D ?
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
AssadNaPodmornici wrote:jel to ona što je Ero otvarao teme da je "čedna I2b hercegovka koja se čuva za brak i redovito ide u crkvu" prije koju godinu?
Za vrime prvenstva u Rusiji, prošle god.
Netko joj je platio kartu i ulaznicu, namišteno je da se baš nju slika i promovira.
Nisam dalje pratio tko joj je sponzor ali mislim da se zna.
podsvjest mi stalno pretraživala pozadinuHektorović wrote:veber wrote:
Za kolegu
marc jebem ti sunce pa ta kurvica živi kod tebe u zgradi. jebote to je na broju ...
znao sam da mi je stepenište poznato, marc, možda se na tvom autu slikala a da niti neznaš.
2014-12-30
mislim da moja zgrada nije jedina s takvim rukohvatom i stubištem... osim toga moje stubište ne ide u L
a za auto, auto je dobar za sponze
a za auto, auto je dobar za sponze
Muško od prostitutke je prostitutak... a mlado?
darth_vader-
2014-04-17
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:jel to ona što je Ero otvarao teme da je "čedna I2b hercegovka koja se čuva za brak i redovito ide u crkvu" prije koju godinu?
Oćeš reći da nije :D ?
Meni izgleda ja je bitrate kojim ova prima sponzorske kurčeve visok.
catabbath-
2015-08-22
jasambrend wrote:Muško od prostitutke je ?
Žigolo
catabbath-
2015-08-22
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» Prostitutka opisala grupnjak s korumpiranim policajcima u avionu:'Bilo je extremno...'
» U Rusiji traje vrijedjanje Vucica:'Marioneta,izdajica,politicka prostitutka.'
» Rumunska prostitutka nosi nakit Tamare Eklston, ukraden tokom pljačke decenije teške 60 miliona €
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» Prostitutka opisala grupnjak s korumpiranim policajcima u avionu:'Bilo je extremno...'
» U Rusiji traje vrijedjanje Vucica:'Marioneta,izdajica,politicka prostitutka.'
» Rumunska prostitutka nosi nakit Tamare Eklston, ukraden tokom pljačke decenije teške 60 miliona €
Page 1 of 5