Na šta to liči Makarska?
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Na šta to liči Makarska?
Imaš toga na Čiovu s južne strane koliko oćeš.
Zato tu kod mene ima marina i ja jučer gledan njih 20 isplovilo sa velikin jahtama
Uglavnom da , slažem se , brodić i nađen uvalicu , bašiš sidro i kupaš se , gušti su gušti
Al to je jedna druga tema i slažen se u potpunosti
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
jasambrend wrote:Longi, obavezno pobetonirajte to sve... bagerima potaracajte te stare kućerine i napravite lipe nove, obalu obavezno nasuti tucanikom i dati nekom rođi "izbosne" koncesiju da stavi barem deset tisuća ležaljki na kilometar obale, može i šiptaru pa nismo rasisti, jel...Austrougarima imaju oči iskočiti od oduševljenja kad vide...ima da cvijeta sve. More u zaljevu posebno.
Mora sve u beton
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
A već je u betonu obala ode. Pa nisan ja na Kornatima jbte. Kaštela su šesti grad u državi po broju stanovnika. Nije to Palagruža jbte.Hektorović wrote:jasambrend wrote:Longi, obavezno pobetonirajte to sve... bagerima potaracajte te stare kućerine i napravite lipe nove, obalu obavezno nasuti tucanikom i dati nekom rođi "izbosne" koncesiju da stavi barem deset tisuća ležaljki na kilometar obale, može i šiptaru pa nismo rasisti, jel...Austrougarima imaju oči iskočiti od oduševljenja kad vide...ima da cvijeta sve. More u zaljevu posebno.
Mora sve u beton
2014-04-11
To ti je isto ka i Split samo šta je ode aerodrom prema Trogiru pa nesmiš gradit nebodere nego samo kuće i zgrada dva kata s potkrovljen ka ova u mene poviše kuće mi di iman stanove.
Nesmiš iznad toga jer ti to avioni poviše ide tj slijeću i polijeću pa da ne bi zapeja.
Dva kata i visoko potkrovlje mada negdi ima i kat više a to su u opčini povlaćili debele veze da mogu tako.
Nesmiš iznad toga jer ti to avioni poviše ide tj slijeću i polijeću pa da ne bi zapeja.
Dva kata i visoko potkrovlje mada negdi ima i kat više a to su u opčini povlaćili debele veze da mogu tako.
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Makarska
» Makarska, od 01. lipnja cijena parkinga 20 kn/sat...
» Makarska uvozi pedijatricu iz Bosne
» Makarska: rasistički ispadi naspram švedske turistkinje...
» ''Bura razvaljuje Dalmaciju: Split, Omiš, Makarska, Brač... Šteta je ogromna''
» Makarska, od 01. lipnja cijena parkinga 20 kn/sat...
» Makarska uvozi pedijatricu iz Bosne
» Makarska: rasistički ispadi naspram švedske turistkinje...
» ''Bura razvaljuje Dalmaciju: Split, Omiš, Makarska, Brač... Šteta je ogromna''
Page 3 of 3