Na šta to liči Makarska?
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Na šta to liči Makarska?
Dalmacija ti nikad nije bila pod Turcima bar ne ovaj njen bitan dio nego pod Mlecima i Austrijom.
To ti je evropski mentalitet tu.
To ti je evropski mentalitet tu.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Longi, obavezno pobetonirajte to sve... bagerima potaracajte te stare kućerine i napravite lipe nove, obalu obavezno nasuti tucanikom i dati nekom rođi "izbosne" koncesiju da stavi barem deset tisuća ležaljki na kilometar obale, može i šiptaru pa nismo rasisti, jel...Austrougarima imaju oči iskočiti od oduševljenja kad vide...ima da cvijeta sve. More u zaljevu posebno.
darth_vader-
2014-04-17
Nije to u mistu nego između dva Kaštela. Tu su livade i neke kuće bezveze i sad su to apartmani 4 zvjezdice.jasambrend wrote:Longi, obavezno pobetonirajte to sve... bagerima potaracajte te stare kućerine i napravite lipe nove, obalu obavezno nasuti tucanikom i dati nekom rođi "izbosne" koncesiju da stavi barem deset tisuća ležaljki na kilometar obale, može i šiptaru pa nismo rasisti, jel...Austrougarima imaju oči iskočiti od oduševljenja kad vide...ima da cvijeta sve. More u zaljevu posebno.
To ti je ode ::
Tu su livade i neke barake i sad rade apartmane boli glava , bolje je sad nego prije šta je bilo jer je bilo neiskorišteno
2014-04-11
Evo , to je livada između dva Kaštela , potpuno neiskorišteno i sad tu prvi red do mora apartmani 4 zvjezdice , bolje je sad nego šta je bilo prije.
2014-04-11
A plaža ispod je nikakva , same stine , mi se tu skoro nikad nekupamo jer nije nit u mistu nego između dva Kaštela. Doslovno livade prvi red do mora i to nema šanse da to ostane neiskorišteno i sad apartmanizacija , prvi i drugi red do mora.
Sad kad se to izgradi tražit ćemo da općina naspe žalom i napravi put ispod jer je to pomorsko dobro a sad se ne može niti proć tu uz more jer je uvik bila gola stina tu.
Sad kad se to izgradi tražit ćemo da općina naspe žalom i napravi put ispod jer je to pomorsko dobro a sad se ne može niti proć tu uz more jer je uvik bila gola stina tu.
2014-04-11
Vidin da su nešto i nasipali tu ispod
To će napravit šetnica , biciklističke staze , plaže .....to ti je sad neiskorišteno sve
To će napravit šetnica , biciklističke staze , plaže .....to ti je sad neiskorišteno sve
2014-04-11
Ovo ode na slici šta vidiš ovaj prvi dio uz more to će se sve nasut plaža , to je sad ovako :RayMabus wrote:Evo , to je livada između dva Kaštela , potpuno neiskorišteno i sad tu prvi red do mora apartmani 4 zvjezdice , bolje je sad nego šta je bilo prije.
A to mora ovako bit i da se napravi plaža duga kilometar za turiste
2014-04-11
To ovako mora biti na kraju :
A ne ovako :
Ovo su oni sad nasuli da se može proć pošto je to kamen tu bija a na kraju to mora sve bit jedna duga duga plaža s puno žala
A ne ovako :
Ovo su oni sad nasuli da se može proć pošto je to kamen tu bija a na kraju to mora sve bit jedna duga duga plaža s puno žala
2014-04-11
naravno, od kad za sebe znam :)jasambrend wrote:Stine su zakon...
Noor wrote:naravno, od kad za sebe znam :)jasambrend wrote:Stine su zakon...
Stijene su najbolja plaža i za mene i po mogućnosti odmah minimum 2 metra more.
Pijesak je zlo, pa onda onaj umjetni kamen..katastrofa.
Mogu proći prirodni oblutci ali toga nema puno.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ima stina u brdu pa šetaj bos koliko god očeš ako ti se šeta po njima. Tako ja kad odan po planini onda meni najdraže bos odat al kad je more u pitanju onda to ne volin , nabodeš se na ježinca il na oštri kamen za čas jer ne vidiš doli di gaziš.jasambrend wrote:Stine su zakon...
To će sve žalo to pokririt , nule i jedinice nasut.
Sad ode kraj mene a to je par stotina metara od tih slika šta san posta se radi lipo velika plaža i dobro su to naparavili , proširili , nasuli , obložili u kamen , bit će to odlično.
2014-04-11
Aj i ti u brdo šetat bos. Kake stine uz more. Nema stina ništa , to sve žalon prikrit , nulon ono najfinijon.epikur37 wrote:Noor wrote:naravno, od kad za sebe znam :)jasambrend wrote:Stine su zakon...
Stijene su najbolja plaža i za mene i po mogućnosti odmah minimum 2 metra more.
Pijesak je zlo, pa onda onaj umjetni kamen..katastrofa.
Mogu proći prirodni oblutci ali toga nema puno.
2014-04-11
A vidi žala šta su ga dotrali. Kake stine. To da se mene pita cila Kaštela uz more bi nule bacija. Njemu je doživljaj nabit se na ježinca il iskidat noge na oštron kamenu. Sad će to sve nula prikrit. Fino oni najfini pijesak mi stavi.
2014-04-11
Evo i Kerum se bacija u apartmanizaciju , četiri nebodera u Lori a to je lokacija samo taka , to će cijena kvadrata bit boli glava
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/599702/kerum-se-39baca39-na-gradnju-nebodera-39bit-ce-to-pun-pogodak-vec-ih-je-puno-zainteresirano-za-kupnju39-porucio-je-bivsi-gradonacelnik-s-obiteljskog-odmora-u-spanjolskoj-otkrio-nam-je-detalje-projekta-i-cijenu-kvadrata-buducih-stanova
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/599702/kerum-se-39baca39-na-gradnju-nebodera-39bit-ce-to-pun-pogodak-vec-ih-je-puno-zainteresirano-za-kupnju39-porucio-je-bivsi-gradonacelnik-s-obiteljskog-odmora-u-spanjolskoj-otkrio-nam-je-detalje-projekta-i-cijenu-kvadrata-buducih-stanova
2014-04-11
Evo sat i pol gledam.
Premda svakako podržavam kapitalizam, jasno s razmjernom regulacijom.
Ipak Žižek je jači lik u debati a i inače.
Premda svakako podržavam kapitalizam, jasno s razmjernom regulacijom.
Ipak Žižek je jači lik u debati a i inače.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Te fore sam viđao po grčkim ostrvima. Dođeš brodićem u uvalu koju izabereš i civilizacija kilometrima daleko i cela uvala samo za tebe. Možeš da udariš seks na sted plaže, nema nikoga da ti smeta ili da te vidi.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ma to je prednost broda, doduše ja sam fotkao talijanski brod koji je uplovio, a kada su talijanke izašle na plažu dobio sam par preventivnih šamara od žene i morao sam proučavati šumu, oblutke i tako to.
2014-12-30
Imaš toga na Čiovu s južne strane koliko oćeš.
Zato tu kod mene ima marina i ja jučer gledan njih 20 isplovilo sa velikin jahtama
Uglavnom da , slažem se , brodić i nađen uvalicu , bašiš sidro i kupaš se , gušti su gušti
Al to je jedna druga tema i slažen se u potpunosti
2014-04-11
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Makarska
» Makarska, od 01. lipnja cijena parkinga 20 kn/sat...
» Makarska uvozi pedijatricu iz Bosne
» Makarska: rasistički ispadi naspram švedske turistkinje...
» ''Bura razvaljuje Dalmaciju: Split, Omiš, Makarska, Brač... Šteta je ogromna''
» Makarska, od 01. lipnja cijena parkinga 20 kn/sat...
» Makarska uvozi pedijatricu iz Bosne
» Makarska: rasistički ispadi naspram švedske turistkinje...
» ''Bura razvaljuje Dalmaciju: Split, Omiš, Makarska, Brač... Šteta je ogromna''
Page 2 of 3