Makarska, od 01. lipnja cijena parkinga 20 kn/sat...
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Makarska, od 01. lipnja cijena parkinga 20 kn/sat...
www.dalmacijadanas.hr%2Fdrasticno-poskupljuju-cijene-parkiranja-u-makarskoj
tema dana u našem selu...
u centru graza u podzemnoj garaži s rampama, video nadzorom i sranjima je manje, 2,6o eur...
a ovde ti ga može razbit, išarat, izasrat i nikome ništa, za 20 kn po satu...
a longi nedavno pisa da nije htio stat u makarsku jer je parking 10 kn/sat...
u centru graza u podzemnoj garaži s rampama, video nadzorom i sranjima je manje, 2,6o eur...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Re: Makarska, od 01. lipnja cijena parkinga 20 kn/sat...
sport i zabava
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Turizam na rvacki, oderati i opljačkatu šta se fa u 2 miseca i onda time nahraniti uhljebe.
ne hrane se samo uhljebi nego i iznajmljivaci..ko je vidio raditi preko zime idemo na skijanjecatabbath wrote:Turizam na rvacki, oderati i opljačkatu šta se fa u 2 miseca i onda time nahraniti uhljebe.
2015-09-08
pa zamisli da u sezoni zaradiš 30-40.000 eura, zašto bi radio zimi ?vuksadinare wrote:ne hrane se samo uhljebi nego i iznajmljivaci..ko je vidio raditi preko zime idemo na skijanjecatabbath wrote:Turizam na rvacki, oderati i opljačkatu šta se fa u 2 miseca i onda time nahraniti uhljebe.
jedino ako si uhljeb pa da ti ide staž i uplaćuju se davanja, to da...
a u sezoni malo bolovanje, malo godišnji, a iznajmljuješ...
ko da je malo takvih...
2014-04-14
tesko d anetko zaradi 30 000 do 40 000 eura u sezoni...maslo je takvih..obicno s ezaradi da se bezbriznije prezimi do iduce sezone...kod obicnih iznajmljivaca apartmana sezona traje tri mjeseca(i to ne cijela) i aj ca..sta se uhvatilo uhvatilo se..T. wrote:pa zamisli da u sezoni zaradiš 30-40.000 eura, zašto bi radio zimi ?vuksadinare wrote:ne hrane se samo uhljebi nego i iznajmljivaci..ko je vidio raditi preko zime idemo na skijanjecatabbath wrote:Turizam na rvacki, oderati i opljačkatu šta se fa u 2 miseca i onda time nahraniti uhljebe.
ko da je malo takvih...
2015-09-08
jebiga zato sad nedostaje ljudi za rad jer ljudi žele u tri mjeseca rada kupiti merđu, stan i drkati 9 mjeseci dok radnicima nude 3 tauzenke mjesečno bez stana i hraneT. wrote:pa zamisli da u sezoni zaradiš 30-40.000 eura, zašto bi radio zimi ?vuksadinare wrote:ne hrane se samo uhljebi nego i iznajmljivaci..ko je vidio raditi preko zime idemo na skijanjecatabbath wrote:Turizam na rvacki, oderati i opljačkatu šta se fa u 2 miseca i onda time nahraniti uhljebe.
ko da je malo takvih...
prijatelju, ne pričam o iznajmljivanju kreveta s upotrebom zajedničkog wc-a, taj je oblik iznajmljivanja nestao odavno...vuksadinare wrote:tesko d anetko zaradi 30 000 do 40 000 eura u sezoni...maslo je takvih..obicno s ezaradi da se bezbriznije prezimi do iduce sezone...kod obicnih iznajmljivaca apartmana sezona traje tri mjeseca(i to ne cijela) i aj ca..sta se uhvatilo uhvatilo se..T. wrote:pa zamisli da u sezoni zaradiš 30-40.000 eura, zašto bi radio zimi ?vuksadinare wrote:ne hrane se samo uhljebi nego i iznajmljivaci..ko je vidio raditi preko zime idemo na skijanjecatabbath wrote:Turizam na rvacki, oderati i opljačkatu šta se fa u 2 miseca i onda time nahraniti uhljebe.
ko da je malo takvih...
iznajmljuju se kuće s bazenom za po 1.500 eura/dan...
ovu cifru sam iznio kao nekakvu srednju zaradu prosječnog iznajmljivača, koji iznajlmjuje 3-4 apartmana...
2014-04-14
vuksadinare wrote:ne hrane se samo uhljebi nego i iznajmljivaci..ko je vidio raditi preko zime idemo na skijanjecatabbath wrote:Turizam na rvacki, oderati i opljačkatu šta se fa u 2 miseca i onda time nahraniti uhljebe.
Od parking karata?
catabbath-
2015-08-21
to je drugi par opanaka..ipak i ti sa bazenom su manjina naspram ovih drugim...mada i zarad eali i dosta ej tu troska..jer mi rodica ima takav apartma tj vilu s abazenom..tjedan dana je 10 000 kuna..ali platio ovo plati ono..trosak amo trosak tamo..kaze ona ostane i meni dovoljno da ne prezivljavam od '1 do 1' ali da s eobogatis i slicno tesko...previse troskovaT. wrote:prijatelju, ne pričam o iznajmljivanju kreveta s upotrebom zajedničkog wc-a, taj je oblik iznajmljivanja nestao odavno...vuksadinare wrote:tesko d anetko zaradi 30 000 do 40 000 eura u sezoni...maslo je takvih..obicno s ezaradi da se bezbriznije prezimi do iduce sezone...kod obicnih iznajmljivaca apartmana sezona traje tri mjeseca(i to ne cijela) i aj ca..sta se uhvatilo uhvatilo se..T. wrote:pa zamisli da u sezoni zaradiš 30-40.000 eura, zašto bi radio zimi ?vuksadinare wrote:ne hrane se samo uhljebi nego i iznajmljivaci..ko je vidio raditi preko zime idemo na skijanjecatabbath wrote:Turizam na rvacki, oderati i opljačkatu šta se fa u 2 miseca i onda time nahraniti uhljebe.
ko da je malo takvih...
ovu cifru sam iznio kao nekakvu srednju zaradu prosječnog iznajmljivača, koji iznajlmjuje 3-4 apartmana...
2015-09-08
pa normalno da ima troška i zajebancije...vuksadinare wrote:to je drugi par opanaka..ipak i ti sa bazenom su manjina naspram ovih drugim...mada i zarad eali i dosta ej tu troska..jer mi rodica ima takav apartma tj vilu s abazenom..tjedan dana je 10 000 kuna..ali platio ovo plati ono..trosak amo trosak tamo..kaze ona ostane i meni dovoljno da ne prezivljavam od '1 do 1' ali da s eobogatis i slicno tesko...previse troskovaT. wrote:prijatelju, ne pričam o iznajmljivanju kreveta s upotrebom zajedničkog wc-a, taj je oblik iznajmljivanja nestao odavno...vuksadinare wrote:tesko d anetko zaradi 30 000 do 40 000 eura u sezoni...maslo je takvih..obicno s ezaradi da se bezbriznije prezimi do iduce sezone...kod obicnih iznajmljivaca apartmana sezona traje tri mjeseca(i to ne cijela) i aj ca..sta se uhvatilo uhvatilo se..T. wrote:pa zamisli da u sezoni zaradiš 30-40.000 eura, zašto bi radio zimi ?vuksadinare wrote:
ne hrane se samo uhljebi nego i iznajmljivaci..ko je vidio raditi preko zime idemo na skijanje
ko da je malo takvih...
ali ako se u to upustiš, znaš u startu šta te čeka...
ja evo skoro 2 mjeseca gletam, farbam, raznosim, rastavljam-sastavljam namještaj, penjem se na krov i sl. stvari...
pomažem mojima koji se time bave i ne mogu to sami obavit...
tako da znam o čemu se radi, ali je to još uvijek najlakše zarađena legalna para...
još ako nisi išao u kredit da bi to sve izgradio od nule, ostane ti dosta za lagodan život čitavu godinu...
2014-04-14
u monte carlu sam plaćao mislim nekih dva i pol eura... dnevno.
gore u pećini
a u nici je za strane turiste u principu skoro besplatno, odnosno rekli su mi da je praksa da platiš svaki dan sat vremena ili dva i što je neka dva eura i onda ti ostave auto na miru cijeli dan i to se pokazalo točnim jer sam rentao u centru gdje je kao i kod nas prva zona i plaća se po satu.
gore u pećini
a u nici je za strane turiste u principu skoro besplatno, odnosno rekli su mi da je praksa da platiš svaki dan sat vremena ili dva i što je neka dva eura i onda ti ostave auto na miru cijeli dan i to se pokazalo točnim jer sam rentao u centru gdje je kao i kod nas prva zona i plaća se po satu.
T. wrote:www.dalmacijadanas.hr%2Fdrasticno-poskupljuju-cijene-parkiranja-u-makarskoj
ahahahaha
oće gradska uprava naplaćivati i korištenje kisika?
Rampa pred Makarsku pa prolaz 30 kuna?
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
catabbath wrote:Turizam na rvacki, oderati i opljačkatu šta se fa u 2 miseca i onda time nahraniti uhljebe.
A kužim da ovim žele solidno oderat jednodnevne turiste iz Hercegovine...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
ma bi oni i to ali ne mogu, na rivi je trajekt, pa idu i opksrbna vozila itd. ...Hektorović wrote:T. wrote:www.dalmacijadanas.hr%2Fdrasticno-poskupljuju-cijene-parkiranja-u-makarskoj
ahahahaha
oće gradska uprava naplaćivati i korištenje kisika?
Rampa pred Makarsku pa prolaz 30 kuna?
u brelima je to na snazi već godinama, rampa je na ulazu u mjesto i plaća se mislim 80 kn prolaz...
2014-04-14
tjeramo i sebe i druge iz ove zemlje..
tjerači u tjeratistanu.
daleko je najviše domaćih tablica...Hektorović wrote:catabbath wrote:Turizam na rvacki, oderati i opljačkatu šta se fa u 2 miseca i onda time nahraniti uhljebe.
A kužim da ovim žele solidno oderat jednodnevne turiste iz Hercegovine...
a navodno neće bit više mjesečnih karti, ne znam di to ide...
nisu normalni u svakom slučaju...
2014-04-14
He he he koja deračina
Usput ja jesam parkirao dvi ure, otišli popiti kavu na rivu
Usput ja jesam parkirao dvi ure, otišli popiti kavu na rivu
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
cuo sam da plenkijeva rodbina drma makarskom
2015-09-08
http://hr.n1info.com/a218210/Vijesti/Sat-parkinga-u-centru-Dubrovnika-kostat-ce-75-kuna.html
Similar topics
» Makarska
» Bandić tjedan dana prije izbora snizio cijene ZET-a, parkinga, vode i čistoće
» Na šta to liči Makarska?
» Makarska uvozi pedijatricu iz Bosne
» Makarska: rasistički ispadi naspram švedske turistkinje...
» Bandić tjedan dana prije izbora snizio cijene ZET-a, parkinga, vode i čistoće
» Na šta to liči Makarska?
» Makarska uvozi pedijatricu iz Bosne
» Makarska: rasistički ispadi naspram švedske turistkinje...
Page 1 of 5