Ruska borbena grupa ušla u Južno Kinesko More
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Ruska borbena grupa ušla u Južno Kinesko More
ma sve je to trening, u biti se ekipa zajebava. a dobro dođe i jednima i drugima. ionako su cijelo vrijeme u kontaktu. u biti se najave pa svi dignu uzbunu na crveni nivo i malo vježbaju u realnom okruženju, kasnije dogovore pivo.
no novinari više ne znaju kaj bi pisali pa bulazne okolo.
meni je gliser moga dohvatiti 45knots, a oi razarači mogu do 60.
ekipa se zajebava i troši novac poreznih obveznika.
nakon "sukoba" se sparkaju na pučini, razmjene mjice i kape, malo se podnapiju i dogovore "sudar" u slijedeći četvrtak
nakon "sukoba" se sparkaju na pučini, razmjene mjice i kape, malo se podnapiju i dogovore "sudar" u slijedeći četvrtak
veber- Posts : 53509
2014-12-30
veber wrote:ma sve je to trening, u biti se ekipa zajebava. a dobro dođe i jednima i drugima. ionako su cijelo vrijeme u kontaktu. u biti se najave pa svi dignu uzbunu na crveni nivo i malo vježbaju u realnom okruženju, kasnije dogovore pivo.
Ta su vremena prošla, danas Ameri izbjegavaju bilo kakav kontakt sa Rusima.
2018-04-10
ovo me sjetilo na paintball.
desetak kilometara od firme ima igralište. i kolege nijemci me nagovaraju da odem s njima, ja im objašnjavam da sam se igrao s pravim oružjem i da mi to nije napeto. i kolega, srbin, veli meni; jebote pucali smo jedan po drugom 90ih, ajmo porokat ove švabe.
riknem od smijeha i velim, ajmo.
nas dva protiv njih dvadesetak. tajnicu smo prvu "skinuli" i rekli da oma sreće kaj ne silujemo leševe.
onda smo se dogovorili da idemo naći direktora i gazdu firme, uživjeli smo se u ulogu pa smo ga izrešetali.
onda smo "pobili" ostatak firme. nismo imali ni markera na sebi. nitko nas nije pogodio.
i veli meni srbo, kako ga zanima kako je to kada te pogodi kuglica, a skinuo je prsluk i ja u dobrosusjedskim odnosima suknem šaržer u njega.
zaključak je bio slijedeći;
-nemre hrvat, a da ne puca u srbina
-jebote bre, boli to
a rekoh mu kasnije da mi je punjenje bilo pri kraju, to je sistem na CO2
desetak kilometara od firme ima igralište. i kolege nijemci me nagovaraju da odem s njima, ja im objašnjavam da sam se igrao s pravim oružjem i da mi to nije napeto. i kolega, srbin, veli meni; jebote pucali smo jedan po drugom 90ih, ajmo porokat ove švabe.
riknem od smijeha i velim, ajmo.
nas dva protiv njih dvadesetak. tajnicu smo prvu "skinuli" i rekli da oma sreće kaj ne silujemo leševe.
onda smo se dogovorili da idemo naći direktora i gazdu firme, uživjeli smo se u ulogu pa smo ga izrešetali.
onda smo "pobili" ostatak firme. nismo imali ni markera na sebi. nitko nas nije pogodio.
i veli meni srbo, kako ga zanima kako je to kada te pogodi kuglica, a skinuo je prsluk i ja u dobrosusjedskim odnosima suknem šaržer u njega.
zaključak je bio slijedeći;
-nemre hrvat, a da ne puca u srbina
-jebote bre, boli to
a rekoh mu kasnije da mi je punjenje bilo pri kraju, to je sistem na CO2
2014-12-30
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ruska borbena grupa ulazi u Karipsko more
» Vijetnam dovlači i i svoje oružje u Južno Kinesko more
» Ruska vojna policija ušla u grad Dumu
» Ruska plaćenička grupa Wagner poslala 500 vojnika u Mali
» Blijedi moć Francuske južno od Sredozemlja