Gori Notre Dame u Parizu
Page 9 of 21
Page 9 of 21 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 21
Re: Gori Notre Dame u Parizu
naši ipak podržavaju muhamede kad je politika u pitanjuSerbia Strong wrote:Noor wrote:vuksadinare wrote:...da nije namjerna paljevina?..to mogu prodati naivcinama...bez obzira na dosta drvenarije ustalom sve stare crkve ih imaju..ali ovako brzo izgoriti tako veliki objekt...je sve drugo nego plod slucajnosti..bas sam gledao jednog vatrogasnog strucnjaka kojemu je to isto cudno..i kako kaze ako je rijec o podmetnutom pozaru onda se radilo o postavljanju zapaljivih kemikalija na vise mjesta koji strasno ubrzavaju izgaranje jer se radi o tome da u trenutku zapaljivosti dolazi do izrazito visoke temperature koja u tili cas zahvaca veliku povrsinu zapaljenog prostora
čitam da je tamo utrošen 21 hektar 800 godina stare hrastove šume i da je to jedan od razloga što je vatra tako žestoko buknula
Pravi i školovani saboter bi to znao, tako da je samo mala varnica bila dovoljna da se toliko brzo raširi požar...
koja je prava strana možda je još koji put morati prostudirati
da ste vi srbi drugaciji ne bi mi bili na takvim mukama odabira
krivnja je isključivo u vama
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
naporan si višeRayMabus wrote:
Fenix.
Iz pepela će se rodit novi svijet.
Uništi emanicipaciju.
ni u jednom zakonu Bog ne govori protiv žene
immortal-
2014-04-16
epikur37 wrote:Požar nije ni stao oni izjavljuju da je istraga pokazala kako nije podmetnut.
da je izgorjela velika džamija u parizu sigurno ne bi bilo priče o instalacijama
sad bar približno znaš kako su mnogi ostali ravnodušni na bomardiranje srbijedzango wrote:I ja sam prilično ravnodušan prema ovome. Francuze je bolelo dupe i titrali su jaja Šiptarima 2004. dok su ovi palili crkve po Kosovu. Zašto bi ja bio sentimentalniji prema Notr Damu nego oni prema Bogorodoci Ljeviškoj?frka wrote:Karma je jebena stvar..desava se pojedincu ali i odredjenim narodima.Dok su zvona Notr Dama zvonila i najavljivala katastrofu koja traje do danasnjih dana Europa je spavala i bolio ih je kurac tamo za neko Kosovo 1300 i jos neke..Dok su sipci palili crkve po tome istom Kosovu Europa je takve nagradjivala priznanjem.
dok god postoje osjećaji osvete, nemara, bezosjećajnosti teško će s naprijed, a gamad agresorska to koristi
oni koji nam svimarade zlo
zatiru kršćane i europu
ipak se treba probuditi
2014-04-16
ne,govori da zenu treba cijeniti i postivati..zAUZVRAT,zena mora muza slusati i pokoravati mu se...mortal wrote:naporan si višeRayMabus wrote:
Fenix.
Iz pepela će se rodit novi svijet.
Uništi emanicipaciju.
ni u jednom zakonu Bog ne govori protiv žene
Guest- Guest
zapadu nisu primarni problem mislimanivuksadinare wrote:Bjesni Marie Le Pen
'Ovo je cisti akt terorizma.Neobjasnjivo je da se pozar tako brzo rasirio bez obzira na sve.Onaj tko govori o slucajnosti je neprijatelj ne samo Francuske vec cijelog krscanskog svijeta.Ovim pozarom je sada jasno da su predsjednik Macron i danasnja francuska politika u teskoj defenzivnoj politici prema teroristima i ovo je dokaz svih dosadasnjih promasenih politika Francuske i ne samo Francuske vec i kompletne politike Europske unije prema migrantima ili tzv.migrantima.Ovaj pozar najsvetijeg simbola Francuske je dokaz porazene poltike predsjednika Macrona i Angele Merkel i ako se utvrdi da je za ovaj pozar odgovoran terorizam oni prvi trebaju odgovarati i ne samo politicki',zakljucila je u vrlo ostrom tonu svoju izjavu Marie Le Pen.
krscanska demokratska partija u sveckoj pod pritiskom medija oodustaje od svojih glasova u korist reformiranoj komunistickoj partiji
u engleskoj ekstremno lijevi tabloid statesman I novinar George Eaton iz intervjua sa poznatim konzervativnim filozofom I piscem Roger Scruton-om iz konteksta izvlaci recenice u svom tekstu koji objavljuje I optuzuje covjeka da je islamofob, homofob I rasist. Na to ga konzervativci bez ikakvog dovodenja u pitanje istinitost teksta otpustaju sa posla koji imo u vladi. Thereza Mey pere ruke od njega I svi ostali. Za islamofobiju je reko da je to termin iskovan od islamskog bratstva da se onemoguci Kritika islama.( kao uostalom I homofobija da se sprijeci svaka kritika gej ideologije I mizoginija za feminizam - thought crime of the totalitarian future)
opet u americi se skidaju muski nazivi pojedinih institucija jer su navodno nekad prema nekim zenama I prema njihovim danasnjim iskazima, a koje su feministrice, prilicno neugodni u dijeljenju komplimenata
E sad pogledajte tok novca svih tih medija I organizacija pa cete nac primarnog krivca ciji se interes krije iz rusenja tradicionalnog zapada
2014-04-19
Je, prci, ne moze se to ne povezat.
Čekaj malo, to je već druga crkva koja je stradala u požaru? Zar nije nedavno (prije 2 tjedna) izbio požar u još jednoj crkvi (mislim drugoj po veličini u Parizu), Saint Sulpice?marcellus wrote:epikur37 wrote:Požar nije ni stao oni izjavljuju da je istraga pokazala kako nije podmetnut.
da je izgorjela velika džamija u parizu sigurno ne bi bilo priče o instalacijama
Last edited by Iskra on 4/16/2019, 11:54; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ma hoću ja da mi bude žao, ali ne vredi, ne ide. Kada je nekrst palio srpske bogomolje, oni su ih tapšali po ramenu i bili im sponzori. Zašto bi meni bile draže njihove crkve u Parizu od naših po Kosovu? Zar još juče nisu hteli da ih za to nagrade primanjem u UNESCO?mortal wrote:sad bar približno znaš kako su mnogi ostali ravnodušni na bomardiranje srbijedzango wrote:I ja sam prilično ravnodušan prema ovome. Francuze je bolelo dupe i titrali su jaja Šiptarima 2004. dok su ovi palili crkve po Kosovu. Zašto bi ja bio sentimentalniji prema Notr Damu nego oni prema Bogorodoci Ljeviškoj?frka wrote:Karma je jebena stvar..desava se pojedincu ali i odredjenim narodima.Dok su zvona Notr Dama zvonila i najavljivala katastrofu koja traje do danasnjih dana Europa je spavala i bolio ih je kurac tamo za neko Kosovo 1300 i jos neke..Dok su sipci palili crkve po tome istom Kosovu Europa je takve nagradjivala priznanjem.
dok god postoje osjećaji osvete, nemara, bezosjećajnosti teško će s naprijed, a gamad agresorska to koristi
zatiru kršćane i europu
ipak se treba probuditi
Da, ja bi isto da mi bude žao kad su palili vaše crkve ... jbga, onda se sjetim kako ste vi palili i rušili crkve po mojoj državi ...dzango wrote:Ma hoću ja da mi bude žao, ali ne vredi, ne ide. Kada je nekrst palio srpske bogomolje, oni su ih tapšali po ramenu i bili im sponzori. Zašto bi meni bile draže njihove crkve u Parizu od naših po Kosovu? Zar još juče nisu hteli da ih za to nagrade primanjem u UNESCO?mortal wrote:sad bar približno znaš kako su mnogi ostali ravnodušni na bomardiranje srbijedzango wrote:I ja sam prilično ravnodušan prema ovome. Francuze je bolelo dupe i titrali su jaja Šiptarima 2004. dok su ovi palili crkve po Kosovu. Zašto bi ja bio sentimentalniji prema Notr Damu nego oni prema Bogorodoci Ljeviškoj?frka wrote:Karma je jebena stvar..desava se pojedincu ali i odredjenim narodima.Dok su zvona Notr Dama zvonila i najavljivala katastrofu koja traje do danasnjih dana Europa je spavala i bolio ih je kurac tamo za neko Kosovo 1300 i jos neke..Dok su sipci palili crkve po tome istom Kosovu Europa je takve nagradjivala priznanjem.
zatiru kršćane i europu
ipak se treba probuditi
Guest- Guest
dzango wrote:Ma hoću ja da mi bude žao, ali ne vredi, ne ide. Kada je nekrst palio srpske bogomolje, oni su ih tapšali po ramenu i bili im sponzori. Zašto bi meni bile draže njihove crkve u Parizu od naših po Kosovu? Zar još juče nisu hteli da ih za to nagrade primanjem u UNESCO?mortal wrote:sad bar približno znaš kako su mnogi ostali ravnodušni na bomardiranje srbijedzango wrote:I ja sam prilično ravnodušan prema ovome. Francuze je bolelo dupe i titrali su jaja Šiptarima 2004. dok su ovi palili crkve po Kosovu. Zašto bi ja bio sentimentalniji prema Notr Damu nego oni prema Bogorodoci Ljeviškoj?frka wrote:Karma je jebena stvar..desava se pojedincu ali i odredjenim narodima.Dok su zvona Notr Dama zvonila i najavljivala katastrofu koja traje do danasnjih dana Europa je spavala i bolio ih je kurac tamo za neko Kosovo 1300 i jos neke..Dok su sipci palili crkve po tome istom Kosovu Europa je takve nagradjivala priznanjem.
zatiru kršćane i europu
ipak se treba probuditi
Jako plitko razmišljanje.
Nije notre dame produkt ni širakove, niti sarkozijeve niti makronove francuske pa da mi ne bude žao što je spomenik svetske baštine uništen.
Uostalom, moramo imati u vidu da je notre dame svetinja jednog arno gujona, čoveka kiji je itekako zadužio srpski narod.
Guest- Guest
Steta je velika, i povijesno-materijalno i moralno simbolicki.
Nebitno jesu li mi Francuzi dragi ili ne.
I sigurno nije posljedica tehnicke neispravnosti sustava odrzavanja.
Nije tvoja drzava..ti si Folxdojčerka..Iskra wrote:Da, ja bi isto da mi bude žao kad su palili vaše crkve ... jbga, onda se sjetim kako ste vi palili i rušili crkve po mojoj državi ...dzango wrote:Ma hoću ja da mi bude žao, ali ne vredi, ne ide. Kada je nekrst palio srpske bogomolje, oni su ih tapšali po ramenu i bili im sponzori. Zašto bi meni bile draže njihove crkve u Parizu od naših po Kosovu? Zar još juče nisu hteli da ih za to nagrade primanjem u UNESCO?mortal wrote:sad bar približno znaš kako su mnogi ostali ravnodušni na bomardiranje srbijedzango wrote:I ja sam prilično ravnodušan prema ovome. Francuze je bolelo dupe i titrali su jaja Šiptarima 2004. dok su ovi palili crkve po Kosovu. Zašto bi ja bio sentimentalniji prema Notr Damu nego oni prema Bogorodoci Ljeviškoj?frka wrote:Karma je jebena stvar..desava se pojedincu ali i odredjenim narodima.Dok su zvona Notr Dama zvonila i najavljivala katastrofu koja traje do danasnjih dana Europa je spavala i bolio ih je kurac tamo za neko Kosovo 1300 i jos neke..Dok su sipci palili crkve po tome istom Kosovu Europa je takve nagradjivala priznanjem.
zatiru kršćane i europu
ipak se treba probuditi
Guest- Guest
IŠ!pismejker wrote:Nije tvoja drzava..ti si Folxdojčerka..Iskra wrote:Da, ja bi isto da mi bude žao kad su palili vaše crkve ... jbga, onda se sjetim kako ste vi palili i rušili crkve po mojoj državi ...dzango wrote:Ma hoću ja da mi bude žao, ali ne vredi, ne ide. Kada je nekrst palio srpske bogomolje, oni su ih tapšali po ramenu i bili im sponzori. Zašto bi meni bile draže njihove crkve u Parizu od naših po Kosovu? Zar još juče nisu hteli da ih za to nagrade primanjem u UNESCO?mortal wrote:sad bar približno znaš kako su mnogi ostali ravnodušni na bomardiranje srbijedzango wrote:
I ja sam prilično ravnodušan prema ovome. Francuze je bolelo dupe i titrali su jaja Šiptarima 2004. dok su ovi palili crkve po Kosovu. Zašto bi ja bio sentimentalniji prema Notr Damu nego oni prema Bogorodoci Ljeviškoj?
zatiru kršćane i europu
ipak se treba probuditi
Guest- Guest
SHUU SHUU..!!!Iskra wrote:IŠ!pismejker wrote:Nije tvoja drzava..ti si Folxdojčerka..Iskra wrote:Da, ja bi isto da mi bude žao kad su palili vaše crkve ... jbga, onda se sjetim kako ste vi palili i rušili crkve po mojoj državi ...dzango wrote:Ma hoću ja da mi bude žao, ali ne vredi, ne ide. Kada je nekrst palio srpske bogomolje, oni su ih tapšali po ramenu i bili im sponzori. Zašto bi meni bile draže njihove crkve u Parizu od naših po Kosovu? Zar još juče nisu hteli da ih za to nagrade primanjem u UNESCO?mortal wrote:
sad bar približno znaš kako su mnogi ostali ravnodušni na bomardiranje srbije
zatiru kršćane i europu
ipak se treba probuditi
Guest- Guest
Pa malo čudno, prije 2 tjedna je izbio požar u još jednoj crkvi, sad ova gori ... baš u Velikom tjednu.Maggie19 wrote:Steta je velika, i povijesno-materijalno i moralno simbolicki.
Guest- Guest
niti jedan tekst od velikih medija koje gle cuda ima svega oko 6 velikih koji su pokupovali sve nekadasnje male, ne bi izaso niti tv dnevnik bio odobren bez ekipe koja drzi te medije u pozadini. Maninstream mediji si postali centar politickog aktivizma di se samo jedan politicki narativ gura i veze nema sa necim sto bi se nekad zvalo slobodno novinarstvo.Maggie19 wrote:Je, prci, ne moze se to ne povezat.
sega je sto citavu tu stvar kriju kroz laznu empatiju I dobrobit naroda dok mu zabijaju noz u leda
2014-04-19
opcenito briga francuske vlasti o crkvama i starim sakralnim objektima covjeka izaziva na povracanje...
Dilje Francuske postoje stare zabacene crkve,koje propadaju,ne odrzavaju se,ali se zato iz drzavnog proracuna financiraju Kozojebi i njihove Mošije..
jasan znak da je krscanima odzvonilo u Francuskoj..
Dilje Francuske postoje stare zabacene crkve,koje propadaju,ne odrzavaju se,ali se zato iz drzavnog proracuna financiraju Kozojebi i njihove Mošije..
jasan znak da je krscanima odzvonilo u Francuskoj..
Guest- Guest
Čika.Prckoff..ti nisi progressivan...prckov wrote:niti jedan tekst od velikih medija koje gle cuda ima svega oko 6 velikih koji su pokupovali sve nekadasnje male, ne bi izaso niti tv dnevnik bio odobren bez ekipe koja drzi te medije u pozadini. Maninstream mediji si postali centar politickog aktivizma di se samo jedan politicki narativ gura i veze nema sa necim sto bi se nekad zvalo slobodno novinarstvo.Maggie19 wrote:Je, prci, ne moze se to ne povezat.
sega je sto citavu tu stvar kriju kroz laznu empatiju I dobrobit naroda dok mu zabijaju noz u leda
Guest- Guest
nije slucajno. :-(Iskra wrote:Pa malo čudno, prije 2 tjedna je izbio požar u još jednoj crkvi, sad ova gori ... baš u Velikom tjednu.Maggie19 wrote:Steta je velika, i povijesno-materijalno i moralno simbolicki.
Page 9 of 21 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 21
Similar topics
» Antifa Istre i Cetnici slave paljevinu katedrale Notre-Dame u Parizu:Bas je bilo dobro gledati kako crlva gori
» Kozojebi pokušali napasti notre dame u parizu?
» '' Svijet MOĆAN GOVOR U PARLAMENTU TINEJDŽERKA KOJA SE BORI PROTIV KLIMATSKIH PROMJENA: ‘S užasom smo gledali požar Notre Dame, ali Notre Dame će se obnoviti…’''
» Dule Savic part.2 'Gori,gori Notre Damme ebo vas cale siptarski'
» Otkriveno tko je zapalio Notre Dame
» Kozojebi pokušali napasti notre dame u parizu?
» '' Svijet MOĆAN GOVOR U PARLAMENTU TINEJDŽERKA KOJA SE BORI PROTIV KLIMATSKIH PROMJENA: ‘S užasom smo gledali požar Notre Dame, ali Notre Dame će se obnoviti…’''
» Dule Savic part.2 'Gori,gori Notre Damme ebo vas cale siptarski'
» Otkriveno tko je zapalio Notre Dame
Page 9 of 21