ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gori Notre Dame u Parizu

Page 8 of 21 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 21  Next

Go down

Gori Notre Dame u Parizu - Page 8 Empty Re: Gori Notre Dame u Parizu

Post by RayMabus Tue 16 Apr - 9:19

kaya wrote:
RayMabus wrote:
kaya wrote:
RayMabus wrote:
kaya wrote:Jebale vas crkve na kosovu i u dubrovniku isto i gustanje.
Notre dame je kulturno vaznija jedno miljardu puta. 
Al dobro, uzalud gustate, gorila je ona par puta pa pozovu sve restauratore svijeta pa ju obnove . Tako ce i ovaj put..
Dok oni nju obnove Pariz će postat arapskocrnčugasti grad. Karakorum. Sudan.
Pa ja vjerujem da je podmetnuto od ovih  alah ekber
Dobro. Nismo svi isti. Ja san scientolog a oni imaju jednu ovakvu rečenicu : U nedostatku podataka ljudi ih izmišljaju.

Vidiš ja ne znam razlog al drago mi je da ga ti znaš jer si šablona po kojoj će i drugi razmišljat a ja jedva čekam da okrivimo muslimane i napravimo vjersku netoleranciju jer to su najkrvaviji ratovi.

Idemo u dobrom smjeru. Točno kako je to Nostradamus opisao.

Sad će ti još navalit miljona Arapa i crnaca u Italiju jer je rat u Libiji. I to ti piše u Nostradamusu. Devistirat će cilu obalu od Sicilije do Genove ( francusko italijanska granica ).
Zivi bili pa vidjeli tko je krivac.
Meni bi bilo draže da vi vidite tko je general Galaktičke federacije s pet zvjezdica i to iz dva razloga

1. Mene se ne može pobjedit

2. Ako postojji general postoji i Galaktička federacija

Samo se vi koljite , ja vas samo gledam i bodrim u tome

Koga nema taj nepostoji

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 16 Apr - 9:22

RayMabus wrote:
kaya wrote:
RayMabus wrote:
kaya wrote:
RayMabus wrote:
Pa ja vjerujem da je podmetnuto od ovih  alah ekber
Dobro. Nismo svi isti. Ja san scientolog a oni imaju jednu ovakvu rečenicu : U nedostatku podataka ljudi ih izmišljaju.

Vidiš ja ne znam razlog al drago mi je da ga ti znaš jer si šablona po kojoj će i drugi razmišljat a ja jedva čekam da okrivimo muslimane i napravimo vjersku netoleranciju jer to su najkrvaviji ratovi.

Idemo u dobrom smjeru. Točno kako je to Nostradamus opisao.

Sad će ti još navalit miljona Arapa i crnaca u Italiju jer je rat u Libiji. I to ti piše u Nostradamusu. Devistirat će cilu obalu od Sicilije do Genove ( francusko italijanska granica ).
Zivi bili pa vidjeli tko je krivac.
Meni bi bilo draže da vi vidite tko je general Galaktičke federacije s pet zvjezdica i to iz dva razloga

1. Mene se ne može pobjedit

2. Ako postojji general postoji i Galaktička federacija

Samo se vi koljite , ja vas samo gledam i bodrim u tome

Koga nema taj nepostoji
Fenix.

Iz pepela će se rodit novi svijet.

Uništi emanicipaciju.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 16 Apr - 9:24

evo u nekim francuskim medijima vec pisu koliko ce love izgubiti pariz i francuska od pozara crkve..dakle nitko ne pise da su vjernici pariza pa i svijeta izgubili svoj vjerski objekt...nego koliki ce biti gubitak u blagajni tursiticke zajednice pariza i samog grada...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 16 Apr - 9:26

vuksadinare wrote:evo u nekim francuskim medijima vec pisu koliko ce love izgubiti pariz i francuska od pozara crkve..dakle nitko ne pise da su vjernici pariza pa i svijeta izgubili svoj vjerski objekt...nego koliki ce biti gubitak u blagajni tursiticke zajednice pariza i samog grada...
Nek propadaju. Ovo im je tek početak. Uskoro leti i azurna obala ( Marseile ).
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 16 Apr - 9:30

RayMabus wrote:
vuksadinare wrote:evo u nekim francuskim medijima vec pisu koliko ce love izgubiti pariz i francuska od pozara crkve..dakle nitko ne pise da su vjernici pariza pa i svijeta izgubili svoj vjerski objekt...nego koliki ce biti gubitak u blagajni tursiticke zajednice pariza i samog grada...
Nek propadaju. Ovo im je tek početak. Uskoro leti i azurna obala ( Marseile ).
pa sto bi ih onda zalio..ako su crkvu uglavnom posmatrali kao 'zlatno tele' ili cisto zbog zidova i blaga...onda nek im i bude...svaki pravi vjernik ce reci..'meni je dovoljno da pokrece zidove i obnove oltar dovoljno gdje mogu dopci pomoliti se cuti propovjed' i amen
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 16 Apr - 9:30

Novi svijetski poredak

Francuska je kopija Amerike. Francuska revolucija. Samo ste vi malo zabrazdili i previše.

Emanicipacija

Gey prava i te šeme

Sad će vas malo vratit unazad.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 16 Apr - 9:34

RayMabus wrote:Novi svijetski poredak

Francuska je kopija Amerike. Francuska revolucija. Samo ste vi malo zabrazdili i previše.

Emanicipacija

Gey prava i te šeme

Sad će vas malo vratit unazad.
Meni je potpuno jasno da :

Vi nevjerujete u to da je Nostradamus podaci iz budućnosti

I da nevirujete da san ja to šta se predstavljan a to je ukratko : Poštar

Ja nosin poštu. Lipo će vas se ispeglat zbog emanicipacije i svega toga.

Koga nema taj nepostoji.

Prijetnja je na tijelu.

Pobit ću vas.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 16 Apr - 9:38

Poruka je važnija od poštara.

Zato nikad nije bilo bitno jesam li ja to šta govorin da jesan , to je nebitno meni osobno , to je samo igrokaz jer se ja volin igrat sa vašin egom.

Znaš koja je poruka ?

E.

Samo gledaj.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Noor Tue 16 Apr - 9:42

Jerusalem / Zapalio se dio Al Aqse, jedne od najsvetijih džamija na svijetu

https://www.radiosarajevo.ba/vijesti/svijet/zapalio-se-dio-al-aaqse-jedne-od-najsvetijih-dzamija-na-svijetu/333581?fbclid=IwAR0yHcP7mcxLCZRpG3rfTUKoH-1PORMy3GbkamPMbKgqSXiAmvJsXNDs_5c

2017-10-06

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 16 Apr - 9:47

...da nije namjerna paljevina?..to mogu prodati naivcinama...bez obzira na dosta drvenarije ustalom sve stare crkve ih imaju..ali ovako brzo izgoriti tako veliki objekt...je sve drugo nego plod slucajnosti..bas sam gledao jednog vatrogasnog strucnjaka kojemu je to isto cudno..i kako kaze ako je rijec o podmetnutom pozaru onda se radilo o postavljanju zapaljivih kemikalija na vise mjesta koji strasno ubrzavaju izgaranje jer se radi o tome da u trenutku zapaljivosti dolazi do izrazito visoke temperature koja u tili cas zahvaca veliku povrsinu zapaljenog prostora
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Tue 16 Apr - 9:50

Gori Notre Dame u Parizu - Page 8 A5912310
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Noor Tue 16 Apr - 9:50

vuksadinare wrote:...da nije namjerna paljevina?..to mogu prodati naivcinama...bez obzira na dosta drvenarije ustalom sve stare crkve ih imaju..ali ovako brzo izgoriti tako veliki objekt...je sve drugo nego plod slucajnosti..bas sam gledao jednog vatrogasnog strucnjaka kojemu je to isto cudno..i kako kaze ako je rijec o podmetnutom pozaru onda se radilo o postavljanju zapaljivih kemikalija na vise mjesta koji strasno ubrzavaju izgaranje jer se radi o tome da u trenutku zapaljivosti dolazi do izrazito visoke temperature koja u tili cas zahvaca veliku povrsinu zapaljenog prostora

čitam da je tamo utrošen 21 hektar 800 godina stare hrastove šume i da je to jedan od razloga što je vatra tako žestoko buknula

2017-10-06

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 16 Apr - 9:52

a ako se radi o terorizmu onda je rijec da teroristi mijenjaju startegiju napada i da su se orjentirali na fokus svojih napada na institucije od velika vaznosti za doticnu drzavu ali i za svijet..jer ako ubijes ljude o tome ce se pricati nekoliko dana mozda tjedana i svest ce se u buducnosti samo na statisticku brojku ili inacicu..ali ako odaris na statusni simbol neke nacije,drzave,svijeta o toem ce se pricati ne danima,tjednima,mjeseciam vec ce to biti zapisano stoljecima i zato ako se radi o terorizmu ovo je najjaci udar na francusku pa i europu,svijet..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Tue 16 Apr - 9:52

Noor wrote:
vuksadinare wrote:...da nije namjerna paljevina?..to mogu prodati naivcinama...bez obzira na dosta drvenarije ustalom sve stare crkve ih imaju..ali ovako brzo izgoriti tako veliki objekt...je sve drugo nego plod slucajnosti..bas sam gledao jednog vatrogasnog strucnjaka kojemu je to isto cudno..i kako kaze ako je rijec o podmetnutom pozaru onda se radilo o postavljanju zapaljivih kemikalija na vise mjesta koji strasno ubrzavaju izgaranje jer se radi o tome da u trenutku zapaljivosti dolazi do izrazito visoke temperature koja u tili cas zahvaca veliku povrsinu zapaljenog prostora

čitam da je tamo utrošen 21 hektar 800 godina stare hrastove šume i da je to jedan od razloga što je vatra tako žestoko buknula

Pravi i školovani saboter bi to znao, tako da je samo mala varnica bila dovoljna da se toliko brzo raširi požar...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 16 Apr - 9:53

Noor wrote:

bez obzira na to...takva velika građevina da brze izgori gotovo od jedne kuce...dakle ako je rijec o terostima tocno su znali sto treba napraviti i poznavali su dobro crkvenu konstrukciju i sve sto je u njoj
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 16 Apr - 10:06

Bjesni Marie Le Pen

'Ovo je cisti akt terorizma.Neobjasnjivo je da se pozar tako brzo rasirio bez obzira na sve.Onaj tko govori o slucajnosti je neprijatelj ne samo Francuske vec cijelog krscanskog svijeta.Ovim pozarom je sada jasno da su predsjednik Macron i danasnja francuska politika u teskoj defenzivnoj politici prema teroristima i ovo je dokaz svih dosadasnjih promasenih politika Francuske i ne samo Francuske vec i kompletne politike Europske unije prema migrantima ili tzv.migrantima.Ovaj pozar najsvetijeg simbola Francuske je dokaz porazene poltike predsjednika Macrona i Angele Merkel i ako se utvrdi da je za ovaj pozar odgovoran terorizam oni prvi trebaju odgovarati i ne samo politicki',zakljucila je u vrlo ostrom tonu svoju izjavu Marie Le Pen.
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Tue 16 Apr - 10:19

Muslimani   :tu

Gori Notre Dame u Parizu - Page 8 2Q==
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 Tue 16 Apr - 10:36

vuksadinare wrote:Bjesni Marie Le Pen

'Ovo je cisti akt terorizma.Neobjasnjivo je da se pozar tako brzo rasirio bez obzira na sve.Onaj tko govori o slucajnosti je neprijatelj ne samo Francuske vec cijelog krscanskog svijeta.Ovim pozarom je sada jasno da su predsjednik Macron i danasnja francuska politika u teskoj defenzivnoj politici prema teroristima i ovo je dokaz svih dosadasnjih promasenih politika Francuske i ne samo Francuske vec i kompletne politike Europske unije prema migrantima ili tzv.migrantima.Ovaj pozar najsvetijeg simbola Francuske je dokaz porazene poltike predsjednika Macrona i Angele Merkel i ako se utvrdi da je za ovaj pozar odgovoran terorizam oni prvi trebaju odgovarati i ne samo politicki',zakljucila je u vrlo ostrom tonu svoju izjavu Marie Le Pen.
:tu
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by immortal Tue 16 Apr - 10:56

RayMabus wrote:
kaya wrote:Jebale vas crkve na kosovu i u dubrovniku isto i gustanje.
Notre dame je kulturno vaznija jedno miljardu puta. 
Al dobro, uzalud gustate, gorila je ona par puta pa pozovu sve restauratore svijeta pa ju obnove . Tako ce i ovaj put..
zar već nije
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by immortal Tue 16 Apr - 10:59

epikur37 wrote:
vuksadinare wrote:Bjesni Marie Le Pen

to sam i ja skužila
ne može  se u jednoj Francuskoj toliko razbuktati požar da se primjeti i reagira tek kad se ništa ne može spasiti
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by immortal Tue 16 Apr - 11:02

Serbia Strong wrote:
Noor wrote:

Pravi i školovani saboter bi to znao, tako da je samo mala varnica bila dovoljna da se toliko brzo raširi požar...
naši ipak podržavaju muhamede kad je politika u pitanju
koja je prava strana možda je još koji put morati prostudirati
da ste vi srbi drugaciji ne bi mi bili na takvim mukama odabira
krivnja je isključivo u vama
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content