Gori Notre Dame u Parizu
Page 6 of 21
Page 6 of 21 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 21
Re: Gori Notre Dame u Parizu
dzango wrote:I ja sam prilično ravnodušan prema ovome. I Francuze je bolelo dupe i titrali su jaja Šiptarima 2004. dok su ovi palili crkve po Kosovu. Zašto bi ja bio sentimentalniji prema Notr Damu nego oni prema Bogorodoci Ljeviškoj?frka wrote:Karma je jebena stvar..desava se pojedincu ali i odredjenim narodima.Dok su zvona Notr Dama zvonila i najavljivala katastrofu koja traje do danasnjih dana Europa je spavala i bolio ih je kurac tamo za neko Kosovo 1300 i jos neke..Dok su sipci palili crkve po tome istom Kosovu Europa je takve nagradjivala priznanjem.
Tragično je svakako ali Europa je isto trula svakako.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
kad su gorile crkve u dubrovniku i sirom hrvatske '91..mitterand je dao forte agresorima...niej ga bilo briga za crkvu sv.vlahe u dubrovniku..sv,.jakova u sibeniku...kako sijes tako i zanjes
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
daleko je to od slučajnosti...a europa i dalje spava :(epikur37 wrote:https://www.facebook.com/RTnews/videos/408464986612842/?t=10
Tragično je u kulturnom smislu, nenadoknadiv gubitak. Ali mene baš i ne dotiče kada uzmem u obzir kome se desilo.epikur37 wrote:dzango wrote:I ja sam prilično ravnodušan prema ovome. I Francuze je bolelo dupe i titrali su jaja Šiptarima 2004. dok su ovi palili crkve po Kosovu. Zašto bi ja bio sentimentalniji prema Notr Damu nego oni prema Bogorodoci Ljeviškoj?frka wrote:Karma je jebena stvar..desava se pojedincu ali i odredjenim narodima.Dok su zvona Notr Dama zvonila i najavljivala katastrofu koja traje do danasnjih dana Europa je spavala i bolio ih je kurac tamo za neko Kosovo 1300 i jos neke..Dok su sipci palili crkve po tome istom Kosovu Europa je takve nagradjivala priznanjem.
Tragično je svakako ali Europa je isto trula svakako.
I tata bi sine.Yehudim wrote:mortal wrote:partizanka ?????AlfaOmega wrote:
pa ipak ne voli islamiste
liberalka ili ne
Poznata blogerica, tviterašica. Sirijka, pisala pod nickom - Syrian girl - Pametna cura ( pametna i lipa, zgodna )
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
a kad nije spavalaNoor wrote:daleko je to od slučajnosti...a europa i dalje spava :(epikur37 wrote:https://www.facebook.com/RTnews/videos/408464986612842/?t=10
2015-09-08
vuksadinare wrote:kad su gorile crkve u dubrovniku i sirom hrvatske '91..mitterand je dao forte agresorima...niej ga bilo briga za crkvu sv.vlahe u dubrovniku..sv,.jakova u sibeniku...kako sijes tako i zanjes
Alo, e... esi katolik ili koji kurac? Crkva je Crkva, a Mitterand je bio debil i kučkin sin. Nikakve veze lik nije imao s Crkvom...nema naše i njihove, sve su naše...
darth_vader-
2014-04-17
...boli njih kurac za notre damme otislo to na kvasinu...jedini koji mogu zaliti su iskreni vjernici a koliko ej takvih realno u francuskoj pa i u europi...?...nedigo ej gorila jos jedna crkva u parizu pa se nije pisalo o tome...mitterand je bio predsjednik francuske kao i macron a neko ih bira na to mjestojasambrend wrote:vuksadinare wrote:kad su gorile crkve u dubrovniku i sirom hrvatske '91..mitterand je dao forte agresorima...niej ga bilo briga za crkvu sv.vlahe u dubrovniku..sv,.jakova u sibeniku...kako sijes tako i zanjes
Alo, e... esi katolik ili koji kurac? Crkva je Crkva, a Mitterand je bio debil i kučkin sin. Nikakve veze lik nije imao s Crkvom...nema naše i njihove, sve su naše...
2015-09-08
u ozujku ej gorila druga najveca crkva u parizu Saint-Sulpice...jer bilo srcedrapateljskih poruka?..malo
2015-09-08
I koja je nova teroja zavjere ? Zapalili Srbi.vuksadinare wrote:u ozujku ej gorila druga najveca crkva u parizu Saint-Sulpice...jer bilo srcedrapateljskih poruka?..malo
Dobro muslimani pale crkve po Francuskoj. To mi je prihvatljiva teorija zavjere.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
marcellus wrote:frka wrote:Karma je jebena stvar..desava se pojedincu ali i odredjenim narodima.Dok su zvona Notr Dama zvonila i najavljivala katastrofu koja traje do danasnjih dana Europa je spavala i bolio ih je kurac tamo za neko Kosovo 1300 i jos neke..
jebalo ti kosovo srpsku mater...
pa sad, Francuski vitezovi su u relativnom udjelu najviše sudjelovali u Križarskim vojnama, u bitci kod Varne itd-
druga stvar što su Križarske vojne bile ponekad pljačkaške prirode i po same kršćane..
?...pa kad gledas realno u zadnjih godinu dana gorilo je nekoliko crkvi diljem francuske...koliko ej đamija gorilo u međuvremenu u francuskoj?..nijedna...realno muslimani tamo rade sto hoce..jer su francuzima pune gace od njih..doslovce nekoliko kvartova u parizu su dominantno muslimanski i crnacki...tu je bas sprovedeno etnicko ciscenje francuza...bijelaca...mozda ako ih ima koji postotak..dok u drugim kvartovima pariza gdje su u vecini bijelci ta razlika nije drasticna u nekima je i po 20,30% arapa,crnaca...jednostavno treba reci pariz je gotov onaj kakav je nekad bio..francuz bijelci se gotovo povlace u manje francuske gradove i ruralnije dijelove francuske iz pariza,marselja...i ako to nije jasno i samim francuzima pa i europi onda doista im nema pomoci..RayMabus wrote:I koja je nova teroja zavjere ? Zapalili Srbi.vuksadinare wrote:u ozujku ej gorila druga najveca crkva u parizu Saint-Sulpice...jer bilo srcedrapateljskih poruka?..malo
Dobro muslimani pale crkve po Francuskoj. To mi je prihvatljiva teorija zavjere.
2015-09-08
Pa neka. Šta ima veze. To tako i triba. Sve in crkve triba spalit.vuksadinare wrote:?...pa kad gledas realno u zadnjih godinu dana gorilo je nekoliko crkvi diljem francuske...koliko ej đamija gorilo u međuvremenu u francuskoj?..nijedna...realno muslimani tamo rade sto hoce..jer su francuzima pune gace od njih..doslovce nekoliko kvartova u parizu su dominantno muslimanski i crnacki...tu je bas sprovedeno etnicko ciscenje francuza...bijelaca...mozda ako ih ima koji postotak..dok u drugim kvartovima pariza gdje su u vecini bijelci ta razlika nije drasticna u nekima je i po 20,30% arapa,crnaca...jednostavno treba reci pariz je gotov onaj kakav je nekad bio..francuz bijelci se gotovo povlace u manje francuske gradove i ruralnije dijelove francuske iz pariza,marselja...i ako to nije jasno i samim francuzima pa i europi onda doista im nema pomoci..RayMabus wrote:I koja je nova teroja zavjere ? Zapalili Srbi.vuksadinare wrote:u ozujku ej gorila druga najveca crkva u parizu Saint-Sulpice...jer bilo srcedrapateljskih poruka?..malo
Prvo pravilo kolonizacije je : uništi domorodce.
2014-04-11
iglavnom u zapadnoj europi nebjelacka i muslimanska populacija vec cini sigurno 20% stanovnistva..sa sve izrazeniojom tendecijom rasta tog postotka...iskreno jedina vecinski bjelacka oaza u europi ostat ce istocna,jugoistocna i dobrim dijelom srednja europa...naravno neoliberalima i ljevicarima ce i dalje biti i takva zapadna europa najmilija..dok ih ovi ne pocnu skalpirati,ubijati no pitanje je i onda koliko ce se njih osvijestiti...ocito je politika multi kulti ideoloski jako pustila korjenje u njima..jer neshvatljivo mi je dok ih ovi ubijaju oni mantraju 'pa nisu oni bas tako losi'...jer se uhvate nekog endemicnog primjerka među njima koji i sami bjeze na kraj svjeta...
2015-09-08
Pa neka ih skalpiraju jer ti isti ljevičari seru po Hrvatima u BiH i Hrvatskoj.vuksadinare wrote:iglavnom u zapadnoj europi nebjelacka i muslimanska populacija vec cini sigurno 20% stanovnistva..sa sve izrazeniojom tendecijom rasta tog postotka...iskreno jedina vecinski bjelacka oaza u europi ostat ce istocna,jugoistocna i dobrim dijelom srednja europa...naravno neoliberalima i ljevicarima ce i dalje biti i takva zapadna europa najmilija..dok ih ovi ne pocnu skalpirati,ubijati no pitanje je i onda koliko ce se njih osvijestiti...ocito je politika multi kulti ideoloski jako pustila korjenje u njima..jer neshvatljivo mi je dok ih ovi ubijaju oni mantraju 'pa nisu oni bas tako losi'...jer se uhvate nekog endemicnog primjerka među njima koji i sami bjeze na kraj svjeta...
2014-04-11
srecom kod nas peri deri migrante pa ovi skuze da kod nas nije dobar zrak za njih o njihove 'ideje'..i rade paljadu...uglavnom...
2015-09-08
Pa kako to, neki dan je na Indexu pisao (((Dauenhauer))) kako su muslimani odlično integrirani na zapadu Euope i da su strahovi od njih neopravdani.
seru po onima koji pruzaju otpor njihovim utopijskim idejama...ja sigurno necu dozvoliti da mi gore katedrala u zagrebu i sv.duje u splitu...ne samo zato sto ej vjerski objekt vec i kulturno blago i naslijeđe i identitet...koraca se i sa ovom paljevinom do velikih pizdarija..tko nije spreman najebace ko zuti...pametni i mudri ne okrecu vise leđa nikom..niti ce davati previse milosti nikom...parola..'tko nije sa mnom taj je protiv mene'..sve je vise na cijeni...puska ima da ardi sve u sesnaest ne tako daleko..tko ne vjeruje u to zalim ga..gubi glavu sigurnoRayMabus wrote:Pa neka ih skalpiraju jer ti isti ljevičari seru po Hrvatima u BiH i Hrvatskoj.vuksadinare wrote:iglavnom u zapadnoj europi nebjelacka i muslimanska populacija vec cini sigurno 20% stanovnistva..sa sve izrazeniojom tendecijom rasta tog postotka...iskreno jedina vecinski bjelacka oaza u europi ostat ce istocna,jugoistocna i dobrim dijelom srednja europa...naravno neoliberalima i ljevicarima ce i dalje biti i takva zapadna europa najmilija..dok ih ovi ne pocnu skalpirati,ubijati no pitanje je i onda koliko ce se njih osvijestiti...ocito je politika multi kulti ideoloski jako pustila korjenje u njima..jer neshvatljivo mi je dok ih ovi ubijaju oni mantraju 'pa nisu oni bas tako losi'...jer se uhvate nekog endemicnog primjerka među njima koji i sami bjeze na kraj svjeta...
2015-09-08
taj je vec kandidat za gubljenje glave...catabbath wrote:Pa kako to, neki dan je na Indexu pisao (((Dauenhauer))) kako su muslimani odlično integrirani na zapadu Euope i da su strahovi od njih neopravdani.
2015-09-08
kao sto je u ejdnoj sceni mad max rekao..'ne pomisljaj ni na sto imam oci i na drugoj strani glave pa biraj'
2015-09-08
https://scontent.fzag4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/57213796_1101505963387711_5389184350086496256_o.jpg?_nc_cat=103&_nc_ht=scontent.fzag4-1.fna&oh=6c36cb684cd0cd167622ddd321f58911&oe=5D42A5C9
catabbath-
2015-08-21
Page 6 of 21 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 21
Similar topics
» Antifa Istre i Cetnici slave paljevinu katedrale Notre-Dame u Parizu:Bas je bilo dobro gledati kako crlva gori
» Kozojebi pokušali napasti notre dame u parizu?
» '' Svijet MOĆAN GOVOR U PARLAMENTU TINEJDŽERKA KOJA SE BORI PROTIV KLIMATSKIH PROMJENA: ‘S užasom smo gledali požar Notre Dame, ali Notre Dame će se obnoviti…’''
» Dule Savic part.2 'Gori,gori Notre Damme ebo vas cale siptarski'
» Otkriveno tko je zapalio Notre Dame
» Kozojebi pokušali napasti notre dame u parizu?
» '' Svijet MOĆAN GOVOR U PARLAMENTU TINEJDŽERKA KOJA SE BORI PROTIV KLIMATSKIH PROMJENA: ‘S užasom smo gledali požar Notre Dame, ali Notre Dame će se obnoviti…’''
» Dule Savic part.2 'Gori,gori Notre Damme ebo vas cale siptarski'
» Otkriveno tko je zapalio Notre Dame
Page 6 of 21