Gori Notre Dame u Parizu
Page 14 of 21
Page 14 of 21 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 17 ... 21
Re: Gori Notre Dame u Parizu
fejk si ti... jebo te onaj tko ti ispiso domovnicu...epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:što tebe jebe... jeli Tuzlak...epikur37 wrote:Iskra wrote:Ma jok, nije naslađivanje ... a nije ni patetika, ma jok...dzango wrote:
Nije naslađivanje ako ne patetišeš i priznaš da ti se jebe za nešto.
Jedan dužnosnik Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD), stranke koja je na vlasti u Republici Srpskoj a na čelu joj je čelnik Predsjedništva BiH Milorad Dodik,izazvao je skandal na društvenoj mreži objavivši da je radostan zbog razornog požara u pariškoj katedrali Notre-Dame i tu tragediju vidi kao neku vrstu pravedne odmazde zbog sudjelovanja Francuske u zračnim udarima NATO-a na položaje bosanskih Srba tijekom rata u BiH te kasnije na SR Jugoslaviju.
''Neka izgori, tko god je bombardirao Srbe, nevine i bespomoćne, Srpsku i Srbiju'', napisao je član glavnog odbora Nezavisnih socijaldemokrata Rajko Vasić na svom Twitter profilu uz fotografiju znamenite pariške crkve u plamenu.
link?
koji fake news
vašeg cvijeća
kasnim na posao...ali i to da je ovo fake news vezano za dodu
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:
što tebe jebe... jeli Tuzlak...
Zar ti nije žao nas Hrvata što moramo izdvajati tebi za braniteljsku penziju?
Za koji kurac? Dokle?
crvenkasti-
2014-04-17
Hoćeš Jutranji, Index, tportal.hr, hr.n1info.com ... biraj, ima toga na bacanje.epikur37 wrote:Iskra wrote:Ma jok, nije naslađivanje ... a nije ni patetika, ma jok...dzango wrote:Nije naslađivanje ako ne patetišeš i priznaš da ti se jebe za nešto.Iskra wrote:Mene zanima hoće se i srpsko naslađivanje proširiti društvenim mrežama, trebalo bi.catabbath wrote:
Čekamo Soru i Govindu na temu fašizma i netolerancije.
Jedan dužnosnik Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD), stranke koja je na vlasti u Republici Srpskoj a na čelu joj je čelnik Predsjedništva BiH Milorad Dodik,izazvao je skandal na društvenoj mreži objavivši da je radostan zbog razornog požara u pariškoj katedrali Notre-Dame i tu tragediju vidi kao neku vrstu pravedne odmazde zbog sudjelovanja Francuske u zračnim udarima NATO-a na položaje bosanskih Srba tijekom rata u BiH te kasnije na SR Jugoslaviju.
''Neka izgori, tko god je bombardirao Srbe, nevine i bespomoćne, Srpsku i Srbiju'', napisao je član glavnog odbora Nezavisnih socijaldemokrata Rajko Vasić na svom Twitter profilu uz fotografiju znamenite pariške crkve u plamenu.
link?
koji fake news
vašeg cvijeća
Guest- Guest
žao mi je... vas Hrvata...pogotovo Vukanovih...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:
Za koji kurac? Dokle?
2015-08-08
pa ima njegov twiter profil, sve se vidi tko hoće vidjeti, ko što se lako može vidjeti da je epikur ološ kojem nekim jebenim spletom okolnosti omogućeno da živi u hrvatskoj iako je on među zadnjima kojima je to trebalo omogućiti...Iskra wrote:Hoćeš Jutranji, Index, tportal.hr, hr.n1info.com ... biraj, ima toga na bacanje.epikur37 wrote:Iskra wrote:Ma jok, nije naslađivanje ... a nije ni patetika, ma jok...dzango wrote:Nije naslađivanje ako ne patetišeš i priznaš da ti se jebe za nešto.Iskra wrote:
Mene zanima hoće se i srpsko naslađivanje proširiti društvenim mrežama, trebalo bi.
link?
koji fake news
vašeg cvijeća
2015-08-08
u stvari ne među zadnjima nego njemu to nikako nije smjelo biti omogućeno...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:
pa ima njegov twiter profil, sve se vidi tko hoće vidjeti, ko što se lako može vidjeti da je epikur ološ kojem nekim jebenim spletom okolnosti omogućeno da živi u hrvatskoj iako je on među zadnjima kojima je to trebalo omogućiti...
Zapamti ti njega. Bit će opet neki rat.
crvenkasti-
2014-04-17
u svakom slučaju bolje za njega da ne bude...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:
pa ima njegov twiter profil, sve se vidi tko hoće vidjeti, ko što se lako može vidjeti da je epikur ološ kojem nekim jebenim spletom okolnosti omogućeno da živi u hrvatskoj iako je on među zadnjima kojima je to trebalo omogućiti...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:u svakom slučaju bolje za njega da ne bude...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:
Bit će sigurno.
Ako ga nećeš ti, onda tvoja djeca.
crvenkasti-
2014-04-17
Neće tipkovnica nego pravo pa braniteljska mirovina posta (i osta) penzija.michaellcmacha wrote:žao mi je... vas Hrvata...pogotovo Vukanovih...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:
Za koji kurac? Dokle?
Lik je neviđeni klaun
Guest- Guest
Iskra wrote:Neće tipkovnica nego pravo pa braniteljska mirovina posta (i osta) penzija.michaellcmacha wrote:žao mi je... vas Hrvata...pogotovo Vukanovih...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:
Za koji kurac? Dokle?
Lik je neviđeni klaun
Jel ti se sviđam? Imam i veliki pimpek.
crvenkasti-
2014-04-17
Nemaš ti ni P od pimpeka, vidi koliko si postova natukao, liječiš frustracije na ovom forumu.crvenkasti wrote:Iskra wrote:Neće tipkovnica nego pravo pa braniteljska mirovina posta (i osta) penzija.michaellcmacha wrote:žao mi je... vas Hrvata...pogotovo Vukanovih...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:
Za koji kurac? Dokle?
Lik je neviđeni klaun
Ti si dežurna forumska budala, da ičemu vrijediš provodio bi slobodno vrijeme sa svojom djecom i obitelji ... ne bi ovdje dan i noć srao o pimpecima.
Guest- Guest
Tko o čemu Srbi o Kosovu.
Sad zapalit još koju krščansku svetinju u Francuskoj i idemo dalje , prvo pravilo kolonizacije je : uništi domoroce ( u prevodu uništi emanicipaciju ).
Sad zapalit još koju krščansku svetinju u Francuskoj i idemo dalje , prvo pravilo kolonizacije je : uništi domoroce ( u prevodu uništi emanicipaciju ).
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Normalno da mediji neće pisati o paljenju crkava kao terorističkom činu. Mediji su pod kontrolom masona ( novi svjetski poredak ) a masone zanima samo profit a muslimani su jeftina radna snaga.
A mene zanima samo uništenje emanicipacije.
Jehovu zanimaju abrahamske religije i da mu se narod klanja.
Rat između jehove i novog svjetskog poretka , rat između teokracije i sekularne držsve.
Šta mislite koga ja podržavan ?
Pali sve. Idemo izazavat religijski rat.
Rat između jehove i novog svjetskog poretka , rat između teokracije i sekularne držsve.
2014-04-11
normalno d anece pisati..jer ne zele potpuni kaos u svom dvoristu bolje u tuđem...RayMabus wrote:Normalno da mediji neće pisati o paljenju crkava kao terorističkom činu. Mediji su pod kontrolom masona ( novi svjetski poredak ) a masone zanima samo profit a muslimani su jeftina radna snaga.
vuksadinare- Posts : 100243
2015-09-08
Pa kog brige šta oni oće i šta neće : ide novi teroristički napad. Ne mogu oni to skrivat vječnovuksadinare wrote:normalno d anece pisati..jer ne zele potpuni kaos u svom dvoristu bolje u tuđem...RayMabus wrote:Normalno da mediji neće pisati o paljenju crkava kao terorističkom činu. Mediji su pod kontrolom masona ( novi svjetski poredak ) a masone zanima samo profit a muslimani su jeftina radna snaga.
Teokracija nije emanicipacija. I muslimani su abrahamska religija šta znači da je Jahvi sve ok dakle njemu odgovara i islamizacija Evrope i religijski rat u kojem se krščanska desnica budi.
Ja ću samo gledat kako vas pajdo kida na sastavne dijelove.
Ne mogu njemu masoni ništa. Jehova je Eloah ( Allah ) šta je jednina od riječi Elohim a znači manji Bogovi.
2014-04-11
kaya wrote:Jebale vas crkve na kosovu i u dubrovniku isto i gustanje.
Notre dame je kulturno vaznija jedno miljardu puta.
Al dobro, uzalud gustate, gorila je ona par puta pa pozovu sve restauratore svijeta pa ju obnove . Tako ce i ovaj put..
Sad će je lijepo redizajnirati u skladu s vremenom. Četiri minareta okolo i onaj što zavija umjesto zvona...
darth_vader-
2014-04-17
Iskra wrote:Nemaš ti ni P od pimpeka, vidi koliko si postova natukao, liječiš frustracije na ovom forumu.crvenkasti wrote:Iskra wrote:Neće tipkovnica nego pravo pa braniteljska mirovina posta (i osta) penzija.michaellcmacha wrote:žao mi je... vas Hrvata...pogotovo Vukanovih...crvenkasti wrote:
Za koji kurac? Dokle?
Lik je neviđeni klaun
Ti si dežurna forumska budala, da ičemu vrijediš provodio bi slobodno vrijeme sa svojom djecom i obitelji ... ne bi ovdje dan i noć srao o pimpecima.
Nisi me uvrijedila. Znam ja da ništa ne vrijedim.
I nek vide svi. Ponosim se time.
crvenkasti-
2014-04-17
neka Mihe...nesh valjda protiv svojih Hrvata..???crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:
Za koji kurac? Dokle?
Guest- Guest
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/cijeli-svijet-tuguje-zbog-pozara-u-notre-dame-osim-ekstremnih-srpskih-politicara-i-medija-neka-gori-ovo-je-odmazda-za-nato-bombardiranja/8744966/epikur37 wrote:
link?
Guest- Guest
Page 14 of 21 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 17 ... 21
Similar topics
» Antifa Istre i Cetnici slave paljevinu katedrale Notre-Dame u Parizu:Bas je bilo dobro gledati kako crlva gori
» Kozojebi pokušali napasti notre dame u parizu?
» '' Svijet MOĆAN GOVOR U PARLAMENTU TINEJDŽERKA KOJA SE BORI PROTIV KLIMATSKIH PROMJENA: ‘S užasom smo gledali požar Notre Dame, ali Notre Dame će se obnoviti…’''
» Dule Savic part.2 'Gori,gori Notre Damme ebo vas cale siptarski'
» Otkriveno tko je zapalio Notre Dame
» Kozojebi pokušali napasti notre dame u parizu?
» '' Svijet MOĆAN GOVOR U PARLAMENTU TINEJDŽERKA KOJA SE BORI PROTIV KLIMATSKIH PROMJENA: ‘S užasom smo gledali požar Notre Dame, ali Notre Dame će se obnoviti…’''
» Dule Savic part.2 'Gori,gori Notre Damme ebo vas cale siptarski'
» Otkriveno tko je zapalio Notre Dame
Page 14 of 21