ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Venezuela - ljude likvidiraju na ulici pa im skidaju -robu

Page 10 of 14 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next

Go down

Venezuela - ljude likvidiraju na ulici pa im skidaju -robu - Page 10 Empty Re: Venezuela - ljude likvidiraju na ulici pa im skidaju -robu

Post by Leviathan2 18/4/2019, 22:12

ah da, i rusi poslali podmornicu za svaki slucaj ako maduro bude morao bjezat :)

Leviathan2

2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Venezuela - ljude likvidiraju na ulici pa im skidaju -robu - Page 10 Empty Re: Venezuela - ljude likvidiraju na ulici pa im skidaju -robu

Post by Guest 18/4/2019, 22:23

Boom, Like That"

I'm going to San Bernardino ring-a-ding-ding
Milkshake mixers that's my thing now
These guys bought a heap of my stuff
And I gotta see a good thing sure enough now

Oh my name is not Crock, that's Kroc with a K
Like crocodile but not spelled that way now
It's dog eat dog, rat eat rat
Kroc style... Boom! like that

Folks line up all down the street
Now I am seeing this girl devour her meat now
And then I get it Wham! as clear as day
My pulse begins to hammer then I hear a voice say:

These boys have got this down ought to be one of these in every town
These boys have got the touch It's clean as a whistle and it don't cost much
Wham! Bam! You don't wait long, shake, fries, patty you're gone
How about that friendly name, heck, every little thing ought to stay the same

Or my name is not Crock, that's Kroc with a K
Dog eat dog, rat eat rat now
Oh it's dog eat dog, rat eat rat

You gentlemen ought to expand
You're gonna need a helping hand now
So gentlemen well what about me?
We'll make a little business history now

Oh my name's not Crock, you can call me Ray

Well we build it up and I buy 'em out
But man they made me grind it out now
They open up a new place flippin meat
So I do too, right across the street

I got the name but I need the town, sell em' in the end and it all shuts down
Sometimes you gotta be an S.O.B. you wanna make a dream reality
Competition sent em south, if they're gonna drown put a hose in their mouth
Do not pass "Go", go straight to hell
I smell that meat hook smell

Oh my name is not Crock, that's Kroc with a K
Ohh it's dog eat dog, rat eat rat
Dog eat dog, rat eat rat now
Ohh it's dog eat dog, rat eat rat

Venezuela - ljude likvidiraju na ulici pa im skidaju -robu - Page 10 1f602  Venezuela - ljude likvidiraju na ulici pa im skidaju -robu - Page 10 1f602  Venezuela - ljude likvidiraju na ulici pa im skidaju -robu - Page 10 1f40a  Venezuela - ljude likvidiraju na ulici pa im skidaju -robu - Page 10 1f40a 
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by prckov 19/4/2019, 13:29

Leteca Pegla wrote:
prckov wrote:
vidis zaboravio sam na amortizere i stabilizatore, mozda se ipak necu morat ni zasto drzat, al opet kontam mozda si ti ko pilot ipak strucnija u toj procjeni iako ni ti nisi bas sigurna u vezi te cijele situacije I zavrzlame
sad za sad meni je bitno da imamo dovoljno svega a pogotovo hrane I papira :D 
takode razmisljam da kupim neki teleskop ovdje kod mene, gledo sam kroz izlog imaju ih svakakvih, pa reko kad se parkiramo kraj neke planete da malo gledamo I zvijezde, mislim..romanticno je, sta ja znam kazem nako  :D
moderni ti brodovi a ja jos uvjek staromodan pa pitam svasta ko da sam iz 20-og stoljeca
a taj virgin crv je cini mi se nesto bio najebo samo se sad ne sjecam sta jer ne citam te neke vijesti sto su bezveze 
samo znam da sam video negdje neku fotku sa njegovom sjebanom facom
mislili su utec na mars al sad je brod kod nas
ima da ih skenjamo da se vise nikad ne operu a ako su nesto sklepali vikendica na marsu, ili tuda negdje, to cemo im sve zapalit :D 
;)
Eto vidis, znala sam ja da meni treba prvi oficir Cakotej! 

Vidis, znas, to je bilo za proplakat od muke. Zamisli imas taj neki svemirski brod sa tima nekima pucaljkama, koje ne smijemo ispalljivati tu blizu, oko & u Zemlju, ali eto, mogli bi skoknut do marsa, Pogledat cu malo po ovima nekima racunalima valjda sto ih ima brod, pa cemo vidit ima li crv kakvu vikendicu na marsu i tocno di se nalazi. Znas ja sam ti izgleda jako dobar haker. Tako sam i maznula ovaj brod, ovaj govnasti crv je imao samo ljudsku posadu na tom nekakvom brodogradilistu, nije bilo niti jednog od tamnih tamo ili koga god, pa ti je to bilo jednostavno jako za napravit. Samo iskljucis sutav za odrzavanje zivota, a to mi bilo strasno lako haknit, i u strci maznes brod u manje od 7 minuta... lol!

Taj moj svemirski brod, je skoro pa dovrsen, fali mu navigacijski sustav, al sva sreca pa sam ja neka vrsta navigatora i ne treba mi to sranje za kretat se prostorom izmedju prostora pa mozemo skoknut do marsa imal il nemal tamo vikendica, pa cemo malo isprobat puce. Imat cemo mislim cak i dovoljno goriva za par skokova napravit, vidit cemo, ali tamo i opet natrag sigurnjak bude... lol! 

Zamisli ti u kojoj sam bila muci, imati puce a nemoc ih ispalit, a eto imamo sad i misiju jos dodatnu uz sroljenje po mrezi tamnog imperija! Evo ti ko prvi oficir ces imati cast zabavljat se sa pucama, znas iznenadjujuce je lagano upravljati tim svemirskim brodom. Al kad malo bolje razmislim, ima logike, dizajniran je da i neko ko ima govno u glavi, kao sto je taj crv, moze upravljati time, pa eto nije bitno sto nemamo pojma sto radimo, dovoljno je znati donekle i brod odradi ostalo. Tako da ces se snac sa pucaljkama sigurno. Eto idemo na mars skenjat crvu vikendicu i isprobat pucaljke... lol!

inace ima ti taj brod i svakakve nekakve senzore al ponesi ti i taj teleskop. Ja bum i svoj kineski jeftinjak od mobitela, navodno mos radit fotke i u svemiru mobitelom, i skroz dobro ispadaju, pa ako ne uspijemo skuznit kako fotkat i prebacit slike iz racunala od broda, uvijek mozemo zavezati mobitel, sta ja znam, konopom i opalit par slija tako... lol!

al inace koja ti je to kukavna kukavelj, to ko onaj glupi daruvarac, hrabri su samo kad treba prebit neku curicu i to samo u  vlastitom kaficu u okruzenju drugih skenjanih imbecila koji seru govna, i jos kad u zaledju imas skenjanog velikog imbecila sa isto tako nekakvim govnom u glavi koji drzi pravni sustav na lancu. Al cim se naleti na nekog ko moze mrvicu nekakvu ogrebat nesto malo, ta kukavna kukavelj odma pobjegne u rupu i pocme izbacivati govna od straha na sve strane. Pa to  je toliko degutantno,nemos to ni na razanj stavit pa ispec, jer ko bi jeo ispecenog posranog crva punog govana, pa mislim ono fuj... :blj lol!

ono trazis li ga trazis bar jednu stvar koja nije govno. Znas, da ima mrvu necega, Tamni bi mozda cak i pustio ih da zbrisu, al ono govno bez granica. Imas primarnu emisiju govana, pa sekundarnu, pa tercijarnu, pa tako jedan val za drugim, proljev bes kraja, samo govna. Ono spada u rubriku vjerovali ili ne stono bi se reklo... lol!

a ovo ti je dobro:
"mislili su utec na mars al sad je brod kod nas"

probat cu uvrstit to ko stih u pjesmu o crvu kad ju napisem, al ako ne budem mogla nikako, ima ta moja zbirka odredjeni ton, ne mogu bas odjednom pocet o govnima i pastetama tamo pisat, napisat cu posebnu verziju samo za tebe i to zaljepit tu na ovoj ili tamo nekoj temi, eto s posvetom.... Venezuela - ljude likvidiraju na ulici pa im skidaju -robu - Page 10 1f619
ne bi bilo zgotreg da malo virnemo i na mjesec, mozda su se seronje i tuda rasirili
cuo sam da ima nekakvih svjetala na tamnoj strani mjeseca, vele neki to kao vidili, pa cemo za svaki slucaj I to otic provjerit
a mozda im je tu tek neka benzinska da napune brod kad idu na mars, ili kafic, mada bi mi bilo zao kafica, ipak je to kulturna ustanova

pa da I to skenjamo iz puca bas da probam te pucaljke 
a ti svezi svoj kineski mob zicom za svaki slucaj da se konop ne prekine I radi fotke kako ja pucam crve po mjesecu
a nisam mujo

a ova pjesma ima dobar bum tekst,
 tako cemo I mi.. bum bum po crvima
samo muzika je malo dosadnjikava  :D 
ali oprostit cemo mu jer nema puno takih gresaka
a bas ti fala zabuducu pjesmu posvecenu menisamo ne znam kako sam to zasluzio a jos nisam ni jednog crva bum bum  :D
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 19/4/2019, 19:24

prckov wrote:
ne bi bilo zgotreg da malo virnemo i na mjesec, mozda su se seronje i tuda rasirili
cuo sam da ima nekakvih svjetala na tamnoj strani mjeseca, vele neki to kao vidili, pa cemo za svaki slucaj I to otic provjerit
a mozda im je tu tek neka benzinska da napune brod kad idu na mars, ili kafic, mada bi mi bilo zao kafica, ipak je to kulturna ustanova

pa da I to skenjamo iz puca bas da probam te pucaljke 
a ti svezi svoj kineski mob zicom za svaki slucaj da se konop ne prekine I radi fotke kako ja pucam crve po mjesecu
a nisam mujo

a ova pjesma ima dobar bum tekst,
 tako cemo I mi.. bum bum po crvima
samo muzika je malo dosadnjikava  :D 
ali oprostit cemo mu jer nema puno takih gresaka
a bas ti fala zabuducu pjesmu posvecenu menisamo ne znam kako sam to zasluzio a jos nisam ni jednog crva bum bum  :D
ma vidis ti to, nisu li ono kinezi nesto nedavno slali nekakvu sondu na tamnu stranu mjeseca? I bas su ono radili cirkus i najavljivali nesto da ce sve poslikat odtamo. Vidis ti nase kineze, mislis da su isli fotkat crve na mjesecu?  lol!
Mozda je i njima Levijatan prisapnuo za toga nekoga crva, pa su isli provjerit imal ili nemal gore cega. Sta mislis, ak napravim dobre fotke deratizacije tamne starane mjeseca na svome jeftinjak kineskom mobitelu, mozda od kineza dobim besplatnu dozivotnu pretplatu na sve modele huawei i xaiomi mobitela prema izboru?  lol!

Al biti ce zgodno ako, eto, bude tudi negdi blizu goriva za natankat jos malo u ovi moj brodec. Navigator moze puno efikasnije skokove radit od ovoga nekoga shitavog navigacijskog kompa ili sto li je to vec, tako da nismo bas na nekakvom gubitku sto to nemamo, iako sam ja jos dosta neiskusan navigator. Tako da s punim tankovima mogli bi, umjesto igre "lova na crveni voyager", igrati igru "deratizacija crvljivih baza iz solarnog sustava". Ja... bas ono zgodno da je ovo krstarica, nacickana tima nekima pucaljkama. Bice crv racunao da ce mu trebat dok bude bjezao ko onomad ante pavelic, tako da mislim da imamo impresivnu kolekciju puci i full municije, triba to sve ispucat i potrosit... lol! 

Znas mozda cak nema tu samo crva, mozda ima i ovijeh nekakvijejeh vanzemaljacah isto. Nije da ti ja znam to razlikovat, a nije ni bitno jel tako, ako su u saveznistvu sa crvom onda su crvljivi pa cemo deratizirat!  cheers  

Dakle sta god bu crvljivo u tom nekom kompu to cemo isposjecivat i isprobat pucaljke, a sad cije je sta, a valjda cemo doznat kad pocme kmecanje... lol! 

inace znas, kako su sad kao jako popularni ti neki nostradamusi ikojekakve te neke kerefeke, eto ja kao nest utipkala crv i nostradamaus i ono izletilo par zgodnih stihova. Evo gle ovo npr:
He will be unable to protect himself by sea, 
Between two rivers he will fear the military hand, 
The black and angry one will make him repent of it. 
Mislim da znam ko je ovaj Tamni & gnjevni... lol! 

Inace zanimljivo to, svi  misle da se ove reference na more i brodove odnosi na navalnu bitku, a to preneseno znacenje izgleda, svemirski brod je u pitanju i deratizacija crva... lol! 
Znas Tamni mi je rekao da ce upastetit cijelu crvljivu kucu. Doduse ne tim rijecima, znas kak ti to ide kad ti posalje vizije, zna se on nekada potruditi pa onda to izgleda sve po jusu valjda stono bi se reklo. Nije da sam ja strucnjak za prepoznati taj neki jus, ali izgledalo mi je poprilicno jusasto, ako te zanima moje misljenje, kuzis... Dakle dobis viziju tih nekih dvoraca na litici di je more, i podigne se ogroman val i Tamni kaze: "srusit ce se kuca izdajnika..." i tako...imam cak i pjesmicu napisanu o tome. Ali nije ti to moglo proci bez momenta za anale, cak i ako je bilo valjda poprilicno sve po  jusu. Islo ti ovako:

Tamni: "Srusit ce se kuca izdajnika, nece ostati ni kamen na kamenu, do temelja ce biti razrusena!"
Pegla: " A no dobro, al, nebil mi mogli, ono, samo maknit ove glavne i postavit neke druge bez da diramo kucu?"
Tamni: "Nemeze!"
Pegla: "A ok onda..." cheers 

Eto, al ak ti zavrsis u pjesmi, naravno da ti moram nekakvu posvetu, zahvalu negdje napisat. Vidit cemo, mi imamo vremena to sve istesat do u detalje, nismo mi taj skenjani crv pa da nemamo vise vremena... lol!

A onu pjesmu zakeljih zbog logosa, ne melosa, bilo mi pre slasno to, sva ta spika o pastetama i raznjicima, pa se ne mogah suzdrzat!

Venezuela - ljude likvidiraju na ulici pa im skidaju -robu - Page 10 1f602  Venezuela - ljude likvidiraju na ulici pa im skidaju -robu - Page 10 1f602 
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by prckov 21/4/2019, 06:22

Leteca Pegla wrote:
ma vidis ti to, nisu li ono kinezi nesto nedavno slali nekakvu sondu na tamnu stranu mjeseca? I bas su ono radili cirkus i najavljivali nesto da ce sve poslikat odtamo. Vidis ti nase kineze, mislis da su isli fotkat crve na mjesecu?  lol!
Mozda je i njima Levijatan prisapnuo za toga nekoga crva, pa su isli provjerit imal ili nemal gore cega. Sta mislis, ak napravim dobre fotke deratizacije tamne starane mjeseca na svome jeftinjak kineskom mobitelu, mozda od kineza dobim besplatnu dozivotnu pretplatu na sve modele huawei i xaiomi mobitela prema izboru?  lol!

Al biti ce zgodno ako, eto, bude tudi negdi blizu goriva za natankat jos malo u ovi moj brodec. Navigator moze puno efikasnije skokove radit od ovoga nekoga shitavog navigacijskog kompa ili sto li je to vec, tako da nismo bas na nekakvom gubitku sto to nemamo, iako sam ja jos dosta neiskusan navigator. Tako da s punim tankovima mogli bi, umjesto igre "lova na crveni voyager", igrati igru "deratizacija crvljivih baza iz solarnog sustava". Ja... bas ono zgodno da je ovo krstarica, nacickana tima nekima pucaljkama. Bice crv racunao da ce mu trebat dok bude bjezao ko onomad ante pavelic, tako da mislim da imamo impresivnu kolekciju puci i full municije, triba to sve ispucat i potrosit... lol! 

Znas mozda cak nema tu samo crva, mozda ima i ovijeh nekakvijejeh vanzemaljacah isto. Nije da ti ja znam to razlikovat, a nije ni bitno jel tako, ako su u saveznistvu sa crvom onda su crvljivi pa cemo deratizirat!  cheers  

Dakle sta god bu crvljivo u tom nekom kompu to cemo isposjecivat i isprobat pucaljke, a sad cije je sta, a valjda cemo doznat kad pocme kmecanje... lol! 

inace znas, kako su sad kao jako popularni ti neki nostradamusi ikojekakve te neke kerefeke, eto ja kao nest utipkala crv i nostradamaus i ono izletilo par zgodnih stihova. Evo gle ovo npr:
He will be unable to protect himself by sea, 
Between two rivers he will fear the military hand, 
The black and angry one will make him repent of it. 
Mislim da znam ko je ovaj Tamni & gnjevni... lol! 

Inace zanimljivo to, svi  misle da se ove reference na more i brodove odnosi na navalnu bitku, a to preneseno znacenje izgleda, svemirski brod je u pitanju i deratizacija crva... lol! 
Znas Tamni mi je rekao da ce upastetit cijelu crvljivu kucu. Doduse ne tim rijecima, znas kak ti to ide kad ti posalje vizije, zna se on nekada potruditi pa onda to izgleda sve po jusu valjda stono bi se reklo. Nije da sam ja strucnjak za prepoznati taj neki jus, ali izgledalo mi je poprilicno jusasto, ako te zanima moje misljenje, kuzis... Dakle dobis viziju tih nekih dvoraca na litici di je more, i podigne se ogroman val i Tamni kaze: "srusit ce se kuca izdajnika..." i tako...imam cak i pjesmicu napisanu o tome. Ali nije ti to moglo proci bez momenta za anale, cak i ako je bilo valjda poprilicno sve po  jusu. Islo ti ovako:

Tamni: "Srusit ce se kuca izdajnika, nece ostati ni kamen na kamenu, do temelja ce biti razrusena!"
Pegla: " A no dobro, al, nebil mi mogli, ono, samo maknit ove glavne i postavit neke druge bez da diramo kucu?"
Tamni: "Nemeze!"
Pegla: "A ok onda..." cheers 

Eto, al ak ti zavrsis u pjesmi, naravno da ti moram nekakvu posvetu, zahvalu negdje napisat. Vidit cemo, mi imamo vremena to sve istesat do u detalje, nismo mi taj skenjani crv pa da nemamo vise vremena... lol!

A onu pjesmu zakeljih zbog logosa, ne melosa, bilo mi pre slasno to, sva ta spika o pastetama i raznjicima, pa se ne mogah suzdrzat!

Venezuela - ljude likvidiraju na ulici pa im skidaju -robu - Page 10 1f602  Venezuela - ljude likvidiraju na ulici pa im skidaju -robu - Page 10 1f602 
ma kinezi su sigurno isli nosit benzin za benzinsku crpku, ili koje vec gorivo koriste ti njihovi brodovi - treba I to hakirat pa vidit mozda se i tu moze nesto skenjat, reko kad smo vec u tom filmu
 al siguran sam da ne koriste neko gorivo po jusu iako ni ja nisam bas sa tim jusom nesto ono, znas 
a mozda su nosili I kavu za espresso apparat u kaficu mada to sumnjam
uglavnom ti si glavni dio posla obavila sad jos trebamo uzletit, ja se naravno, kako smo zajednicki utvrdili, trebam za nesto drzat, I eto nas u svemirsku avanturusa ganjc novim brodom I pucaljkama  :D
a kad rjesim te zagonetke di ja na osnovu mrvica treba da nadem put iz lavirinta do crva I onda ga bum upastetim sa ovim pucaljkama, ocemo li onda otic proslavit na neku planetu ili sta
ili cemo se vratit na zemlju I nastavit sa normalnim zivotom, ja radit svoje a ti hakirat tude  :D 
ko da se nista nije desilo
al kontam kad se sve upasteti, to jest ti crvi, sta ce taj tamni radit
a ako zavrsim u pjesmi nemoj spominjat da sam se moro drzat za nesto kad smo polijetali, nek to ostane (slatka) tajna  :D 
I da, cini mi se da smo zaspamali temu al nisam siguran, sta ti mislis  :D
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 21/4/2019, 10:22

prckov wrote:

ma kinezi su sigurno isli nosit benzin za benzinsku crpku, ili koje vec gorivo koriste ti njihovi brodovi - treba I to hakirat pa vidit mozda se i tu moze nesto skenjat, reko kad smo vec u tom filmu
 al siguran sam da ne koriste neko gorivo po jusu iako ni ja nisam bas sa tim jusom nesto ono, znas 
a mozda su nosili I kavu za espresso apparat u kaficu mada to sumnjam
uglavnom ti si glavni dio posla obavila sad jos trebamo uzletit, ja se naravno, kako smo zajednicki utvrdili, trebam za nesto drzat, I eto nas u svemirsku avanturusa ganjc novim brodom I pucaljkama  :D
a kad rjesim te zagonetke di ja na osnovu mrvica treba da nadem put iz lavirinta do crva I onda ga bum upastetim sa ovim pucaljkama, ocemo li onda otic proslavit na neku planetu ili sta
ili cemo se vratit na zemlju I nastavit sa normalnim zivotom, ja radit svoje a ti hakirat tude  :D 
ko da se nista nije desilo
al kontam kad se sve upasteti, to jest ti crvi, sta ce taj tamni radit
a ako zavrsim u pjesmi nemoj spominjat da sam se moro drzat za nesto kad smo polijetali, nek to ostane (slatka) tajna  :D 
I da, cini mi se da smo zaspamali temu al nisam siguran, sta ti mislis  :D
hm, znaci upastetimo kineze ako ih ima gore, a ja to poslikam sa kineskim jeftinjak mobitelom i posaljem kinezima jel bi mogla dobit pretplatu na sve buduce modele huawei i xaiomi mobitela? Pa onda s nestrpljenjem ocekujemo odgovor... Hm hm.... ne lose, svidja mi se i to, moze....
:aw

zapravo znas, to su ti sve budaletine. Necemo dirati jedino ako ima Iknarovih gore, i lavove, ostalo sve, sta god da je u kompu, pa onda, dakle znamo za to, bu meta za nase pucaljke, fer je fer. Sta mi znamo ko je crvljiv ili nije, nek se to ti neki dogovore, a dok se oni dogovaraju mi se malo zabavljamo u svemiru. A sta cu im ja kad su to sve tamo neki pizdeki, i umjesto da se ljepo predstave skrivaju se po rupama, izbacuju govna & maltretiraju ljude, crvi ili koji god da jesu, ako kome bitno, to nisam ja... lol!

I ne brini, kad sam ja uspjela vec naci izlaz van iz Labirinta, ostao samo ovaj ugodni dio, di mi pucamo po crvima, a oni mogu samo izbacivati, a to sto vec izbacuju.... lol!
A posli cemo ostati bez goriva, znas za skoknit na neku drugu planetu moras poznavat to mjesto, moras ga moci vidjeti, da mozes naci put van iz prostora izmedju prostora. Sad ne pitaj me kak to funkcionira, nemam pojma ja to instinktivno, tak da nije neki problem za solarni sustav ali za dalje bolje ne pokusavat bez punih tankova. Al mozemo parkirat brodec tu u Zemljinu orbitu i onda da nam sluzi, sta ja znam kao neki klub za gledanje zvijezda i recitiranje poezije ili sta vec. Naci cemo vec neki biznis model, dalo bi se ljepo nesto smislit, znam da si ono nesto na nekoj temi rekao da se ne otvara burekdjinica na otoku usred oceana, da potraznja stvara potrebu, los biznis itd, ali mislim da bi mogli izvesti nekakvu uspjesnu burekdjinicu gore negdje sa ljepim pogledom ovo ono, sta ja znam, tak da ne mora biti to normalan zivot cak ni ako se vratimo tudi di jesmo sad... lol!

a za Tamnog ne brini, crvi su samo prvi akt, zatim sljedi drugi akt (rjesavanje pitanje glavne budale), pa onda mislim da Tamni ima za naplatit racuna i od ovijejeh nekijeh vanzemaljacah, tako da ne trebamo brinut za Tamnog.

A sto se tice spamanje teme, a cuj, obicno ti to ide ovako: toaletni papir! Banane! Rusija! Kina! I tako to ponavljaj jedno 30 stranica. Onda druga tema o venezueli, opet 30 stranica istog. Ako to nije spamanje onda ja neznam sto je spamanje, ova nasa spikica nekakva bar realnija od wc papira rusije i kine zajedno, sto da ti kazem, tako bar ono nesto kontam...  lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by prckov 22/4/2019, 18:21

Leteca Pegla wrote:

hm, znaci upastetimo kineze ako ih ima gore, a ja to poslikam sa kineskim jeftinjak mobitelom i posaljem kinezima jel bi mogla dobit pretplatu na sve buduce modele huawei i xaiomi mobitela? Pa onda s nestrpljenjem ocekujemo odgovor... Hm hm.... ne lose, svidja mi se i to, moze....
:aw

zapravo znas, to su ti sve budaletine. Necemo dirati jedino ako ima Iknarovih gore, i lavove, ostalo sve, sta god da je u kompu, pa onda, dakle znamo za to, bu meta za nase pucaljke, fer je fer. Sta mi znamo ko je crvljiv ili nije, nek se to ti neki dogovore, a dok se oni dogovaraju mi se malo zabavljamo u svemiru. A sta cu im ja kad su to sve tamo neki pizdeki, i umjesto da se ljepo predstave skrivaju se po rupama, izbacuju govna & maltretiraju ljude, crvi ili koji god da jesu, ako kome bitno, to nisam ja... lol!

I ne brini, kad sam ja uspjela vec naci izlaz van iz Labirinta, ostao samo ovaj ugodni dio, di mi pucamo po crvima, a oni mogu samo izbacivati, a to sto vec izbacuju.... lol!
A posli cemo ostati bez goriva, znas za skoknit na neku drugu planetu moras poznavat to mjesto, moras ga moci vidjeti, da mozes naci put van iz prostora izmedju prostora. Sad ne pitaj me kak to funkcionira, nemam pojma ja to instinktivno, tak da nije neki problem za solarni sustav ali za dalje bolje ne pokusavat bez punih tankova. Al mozemo parkirat brodec tu u Zemljinu orbitu i onda da nam sluzi, sta ja znam kao neki klub za gledanje zvijezda i recitiranje poezije ili sta vec. Naci cemo vec neki biznis model, dalo bi se ljepo nesto smislit, znam da si ono nesto na nekoj temi rekao da se ne otvara burekdjinica na otoku usred oceana, da potraznja stvara potrebu, los biznis itd, ali mislim da bi mogli izvesti nekakvu uspjesnu burekdjinicu gore negdje sa ljepim pogledom ovo ono, sta ja znam, tak da ne mora biti to normalan zivot cak ni ako se vratimo tudi di jesmo sad... lol!

a za Tamnog ne brini, crvi su samo prvi akt, zatim sljedi drugi akt (rjesavanje pitanje glavne budale), pa onda mislim da Tamni ima za naplatit racuna i od ovijejeh nekijeh vanzemaljacah, tako da ne trebamo brinut za Tamnog.

A sto se tice spamanje teme, a cuj, obicno ti to ide ovako: toaletni papir! Banane! Rusija! Kina! I tako to ponavljaj jedno 30 stranica. Onda druga tema o venezueli, opet 30 stranica istog. Ako to nije spamanje onda ja neznam sto je spamanje, ova nasa spikica nekakva bar realnija od wc papira rusije i kine zajedno, sto da ti kazem, tako bar ono nesto kontam...  lol!
nije ni oppo los, mislim kineski mobitel, kontam ako ti budu slali taj nemoj ga odbit
a stvarno ne vidim ko bi im mogo uradit bolju promociju za taj njihov mob nego mi iz svemira
trazi I za mene jedan ako ti ponude radi promocije, kazu da je ovaj novi, kako se zove, cekaj, Huawei dobar
ma ti crvi sto seru se I moraju krit, mislim ne moraju se oni krit, nego oni kriju sta misle I rade
to oni kriju, a poslije ce se valjda skroz krit
zato kad ih upastetimo nece nista mislit, samo ja bi te pastete pravio za macke I pse, ipak nisu ljudi zasluzili da jedu to smece  Venezuela - ljude likvidiraju na ulici pa im skidaju -robu - Page 10 1971401230 
nego u pravu si, ova nasa spikica je bas fina  :D 
uglavnom ti sve pripremi, ko parvo zensko  :D  a ja cu doc samo sa rukama u dzepovima I idemo
nemoj zaboravit mobitel
trebace nam I hrane nekakve
 I papir  :D 
dobro, ja cu ponjet teleskop, u stvari poslacu ga postom da sad ne nosam po rukama bezveze, a ti jos ako imas kakve boje da se isaramo kao ratnici, znas ono da izgledamo opasno, ko u onim holivudskim filmovima
a sto se tice pjesme mozemo zajedno napravit jednu evo meni bas pade jedna na pamet
sarma
putuje u usta
ona putuje 
ja kasiku nosim, molim
teska je al posto sarmu grabi
ja I tu kasku volim
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Leviathan2 22/4/2019, 23:40

cujem stigle i mandarine u venezuelu,  :)

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by epikur37 22/4/2019, 23:44

Leviathan2 wrote:cujem stigle i mandarine u venezuelu,  :)

ako je tko tamo još uopće ostao živ...pojeli su se međusobno, potrovali i umrli od gladi...čekajuć američku intervenciju :)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Leviathan2 22/4/2019, 23:46

epikur37 wrote:

ako je tko tamo još uopće ostao živ...pojeli su se međusobno, potrovali i umrli od gladi...čekajuć američku intervenciju :)
cujem da guajdo trazi stanovnike nad kojim bi vladao
izgleda su su svi pumrli od gladi u zedji

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by epikur37 22/4/2019, 23:50

Leviathan2 wrote:
epikur37 wrote:

Jadan čovjek nije uspio na vrijeme sad je kasno...nitko više nije ostao.  A on je došao i do toaletnog papira...kome sada da ga pruži...
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Leviathan2 22/4/2019, 23:51

epikur37 wrote:
Leviathan2 wrote:
epikur37 wrote:

Jadan čovjek nije uspio na vrijeme sad je kasno...nitko više nije ostao.  A on je došao i do toaletnog papira...kome sada da ga pruži...
tuzno tuzno
opet je socijalizam napravi genocid :)

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 22/4/2019, 23:53

genocid nad kućnim ljubimcima i golubovima

2018-06-14

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 23/4/2019, 01:19

Ja samo ne znam kaj bu jeli kad im nestane i ono malo mačaka i golubova kaj je ostalo? 
Lukavi su Ameri. Kopiraju hitlerovu taktiku opsade Staljingrada. Čekaju da svi pomru pa će krenit.

2015-09-11

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 23/4/2019, 01:42

AlfaOmega wrote:Ja samo ne znam kaj bu jeli kad im nestane i ono malo mačaka i golubova kaj je ostalo? 
Lukavi su Ameri. Kopiraju hitlerovu taktiku opsade Staljingrada. Čekaju da svi pomru pa će krenit.
problem je što u Venezueli Maduro je istovremeno i Staljin i Hitler(sam sebi je proglasio ospadu i sam sebe izgladnjuje ..a kao što je USA hranila Rusiju u WW2  tako njega sada hrane drugi.... Rusi i Kinezi.
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 23/4/2019, 05:20

Sve to stoji, ali narod Venecuele to ne može skužiti dok to kaj si napisa i sami ne pročitaju... 
Copy-pastat ću tvoj post, ubacit u google translate i poslat im.

2015-09-11

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 23/4/2019, 06:03

Toliko im je dobro da cnn više nema ni potrebe za fejk njuz...

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 23/4/2019, 09:23

n_razbojnik wrote:Toliko im je dobro da cnn više nema ni potrebe za fejk njuz...
lol!

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Guest 23/4/2019, 12:55

prckov wrote:
nije ni oppo los, mislim kineski mobitel, kontam ako ti budu slali taj nemoj ga odbit
a stvarno ne vidim ko bi im mogo uradit bolju promociju za taj njihov mob nego mi iz svemira
trazi I za mene jedan ako ti ponude radi promocije, kazu da je ovaj novi, kako se zove, cekaj, Huawei dobar
ma ti crvi sto seru se I moraju krit, mislim ne moraju se oni krit, nego oni kriju sta misle I rade
zato kad ih upastetimo nece nista mislit, samo ja bi te pastete pravio za macke I pse, ipak nisu ljudi zasluzili da jedu to smece  Venezuela - ljude likvidiraju na ulici pa im skidaju -robu - Page 10 1971401230 
uglavnom ti sve pripremi, ko parvo zensko  :D  a ja cu doc samo sa rukama u dzepovima I idemo
nemoj zaboravit mobitel
dobro, ja cu ponjet teleskop, u stvari poslacu ga postom da sad ne nosam po rukama bezveze, a ti jos ako imas kakve boje da se isaramo kao ratnici, znas ono da izgledamo opasno, ko u onim holivudskim filmovima
a sto se tice pjesme mozemo zajedno napravit jednu evo meni bas pade jedna na pamet
sarma
putuje u usta
ona putuje 
ja kasiku nosim, molim
ja I tu kasku volim
ma dobra ti je pjesma, samo nije ton koji ima moja zbirka. To ti je onako, vise u stilu, kao ova prorocanstva, samo uzmem ove neke dogadjaje, vizije, ekipu tu sa foruma, i tu kao neku mitologiju kao inspiraciju i pricam nekakvu pricu koja opisuje te neke koncepte koji su zapravo pokretac svega. Recimo npr sudbina, i ta neka prorocanstva. Kuzis, neki padobranac dobije neku viziju (pitaj me kako znam... lol! ), i sad to ti ko pokvareni telefon, padobranac prenese kroz prizmu tih nekakvih svojih strahova i uvjerenja, jer zapravo nemas pojma o cemu se radi dok ne mozes vidjeti o cemu je rijec. Do tada zivis u iluziji kojom vlada tvoj strah. Pa recimo ovakav neki ton kroz pricu da bude:

Mozes li stati pred Cara Mraka
i u njemu Svjetlo vidjet.
Mozes li stati pred Cara Straha,
iluziju razbit,
i u uzasnu njegovog uragana
Ljubav vidjet.

U principu sve krene sa nekom iluzijum, strahom, koji zapravo ne postoji, nije stvaran, to je iluzija samo. I pokrene se kotac koji onda zapravo na kraju zavrsi onako kako prorocanstvo kaze. Ne zato sto je doslo neko veliko zlo i tebe strefilo, nego si sam, zbog svoje iluzije, poplocao sebi put u ponor. Tako da u principu, ako nesto zvuci i izgleda pre strasno da bi to Bog dopustio ili bio tako okrutan da se poigra s tobom na takav nacin, onda znas da to nije istina, nego gledas u iluziju.

Oni zapravo uopce nisu strasni. Oni su isto djeca, i to velika. Velika Djeca. Iknar & Tamni, oni se poznaju odavno. Naravno da se slusaju i pricaju, poznato je to odavno. Njih cak i crtaju zajedno u jednom entitetu. To je poznati pojam, danas se to zove brandjelina. Doduse, ta brandjelina se raspala, ali nije bitno ko pojam je poznat i modernom covjeku, a prije ljudi to nisu tako nego su kroz crteze. Evo pa gle ove brandjeline:

Venezuela - ljude likvidiraju na ulici pa im skidaju -robu - Page 10 Blogger-image-791587982

ne znam kako ovo nazvat, Ikibaoth?  Venezuela - ljude likvidiraju na ulici pa im skidaju -robu - Page 10 1f602 

Iako ova mi se svidja vise:
Venezuela - ljude likvidiraju na ulici pa im skidaju -robu - Page 10 Yaldib10

Eto, Velika Djeca vole Malu Djecu, uopce nisu strasni i imaju smisla za humor. Evo neki dan u mom inboxu tocno 676 neprocitanih poruka. I sad si ja mislim, a sto bi moglo biti, da vidimo  malo te neke brojeve. Pa ajde prvo podjelim ja to sa 2 i dobijem 338. Pa vidim, mogu opet sa 2 pa dobijem 169. I sad sta sa 169? Mislim se, pa ajde da isprobam ove neke kakti takve neke brojeve. I ajde, probam ja prvo to podjeliti sa 6, nije djeljivo sa 6. Pa ajde, mozda je sa 7, pa probam podjeliti sa 7 pa opet ne ide. I sad sta cu ja, kontam li ga kontam, koji bi mogao biti broj, pa rekoh sebi ajde da probam sa 13. I gle to jest djeljivo sa 13, cak stovise, to je kvadrat broja 13. 13 * 13 = 169. I eto, tako ja u inboxu dobim 4 13 13, ma vidis tih njih... lol!

I ne samo to, nego pazi sad, odo ja danas u ducan i pogle sto mi naletilo, moradoh to kupit:
Venezuela - ljude likvidiraju na ulici pa im skidaju -robu - Page 10 Marx110

Venezuela - ljude likvidiraju na ulici pa im skidaju -robu - Page 10 Marx210

eto, pa sad ti meni reci da nemaju smisla za humor. Jedino problem ovima nekima crvima, ali to samo izbacuje govna na sve strane ionako, nicega drugog nema tamo, neugodno, ali neko to mora pocistit. I zato su Velika Djeca tu, bolje da to oni rade, mi ionako ne mozemo, a to  njihov posao. Mi fino kupanje suncanje i to, a sto sad, takav je zivot... lol!

Evo sad je to onako posteno istrolana tema. Ja dobih inspiraciju za napisati barem 4-5 pjesama u moju zbirku
Iduci put ako opet uletim u stvaralacku krizu, zatrolat cu sa tobom neku temu, a do tada cemo zapaliti svemir i pustiti muziku da nas svi cuju, cak i oni koji su gluhi i ne mogu cuti. Nek nebo zaplamti, to smo mi u nasem svemirskom brodu, crvima porucujemo da im je odzvonilo. Tako da eto pusa... Venezuela - ljude likvidiraju na ulici pa im skidaju -robu - Page 10 1f619 

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/4/2019, 13:08

You just stood there screaming
Fearing no one was listening to you
They say the empty can rattles the most
The sound of your own voice must soothe you
Hearing only what you want to hear
And knowing only what you've heard
You, you're smothered in tragedy
And you're out to save the world

Misery
You insist that the weight of the world
Should be on your shoulders
Misery
There's much more to life than what you see
My friend of misery

You still stood there screaming
No one caring about these words you tell
My friend, before your voice is gone
One man's fun is another's hell
These times are sent to try men's souls
But something's wrong with all you see
You, you'll take it on all yourself
Remember, misery loves company

Misery
Misery
My friend of misery, my friend of misery

Misery
Misery
My friend of misery

You just stood there screaming
My friend of misery

(melos opet nije nesto, al sta ces, taki je zivot...)   flower
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by prckov 23/4/2019, 14:35

Leteca Pegla wrote:
prckov wrote:
nemoj zaboravit mobitel
sarma
putuje u usta
ona putuje 
ja kasiku nosim, molim
ja I tu kasku volim
ma dobra ti je pjesma, samo nije ton koji ima moja zbirka. To ti je onako, vise u stilu, kao ova prorocanstva, samo uzmem ove neke dogadjaje, vizije, ekipu tu sa foruma, i tu kao neku mitologiju kao inspiraciju i pricam nekakvu pricu koja opisuje te neke koncepte koji su zapravo pokretac svega. Recimo npr sudbina, i ta neka prorocanstva. Kuzis, neki padobranac dobije neku viziju (pitaj me kako znam... lol! ), i sad to ti ko pokvareni telefon, padobranac prenese kroz prizmu tih nekakvih svojih strahova i uvjerenja, jer zapravo nemas pojma o cemu se radi dok ne mozes vidjeti o cemu je rijec. Do tada zivis u iluziji kojom vlada tvoj strah. Pa recimo ovakav neki ton kroz pricu da bude:

iluziju razbit,
Ljubav vidjet.

U principu sve krene sa nekom iluzijum, strahom, koji zapravo ne postoji, nije stvaran, to je iluzija samo. I pokrene se kotac koji onda zapravo na kraju zavrsi onako kako prorocanstvo kaze. Ne zato sto je doslo neko veliko zlo i tebe strefilo, nego si sam, zbog svoje iluzije, poplocao sebi put u ponor. Tako da u principu, ako nesto zvuci i izgleda pre strasno da bi to Bog dopustio ili bio tako okrutan da se poigra s tobom na takav nacin, onda znas da to nije istina, nego gledas u iluziju.

Oni zapravo uopce nisu strasni. Oni su isto djeca, i to velika. Velika Djeca. Iknar & Tamni, oni se poznaju odavno. Naravno da se slusaju i pricaju, poznato je to odavno. Njih cak i crtaju zajedno u jednom entitetu. To je poznati pojam, danas se to zove brandjelina. Doduse, ta brandjelina se raspala, ali nije bitno ko pojam je poznat i modernom covjeku, a prije ljudi to nisu tako nego su kroz crteze. Evo pa gle ove brandjeline:

Venezuela - ljude likvidiraju na ulici pa im skidaju -robu - Page 10 Blogger-image-791587982

ne znam kako ovo nazvat, Ikibaoth?  Venezuela - ljude likvidiraju na ulici pa im skidaju -robu - Page 10 1f602 

Iako ova mi se svidja vise:
Venezuela - ljude likvidiraju na ulici pa im skidaju -robu - Page 10 Yaldib10

Eto, Velika Djeca vole Malu Djecu, uopce nisu strasni i imaju smisla za humor. Evo neki dan u mom inboxu tocno 676 neprocitanih poruka. I sad si ja mislim, a sto bi moglo biti, da vidimo  malo te neke brojeve. Pa ajde prvo podjelim ja to sa 2 i dobijem 338. Pa vidim, mogu opet sa 2 pa dobijem 169. I sad sta sa 169? Mislim se, pa ajde da isprobam ove neke kakti takve neke brojeve. I ajde, probam ja prvo to podjeliti sa 6, nije djeljivo sa 6. Pa ajde, mozda je sa 7, pa probam podjeliti sa 7 pa opet ne ide. I sad sta cu ja, kontam li ga kontam, koji bi mogao biti broj, pa rekoh sebi ajde da probam sa 13. I gle to jest djeljivo sa 13, cak stovise, to je kvadrat broja 13. 13 * 13 = 169. I eto, tako ja u inboxu dobim 4 13 13, ma vidis tih njih... lol!

I ne samo to, nego pazi sad, odo ja danas u ducan i pogle sto mi naletilo, moradoh to kupit:
Venezuela - ljude likvidiraju na ulici pa im skidaju -robu - Page 10 Marx110

Venezuela - ljude likvidiraju na ulici pa im skidaju -robu - Page 10 Marx210

eto, pa sad ti meni reci da nemaju smisla za humor. Jedino problem ovima nekima crvima, ali to samo izbacuje govna na sve strane ionako, nicega drugog nema tamo, neugodno, ali neko to mora pocistit. I zato su Velika Djeca tu, bolje da to oni rade, mi ionako ne mozemo, a to  njihov posao. Mi fino kupanje suncanje i to, a sto sad, takav je zivot... lol!

Evo sad je to onako posteno istrolana tema. Ja dobih inspiraciju za napisati barem 4-5 pjesama u moju zbirku
Iduci put ako opet uletim u stvaralacku krizu, zatrolat cu sa tobom neku temu, a do tada cemo zapaliti svemir i pustiti muziku da nas svi cuju, cak i oni koji su gluhi i ne mogu cuti. Nek nebo zaplamti, to smo mi u nasem svemirskom brodu, crvima porucujemo da im je odzvonilo. Tako da eto pusa... Venezuela - ljude likvidiraju na ulici pa im skidaju -robu - Page 10 1f619 

nije mi pjesma u tvom maniru bas radi kontrasta
onda dodu do izrazaja I jedna I druga
i rodi se harmonija, ljubav, nesto
sta ja znam
fini ti ovi stihovi, mada se njihov smisao vec odavno provlaci u nekakvim dijalozima, ali nije bilo ovako fino formulirano

iluziju razbit,
Ljubav vidjet.
 evo mene to ispiriralo da ja napisem svoju:  
ponekad mogu,
a ponekad ne mogu
ponekad hocu,
a ponekad necu
a moze li car straha
moze li car mraka to skontat
tu drskost 
I tu slobodu..
:D 
fino ti je ono o iluziji ali kontam ako je sve iluzija onda je i to o iluziji isto iluzija, a ako nije, onda znaci da nije sve iluzija pa se stvari kompliciraju :D 
nego fino je sto si srela druga marksa koji podrzava kapitalizam glavom I bradom, samo pazi da nije negdje utisnut broj 13
jesi ti to dobro provjerila. Doduse moras mi objasnit znacenje tog broja jer ja sam ipak izbosne, a jos sam I kao nekakvo mufko pa mi je interes prilicno suzen, tj vecinu zivota osim zena me zanimo samo provod I..nista vise  :D 
fala na floydovima a sad odo na suncanje i kupanje, pardon na izlezavanje na trosjedu
nek drugi misle a ako ti inspiracije zafali za tebe sam uvjek tu, bas ko marks za kapitalizam
nego trebas mi nesto pokazat ako budes znala al o tome poslije nekad, jel mere  :D
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 10 of 14 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next

Back to top

- Similar topics