tvrtka agenta sove se zove siva sova
Page 1 of 1
tvrtka agenta sove se zove siva sova
https://www.vecernji.hr/vijesti/tvrtka-hdz-ova-resslera-koja-je-registrina-na-seksovoj-adresi-nije-predala-podatke-fini-1312175
Prema podacima Fine, tvrtka HDZ-ova nositelja liste za euroizbore Karla Resslera Siva sova j.d.o.o, u 2016. godini, kada je i osnovana, nije prema Zakonu o računovodstvu predala statističke i druge podatke Fini za što je kazna 10.000 kuna za tvrtku i 5000 kuna za direktora. Tvrtka Siva sova registrirana je na adresi Vladimira Šeksa, Bauerova 27 u Zagrebu.
Prema podacima Fine, tvrtka HDZ-ova nositelja liste za euroizbore Karla Resslera Siva sova j.d.o.o, u 2016. godini, kada je i osnovana, nije prema Zakonu o računovodstvu predala statističke i druge podatke Fini za što je kazna 10.000 kuna za tvrtku i 5000 kuna za direktora. Tvrtka Siva sova registrirana je na adresi Vladimira Šeksa, Bauerova 27 u Zagrebu.
agent sova: Ja nisam agent sova
https://www.vecernji.hr/premium/vladimir-seks-kodno-ime-sova-nije-mi-dala-udba-nego-szup-dok-me-uhodio-1029168
https://www.vecernji.hr/premium/vladimir-seks-kodno-ime-sova-nije-mi-dala-udba-nego-szup-dok-me-uhodio-1029168
Ovo je baš srednji prst kmetovima
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: tvrtka agenta sove se zove siva sova
šeks je ko manolic...tog ne mozes maknuti nema sanse..lik je dobro opskrbljen arhivima i crnim knjizicima o svakom ponaosob mislim na politicare u hr...jedna od gresaka tuđmana sto nije maknuo seksa.....nego mu je davao neke fotelje a u biti sa tim ga drzao na politickom zivotu...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:šeks je ko manolic...tog ne mozes maknuti nema sanse..lik je dobro opskrbljen arhivima i crnim knjizicima o svakom ponaosob mislim na politicare u hr...jedna od gresaka tuđmana sto nije maknuo seksa.....nego mu je davao neke fotelje a u biti sa tim ga drzao na politickom zivotu...
Pa ako krene Jožnim stopama, eto njega još 25 godina minimum...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
sigurno...izgleda samo njemu i sori alkohol produzava zivotHektorović wrote:vuksadinare wrote:šeks je ko manolic...tog ne mozes maknuti nema sanse..lik je dobro opskrbljen arhivima i crnim knjizicima o svakom ponaosob mislim na politicare u hr...jedna od gresaka tuđmana sto nije maknuo seksa.....nego mu je davao neke fotelje a u biti sa tim ga drzao na politickom zivotu...
Pa ako krene Jožnim stopama, eto njega još 25 godina minimum...
2015-09-08
plenki zahvaljujuci seksu upravlja jos hdz-om..da mu nema seksa vec bi bio nazad u briselu...zato mu je nagradio sina visokom pozicijom za eu parlamente...
2015-09-08
Hektorović wrote:Ovo je baš srednji prst kmetovima
pišanje po stoci sitnog zuba
"Jednog dana, kaže tata Velika Sova sinu Maloj Sovi: "Mala Sovo, ja sam već star, ti moraš nastaviti naše djelo. Tata će ti kod anemičnog srediti da odeš u Bruxelles, tamo moraš pod svaku cijenu spriječiti da netko pokrene postupak lustracije i otvaranja komunističkih arhiva na razini EU."
(komentar s večernjaka)
(komentar s večernjaka)
Ja imam vezu u Fini. Skoro svake godine zakasnim predat taj statistički, i nikad me nisu kaznili.
A vi bi htjeli da Šeksa kazne? Pa možda i on ima vezu?
A vi bi htjeli da Šeksa kazne? Pa možda i on ima vezu?
crvenkasti-
2014-04-17
Similar topics
» Kako prepoznati lažljivog partnera, prema savjetima FBI agenta
» Sova je zahuktala
» ČOVEK KOJI JE STVORIO ARKANA: Bio je siva eminencija SFRJ, plašio ga se čak i Tito, a Jovanka ga je MRZELA IZ DNA DUŠE
» Tko je stvarni sef HDZ-?Plenki ili Sova?
» Rugala se sova sjenici
» Sova je zahuktala
» ČOVEK KOJI JE STVORIO ARKANA: Bio je siva eminencija SFRJ, plašio ga se čak i Tito, a Jovanka ga je MRZELA IZ DNA DUŠE
» Tko je stvarni sef HDZ-?Plenki ili Sova?
» Rugala se sova sjenici
Page 1 of 1