Kako prepoznati lažljivog partnera, prema savjetima FBI agenta
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Kako prepoznati lažljivog partnera, prema savjetima FBI agenta
http://www.index.hr/vijesti/clanak/kako-prepoznati-lazljivog-partnera-prema-savjetima-fbi-agenta/867871.aspx
Od uspješnih muškaraca koje znam, a koji su 10 ili više (a neki i manje) godina u braku, sve i jedan jedini ima barem jednu ljubavnicu. Niti jedan od njih također nema ni najmanji osjećaj krivnje, dapače smatraju da to ne da se samo po sebi razumije, već i da je obavezno za njihovo normalno funkcioniranje i psihofizički ekvilibrijum :D Jedan od njih čak svakih par mjeseci kad je negdje na službenom putu po svijetu, čekićem razbija mobitel i dijelove porazbaca, jednom prilikom na primjer u Amazonu. Any thoughts on this, forum ladies? And gentlemen too... :P
Od uspješnih muškaraca koje znam, a koji su 10 ili više (a neki i manje) godina u braku, sve i jedan jedini ima barem jednu ljubavnicu. Niti jedan od njih također nema ni najmanji osjećaj krivnje, dapače smatraju da to ne da se samo po sebi razumije, već i da je obavezno za njihovo normalno funkcioniranje i psihofizički ekvilibrijum :D Jedan od njih čak svakih par mjeseci kad je negdje na službenom putu po svijetu, čekićem razbija mobitel i dijelove porazbaca, jednom prilikom na primjer u Amazonu. Any thoughts on this, forum ladies? And gentlemen too... :P
Guest- Guest
Re: Kako prepoznati lažljivog partnera, prema savjetima FBI agenta
Racunaju li se tu i lovacke price?:D
2014-04-12
kad hoću i ako treba, mogu slagati prilično dobro i hladnokrvno.. mislim da ovi savjeti pale samo kad se ima posla s jako lošim lažljivcima
ili je tema ustvari o ljubavnicama? :/
ili je tema ustvari o ljubavnicama? :/
neva- Posts : 4367
2014-04-12
to su tikovi koje je teško kontrolirati... ja nekada sebe ulovim u laži :)) na žalost nije u pitanju ljubavnica ...
Kod ove gospode koju navodim nema lovačkih priča.maggie13 wrote:Racunaju li se tu i lovacke price?:D
Guest- Guest
stari kinezi kada bi istraživali laže li netko ili ne stavili bi mu rižu usta... ako bude previše mokra lagao je...
mislis da su uspjesni muskarci liseni potrebe za umjetnim napuhavanjem ega ?!;-)ostap.phender wrote:Kod ove gospode koju navodim nema lovačkih priča.maggie13 wrote:Racunaju li se tu i lovacke price?:D
Inace,ovi znakovi su mozda vidljivi kod tzv.naivnih varalica..oni "prevejani" se ne odaju tako lako ;D
2014-04-12
ja inače često uvijam pramen kose oko prsta, po FBI-u bi to značilo da stalno lažem
2014-04-12
...a ja znam grickati usnice...r_nevjesta wrote:ja inače često uvijam pramen kose oko prsta, po FBI-u bi to značilo da stalno lažem
Trinity-
2014-04-17
i ja isto, kad nešto skoncentrirano razmišljam
FBI bi nas odmah 'pročitao' kao prevarantice i muljatorice
Last edited by r_nevjesta on 23/1/2016, 19:27; edited 1 time in total (Reason for editing : ...)
2014-04-12
Tko još vjeruje FBI nebulozama?
To oni objavljuju samo kako bi ljudima poljuljali povjerenje u bračnog druga.
Što je njima uništiti jedan brak radi svojih ciljeva?
Ništa. Kao popiti čašu vode.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
...the same..r_nevjesta wrote:i ja isto, kad nešto skoncentrirano razmišljam
...ma mi to smišljamo kako da slažemo...
Trinity-
2014-04-17
E...k'o da je Žuži Jelinek pisala...jastreb wrote:Tko još vjeruje FBI nebulozama?
Trinity-
2014-04-17
Pa....meni bitno da mi da Pipice,ako i laze,to me ne interesira...Nek odradi sve po kuci,sto treba,opsluzi me u svakom smislu,i onda ako ima volje lagati i raditi nepocudne stvari,nek izvoli..
standardno ne osudjujem ljude koji varaju partnere,jerbo je i sam brak izmisljotina neprirodna..
standardno ne osudjujem ljude koji varaju partnere,jerbo je i sam brak izmisljotina neprirodna..
Guest- Guest
da, uvijek imamo cunning plan ili ga upravo smišljamo, FBI znaTrinity wrote:...ma mi to smišljamo kako da slažemo...
inače, laganjem i muljanjem se navodno vježba domišljatost i inteligencija, prema tome...
2014-04-12
Svi lazu,manje ili vise u vezama..istina se pocne govoriti,kad te vise qrc zaboli za partnericu
Guest- Guest
pa ne možeš uvijek govoriti istinu.. ako mu nekad kažeš dosadan si i ideš mi na živce, on se npr. naljuti
2014-04-12
Pričaš jedno, a tijelo daje druge znakove. Jednostavno je, lažeš, a ruka sama poleti prema glavi pa se onda počešeš ili nešto sl. napraviš. Ako se stalno češeš po nosu OK, ali ako te suprug pita jesi bila sa prijama nakon posla, a ti kažeš jesam i istovremeno napraviš neki mot rukom po glavi, gutaš slinu,... onda si sumljiva
Ovaj mot rukom dok se izgovaraju laži može se primjetiti često na TV kod političara...
Ovaj mot rukom dok se izgovaraju laži može se primjetiti često na TV kod političara...
najbolje se oženit/udat za nekog različitog od sebe, jer se različitosti privlače, iako možda nisu komplementarne i ne slažu se
Guest- Guest
Ako si kraj muškarca to bi moglo značiti i da te privlači...r_nevjesta wrote:ja inače često uvijam pramen kose oko prsta, po FBI-u bi to značilo da stalno lažem
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kako prepoznati fašista?
» kako će se velike sile postaviti prema kini u post virusnom razdoblju
» BRZI TEST – Kako prepoznati ovcoide?
» Kako prepoznati bivša taksi vozila na tržištu polovnjaka
» Sjeverna Koreja press: KLJUČNE VJEŠTINE ZA ‘POST-TRUTH’ ERU: KAKO PREPOZNATI LAŽNE VIJESTI
» kako će se velike sile postaviti prema kini u post virusnom razdoblju
» BRZI TEST – Kako prepoznati ovcoide?
» Kako prepoznati bivša taksi vozila na tržištu polovnjaka
» Sjeverna Koreja press: KLJUČNE VJEŠTINE ZA ‘POST-TRUTH’ ERU: KAKO PREPOZNATI LAŽNE VIJESTI
Page 1 of 3