Tko je stvarni sef HDZ-?Plenki ili Sova?
Page 1 of 1
Tko je stvarni sef HDZ-?Plenki ili Sova?
To je sad stvarno dilema..nakon divljanja Seksa na onoj snimci sastanka hdzovaca gdje zivcanog Seksa nitko nije htio upozoriti da se smiri pa cak navodno veliki Plenki kojeg je uzgred cak ponizio i gradonacelnik Pozege rekavsi da mu ni Plenki ne moze nista otkantavsi Plenkija cetri puta a upravo taj gradonacelnik Pozege kotira kao Seksov covjek doista se moze zapitati tko stvarno upravlja strankom a samim time drzavom i je li Plenki u stvari samo Seksova figura sa kojom on vuce poteze u drzavi.Jednom je Jaca rekla da u HDZ-u ne mozes kupiti ni wc papir a da to Seks ne dozna
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Tko je stvarni sef HDZ-?Plenki ili Sova?
Država znači ovisi o jednoj čašici konjaka previše...
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Plenki je politički proizvod Vladimira Šeksa...bar tako vele oni koji malo više znaju
vili40-
2015-08-02
Pa kak drzava sporo reagira u katastrofa situacijama ocito cekaju Seksa da se otrijezni a to malo duze trajeT. wrote:Država znači ovisi o jednoj čašici konjaka previše...
2015-09-08
Tak nekak ali i proizvod Mate Granica drugog najmocnijeg agenta u drzavi..vili40 wrote:Plenki je politički proizvod Vladimira Šeksa...bar tako vele oni koji malo više znaju
2015-09-08
Uglavnom nije nepoznato da Seks na tim sastancima u zargonu a mozda i stvarno ispicka sve redom..ovaj potres je mnoge stvari razgolitio pa càk i u samom hdz-u...kazu da postoji cijela snimka tog sastanka gdje glavnu rijec vode a drugi becinom sute Seks i Suica.Navodno da je Seks na tom sastranku ostre poglede upravo upucivao Plenkiju.
2015-09-08
'DRZAVA TO SAM JA'..cini mi se da bi se to moglo prije primjenit na Seksa nego Plenkija...uostalom kreator mnogih zakona narocito ustavnih upravo je bas Sova
2015-09-08
marcellus wrote:sova, udba, i deep state
Ja nisam života mi!
Guest- Guest
šef hdz-a je bozanić i kaptol.
sitting_bull-
2015-09-28
Rekao sam davno da plenkija ce kostat ekipa unutar stranke a ne izbori...sve ovisi o tome koji su igraci ugrozeni unutra..samo pitanje je je'l plenki spreman riskirat karijeru zbog takvih...ako je bice i dalje na celu hdz-a i dalje glumit sefa..a ako nije seks je rekao svoje...i bice precrtan..plus sto mu to nece steci pluseve kod ovih u briselu..jer ovaj potres je mnoge stvari razgolitio..npr.ak se ne rijesi onog serifa iz pozege koji je dokazano u sukobu interesa a seksov je covjek dokazat ce da on nije stvarni sef stranke...mnogo problema za njega zadnjih dana...
2015-09-08
šta su im onda Pupovac i abolirani, kamuflaža??sitting_bull wrote:šef hdz-a je bozanić i kaptol.
2014-04-16
Mislim da je Raspudic u jednoj kolumni jos za vrijeme prvog mandata plenkija prorocanski napisao da ce se vidjeti na prvoj velikoj krizi tko doista upravlja drzavom i strankom i da to po njemu nije plenkovic jer on je obicni aparatcik na usluzi koji mora glumiti velikog sefa dok netko iza zavjese stvarno vuce konve i u stranci i drzavi..i tako nekako ispade od pocetka korone i jos vise sa ovim potresom
2015-09-08
Jedini koji se htio rjesit Seksa je Karamarko pa je platio bulu..jer je Seks iz svoje male crne knjizice dao podatke medijima o sukobu interesa karamarkove supruge sa madjarima,rusima koji ispada nevin slucaj prema muljama npr.bandica,anke mrak taritas,kuscevica i slicnih...
2015-09-08
https://www.rtl.hr/vijesti-hr/novosti/hrvatska/3962266/predsjednistvo-saveza-komunista-hdz-a-raspravljalo-o-politicko-ideoloskim-skretanjima-na-potresom-pogodjenom-podrucju-i-zakljucilo-da-je-netko-od-njih-priglup/
...
druže Tito mi ti se kunemo...
...
druže Tito mi ti se kunemo...
sitting_bull wrote:šef hdz-a je bozanić i kaptol.
Ma jesu kurac.
Rodijaci su glavni.
Guest- Guest
procurila snimka na kojoj Sova dovodi Plenkovića na čelo organizacije Hdz-a.
.pa sova ga i je doveo plus milo dijete mate granic i uz asist bedastog vase brkica kojeg je na koncu ova trojka napucala iz vrha stranke...plenki je u svemu ovome tek zreci,cetvrti igrac..operativac opsjenara sove i mate granica a vjerojatno i uan misela u talumutava baštarda wrote:
procurila snimka na kojoj Sova dovodi Plenkovića na čelo organizacije Hdz-a.
2015-09-08
Similar topics
» ''NLO-i su stvarni. Snimke su objavljene i potvrđene. Što sad?''
» Stvarni smisao Europske Unije???
» Sova je zahuktala
» Stvarni šef HDZ-a više nije Tomislav Karamarko
» Rugala se sova sjenici
» Stvarni smisao Europske Unije???
» Sova je zahuktala
» Stvarni šef HDZ-a više nije Tomislav Karamarko
» Rugala se sova sjenici