Film koji mrze braniteljske udruge proglašen najboljim švicarskim dokumentarcem
Page 4 of 13
Page 4 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Re: Film koji mrze braniteljske udruge proglašen najboljim švicarskim dokumentarcem
dzango wrote:Nikako. Udario me auto i izlomio kao pičku. Evo me u bolnici.debotoijusto wrote:dzango wrote:A možda su u pravu?
kolega testeras
kako napreduje setnja ?
aukurac
pa kako
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: Film koji mrze braniteljske udruge proglašen najboljim švicarskim dokumentarcem
dzango wrote:Žena za volanom, opšta opasnost.
seksizam. Da smo u europi ovo bi te koštalo doživotne ekskomunikacije iz svega, a možda bi te i otpustili.
Nisam ja ni znao da me udario auto. Rekli mi posle nekoliko minuta. Srećom sam uspeo da sklonim kuče. Njoj ništa.Noor wrote:probudio? tko ti je rekao da se na zebri smije spavati? :)dzango wrote:Dobro. Kada sam se probudio, prvo sam pitao kako stoje Velika Srbija i Partizan i onda mi je laknulo.Noor wrote:ma daj ne zezaj, šta stvarno? kao pješaka? pa što je bilo?dzango wrote:Jok. 29. marta.Noor wrote:
1. april, a?
kako si?
dzango wrote:Žena plače kao kiša i hoće da se ubije. Žensko pa blesavo. Zato ih i volim.
ja doma imam tri ženske, ženu i dvije kćerke, i mačku koja je žensko.
ne pitaj
Srećom pa nismo. A glavna fora je da više volim žene od svih njih zajednomarcellus wrote:dzango wrote:Žena za volanom, opšta opasnost.
seksizam. Da smo u europi ovo bi te koštalo doživotne ekskomunikacije iz svega, a možda bi te i otpustili.
Nije lako, nije.marcellus wrote:dzango wrote:Žena plače kao kiša i hoće da se ubije. Žensko pa blesavo. Zato ih i volim.
ne pitaj
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Meni danas u poseti dve sestre, đena, majka. Sve me čiste, hrane i poje u isto vreme. Ćerka plače kući a kuja stalno juri na onaj pešački da me nađe.marcellus wrote:dzango wrote:Žena plače kao kiša i hoće da se ubije. Žensko pa blesavo. Zato ih i volim.
ne pitaj
Ne cudi me. :)dzango wrote:Meni danas u poseti dve sestre, đena, majka. Sve me čiste, hrane i poje u isto vreme. Ćerka plače kući a kuja stalno juri na onaj pešački da me nađe.marcellus wrote:dzango wrote:Žena plače kao kiša i hoće da se ubije. Žensko pa blesavo. Zato ih i volim.
ne pitaj
A zamisli kujicu, kak zna ha ?
2015-08-15
Zna ona sve. Tačno zna gde me je ostavila i stalno me traži pošto me nema.kaya wrote:Ne cudi me. :)dzango wrote:Meni danas u poseti dve sestre, đena, majka. Sve me čiste, hrane i poje u isto vreme. Ćerka plače kući a kuja stalno juri na onaj pešački da me nađe.marcellus wrote:dzango wrote:Žena plače kao kiša i hoće da se ubije. Žensko pa blesavo. Zato ih i volim.
ne pitaj
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
A pa dobro si proša ćin moš pričat , tipkat i svjestan si. A ništa odmaraj i ozdravi. Nisi ti još ...još si mlad...ima još žena ....i pješačkih prijelaza.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Da, da, zna da ti se nesto desilo tamo i tamo te trazi. Tamo si joj nestao.dzango wrote:Zna ona sve. Tačno zna gde me je ostavila i stalno me traži pošto me nema.kaya wrote:Ne cudi me. :)dzango wrote:Meni danas u poseti dve sestre, đena, majka. Sve me čiste, hrane i poje u isto vreme. Ćerka plače kući a kuja stalno juri na onaj pešački da me nađe.marcellus wrote:dzango wrote:Žena plače kao kiša i hoće da se ubije. Žensko pa blesavo. Zato ih i volim.
ne pitaj
A zbilja su odani ti psi..
2015-08-15
Fala Bogu pa ima. Nije me overila što znači da nastavljamo tekmu.RayMabus wrote:A pa dobro si proša ćin moš pričat , tipkat i svjestan si. A ništa odmaraj i ozdravi. Nisi ti još ...još si mlad...ima još žena ....i pješačkih prijelaza.
2014-04-19
Psi su fenomenalni. Video sam od njih takvih stvari koje ne očekujem ni kod ljudi.kaya wrote:Da, da, zna da ti se nesto desilo tamo i tamo te trazi. Tamo si joj nestao.dzango wrote:Zna ona sve. Tačno zna gde me je ostavila i stalno me traži pošto me nema.kaya wrote:Ne cudi me. :)dzango wrote:Meni danas u poseti dve sestre, đena, majka. Sve me čiste, hrane i poje u isto vreme. Ćerka plače kući a kuja stalno juri na onaj pešački da me nađe.marcellus wrote:
ne pitaj
2014-04-19
cemu onda panika??kaya wrote:Je, pa vidim kako im ide dobro. U parizu na godisnjici ww 1 su ih stavili kraj wc-a, kada sjednu sa zapadom za stol ovi kao da je kuga sjela, na kosovo dodu kada su sigurni da su rose otisle doma , amerikanci ih ne hebu, onaj putin malo dode pa ode sta ce, nece se puno mijesati i to je to vise manje. E da, i dobili su jedno 1000 godina zatvora. Tako da, ta cenzura i propaganda samo kod njih ide .pismejker wrote:Oni ce svoje gurati,ako treba i 50 godina,i crno ce postati bijelo..kaya wrote:Jeste, vidim da su im svi nakloni, ne znam gdje vise..pismejker wrote:Upravo u tome...sto i jeste najbitnije za sticanje medjunarodne naklonosti....kaya wrote:
U cemu? Ako je u cenzuri i propagandi jes bogami i 20: 0.
U laosu i ona nova gvineja..
imaju jaki lobi i znaju prilicno izdemonizirati oponenta..
Guest- Guest
Auklinac.dzango wrote:Nikako. Udario me auto i izlomio kao pičku. Evo me u bolnici.debotoijusto wrote:dzango wrote:A možda su u pravu?
kolega testeras
kako napreduje setnja ?
Dobro si prošao. Nije ti slomila prste, vidim možeš tipkati. :)
Guest- Guest
Jesu, mene je jednom skoro kamion udario zbog psa , na cesti blizu posla je jurio i neka kujica ali beskucnik kujica, je bi - ne bi na cestu a majmun ne koci. I ja u panici iskoracim na cestu i mislim si sad ces morati zakociti zbog mene . I zakoci konjina. Nju bi zgazio sto posto. Jel ti vjerujes da je ta kujica danima mene cekala ispred posla i sa mnom odlazila do auta poslje posla. I ujutro ona opet ispred posla. I tako 20 dana. I na kraju sam je uzela ..sta cu :).dzango wrote:Psi su fenomenalni. Video sam od njih takvih stvari koje ne očekujem ni kod ljudi.kaya wrote:Da, da, zna da ti se nesto desilo tamo i tamo te trazi. Tamo si joj nestao.dzango wrote:Zna ona sve. Tačno zna gde me je ostavila i stalno me traži pošto me nema.kaya wrote:Ne cudi me. :)dzango wrote:
Meni danas u poseti dve sestre, đena, majka. Sve me čiste, hrane i poje u isto vreme. Ćerka plače kući a kuja stalno juri na onaj pešački da me nađe.
2015-08-15
Nije prste. Kuk i rebro. Malo glavu.Rabarbara wrote:Auklinac.dzango wrote:Nikako. Udario me auto i izlomio kao pičku. Evo me u bolnici.debotoijusto wrote:dzango wrote:A možda su u pravu?
kolega testeras
kako napreduje setnja ?
2014-04-19
Za glavu ćemo lako, ionako je malo koristimo.dzango wrote:Nije prste. Kuk i rebro. Malo glavu.Rabarbara wrote:Auklinac.dzango wrote:Nikako. Udario me auto i izlomio kao pičku. Evo me u bolnici.debotoijusto wrote:dzango wrote:A možda su u pravu?
kolega testeras
kako napreduje setnja ?
Kuk, operacija ili će zarasti bez krpanja?
Guest- Guest
Sudbina. Imam i ja jednu lepu i neverovatnu priču ali sam na telefonu pa me mrzi sada da kucam.kaya wrote:Jesu, mene je jednom skoro kamion udario zbog psa , na cesti blizu posla je jurio i neka kujica ali beskucnik kujica, je bi - ne bi na cestu a majmun ne koci. I ja u panici iskoracim na cestu i mislim si sad ces morati zakociti zbog mene . I zakoci konjina. Nju bi zgazio sto posto. Jel ti vjerujes da je ta kujica danima mene cekala ispred posla i sa mnom odlazila do auta poslje posla. I ujutro ona opet ispred posla. I tako 20 dana. I na kraju sam je uzela ..sta cu :).dzango wrote:Psi su fenomenalni. Video sam od njih takvih stvari koje ne očekujem ni kod ljudi.kaya wrote:Da, da, zna da ti se nesto desilo tamo i tamo te trazi. Tamo si joj nestao.dzango wrote:Zna ona sve. Tačno zna gde me je ostavila i stalno me traži pošto me nema.kaya wrote:
Ne cudi me. :)
Sutra mi operišu kuk. Da konačno skinem ovaj jebeni gips.Rabarbara wrote:Za glavu ćemo lako, ionako je malo koristimo.dzango wrote:Nije prste. Kuk i rebro. Malo glavu.Rabarbara wrote:Auklinac.dzango wrote:Nikako. Udario me auto i izlomio kao pičku. Evo me u bolnici.debotoijusto wrote:
kolega testeras
kako napreduje setnja ?
2014-04-19
A ipak će te krpati. :(dzango wrote:Sutra mi operišu kuk. Da konačno skinem ovaj jebeni gips.Rabarbara wrote:Za glavu ćemo lako, ionako je malo koristimo.dzango wrote:Nije prste. Kuk i rebro. Malo glavu.Rabarbara wrote:Auklinac.dzango wrote:
Nikako. Udario me auto i izlomio kao pičku. Evo me u bolnici.
Džango, držim pesti, navijam za tebe i želim ti turbo brz oporavak bez ikakvih posljedica. :)
Guest- Guest
Page 4 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Hrvatski Gin proglasen najboljim na svijetu
» Čestitke! Slunj proglasen najboljim turistickim selom na svijetu
» Bandić opet rasturio: Zagreb treću godinu zaredom proglašen najboljim adventom u Europi
» Imamo najboljeg na svijetu i u europi a da nije Luka Modrić ili sp0rtaš:Boris Vujčić proglašen najboljim sbjetskim i europskim guvernerom u 2018
» popis onih Koji mrze...
» Čestitke! Slunj proglasen najboljim turistickim selom na svijetu
» Bandić opet rasturio: Zagreb treću godinu zaredom proglašen najboljim adventom u Europi
» Imamo najboljeg na svijetu i u europi a da nije Luka Modrić ili sp0rtaš:Boris Vujčić proglašen najboljim sbjetskim i europskim guvernerom u 2018
» popis onih Koji mrze...
Page 4 of 13