Poskupjeli plin i struja
Page 1 of 1
Poskupjeli plin i struja
OD DANAS je plin za kućanstva skuplji za gotovo sedam posto. Prevedeno u kune, to znači da će cijena mjesečnog računa biti za 20-ak kuna veća. No, pravi učinci poskupljenja vidjet će se tek najesen, kad počne nova sezona grijanja.
Također, od danas je skuplja i struja za dio poduzetnika, piše HRT.
"Prije nešto više od godinu dana mjesečni iznosi za električnu energiju su bili oko 1200-1300 kuna, sad su mi preko 2100 kuna, a s ovim novim poskupljenjem bojim se i računati", rekao je Davor Subić iz jedne firme za proizvodnju namještaja po mjeri.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/poskupjeli-plin-i-struja/2075035.aspx
Također, od danas je skuplja i struja za dio poduzetnika, piše HRT.
"Prije nešto više od godinu dana mjesečni iznosi za električnu energiju su bili oko 1200-1300 kuna, sad su mi preko 2100 kuna, a s ovim novim poskupljenjem bojim se i računati", rekao je Davor Subić iz jedne firme za proizvodnju namještaja po mjeri.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/poskupjeli-plin-i-struja/2075035.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Poskupjeli plin i struja
struja je poskupjela iz razloga kako sam cuo da ce podobar dio iz hep-a ovih mjeseci otici u mirovinu pa im moraju dati po ugovoru dobre otpremnine..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
strujom drmnuli poduzetnike a plinom ugušili ljude pa nek još više štede na toploj vodi i grijanju.Zato država diše i dalje punim plućima i troši bez kompleksa.
vili40-
2015-08-02
Vili, država nije ograničena ko kućanstvo, ne može joj nestati brojeva, država imo brojeva u izobilju
2014-04-16
ja znam na što sam mislio a svatko si to nek prevede kako zna.aben wrote:Vili, država nije ograničena ko kućanstvo, ne može joj nestati brojeva, država imo brojeva u izobilju
vili40-
2015-08-02
Ne znaš zbrajati, vili :)
2014-04-16
aben wrote:Vili, država nije ograničena ko kućanstvo, ne može joj nestati brojeva, država imo brojeva u izobilju
U napetom sam iščekivanju Dedinog upisa...
darth_vader-
2014-04-17
vidim da ljude nije briga za ovu temu
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Bila tema prije par dana. Idu plaće i penzije gori al idu i režije.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
tja,ja koji tjedno palim lovu na kojestarije da bi ti se supak smrznuo na cifru,ne primjecujem cijenu rezija..palim plin,struju,bencin,voda tece u hektolitrima...cijena??'prava sitnica...debotoijusto wrote:vidim da ljude nije briga za ovu temu
Guest- Guest
Similar topics
» Italija : Struja poskupljuje 40 a plin 30%
» Poskupljuju plin, struja i odvoz smeća
» Poskupljuje struja, plin, pogrebne usluge a i autoput
» Austrija: Nema nikakvog smisla kupovati 3 puta skuplji američki plin kad je ruski plin sasvim dobar
» Zašto su Rafalei opet poskupjeli?
» Poskupljuju plin, struja i odvoz smeća
» Poskupljuje struja, plin, pogrebne usluge a i autoput
» Austrija: Nema nikakvog smisla kupovati 3 puta skuplji američki plin kad je ruski plin sasvim dobar
» Zašto su Rafalei opet poskupjeli?
Page 1 of 1