Ima li ona ikoga svog? :(
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Ima li ona ikoga svog? :(
a e,bas tako...סמאל wrote:Ma koja karijera.Maštarije i fantaziranje nije nikome naškodilo.Cijela ova generacija živi u nekim snovima,kao da će im sve pasti s neba,te da će svi biti vrhunski sportaši,glumci,pjevači,manekeni,kurci-palci,a nitko ne bi ne daj bože pljunuo u šake,te zapeo.Ovo je gejmerska generacija koja ne razlikuje stvarnost od igrica.RayMabus wrote:Pa nisan ja ni reka da lik nije kreten i da ga netriba tužit. Komentiran nju. Uspješna mlada mama. Dobila čašu u glavu i sad priča kako nikad neće ostvarit manekensku karijeru u Milanu a taman ju krenilo.
Guest- Guest
Eto,sad,kad sam ovdje ostavio svoje govno da smrdi,sad se moram posvetiti plemenitom i društveno korisnom internetskom radu.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Znam da su gejmer generacija. Ova mene prijavila policiji da nešto ovo ono a sama mi pritila plinskin pištoljen , u biti me lažno prijavila...i prošlo pola godine i hop i dvi godine zabrane prilaska kompjuteru a treća godina informatike.
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/crna-kronika/clanak/id/170681/splitska-hakerica-marina-pretjerala-kada-je-pokusala-provaliti-u-sustav-mup-a
Zaigrala se. Posli joj Josipović posušija kaznu tj izbrisa je iz evidencije o kažnjavanju.
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/crna-kronika/clanak/id/170681/splitska-hakerica-marina-pretjerala-kada-je-pokusala-provaliti-u-sustav-mup-a
Zaigrala se. Posli joj Josipović posušija kaznu tj izbrisa je iz evidencije o kažnjavanju.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ne nego bježi. Doduše neman proboema sa ženskima. To samo ta hakerica koja je za Greyse otmičare pa se zamirila galaktičkoj federaciji pa smo je naučili pameti. Udari tamo gdje najviše boli a u njenom slučaju to je karijera ( dvi godine zabrana prilasku kompjuteru a treća godina informatičkog faksa ).pismejker wrote:yebat ye
Neprocjenjivo.
Galaktička patrola.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
סמאל wrote:Eto,sad,kad sam ovdje ostavio svoje govno da smrdi,sad se moram posvetiti plemenitom i društveno korisnom internetskom radu.
Aj jesi stvorio neki novi uradak
tak otreba tako treba..nikad prvi,ali kad opletes,onda da se meso raspada..RayMabus wrote:Ne nego bježi. Doduše neman proboema sa ženskima. To samo ta hakerica koja je za Greyse otmičare pa se zamirila galaktičkoj federaciji pa smo je naučili pameti. Udari tamo gdje najviše boli a u njenom slučaju to je karijera ( dvi godine zabrana prilasku kompjuteru a treća godina informatičkog faksa ).pismejker wrote:yebat ye
Neprocjenjivo.
Galaktička patrola.
Guest- Guest
Nisam,jer imao sam drugih prioriteta,ali kad se toga uhvatim,onda obično te nekako samo od sebe ide.Yehudim wrote:סמאל wrote:
Eto,sad,kad sam ovdje ostavio svoje govno da smrdi,sad se moram posvetiti plemenitom i društveno korisnom internetskom radu.
Aj jesi stvorio neki novi uradak
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» ako ikoga zanima , ukralo
» zagrlite svog terorista
» Prodali ste trg svog Maršala za većinu u Skupštini
» - U majku mu, gde sada da nađem svog Hrvata?
» I Moldavija dobiva svog proruskog vođu
» zagrlite svog terorista
» Prodali ste trg svog Maršala za većinu u Skupštini
» - U majku mu, gde sada da nađem svog Hrvata?
» I Moldavija dobiva svog proruskog vođu
Page 3 of 3