I Moldavija dobiva svog proruskog vođu
Page 1 of 1
Rezultati pokazuju kako je socijalistički kandidat Dodon trenutno u vodstvu
409PREGLEDA
Foto: Facebook
AUTOR:
Vecernji.hr
Preliminarni rezultati moldavskih predsjedničkih izbora pokazuju kako je proruski kandidat Igor Dodon, koji je tijekom kampanje najavio udaljavanje od 7-godišnjeg procesa ka EU integraciji, pobijedio na izborima.
Prebrojeno je 90 posto glasova, javlja Reuters. Socijalistički kandidat Dodon trenutno je u vodstvu sa 55.9 posto, dok njegova proruska suparnica ima 44.1 glasova.
>> Rumen Radev pobjeđuje na predsjedničkim izborima, Bugarska se približava Rusiji?
http://www.vecernji.hr/svijet/i-moldavija-dobiva-svog-proruskog-vodu-1128247
Rezultati pokazuju kako je socijalistički kandidat Dodon trenutno u vodstvu
409PREGLEDA
Foto: Facebook
AUTOR:
Vecernji.hr
Preliminarni rezultati moldavskih predsjedničkih izbora pokazuju kako je proruski kandidat Igor Dodon, koji je tijekom kampanje najavio udaljavanje od 7-godišnjeg procesa ka EU integraciji, pobijedio na izborima.
Prebrojeno je 90 posto glasova, javlja Reuters. Socijalistički kandidat Dodon trenutno je u vodstvu sa 55.9 posto, dok njegova proruska suparnica ima 44.1 glasova.
>> Rumen Radev pobjeđuje na predsjedničkim izborima, Bugarska se približava Rusiji?
http://www.vecernji.hr/svijet/i-moldavija-dobiva-svog-proruskog-vodu-1128247
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: I Moldavija dobiva svog proruskog vođu
Tko bi u HR mogao biti proruski vođa?
Nitko mi ne pada na pamet.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Dakle ovdje je već uspostavljen obrazac, svijet se vraća u zone utjecaja prema civlizacijskim granicama. Kako je Huntington predvidio.
Liberalni internacionalizam, totalitarizam i hegemonija koju je provodio SAD su u povlačenju.
Sada je važno rekuperati Zapad a napose kontinentalnu Europu.
Liberalni internacionalizam, totalitarizam i hegemonija koju je provodio SAD su u povlačenju.
Sada je važno rekuperati Zapad a napose kontinentalnu Europu.
2015-08-06
jastreb wrote:Tko bi u HR mogao biti proruski vođa?
RH nije u civlizacijskoj zoni rusije, naša sudbina i svijet je vezan za kontinentalnu europu...koja na žalost loše stoji.
2015-08-06
Ma ako Slovenci mogu imati proruske ljude,onda možemo i mi.epikur37 wrote:jastreb wrote:Tko bi u HR mogao biti proruski vođa?
RH nije u civlizacijskoj zoni rusije, naša sudbina i svijet je vezan za kontinentalnu europu...koja na žalost loše stoji.
I Orban je proruski.
2014-04-22
Liberalna hegemonija SAD-a je napravila veliku štetu zdravlju europskog kontinentna, sad na ovoj mijeni mi smo u zaostatku...zbunjeni, dezorjentirani...
Promjene u Europi moraju biti brze u roku 2-3 godine, teba promijeniti ideološku paradigmu i političku strategiju.
Vrlo brzo se treba povezati s bazom i vrijednostima na kojima počiva kontinent, pojačati sigurnost i najvažnije naći predvodnika.
Promjene u Europi moraju biti brze u roku 2-3 godine, teba promijeniti ideološku paradigmu i političku strategiju.
Vrlo brzo se treba povezati s bazom i vrijednostima na kojima počiva kontinent, pojačati sigurnost i najvažnije naći predvodnika.
2015-08-06
Imali ste Karamarka , srušili ste ga.
Dobili ste Piculu i Plenkija
Guest- Guest
jastreb wrote:Ma ako Slovenci mogu imati proruske ljude,onda možemo i mi.epikur37 wrote:jastreb wrote:Tko bi u HR mogao biti proruski vođa?
I Orban je proruski.
Svakako dobri odnosi s Rusijom, poput Slovenije da, ali isto tako mi a i Slovenija se moramo organizirati u europskom bloku.
Ovo je sve iznenada i politike su zatečena ali morat će se brzo djelovati.
2015-08-06
ovaj još kmeči za karamarkom, pa i marc ga je prebolio...ti si zadnja narikača.dva brata wrote:Imali ste Karamarka , srušili ste ga.
2015-08-06
dva brata wrote:Imali ste Karamarka , srušili ste ga.
a di si ti? u Tunguziji?
Last edited by Noor on 13/11/2016, 23:33; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ne znam što bih rekao.
Imali smo proruskog vođu Tita,ali očito ni on nije mogao s njima (Roosima) izaći na kraj.
Možda nam sa njima jednostavno nije suđeno.
Juraj Križanić press.
Imali smo proruskog vođu Tita,ali očito ni on nije mogao s njima (Roosima) izaći na kraj.
Možda nam sa njima jednostavno nije suđeno.
Juraj Križanić press.
2014-04-22
jebe se mene za Karamarkom, samo ti govorim.
kmečite ovdje da u RH nema pro-ruskih političara, a imali ste Karamarka koji je bio vezan uz Ruse (čak i hvalio je Putina), pa ste lajali protiv njega , i kada ste dobili "umjerenog i školovanog" Plenkija, opet kmečite da nema pro-ruskih
sami pali -sami se ubili
kmečite ovdje da u RH nema pro-ruskih političara, a imali ste Karamarka koji je bio vezan uz Ruse (čak i hvalio je Putina), pa ste lajali protiv njega , i kada ste dobili "umjerenog i školovanog" Plenkija, opet kmečite da nema pro-ruskih
sami pali -sami se ubili
Guest- Guest
Bugari su noćas dobili proruskog predsjednika također...
2015-08-06
Hrvatskoj ne treba proruski predsjednik niti premijer jer hrvatska nije u ruskom krugu, hrvatskoj treba netko tko neće biti antiruski.
2015-08-06
A opet,tradicionalno najviše oslanjani i orijentirani na Ruse-Crnogorci okreću se od njih ko vrag od tamjana.epikur37 wrote:Bugari su noćas dobili proruskog predsjednika također...
2014-04-22
jastreb wrote:A opet,tradicionalno najviše oslanjani i orijentirani na Ruse-Crnogorci okreću se od njih ko vrag od tamjana.epikur37 wrote:Bugari su noćas dobili proruskog predsjednika također...
tanko je to, čisti hir, sitna konstrukcija
2015-08-06
epikur37 wrote:jastreb wrote:A opet,tradicionalno najviše oslanjani i orijentirani na Ruse-Crnogorci okreću se od njih ko vrag od tamjana.epikur37 wrote:Bugari su noćas dobili proruskog predsjednika također...
došli dani kad bi HDZ na čelu radije i Zokija imao..hehe
Guest- Guest
dva brata wrote:jebe se mene za Karamarkom, samo ti govorim.
sami pali -sami se ubili
a i esdepeovci kukaju za karamarkom :DNoor wrote:epikur37 wrote:jastreb wrote:A opet,tradicionalno najviše oslanjani i orijentirani na Ruse-Crnogorci okreću se od njih ko vrag od tamjana.epikur37 wrote:Bugari su noćas dobili proruskog predsjednika također...
došli dani kad bi HDZ na čelu radije i Zokija imao..hehe
pa kud ide ovaj svijet :D
2014-04-11
Similar topics
» '' Ne bira se samo u Bosni i Hercegovini Brazil dobiva svog Trumpa, Latvija Putina, a Rumunjska je već dobila svoju Željku Markić ''
» Češki senat planira suditi proruskog predsjednika za veleizdaju
» Lukašenko: sljedeća je Moldavija
» Moldavija želi u NATO
» Moldavija - dvije muhe jednim udarcem
» Češki senat planira suditi proruskog predsjednika za veleizdaju
» Lukašenko: sljedeća je Moldavija
» Moldavija želi u NATO
» Moldavija - dvije muhe jednim udarcem
Page 1 of 1