Ljubav je najvažnija stvar na svijetu
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Ljubav je najvažnija stvar na svijetu
Eto na...bogomdani se samo dobro zabavlja,ne gleda biti dojmljiv na forumu...lone_gunman wrote:hvala,trudim se promislit prije nego neš izvalim a ne ko svetac svakom loncu bit poklopac ma treba bit pragmatičan,realan i racionalan u svemu pa i u ljubavi\sexu međutim teško je nama muškima upravljat nagonima kao i vama ženama osjećajima tak da smo fifti-fifti,u istom sosu..dzepna_venera wrote:
Za boldano-dogovor, i biti u realnosti.
Guest- Guest
super je kad pricas o sebi u trecem licu jednine :p
betty.boop-
2015-01-23
hvalite me usta moja ... :p
betty.boop-
2015-01-23
no...ne biti zavidna..zivi bogobojaznim zivotom kao bogomdani,i sve bude bolje
Guest- Guest
bas ti hvala na savjetu ... oci si mi otvorio
betty.boop-
2015-01-23
Eto..!!! ...Malo vica na vlastiti racun vbolim raditi..sve za zezanciju i relaksaciju..
Guest- Guest
kakve veze ima sto je subota ?
betty radi ko crnac i trenutno odmara
betty radi ko crnac i trenutno odmara
betty.boop-
2015-01-23
mda...istina..ipak najbolje vikendom doma...dobrapapica,film neki strasni i nikog u blizini...
Guest- Guest
strasni film i nikog u blizini ?
euh, ne !
me scared
euh, ne !
me scared
betty.boop-
2015-01-23
Poceo sam gledati film...Conjuring(2013),veceras,fino uz papicu,pa sam prekinuo jer sam malo klepetao sa jednom Casnom Djevom na Skajpu,ai sad odoh nastaviti dalje,i gledati i mozda nes i pojedem..koliko jedem trebao bih biti 200 kila..
Guest- Guest
affff....pa puno se krecem,volim setati,trckarati,plivati,ali danas nis,samo do ducana,a i mozag poslom izgara...ekipa me prvo danas htjela vuci na bazene,pa navecer u diskoteku,a ja ih potjerao bez mene..jednostavno mi je bnilo do ucmale dosade..ono,vuci se po stanu laganini cijeli dan..
Guest- Guest
lone_gunman wrote:lijepo je u životu 1-2x doživjet pravu romantičnu ljubav i mi muški u načelu nemamo niš protiv toga no budući da smo istodobno i vječni ovisnici o sexu(naročito u mlađim danima kad je naletit na neku free nimfomanku prava lutrija)bez love nam je teško prolazit lagano kroz sve te nevolje i tu dolazi do vječnih konflikata kako spojiti ugodno s korisnim da svi budu sretni i zadovoljeni jer ruku na srce nisu sve žene proračunate drolje niti su svi frajeri napaljene svinje..
a kažeš da nisi pravi jarac .tako oni razmišljaju. razborito, ne lupe pa ostanu živi.
night sky- Posts : 1227
2015-08-16
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Realno najvažnija vijest danas
» Najvažnija antropološka studija: Hrvatska se pretvorila u ultrakatoličku zabit
» Uoči najvažnijeg Rijekinog direktnog dvoboja za naslov sa Dinamom,dva,tri najvažnija igrača Rijeke prijavila ozljede-slučajno?..je ka'k da ne..
» KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ U DAVOSU 'Preporučila bi Milanoviću da sudjeluje u Inicijativi triju mora, to je u ovom trenutku najvažnija inicijativa u EU'
» Ivana Petrović:'Neki političari su prespavali 16 godina i netko im treba objasniti da smo članica NATO saveza a u tu je najvažnija riječ savez.'
» Najvažnija antropološka studija: Hrvatska se pretvorila u ultrakatoličku zabit
» Uoči najvažnijeg Rijekinog direktnog dvoboja za naslov sa Dinamom,dva,tri najvažnija igrača Rijeke prijavila ozljede-slučajno?..je ka'k da ne..
» KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ U DAVOSU 'Preporučila bi Milanoviću da sudjeluje u Inicijativi triju mora, to je u ovom trenutku najvažnija inicijativa u EU'
» Ivana Petrović:'Neki političari su prespavali 16 godina i netko im treba objasniti da smo članica NATO saveza a u tu je najvažnija riječ savez.'
Page 7 of 7