Ljubav je najvažnija stvar na svijetu
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Ljubav je najvažnija stvar na svijetu
Najdraža poruka u vezi ljubavi mi je bila kad je moja draga znanica dragom kupila knjigu koja se njemu sviđala,napisala mu je posvetu:
Ljubav.
O ljubavi se nema šta puno pričati. Ili voliš ili ne.
Ljubav.
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:Najdraža poruka u vezi ljubavi mi je bila kad je moja draga znanica dragom kupila knjigu koja se njemu sviđala,napisala mu je posvetu:
Ljubav.
Moodro napisano..sve izmedju toga je samo taktiziranje i manipunliranje
Guest- Guest
no od novca se zivi,a u nedostatku istog i najveca ljubav(kemijski disbalans u mozgu),raspada...
Guest- Guest
Oni koji su imali&nemali, prošli svakakvih iskustava znaju da novac voli one koji s njim dobro raspolažu i drže uzde. A novac u vezi je najveći izazov. Muškarac koji je škrt pošteno je da čuva svoje novce i živi sam :D
Guest- Guest
ju mis a point...tko je spomenuo skrtost,cisto cinjenicu da bez novca sve gubi stabilnost,a zene vrlo brzo otperjaju dalje..ne gledam sad novac kao novac,nego nemogucnost placanja zivotnih troskova,ovoga i onoga...
Guest- Guest
bogomdani wrote:ju mis a point...tko je spomenuo skrtost,cisto cinjenicu da bez novca sve gubi stabilnost,a zene vrlo brzo otperjaju dalje..ne gledam sad novac kao novac,nego nemogucnost placanja zivotnih troskova,ovoga i onoga...
Ne znam ja s kakvima si se ti družio :P Žena koja odlazi jer je period s manje novca nije Žena nego mučki izdajnički đubar :/
Guest- Guest
istina.dzepna_venera wrote:
Ne znam ja s kakvima si se ti družio :P Žena koja odlazi jer je period s manje novca nije Žena nego mučki izdajnički đubar :/
veber-
2014-12-30
Pa da. Žena ostaje. U stanju je od malo kreirati super klopu, biti vedra i podržavati. Ko nije probao, ne zna o čemu ja sad pričam.
Guest- Guest
ma ženu pošalješ mami, njenoj. djeca ostaju. a znam o čemu tipkaš.
2014-12-30
dzepna_venera wrote: Žena koja odlazi jer je period s manje novca nije Žena nego mučki izdajnički đubar :/
Sad opet postoje različite situacije neimanja novca. Što ako je kockar, alkoholičar, sebičnjak?!
Guest- Guest
džepna je mislila na nešto drugačiju interakciju. ne na tvoje navedeno.
2014-12-30
veber_1 wrote:džepna je mislila na nešto drugačiju interakciju. ne na tvoje navedeno.
Ja volim činjenice Shvatila sam što je zapravo željela reći, i to je lijepo. No, danas postoje mnogobrojne situacije u kojima dolazi do raspada veza/brakova upravo zbog onoga što sam navela. Jedno je neimaština jer si nemoćan, a drugo je neimaština iz obijesti.
Guest- Guest
ne da sam advocatus diaboli, ali nije mislila na objest. barem tako mislim. neka me ispravi ako griješim.
2014-12-30
Znam i sama da nije tako mislila (kao što sam prethodno navela). Nadovezala sam se na rečenicu koja je bila lepršava..i otvorila jedno novo poglavlje u promišljanju.
Guest- Guest
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Realno najvažnija vijest danas
» Najvažnija antropološka studija: Hrvatska se pretvorila u ultrakatoličku zabit
» Uoči najvažnijeg Rijekinog direktnog dvoboja za naslov sa Dinamom,dva,tri najvažnija igrača Rijeke prijavila ozljede-slučajno?..je ka'k da ne..
» KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ U DAVOSU 'Preporučila bi Milanoviću da sudjeluje u Inicijativi triju mora, to je u ovom trenutku najvažnija inicijativa u EU'
» Ivana Petrović:'Neki političari su prespavali 16 godina i netko im treba objasniti da smo članica NATO saveza a u tu je najvažnija riječ savez.'
» Najvažnija antropološka studija: Hrvatska se pretvorila u ultrakatoličku zabit
» Uoči najvažnijeg Rijekinog direktnog dvoboja za naslov sa Dinamom,dva,tri najvažnija igrača Rijeke prijavila ozljede-slučajno?..je ka'k da ne..
» KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ U DAVOSU 'Preporučila bi Milanoviću da sudjeluje u Inicijativi triju mora, to je u ovom trenutku najvažnija inicijativa u EU'
» Ivana Petrović:'Neki političari su prespavali 16 godina i netko im treba objasniti da smo članica NATO saveza a u tu je najvažnija riječ savez.'
Page 4 of 7