ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ljubav je najvažnija stvar na svijetu

Page 6 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Ljubav je najvažnija stvar na svijetu - Page 6 Empty Re: Ljubav je najvažnija stvar na svijetu

Post by Guest 20/8/2015, 20:57

Zato ja uvijek kažem da volim novac. Ne da bih se pokazivala ili se drugima prikazivala. Već taj osjećaj sigurnosti. Skromna sam osoba. Najsretnija, obična u prirodi. Privatnikom biti, ne bih- hvala. Često čujemo osuđujuće riječi na njihov račun. No, oni su ti koji se ujutro bude s svim davanjima i problemima. Radnik uvijek čeka svoju plaću. Ode, odradi svoje, malo pokrade ...i sve ok. Ne govorim ovo u ime onih koji zlouporabe radnike, niti onih koji se ne drže zakona koji dakako, omogućavaju izrabljivanje radnika. Već poštenih, moralnih ljudi koji su s svojim uloženim kapitalom vjerovali da će pružiti bolju budućnost, kako sebi, tako i svojim zaposlenicima. No, sve to skupa jednostavno ne funkcionira. ...

Guest
Guest

Back to top Go down

Ljubav je najvažnija stvar na svijetu - Page 6 Empty Re: Ljubav je najvažnija stvar na svijetu

Post by veber 20/8/2015, 21:00

džepna!
ja sam, za razliku od današnjih muškića otišao od tatice i mamice s 20. da me država nije preokupirala s nekim pizdarijama otišao bi s 18.
kod starog sam nakon škole radio, od 13-e.
i nije mi žao niti jedne spiždene kune.
sam sam ih zaradio, spizdio ih u društvu.
i kakva god da je kriza stavim nešto sa strane. možda njemački geni prevlavdavaju.
da se razumijemo. meni nije problem spizdit 2-3 soma kuna za noć, ali ja sam ih zaradio i tko im jebe mater, u grob ih nemrem odfurat.
ali u kući nikada ništa nije falilo. niti su se moji izlasci osjetili na proračunu ;)

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 20/8/2015, 21:06

dzepna_venera wrote:
bo_peep wrote:Dobro, svaki posao zahtjeva da zadovoljiš i ugodiš potencijalnim partnerima. Ja to ne računam u izgubljenu dobit. To je "posao". Na žalost, danas sve na taj način funkcionira. Meni je samo bilo žao onog jadnička, koji je iz svog gušta u 45 godina, jadan pušio i zbog toga ga osuđuju...

Ne..ne..ne..nemoj mene u tu ulicu osuđivanja. Moj moto je živi i pusti drugog da živi!

Primjer sam navela radi percipiranja trošenja novca. Spomenula si trošenje iz obijesti pa si rekla kocku alkohol..sve su to "užici" i kad bolje pogledaš nema razlike. I alkos i pušač u tome uživaju. I sve je ok ako partner nema niš protif toga. Ako ima, onda nastane problem da.

Ima itekakve razlike. To kao da nekome spočitaš jer  voli kruške, i svaki dan si je dan za svoga života kupovao 2 kg krušaka. 45 godina?! za jedenje krušaka?! Spomenula sam i kocku. Protok novca. Voliš li krumpir?!  Dakako! Svi ga volimo...

Neki ljudi potroše milijune za par mjeseci. Neki se zadužuju kod banaka zbog svojih užitaka i to obitelji plaćaju. Ono što sam željela reći je da postoje itekakve razlike u življenju i životarenju...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 20/8/2015, 21:11

bo_peep wrote: Voliš li krumpir?!  Dakako! Svi ga volimo...
pa ne bi se složio.
izbjegavam ga kada god mogu.
bezvezna namirnica.

offtopic :D
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 20/8/2015, 22:42

Kartofel..pju..!!! No
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/8/2015, 23:38

veber_1 wrote:džepna!
ja sam, za razliku od današnjih muškića otišao od tatice i mamice s 20. da me država nije preokupirala s nekim pizdarijama otišao bi s 18.
kod starog sam nakon škole radio, od 13-e.
i nije mi žao niti jedne spiždene kune.
sam sam ih zaradio, spizdio ih u društvu.
i kakva god da je kriza stavim nešto sa strane. možda njemački geni prevlavdavaju.
da se razumijemo. meni nije problem spizdit 2-3 soma kuna za noć, ali ja sam ih zaradio i tko im jebe mater, u grob ih nemrem odfurat.
ali u kući nikada ništa nije falilo. niti su se moji izlasci osjetili na proračunu ;)

Tz..tz..tz...eto na..sad ispadoh neka inkvizitorka. Ko bi reko da će tako bezazleni komentar o trošenju povući takve reakcije.
Ama čoeče, ja bar volim život u svim njegovim oblicima.Trošte vala na šta vam srce hoće!!!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/8/2015, 23:52

ol iz nid iz luuuv... jocolor
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/8/2015, 23:55

Eto smo se bogomdanim komentarom sa love vratili na ljubav :)))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/8/2015, 23:59

e ebi ga..nisam ja izmislio lovu...bio sam i bez nje,i znam kako je sve onda oko covjeka....pusto i jadno..nikad vise,pa i vragu dusu prodao(temporary naravno)  king
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by night sky 21/8/2015, 09:02

šta j aznam... zdravlje je najvažnije, ipak.

a ljubav, ako je na pravim temeljima ne može je ni nedostatak novca srušiti tj. i do njih se dođe ako u ljubavi stvari štimaju.
night sky
night sky

2015-08-16

Back to top Go down

Post by Guest 21/8/2015, 09:17

Nedostatak love za nuzno,kod covjeka i zenskinje pravi paniku,brije atmosferu,pocinju rasprave,prepirke,bacanje krivice sa jednog na drugog..o daaaa....itekako je lova sveprisutna u zivotu,kao element stabilnosti veze...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jack_reacher 21/8/2015, 09:36

lijepo je u životu 1-2x doživjet pravu romantičnu ljubav i mi muški u načelu nemamo niš protiv toga no budući da smo istodobno i vječni ovisnici o sexu(naročito u mlađim danima kad je naletit na neku free nimfomanku prava lutrija)bez love nam je teško prolazit lagano kroz sve te nevolje i tu dolazi do vječnih konflikata kako spojiti ugodno s korisnim da svi budu sretni i zadovoljeni jer ruku na srce nisu sve žene proračunate drolje niti su svi frajeri napaljene svinje.. :} pig

Last edited by lone_gunman on 21/8/2015, 09:40; edited 1 time in total
jack_reacher
jack_reacher

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 21/8/2015, 09:37

s lovom sve bolje funkcionira..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 22/8/2015, 09:32

bogomdani wrote:e ebi ga..nisam ja izmislio lovu...bio sam i bez nje,i znam kako je sve onda oko covjeka....pusto i jadno..nikad vise,pa i vragu dusu prodao(temporary naravno)  king

E ne može na dvije stolice :D :] ili jesi prodao ili nisi prodao!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 22/8/2015, 09:34

night sky wrote:šta j aznam... zdravlje je najvažnije, ipak.

a ljubav, ako je na pravim temeljima ne može je ni nedostatak novca srušiti tj. i do njih se dođe ako u ljubavi stvari štimaju.

Naravno, lova dolazi i odlazi, i to je privremeno stanje. Prođe. Al ako se zbog toga sruši kuća, temelja nije ni bilo..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 22/8/2015, 09:35

lone_gunman wrote:lijepo je u životu 1-2x doživjet pravu romantičnu ljubav i mi muški u načelu nemamo niš protiv toga no budući da smo istodobno i vječni ovisnici o sexu(naročito u mlađim danima kad je naletit na neku free nimfomanku prava lutrija)bez love nam je teško prolazit lagano kroz sve te nevolje i tu dolazi do vječnih konflikata kako spojiti ugodno s korisnim da svi budu sretni i zadovoljeni jer ruku na srce nisu sve žene proračunate drolje niti su svi frajeri napaljene svinje.. :} pig

Lijepo si to sročio  bom

Za boldano-dogovor, i biti u realnosti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 22/8/2015, 12:14

dzepna_venera wrote:
bogomdani wrote:e ebi ga..nisam ja izmislio lovu...bio sam i bez nje,i znam kako je sve onda oko covjeka....pusto i jadno..nikad vise,pa i vragu dusu prodao(temporary naravno)  king

Koncesija..kako ne moze..??? king
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 22/8/2015, 18:33

bogomdani wrote:
dzepna_venera wrote:

Rijetkima pođe za rukom da podvale vragu,uzmu pare,podrapaju đavolji ugovor i krenu na bolje.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 22/8/2015, 18:43

dzepna_venera wrote:
bogomdani wrote:
dzepna_venera wrote:

Rijetkima pođe za rukom da podvale vragu,uzmu pare,podrapaju đavolji ugovor i krenu na bolje.
Ebi ga..u nas izreka:Tko ne riskira,ne profitira.. king
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jack_reacher 22/8/2015, 20:09

dzepna_venera wrote:

hvala,trudim se promislit prije nego neš izvalim a ne ko svetac svakom loncu bit poklopac ma treba bit pragmatičan,realan i racionalan u svemu pa i u ljubavi\sexu međutim teško je nama muškima upravljat nagonima kao i vama ženama osjećajima tak da smo fifti-fifti,u istom sosu.. ;) :P
jack_reacher
jack_reacher

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 22/8/2015, 23:01

lone_gunman wrote:
dzepna_venera wrote:

hvala,trudim se promislit prije nego neš izvalim a ne ko svetac svakom loncu bit poklopac ma treba bit pragmatičan,realan i racionalan u svemu pa i u ljubavi\sexu međutim teško je nama muškima upravljat nagonima kao i vama ženama osjećajima tak da smo fifti-fifti,u istom sosu.. ;) :P
Eto na...bogomdani se samo dobro zabavlja,ne gleda biti dojmljiv na forumu... king
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Back to top

- Similar topics