Ljubav je najvažnija stvar na svijetu
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Ljubav je najvažnija stvar na svijetu
Zato ja uvijek kažem da volim novac. Ne da bih se pokazivala ili se drugima prikazivala. Već taj osjećaj sigurnosti. Skromna sam osoba. Najsretnija, obična u prirodi. Privatnikom biti, ne bih- hvala. Često čujemo osuđujuće riječi na njihov račun. No, oni su ti koji se ujutro bude s svim davanjima i problemima. Radnik uvijek čeka svoju plaću. Ode, odradi svoje, malo pokrade ...i sve ok. Ne govorim ovo u ime onih koji zlouporabe radnike, niti onih koji se ne drže zakona koji dakako, omogućavaju izrabljivanje radnika. Već poštenih, moralnih ljudi koji su s svojim uloženim kapitalom vjerovali da će pružiti bolju budućnost, kako sebi, tako i svojim zaposlenicima. No, sve to skupa jednostavno ne funkcionira. ...
Guest- Guest
džepna!
ja sam, za razliku od današnjih muškića otišao od tatice i mamice s 20. da me država nije preokupirala s nekim pizdarijama otišao bi s 18.
kod starog sam nakon škole radio, od 13-e.
i nije mi žao niti jedne spiždene kune.
sam sam ih zaradio, spizdio ih u društvu.
i kakva god da je kriza stavim nešto sa strane. možda njemački geni prevlavdavaju.
da se razumijemo. meni nije problem spizdit 2-3 soma kuna za noć, ali ja sam ih zaradio i tko im jebe mater, u grob ih nemrem odfurat.
ali u kući nikada ništa nije falilo. niti su se moji izlasci osjetili na proračunu ;)
ja sam, za razliku od današnjih muškića otišao od tatice i mamice s 20. da me država nije preokupirala s nekim pizdarijama otišao bi s 18.
i kakva god da je kriza stavim nešto sa strane. možda njemački geni prevlavdavaju.
da se razumijemo. meni nije problem spizdit 2-3 soma kuna za noć, ali ja sam ih zaradio i tko im jebe mater, u grob ih nemrem odfurat.
ali u kući nikada ništa nije falilo. niti su se moji izlasci osjetili na proračunu ;)
2014-12-30
dzepna_venera wrote:bo_peep wrote:Dobro, svaki posao zahtjeva da zadovoljiš i ugodiš potencijalnim partnerima. Ja to ne računam u izgubljenu dobit. To je "posao". Na žalost, danas sve na taj način funkcionira. Meni je samo bilo žao onog jadnička, koji je iz svog gušta u 45 godina, jadan pušio i zbog toga ga osuđuju...
Ne..ne..ne..nemoj mene u tu ulicu osuđivanja. Moj moto je živi i pusti drugog da živi!
Primjer sam navela radi percipiranja trošenja novca. Spomenula si trošenje iz obijesti pa si rekla kocku alkohol..sve su to "užici" i kad bolje pogledaš nema razlike. I alkos i pušač u tome uživaju. I sve je ok ako partner nema niš protif toga. Ako ima, onda nastane problem da.
Ima itekakve razlike. To kao da nekome spočitaš jer voli kruške, i svaki dan si je dan za svoga života kupovao 2 kg krušaka. 45 godina?! za jedenje krušaka?! Spomenula sam i kocku. Protok novca. Voliš li krumpir?! Dakako! Svi ga volimo...
Neki ljudi potroše milijune za par mjeseci. Neki se zadužuju kod banaka zbog svojih užitaka i to obitelji plaćaju. Ono što sam željela reći je da postoje itekakve razlike u življenju i životarenju...
Guest- Guest
pa ne bi se složio.bo_peep wrote: Voliš li krumpir?! Dakako! Svi ga volimo...
izbjegavam ga kada god mogu.
bezvezna namirnica.
offtopic :D
veber-
2014-12-30
veber_1 wrote:džepna!
Tz..tz..tz...eto na..sad ispadoh neka inkvizitorka. Ko bi reko da će tako bezazleni komentar o trošenju povući takve reakcije.
Ama čoeče, ja bar volim život u svim njegovim oblicima.Trošte vala na šta vam srce hoće!!!
Guest- Guest
Eto smo se bogomdanim komentarom sa love vratili na ljubav :)))
Guest- Guest
e ebi ga..nisam ja izmislio lovu...bio sam i bez nje,i znam kako je sve onda oko covjeka....pusto i jadno..nikad vise,pa i vragu dusu prodao(temporary naravno)
Guest- Guest
šta j aznam... zdravlje je najvažnije, ipak.
a ljubav, ako je na pravim temeljima ne može je ni nedostatak novca srušiti tj. i do njih se dođe ako u ljubavi stvari štimaju.
a ljubav, ako je na pravim temeljima ne može je ni nedostatak novca srušiti tj. i do njih se dođe ako u ljubavi stvari štimaju.
night sky- Posts : 1227
2015-08-16
Nedostatak love za nuzno,kod covjeka i zenskinje pravi paniku,brije atmosferu,pocinju rasprave,prepirke,bacanje krivice sa jednog na drugog..o daaaa....itekako je lova sveprisutna u zivotu,kao element stabilnosti veze...
Guest- Guest
lijepo je u životu 1-2x doživjet pravu romantičnu ljubav i mi muški u načelu nemamo niš protiv toga no budući da smo istodobno i vječni ovisnici o sexu(naročito u mlađim danima kad je naletit na neku free nimfomanku prava lutrija)bez love nam je teško prolazit lagano kroz sve te nevolje i tu dolazi do vječnih konflikata kako spojiti ugodno s korisnim da svi budu sretni i zadovoljeni jer ruku na srce nisu sve žene proračunate drolje niti su svi frajeri napaljene svinje..
Last edited by lone_gunman on 21/8/2015, 09:40; edited 1 time in total
jack_reacher-
2014-04-14
bogomdani wrote:e ebi ga..nisam ja izmislio lovu...bio sam i bez nje,i znam kako je sve onda oko covjeka....pusto i jadno..nikad vise,pa i vragu dusu prodao(temporary naravno)
E ne može na dvije stolice ili jesi prodao ili nisi prodao!
Guest- Guest
night sky wrote:šta j aznam... zdravlje je najvažnije, ipak.
Naravno, lova dolazi i odlazi, i to je privremeno stanje. Prođe. Al ako se zbog toga sruši kuća, temelja nije ni bilo..
Guest- Guest
lone_gunman wrote:lijepo je u životu 1-2x doživjet pravu romantičnu ljubav i mi muški u načelu nemamo niš protiv toga no budući da smo istodobno i vječni ovisnici o sexu(naročito u mlađim danima kad je naletit na neku free nimfomanku prava lutrija)bez love nam je teško prolazit lagano kroz sve te nevolje i tu dolazi do vječnih konflikata kako spojiti ugodno s korisnim da svi budu sretni i zadovoljeni jer ruku na srce nisu sve žene proračunate drolje niti su svi frajeri napaljene svinje..
Lijepo si to sročio
Za boldano-dogovor, i biti u realnosti.
Guest- Guest
Koncesija..kako ne moze..???dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:e ebi ga..nisam ja izmislio lovu...bio sam i bez nje,i znam kako je sve onda oko covjeka....pusto i jadno..nikad vise,pa i vragu dusu prodao(temporary naravno)
Guest- Guest
bogomdani wrote:Koncesija..kako ne moze..???dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:e ebi ga..nisam ja izmislio lovu...bio sam i bez nje,i znam kako je sve onda oko covjeka....pusto i jadno..nikad vise,pa i vragu dusu prodao(temporary naravno)
Rijetkima pođe za rukom da podvale vragu,uzmu pare,podrapaju đavolji ugovor i krenu na bolje.
Guest- Guest
Ebi ga..u nas izreka:Tko ne riskira,ne profitira..dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:Koncesija..kako ne moze..???dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:e ebi ga..nisam ja izmislio lovu...bio sam i bez nje,i znam kako je sve onda oko covjeka....pusto i jadno..nikad vise,pa i vragu dusu prodao(temporary naravno)
Rijetkima pođe za rukom da podvale vragu,uzmu pare,podrapaju đavolji ugovor i krenu na bolje.
Guest- Guest
hvala,trudim se promislit prije nego neš izvalim a ne ko svetac svakom loncu bit poklopac ma treba bit pragmatičan,realan i racionalan u svemu pa i u ljubavi\sexu međutim teško je nama muškima upravljat nagonima kao i vama ženama osjećajima tak da smo fifti-fifti,u istom sosu..dzepna_venera wrote:
jack_reacher-
2014-04-14
Eto na...bogomdani se samo dobro zabavlja,ne gleda biti dojmljiv na forumu...lone_gunman wrote:hvala,trudim se promislit prije nego neš izvalim a ne ko svetac svakom loncu bit poklopac ma treba bit pragmatičan,realan i racionalan u svemu pa i u ljubavi\sexu međutim teško je nama muškima upravljat nagonima kao i vama ženama osjećajima tak da smo fifti-fifti,u istom sosu..dzepna_venera wrote:
Guest- Guest
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Realno najvažnija vijest danas
» Najvažnija antropološka studija: Hrvatska se pretvorila u ultrakatoličku zabit
» Uoči najvažnijeg Rijekinog direktnog dvoboja za naslov sa Dinamom,dva,tri najvažnija igrača Rijeke prijavila ozljede-slučajno?..je ka'k da ne..
» KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ U DAVOSU 'Preporučila bi Milanoviću da sudjeluje u Inicijativi triju mora, to je u ovom trenutku najvažnija inicijativa u EU'
» Ivana Petrović:'Neki političari su prespavali 16 godina i netko im treba objasniti da smo članica NATO saveza a u tu je najvažnija riječ savez.'
» Najvažnija antropološka studija: Hrvatska se pretvorila u ultrakatoličku zabit
» Uoči najvažnijeg Rijekinog direktnog dvoboja za naslov sa Dinamom,dva,tri najvažnija igrača Rijeke prijavila ozljede-slučajno?..je ka'k da ne..
» KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ U DAVOSU 'Preporučila bi Milanoviću da sudjeluje u Inicijativi triju mora, to je u ovom trenutku najvažnija inicijativa u EU'
» Ivana Petrović:'Neki političari su prespavali 16 godina i netko im treba objasniti da smo članica NATO saveza a u tu je najvažnija riječ savez.'
Page 6 of 7