Denkverbot
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: Denkverbot
Ne znam jesi li primijetila ali ovakve stvari dižu ćitanost. Šteta šta se ne naplačuje :)Noor wrote:da, tako hoću :)
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
kakve stvari?mativka wrote:Ne znam jesi li primijetila ali ovakve stvari dižu ćitanost. Šteta šta se ne naplačuje :)Noor wrote:da, tako hoću :)
A dobro...imam razumjevanja :)Noor wrote:kakve stvari?mativka wrote:Ne znam jesi li primijetila ali ovakve stvari dižu ćitanost. Šteta šta se ne naplačuje :)Noor wrote:da, tako hoću :)
ali zato nemas hrabrosti odgovoriti i iznijeti misao do kraja :)mativka wrote:A dobro...imam razumjevanja :)Noor wrote:kakve stvari?mativka wrote:Ne znam jesi li primijetila ali ovakve stvari dižu ćitanost. Šteta šta se ne naplačuje :)Noor wrote:da, tako hoću :)
Zar me nikako ne možeš prihvatiti kao takvu?Noor wrote:ali zato nemas hrabrosti odgovoriti i iznijeti misao do kraja :)mativka wrote:A dobro...imam razumjevanja :)Noor wrote:kakve stvari?mativka wrote:Ne znam jesi li primijetila ali ovakve stvari dižu ćitanost. Šteta šta se ne naplačuje :)Noor wrote:da, tako hoću :)
uh, pa ne radi se ni o kakvom prihvacanju ili neprihvacanju, ostavljas misli nedorecene, a to nije dobro za komunikaciju...uvodis nered, a uvođenje bilo kakvog nereda u prirodan red je cisti primijer snobizma, nije li?!mativka wrote:Zar me nikako ne možeš prihvatiti kao takvu?Noor wrote:ali zato nemas hrabrosti odgovoriti i iznijeti misao do kraja :)mativka wrote:A dobro...imam razumjevanja :)Noor wrote:kakve stvari?mativka wrote:
Ne znam jesi li primijetila ali ovakve stvari dižu ćitanost. Šteta šta se ne naplačuje :)
Moguče, dozvoljavam...Noor wrote:uh, pa ne radi se ni o kakvom prihvacanju ili neprihvacanju, ostavljas misli nedorecene, a to nije dobro za komunikaciju...uvodis nered, a uvođenje bilo kakvog nereda u prirodan red je cisti primijer snobizma, nije li?!mativka wrote:Zar me nikako ne možeš prihvatiti kao takvu?Noor wrote:ali zato nemas hrabrosti odgovoriti i iznijeti misao do kraja :)mativka wrote:A dobro...imam razumjevanja :)Noor wrote:
kakve stvari?
kic wrote:night sky wrote:kic wrote:night sky wrote:kic wrote:
nije joj to trebalo..
imam neku intuiciju da isti ovi ljudi koji prate glavnu društvenu modu i taj virtue signale, gdje su: crnci, homoseksualci, transgender, imigranti itd - u modi -
da bi isti ljudi koji to podržavaju i guraju, podržavali i fašizam npr, da nekim slučajem fašizam uđe u opću mainstream modu opet-
sve u sluzbiodredenog establusmenta.....
ni m.j.zagorka nije sama dosla na ideju tj.prije no sto je uopce pocela otisla je na jedan razgovor.bec? cini mi se,gdje je dobila instrukcije tj. ljepse receno,bila je savjetovana o cemu pisati u svojim kasnije,gle cuda,jako popularnim romanima.
svaki isplativi talent u svrhu neceg......
nisam to znao za Zagorku, zanimljivo..
uvijek postoje agende čiji smo vojnici, nekad svjesno, nekad nesvjesno..
Rowling je samo ispala glupa sad-
ja sam bila malo iznenadena.... i razocarana.... :|....
......zar i ti.....pomislih.
za Zagorku pretpostavljam..
ma naravno.... mjz..... ;).....
night sky- Posts : 1227
2015-08-16
mativka wrote:Ja ču pisati kako ja hoču!
Uvođenje bilo kakvog nereda u prirodan red je ćisti primijer snobizma :)
a ja bi rekla da nered mora postojat ... ravnoteze radi
pozdrav mate
betty.boop-
2015-01-23
dođe učenik kod mudraca pitat ga da napiše nešto za sreću
da učitelj ceduljicu i učenik čita:
umre did, umre ćale, umre dite..
- šta si mi ovo da kakva je ovo sreća, samo smrt neka
sve je kako treba dok je po redu-
positi me je na mene na ovin forumu, hhhope, ubojica demokratov
2014-04-16
kic wrote:
čiča grize ne pušta
A je primjećuješ rozliku u diskursu, un govori, ona odmahivo glovun i smješko se. Sa socijalistima nemo razgovora u provomu smislu, svaki nesocijalist je zapravo u startu diskvalificirun ko nečovjek.
2014-04-16
neugodan je sugovornik zapravo, ako prihvatiš njegovu početnu premisao, onda sve ostalo tvoje što pričaš pada u vodu zapravo, a malo tko želi izgubiti u startu..
Kic, stvarnost jest neugodna.kic wrote:
neugodan je sugovornik zapravo, ako prihvatiš njegovu početnu premisao, onda sve ostalo tvoje što pričaš pada u vodu zapravo, a malo tko želi izgubiti u startu..
2014-04-16
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Page 5 of 50