Denkverbot
Page 3 of 50
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Re: Denkverbot
Rabarbara wrote:Pa i ti ovdje pišeš pod pseudonimom (anem) a ne pod pravim imenom.aben wrote:Rabarbara wrote:Rijetki pišu intimnu poeziju pa sam malo zabrijala. Ne zamjeri mi na neznanju i neiskustvu.aben wrote:Rabarbara wrote:
Eto. U čemu je problem?
Briljirat ćeš. Čega te strah?
Da bi mogao pročitati netko pismeniji od nas?
ne zun ki de riječi intima ne razumiš
Evo ti si prvi intimni pjesnik s kojim divanim.
Drago mi je što smo se 'sreli'. :)
imo ih koliko oćeš, ali triboš pitati pišeš li poeziju, ili češće razgovorati o jeziku, inače ih ne moreš ni otkriti.
ta, poznato je da pjesnici objavljuju pod pseudonimon, a jedun od razloga je svakako i intima.
Ja sam nebitna, tek nepoznata forumašica i ne vidim razloga za izmotavanje.
Otanko ti je opravdanje da je to tvoja intima i da zbog toga ne možeš napisati niti jedan svoj stih. :)
možda, ali dobar gugler bi me trianguliro na temelju podatkov ki sun sun do za čas, a i plus, nika se ne zno iskin ću is foruma na gemišt ovo leto.
ota poezija je većinon jednokratna, zbirku imun jedino jer mi žena ni dola da je poide zaborav. riječi su moj medij i meni je gušt mišati ih, a ne kasnije ponovo čitati
aben- Posts : 35492
2014-04-16
Maggie19 wrote:Uvodim pravopisnu policiju na forum i zanima me tko zeli i kako sudjelovati.
;-@
evo me !
betty.boop-
2015-01-23
zapisana..unistit cemo ih ;-Pbetty.boop wrote:Maggie19 wrote:Uvodim pravopisnu policiju na forum i zanima me tko zeli i kako sudjelovati.
;-@
evo me !
Maggie19 wrote:zapisana..unistit cemo ih ;-Pbetty.boop wrote:Maggie19 wrote:Uvodim pravopisnu policiju na forum i zanima me tko zeli i kako sudjelovati.
;-@
evo me !
imam ujedno i alergijsku reakciju kad vidim razbacana slova i interpunkcijske znakove, nespretno postavljene smajlice i tako ...
betty.boop-
2015-01-23
moze claritin? ;-Dbetty.boop wrote:Maggie19 wrote:zapisana..unistit cemo ih ;-Pbetty.boop wrote:Maggie19 wrote:Uvodim pravopisnu policiju na forum i zanima me tko zeli i kako sudjelovati.
;-@
evo me !
imam ujedno i alergijsku reakciju kad vidim razbacana slova i interpunkcijske znakove, nespretno postavljene smajlice i tako ...
Trazis previse, ipak se pise s moba ;-))
Maggie19 wrote:moze claritin? ;-Dbetty.boop wrote:Maggie19 wrote:zapisana..unistit cemo ih ;-Pbetty.boop wrote:Maggie19 wrote:Uvodim pravopisnu policiju na forum i zanima me tko zeli i kako sudjelovati.
;-@
evo me !
pijem to cijeli zivot
odnosno zyrtec, jer se on ovdje kupuje bez recepta :)
betty.boop-
2015-01-23
i'm inMaggie19 wrote:zapisana..unistit cemo ih ;-Pbetty.boop wrote:Maggie19 wrote:Uvodim pravopisnu policiju na forum i zanima me tko zeli i kako sudjelovati.
;-@
evo me !
Ok, girls...girl squad :-)
Ovo postaje zabavno. Okej, prekrajas nove sezone Dr. Who-a, Star Treka i novu trilogiju Star Warsa u skladu s SJW agendom, ali kad mijenjas vec postojece likove u maniri "sada smo u ratu s Oceanijom, dakle oduvijek smo u ratu s Oceanijom", to je bas poseban slucaj retardiranosti.
Guest- Guest
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
violator wrote:Ovo postaje zabavno. Okej, prekrajas nove sezone Dr. Who-a, Star Treka i novu trilogiju Star Warsa u skladu s SJW agendom, ali kad mijenjas vec postojece likove u maniri "sada smo u ratu s Oceanijom, dakle oduvijek smo u ratu s Oceanijom", to je bas poseban slucaj retardiranosti.
nije joj to trebalo..
imam neku intuiciju da isti ovi ljudi koji prate glavnu društvenu modu i taj virtue signale, gdje su: crnci, homoseksualci, transgender, imigranti itd - u modi -
da bi isti ljudi koji to podržavaju i guraju, podržavali i fašizam npr, da nekim slučajem fašizam uđe u opću mainstream modu opet-
Noor wrote:i'm inMaggie19 wrote:zapisana..unistit cemo ih ;-Pbetty.boop wrote:Maggie19 wrote:Uvodim pravopisnu policiju na forum i zanima me tko zeli i kako sudjelovati.
;-@
evo me !
muški su uvijek borci pobunjenici
Maggie19 wrote:Uvodim pravopisnu policiju na forum i zanima me tko zeli i kako sudjelovati.
;-@
.... ja sam za fri stajl, forum rileks mod haha.... ali ok.... reda mota biti,bar u osnovama ;)......
jedino sto istinski ne podnosim je zlostavljanje rijeci, recenice bez smisla, svrhe.... iliti blasfemicne ispade uma u dosadi.
night sky- Posts : 1227
2015-08-16
aben wrote:
ota poezija je većinon jednokratna, zbirku imun jedino jer mi žena ni dola da je poide zaborav. riječi su moj medij i meni je gušt mišati ih, a ne kasnije ponovo čitati
jasno....mora da je tesko citati vladtita sr...a......za razliku od s5varati ista.
aha, znaci i nije ....poezija?.... jer sto to znaci jednokratna....nesto smrljas pa bacis........to nije poezija....
2015-08-16
:Dnight sky wrote:aben wrote:
jasno....mora da je tesko citati vladtita sr...a......za razliku od s5varati ista.
aha, znaci i nije ....poezija?.... jer sto to znaci jednokratna....nesto smrljas pa bacis........to nije poezija....
2014-04-16
2014-04-16
2014-04-16
mislim da je cak i ovdje sad claritin bezreceptni, ali ne drzi me za rijec :-)betty.boop wrote:Maggie19 wrote:moze claritin? ;-Dbetty.boop wrote:Maggie19 wrote:zapisana..unistit cemo ih ;-Pbetty.boop wrote:
evo me !
pijem to cijeli zivot
odnosno zyrtec, jer se on ovdje kupuje bez recepta :)
i ja, apsolutno..samo mi nekad bodu oci (č) vece(ć) greske ;-Dnight sky wrote:Maggie19 wrote:Uvodim pravopisnu policiju na forum i zanima me tko zeli i kako sudjelovati.
;-@
.... ja sam za fri stajl, forum rileks mod haha.... ali ok.... reda mota biti,bar u osnovama ;)......
jedino sto istinski ne podnosim je zlostavljanje rijeci, recenice bez smisla, svrhe.... iliti blasfemicne ispade uma u dosadi.
Ja vidim samo kulake, jadne bogate seljake, ali ne cita mi se to sve ;~
betty.boop wrote:Maggie19 wrote:zapisana..unistit cemo ih ;-Pbetty.boop wrote:Maggie19 wrote:Uvodim pravopisnu policiju na forum i zanima me tko zeli i kako sudjelovati.
;-@
evo me !
sklad se zove imenom tvojim........ :D....;)
2015-08-16
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Page 3 of 50